Olgun erkek istemekte haksız mıyım?

20 yaşındayım Sevgilimle çocukluk arkadaşım 12 yaşından beri tanışıyorum brnden 1 yaş büyük.3 senedir sevgiliyiz aileler tanışıyor herkes bizi biliyor ilişki temelinde güzel ama bence o hala çocuk. Şımarık şakalar yapıyor komik olduğunu sanıyor nerde ne yapacağını bilmiyor tecrübesizlikten bırakın mekana gitmeyi sokağa bile çıkmaya utanıyorum hala liseli çocuk gibi zaten çelimsiz gücü kuvveti yok askere de gitmedi daha. Ben büyüdüm de o büyümedi sanki bu hareketlerine alışmaya çalıştm önce seviyorum dedim beraber büyüdük dedim herkes ilişkiyi biliyor o da beni seviyor mutluyuz öyle böyle dedim. Ama yok olmuyor artık ona baktıkça midem bulanıyor erkek değil sanki. Askere gidicek başvuru yapmak üzere böyle giderse evlenicez ve ciddi ilişki diye bitiremedim hala neden anlamıyorum ondan nefret ediyom rum resmen erkek değilmiş gibi geliyor bana midemi bulandırıyor bunun yüzünden 30 40 yaşındaki adamlarla evlenicem bir daha ilişki yaparsm der oldum kendime. Bu ilişkiyi nasıl kolayca bitirebilirim ben? Var mı tavsiyeniz

Olgun erkek istemekte haksız mıyım?