Bugün otobüste tacize uğradım adam bana bakarak kendini t. atmin etti. Saat geçti otobüste kimse yoktu korktum indim sevgilimi aradım acmadı. Sonra ona kizdim telefonu acmadi ben tacize ugradim diye ve bana bir anda kendi dertlerini anlatmaya basladı. İyi misin diye bile sormadı. Cok uzun kavga ettik. Yani şöyle diyim hicbir zaman doğru durust derdimi dinlemedi. Mesela hastaliktan öldüğümde bir anda kendi ben de hastayim diye triplere giriyor. Bana çok trip falan atiyor her olaydan. Anlamıyorum. En sonunda ona ya erkek olması gerektiğini ya da ondan ayrılacağımı söyledim. Simdi boyle yapan adam ileride kız çocugumuz olursa nasıl onun arkasinda olacak. Sizin düşünceniz nedir?
Sevgilimden erkek olmasını istiyorum haksız mıyım?
Sevgilinden erkek olmasını beklemen hayal kırıklığından ötesi bir şey. Çünkü yazdıklarına bakıyorum kesinlikle seni düşünmüyor. Bazı insanlar sadece ilişkiyi kendileri için yaşıyor ve bencillikleri direkt açık alenen ortada. Bir herkesin sevgilisi tacize uğrayacak ve buna kayıtsız kalacak mesajla bile olsa. Bu gerçekten büyük vurdumduymazlık.
Bu hata değil, düşüncesizlik de değil, bu kasten davranışını bence cezalandırmalısın. Seni hak etmeyen bu şahıstan derhal ayrılmanı öneriyorum sana.
Haklısın ya erkeklerim bazı böyle saçma tripleri oluyor bu senle alakalı bi olay kesin sana dargın olabilir veya kendi hayatındaki en boktan ana denk gelmişsindir ama yaptığı harbi ayıp bu olayı bile takmıyosa ayrıl gitsin değmez yani onunla zaman geçmez
Şimdi diyeceğim linc yapacaksanız. Tacize uğradım tacize uğradım. Ulan madem olay böyle git polisi ara kadese bas. Ne yapabilir adam otobüsteki o ana. Otobüse nasıl yetişecek nasıl seni bulacak az akıl mantık. Mesajlarda da çok sıkmışsın. Çocuk açık açık benimle ilgilenmiyorsun demiş. Oda orada sorun yaşıyor demekki. Dünyada senden ibaret değil ya erkek diye hiç mi derdi olmayacak bu adamın
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi misin diyebilir bana tuhaf seyler yasatmasina gerek yok. 1 hafta ilgilenmedim aile evine dondum diye. Durumy anlatamiyorum galiba. Demek istedigim olay tacize ugradigimda bile kendi dertlerini anlatmasj. Sence normal mi? İyi misin dememesi? Umarim sen de bir gun boyle bir durumu yasayip anlarsın
Ayrıca ailesi baskici biri olarak bu durumlarda sesini de cikartmiyorsun. Simdi ben babama soylesem bu olayi beni bir 1000 yıl daha gece cikarmaz disari. Polisi arasam ceza mi aliyor sanki hic gormuyor musun haberleri. Umarim bir kadin olarak anlarsin ileride bu tarz seyleri.
Bak şimdi yaşadığının aynısını ne yazdığımı anlamadan aynısını yasa diyorsan sen daha çok böyle şeylerle karsilarsin ayrıca benim sana polisi arasYdin dememde ne var? İyi yapmış mi dedim ben sana kötü dileklerin seni bulur bunu unutma. Diğer konuda evet iyimisin diyebilir ama attığın mesajda sanki sen hep dert anlatmışsın da o hiç konusmamis gibi oyuzden de adama hiç derdini sormadinmi dedim ne var bunda yani
Yavrum benim babam polis zaten günde bin kişi geliyor bu sebepten hepsi de korumalarını alıyor. Sen bunu düşünme birdahakine şikayetini et. Aileni bilmiyorum seni tanımıyorum. Kolay bişey demedim
Kusura bakma okuyunca sinirlendim. İleride umarim durumu anlarsin dedim. Hiçbir kadınin basina gelmesini istediğim bir sey degil. İlişkimizde ben bu çocuğa bebek gibi bakıyordum ve azıcık ilgisiz kalınca kuduruyor böyle işte şimdi de gözlerimi açtım yani ben merkezci olan o diye düşünüyorum artık. Polis konusuna gelirsek eğer söyleseydim %100 öğrenirlerdi ve zaten çok kafalarında kuran insanlar gece daha da dışarı çıkamazdım
Erkek adam bunu yapmaz kusura bakma ama ben olsam çoktan ayrılmıştım ondan nasıl bir sevgi onunki sahiplenmek bu değil sevmek bu değil tacizden daha kötü bir durum yok ki bunu söylemene rağmen bişey yapmaması üstüne sana kızması bence sonu kötü bir ilişki yaşıyorsun
Ah canım, yaşadıkların gerçekten çok zor. Sevgilinin seni anlamaması ve desteklememesi çok üzücü. İlişkilerde destek ve empati gerçekten çok önemli. Senin gibi bir kadının yanında duramayan biri gelecekte maalesef çocuklara da aynı şekilde davranabilir. Erkek arkadaşının bu davranışları, onun empati eksikliğini ve belki de olgunlaşmamış olduğunu gösteriyor olabilir.
Bencillik ilişkilere zarar verir ve senin duyguların kesinlikle önemsiz değil! Eğer bu durumu değiştirmenin bir yolu yoksa, belki de kendini huzurlu ve mutlu hissettiğin bir yola yönelmek daha iyi olur. Umarım tüm bu süreçte güçlü kalırsın. 🌸💪
Çocuğun üslubu inanılmaz tiksindirici, ama şunuda söylemeden edemiycem. Mevcut düzende erkeklerin psikolojisi gerçekten iyi değil. Özellikle maddiyat olarak iş konusunda inanılmaz bir baskı var. Hayat pahalılığı ücretlerin tatmin etmemesi derken insan üzülmeden edemiyor. Yazdıkları arasında tek üzüldüğüm şey 'biride bana nasılsın nasıl gidiyor diye sormuyor' yazması. Evinde baba parası yiyip koca seçen kızların türediği bir devirde. Ciddi anlamda erkeklerin aile baskısı maddi beklentiler üzerine lanse edilen sorumluluklar cidden zorluyor mental olarak. Bu üslup kabul edilemez ama biraz daha anlayışla karşıla.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya beraber yasiyoruz normalde sadece 1 hafta derdini dinlemedim diye bu trip. Normalde her zaman arkasindayim. Durumu kotu oldugu zaman ona telefon bilr aldım her seyi ben karsiladim. Durumu duzelince telafi etti. Aramızda boyle bir durum soz konusu değil. Sadece iliskide bir o yasiyor gibi davranıyor vd su son yaptığı beni soguttu
Bak garip gelebilir ama buluşun ona deki gel birlikte içelim. Şaşırıp kalıcak zaten. Gidip 2 bira için içinde ne var ne yok her şeyi öğreniceksin 😂👍 Benim eski kız arkadaşım benimde çok zor bir zamanımda ansızın aramıştı çağırmıştı. Ben sandımki kahve felan icicez hani klasik. Gittik bir puba sakince ictij sohbet ettik o kadar iyi gelmiştiki anlatamam. Öyle cıvıtmadan olgun bir sohbetle, bana dediki dagıt kendini dusunmeden konus. Yani bazen gercekten bu tür absürd şeylerin bir noktada cozum olduğuna inanmaya başladım. O hafta inanılmaz rahatladım ben
Biz hep iciyoruz hep onun derdini dinliyorum hep ben hep ben. Taciz ediliyorum iyi misin diye sormuyor allah belami versin sadece bu hafta çok yazamadim o da aile evine geldim işlerim var diye. Sence normal mi bu? 3. Yilimiza giriyoruz ailemle tanisti evlenmeyi dusunuyor ama taciz edilmemi umursamiyor ben ne dusunecegimi bilemiyorum.
Yorum %100 haklı özellikle hem çalışıp para kazanıp hemde babasının evinde oturup kazandığı parayı da yiyip içip gezen dolaşan kızlar utanmadan bide kriterli şartlı koca arıyorlar kenara çocuğu için 1 gram altın bile biriktirme zahmeti biriktirmemiş her şeyi kocadan beklenti içinde olan bir zihniyet söz konusu. İşin ilginç yanı mehir meselesinden türedi bunlar hep.