Bakımlı yakışıklı olgun güçlü erkelere içim gidiyor aslında kimseye muhtaçta değilim işim param var ama onlara bayılıyorum bu normal mi ya? Ben 27yim özellikle 35 ve 37 arası alsın evirsin çevirsin 🙊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bakımlı yakışıklı? Kadınlar sürekli “biz karaktere bakarız, dış görünüş ve para önemli değil” diye konuşurlar, ama bu laflar sadece kendi yalanlarına inandırma çabası. Gerçek şu ki, karakter değil, uzun boy, iyi tip ve dolgun cüzdan her şeyden önce geliyor. Eğer gerçekten sevgi, sadakat ya da güven arıyor olsalardı, hayatlarını uzun boylu serseriler ya da pahalı arabaların peşinde harcamazlardı. Ama ne yazık ki, kadınların büyük çoğunluğu için derinlik sadece modası geçmiş bir kelimeden ibaret. İçi boş, gösterişli paketlere aşık olurlar, sonra da neden yalnız olduklarını sorgularlar.
Dış görünüşe taparlar, statüye hayran kalırlar, ama sonra da “neden beni kimse anlamıyor” diye şikayet ederler. Asıl trajikomik olan ise, hayatları boyunca yüzeysel tercihler yapıp en son dönüp dolaşıp içi boş ilişkilerde mutsuzluk içinde boğulmalarıdır. Ama ne yapacaklar? Çünkü sevgi değil, takıntılı oldukları tek şey, vitrinde duran parlak hayatlar. Gözleri dış görünüşten ötesini görmez, iç dünyalar ise sadece bir illüzyondur.
Bu yüzden, gerçekten sevgiye ve bağlılığa değer veren, yanında olacak erkekler hep ikinci planda kalır. Kadınlar kendi küçük dünyalarında dönüp durur, gerçek aşkı arıyoruz derken, aslında sadece “mükemmel paket” peşinde koşarlar. Yalanlarla dolu bu dünya, bir gün çöktüğünde asıl kaybeden kim olacak, işte o zaman anlayacaklar. Ama iş işten geçmiş olacak.
03 Yorumla
Soran1 yılMükemmel paketler mükemmel paketleri istesin oldu mu gerisini bilemem
Soran1 yılTabi efendim
En İyi Cevaplar
1 yılBence yaşça olgun erkeklere ilgi duyman gayet normal. Herkesin kendine has bir çekim alanı ve beğeni tarzı var. Özellikle olgun erkeklerin deneyimi, özgüveni ya da hayat görüşü seni etkiliyor olabilir, bunda yanlış bir şey yok. Hem ekonomik hem de duygusal olarak güçlü olsan bile, karşında senden daha fazla olgunluk sergileyen biriyle bağ kurmak istemen çok insani bir duygu. Önemli olan, ne istediğini bilmek ve buna uygun ilişkiler kurabilmek. 😌
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılAhaha bunu istemen çok doğal, çünkü kadınlar kendilerine yetebilecek, deneyimli, ayakları yere basan, her yönüyle güçlü bir erkeği arzular ve ister, kendilerini öyle bir erkeğin yanında daha güvende ve mutlu hissederler. Fiziksel olarak da güçlü bir erkeğin altında kıvranmayı daha cezbedici bulurlar :) 😍
02 Yorumla
Soran1 yılİmza keşe mühür
- 1 yıl
Ahaha anlıyoruz birazcık bu işlerden :D
- Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
02 Yorumla
Soran1 yılYazdıklarına katılıyorum hayatınızda başarılar 😊
- 1 yıl
Senin gibi olgun erkek seven biri ile o başarı yakalanabilir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
200Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbende olgun kadın severim. tercih meselesidir
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılOlgun karşı cinse ilgi duymanın anırmal bir tarafı yok. Çok doğal ve mantıklı bir arzu.
00 Yorumla Ben 18 yaşındayım sevgilim 31😄 Gerçekten olgun erkekler heryerde daha iyiler. Hem yatakta hem sokakta. Koruyabiliyorlar ve gerçekten yanımda bir erkek varmış gibi hissediyorum çünkü bazı erkekler çocuk gibiler kendilerini bile koruyamıyorlar denk geldim yani... Yeri geldi çocuğu ben korudum erkek düşmanlarından ya😂Bu yüzden kendi yaşıtlarımdan veya 20li yaşlardan soğudum.30 ve üstü en iyisidir kim ne derse desin yanında korkmadan yürüyebildiğim erkek olmadıktan sonra ona ben erkek demem bu yüzden olgun erkek candır✨
20 Yorumla
1 yılNormal. Fikirsel de daha çok anlaşılıyor.35 çok olgun sayılmaz senim yaş farkınla.37 çok biraz tabi. Yine de dikkat etmek gerek. Onların ilişkilerde daha çok yaşanmışlıkları olduğundan beklentiler tutmayabilir.
21 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)1 yılNooormal . Ama zengin olması şartı ile misal ben 40 yaşındayım ve ancak 47 yasa kadar bakabiliyorum bir erkeğe pazar değeri o yaş araligi zaten. 50 kesinlikle iş yapamaz :))). Ama bu yaz 30 yaşında bir sevgilim oldu. Gerçekten kendimi çok genç hissettiriyor. Yani önemli taş gibi erkek olmalı.
620 Yorumla
Soran1 yılAblam konuş
Cevap sahibi1 yıl@Normam evet sarışın ve yeşil gözlü egeden. okyanus gibi adam. Allahim ben ne yaptimda bu adam çıktı karşıma. Hfhdhdhhdnd yakışıklı hemde çok içine dustum cikamiiyorum
Soran1 yılAblanın cilvesi yazıdan bana bile geçti ya ajajajja
Cevap sahibi1 yılKonuşuyorum canım dibine kadar yaşayin güzel adamları esirgemeyin kendinizi güzel anılardan. Tek bir adamla hayat geçirmeyin ben 37 ye kadar yaptım hata yaptım aaahh aaaah. :)))
Soran1 yılAbla sana nasıl ulaşabilirim ben
Cevap sahibi1 yılNiyeki canım ne ogrencen
Soran1 yılAbla sen hazinesin
- 1 yıl
Vurucu özelliklerine sahip olmalı diyon yani 😀
- 1 yıl
Abla sen bir hazinesin puhahaa 😆😆
Soran1 yılUlan öküz komık mi geldi ajajajja evcimenmiş bide ajajajaja
- 1 yıl
Puhaha
Memciklerini yerim bak senin zilli 😛
75B ise tabiki
İnek biciği gibiyse turşusunu kur
Hiç işim olmaz büyük memeye...
Hem öküz
Hem olgun
Hem de evcimen
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen bul beni kelebeğim 😆 - 1 yıl
@EvcimenOkuz yohh mına
Soran1 yılBen daha çok kim kardasian gibiyim elendim ben bay
- 1 yıl
Soran1 yılGidip ağlayacağım öküzüm nerde diye
- 1 yıl
Ağlama yavrum. Gıyamam ben sana😛
Soran1 yılAğla kalbim ağlaaaaa
Erkekler çokkk zor büyüyor eee biz de kimseye annelik yapmak istemiyoruz, kimseyi de büyütmek istemiyoruz bu yüzden olgun erkek.
93 Yorumla
Soran1 yılYes yes
- 1 yıl
Vallah ben 25 yaşındayım ama çok olgunum yaşadığım olaylar psikolojik sorunlar beni yaşıtlarım arasında dağlar kadar fark ettiriyor çok büyüdük be küçük yaşta bile olgunca düşünüyordum yani yaş büyütmek yaşadıkları büyütür insanı şairin dediğin gibi
1 yılNormal. 27'yim demişsin zaten senin yasitin olan erkeklerin aklı bi karış havada oluyor. 35-37 olan kesim her haltı yedikten sonra artık durulmuş aklı başına gelmiş ne istediğini bilen tayfa oldukları için güçlü ve olgun imaj veriyorlar
70 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yaş ile olgunluk olmadığını bilmiyorsun değil mi 😂🙄 olgunluk kafayı nasıl çalıştırmakla ilgilidir eğer sürekli geleceğini düşünen birisi ise o insan olgun birisidir her 35-37 yaşında ki erkekler olgun değildir
20 Yorumla
1 yılÇok normal
Erkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır. Olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir. Tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir
Ve belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir
O yüzden bu kriterler ve karakter size çekici geliyor
Bu kriterlerde o yaşlarda olduğu için çok normal00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yıl27 yaşında eşimle tanıştım 35 yaşındaydı. Olgun erkek candır ya burdan devam haklısın
72 Yorumla
Soran1 yılMutlular dilerim cicimm
- 1 yıl
Teşekkürler canım 🌸
Gizli Üye(25-29)1 yılOlgun erkek yaş ile olmuyor ama sorumluluk almış ne istediğini bilen erkek tabiki tercihimiz
26 yaşındayım 30-35 yaş grubu dikkatimi çekiyor yaş farkı olunca erkek daha özenli oluyor daha çok değer veren taraf oluyor ama 35 üstü de dur denilen bir yaş benimle yaşlansın bu yaş sonrasını cinsel doyum konusunda da beni bastıran bir adam olmalı ipleri elimden alıp dizginleyecek biri 😀11 Yorumla
1 yılAşk ve güven varsa karşılıklı olarak yaş fazla belirleyici rol oynamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana su sitede cok itici geliyolar hepsi , bir soru sordun. Direkt yorumlarla bir arayis icindeler😵💫..
Soruna gelecek olursam gayet normal askim65 Yorumla
Soran1 yılSaol cicim
- 1 yıl
Normal arkadaşça konuşan sohbet eden kalmamış genelleme yapmanı anlıyorum
Cevap sahibi1 yılBana itici geliyolar
- 1 yıl
Doğrudur bişey diyemem senin düşüncen tâbi ams her erkekte aynı düşüncede değil onu solim kurunun yaninda yaşta yanıyor
1 yılKendinizden olgun ya da genç birini istemeniz kadar normal bir durum yok. Kimsenin onayına da ihtiyacınız yok 😊 sonuç olarak sizin arzularınız sizin mutluluğunuz 😊😊
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEskiden aaa olur mu öyle şey denilen ne varsa normalleşti ve alıştırdılar bizi. Kiminle mutlu olmak istiyorsan onu seç.
20 Yorumla
1 yılBence çok nomal senin karekterin kişiliğin oturduğu için karşındakinin ağırlığını sahiplrnişini sana güven vermesini istemen hem çok iyi hem çok normal herkes senin gibi düşünürse bence ilişkler daha güzel aşklar ölümsüz olur 👍
02 Yorumla
Soran1 yılİmza kaşe mühür
- 1 yıl
Kimlik arakalı önlü fotokopi ikamet aderesin 2 foto
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok normal bir istek bu🦋 olgun erkek candır. Jskfkdfk
62 Yorumla- 1 yıl
İşte cevap
- 1 yıl
Teşekkürler canım
Ne için istediğine göre değişir. Evlenmek için istiyorsan 15 yaştan büyük biri ilerleyen yaşlarda sorun olabilir, sen 40 o 60 olacak örneğin, baya fark olur. Başka türlü şeyler için isteyeceksen mantıklı bir tercih ;)
00 Yorumlaçok normal genelde kendimden 5-10 yaş büyüklerden hoşlanıyorum yaşıtlarım çekici gelmiyor ya
53 Yorumla- 1 yıl
Yani en fazla 10 buyuk.. 29 gibi
- 1 yıl
He anladım 5 10 deyince en fazla 30 oluyor zaten ☺️
1 yılGayet mantıklı, oturmasını biliyor kalkmasını biliyor ne bileyim gençler gibi değil gençler hayatını yaşmak istiyorum bu gece barda gönlüm hovarda ama olgun öyle değil yani kısaca gençler tam net düşünemiyor
00 YorumlaNormal, kendi ayaklarında durabiliyorsan, aslında sosyallesmek dışında kimseye ihtiyacın yoksa, karşındaki kişinin de sorunsuz, kendi ayakları üzerinde duran. Akli başında olan birisine ilgi duyması normaldir bence
00 Yorumla
1 yılOlgun erkek diye bir şey yok. Kandırmışlar seni. Yarım asırlık kendi hayatımda ve arkadaş çevremde iş ortamında yaptığım gözlemlerin sonucu budur. Yaş almış erkek vardır sadece.
04 Yorumla
Soran1 yılBunda da haklı olabilirsin yaş kesinlikle birikimdir
- 1 yıl
Ama kadında bu vardır. Sende de bu birikim var gibi. Hayat ve ilişkiler üzerine kafa yormuşsun.
Soran1 yılSende amcasın ama o kadar da değil ajajaj
- 1 yıl
Yakalandım adsfhkj. Buraya kadarmış :)
Olgun erkekler daha güvenilir bir izlenim veriyor. Özellikle yaşın ilerlemiş ve hep karşı tarafın sadakatsizliğinden dolayı bitmiş ilişkilerin olmuşsa kendini daha da garantiye almak istersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYok ben 27 tim yaşıtlarım Dan hoşlanıyorum. Erkeklern içi geçiyor 30 Dan sonra. Bütün enerjimi sömürğyorlar
616 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGerçekler acıdır 😂
Cevap sahibi1 yılDayı senin kafa uçmuş. Daha ne konuştuk ki burdan konuşuyorsun olmazdık. Seninle benim cümleyi toplasan 4 kelime etmiş😂
Cevap sahibi1 yılTerbiyesize bak ya. Senin gibi birine Instagramı mı vericem. kafan mı güzel? Kendi kendine yorumumun altına gelip hakaret ediyorsun ezik herif.
Cevap sahibi1 yılÜlke de genel bi stres var ona katılıyorum herkes gergin, hayat şartları 😅
- 1 yıl
Bu arada cevap sahibi haklisin. Nerden bildiğimi sormayın olgun erkekle olmuyor. Senin için kıpır kıpırken onun içi geçmiş oluyor. Sürekli benim dediğim olsun kafasindalar ( büyük olduğu için ) mesela senin yaptığın normal bı hareket olgun erkeğe çocuksu ve saçma geliyo , mesela sen sabahlara kadar gezmek isterken olgun erkek çabuk yoruluyor açık ve net. Bide ilişkide seni takmiyo yaşın küçük olduğu için
Cevap sahibi1 yılBuradakilere kalsa bütün erkekler aşırı enerjik 😂 sevgilisi olsa evden çıkmayacak tipler çoğu. Kendilerini çok eğlenceli sanıyorlar
- 1 yıl
Haklısın bacıko herkes kendi yasitiyla takilmali bence.
1 yılolgun olmanın yaş ile ilgili olmadığını öğrenirsin😄
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılBen bunun nedense çok normal olduğunu düşünmüyorum. Yani sağlıklı değil çünkü içgüdülerle hareket ediliyor. Elbette içgüdülerede yer olacak ama biraz içine mantıkta katmak lazım
00 Yorumla
1 yılKız be neden yaşı yakın olanlar böyle düşünüyor hep acaba daha küçüklerinde böyle düşünenler yok mudur neyim yaşımı içerisine alarak hayal kuranlar yani 🤭🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkekler geç olgunlaşıyor kimisi hiç olgunlaşmıyor bu yüzden düşüncelerin mantıklı biz erkeklerde genelde kendimizden küçük kadınlardan hoşlanırız bence daha uyumlu oluyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBence normal anormal kisinin tercihi kendi s3cimidir. Kim ne demis onemli degil istekler ve istediklerin nekadar karşilandigi onemlidir.
01 Yorumla
Soran1 yılYes yes
Tecrübeli olduklarına inanmak bir yana, daha sorunsuz ve istediği gibi duygularını açacağını düşünmek sana böyle hissettiriyor.
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle
Gizli Üye(18-24)1 yılCanım sen küçük değilsin ki 35 38 e kadar sana normal zaten olgun kalmaz yanında
30 Yorumla
1 yılBende olgun seviyorum ben 26 yaşındayım erkek arkadaşım 56 yaşında ve aşkolik evlenmeyi düşünüyorum
74 Yorumla
Soran1 yılYavrucum seninki abartı olmuş ama yinede sen bilirsin tabi
- 1 yıl
Çok mu abartı sence
Soran1 yılSanki öyle he ne dersin
Gayet doğal bir durum ve daha sağlıklı aslında. Erkek için de kadın için de en mantıklısı bu bence.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBiz erkekler için alımlı, cezbedici, hoş bir kadını istemek ne kadar normalse, senin için de böyle bir erkeği istemen normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOoov evirsin çevirsin tokatlasin kırbaçlasin becersin beni diyorsun yani 😛 Giyim tarzını merak ettim bak şimdi senin. Genelde nasıl giyinirsin işe giderken?
015 Yorumla
Soran1 yılGüzel
Cevap sahibi1 yılPolitik cevap vererek geçiştirme Genelde ne giyersin işe giderken net cevap ver
Soran1 yılTakım elbise elbisw etek
Cevap sahibi1 yılElbise etek...
Kesimi uzunluğu ne
Soran1 yılDeğişir
Cevap sahibi1 yılSeninle iletişim kurulmaz.
Baştan savma politik cevaplar veriyorsun
İletişim kuramadığım insan da bana güven vermez.
Senden bir bok olmaz
Bay
Soran1 yılSenden olur bay bay
Cevap sahibi1 yılBoş boş konuşuyorsun sadece
Gerçi normaldir kadınsın
Kadının ortası yok
Ya dostum gibi seveceksin kadını
Ya da düşmanın gibi xikip atacaksın kenara...
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılSen hangisine talipsin
Sevilmeye mi
Xikilmeye mi?
Soran1 yılBeni seven aşkla sevsin
Soran1 yılBeni seven aşkla xiksin
Cevap sahibi1 yılBen seni aşkla severim de
Tutkuyla tokatlayarak aşkla köklerim de
Sen var mısın buna
Onu de bana
Soran1 yılOna bakmak lazım var mıyım yok muyum sende iş
Cevap sahibi1 yılBen varım ve buradayım
Sen neredesin
Ve talip misin kalça yanaklarını ellerinle açıp bana ikram etmeye
Bunda haklısın zaten. Bende olgun kadınlara eriyorum resmen. Ne dediğini, yaptiğini bilen, mantıklı konuşan.
00 YorumlaYakışıklo, bakımlı ve güçlü değilim. Sadece "olgun" kısmı tuttu. Hiç şansım yok awk yaa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal
Ne istedigini ne yapacağını bilen birini aramak kadar dogal bir şey yoktur diye düşünüyorum00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani tam olarak o aralıkta olmasam da gayet cüretkar olmayı seviyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılYaş bir ölçüt esnetilir
Soran1 yılYes yes
Gizli Üye(18-24)1 yılBişey dicem bende 22 yazindayim ve bende 10 12 yas buyuklere hastayim
1138 Yorumla
Soran1 yılİşte aynı kafa sen benden önce uyanmış sın kız kardeşim devam et
Cevap sahibi1 yılCunku olgun oluyolar anlayisli oluyolar seni kirmamak icin ugrasiyolar
Soran1 yılKesinlikle
Cevap sahibi1 yılHmm olabilir ama bende yasitlarima gore olgunum o yuzdende istiyorum
Cevap sahibi1 yılUmarim buyuk biri olur evlenicegim kisi 🫶🏻😍
Soran1 yılBak dikkat bu beyfendi de küçük seviyor beni arkadaş yaptı seni işliyor alttan alttan ajajajajaj
Cevap sahibi1 yılAynn oyle haklisiniz
Soran1 yılÇektin demedim aman dur hemen yanlış anlama işliyorsun dedim hoşuma gitti 🫠💕
Soran1 yılÇoçuk avutamam
Soran1 yılAy ne bileyim ya
Soran1 yılBen manüpüle edilmek istiyorum herşeyi düşünmekten yoruldum ahajha
- 1 yıl
Potter bey bence fazla. Kaıdn olsun erkek olsun kendi yaşına yakın kişilerle daha iyi anlaşıyor. Hayatın üstesinden gelmek daha kolay koluyor. Aslında erkekler de kendinden çok küçük kadınlarla evlendiğinde kendine kötülük ediyor bence. Tabi istisnalar yok mudur vardır. Ama geneli bu
- 1 yıl
Bence çok doğal öyle olması daha ağır başlı daha oturaklı olduğu için
- 1 yıl
Genç erkekler daha enerjik oluyo. Sekste de öyle daha istekli oluyorlar. Daha romantik oluyorlar. Bi yaştan sonra erkekler aşk değil de daha farklı ilişki kuruyo. Ama genç bi adamla tutkulu bi aşk yaşayabilirsin. geçmişte 7 yaş büyük sevgilim vardı. Yaptığım şeyler ona çocukça geliyordu. oysa bana yakın bi yaşta olsa birlikte keşfederiz herşeyi. İlerki yaşlarda seks hayatı da daha iyi olur 😂Erkekelr çok hatunlarla evlenip sonra aldatılıyorlar
- 1 yıl
@miverna_ ahahaha sen cok yanlış birine denk geldiğindendir.. :)) öncelikle spor yapan ve isini bilen erkeğin seks gücü ve enerjisi kolay kolay bitmez. Kendimden biliyorum.. :) birlikte acemice öğrenmeye çalışmaktansa bilenin diğerine öğreterek zevkin doruklarını yaşamak daha mantıklı bence. :)
- 1 yıl
@miverna_ benim de yüksek ve enerjim de gayet yerinde.. o yüzden seks konusunda tereddütüm yok. Ama bence erkek kadından biraz büyük olmalı. Çünkü kadınlar erkeklere göre daha hızlı olgunlaşıp mantıklı kararlar verebiliyor. Sırf sekste iyi diye yaşıtına gidersen kafa uyuşmasında sorun yasayabilirsin :)
- 1 yıl
Yok bu tamamen erkeklerin genç kadın için manipüle etmesi. Ataerkil düzen. Neden kadınlar yaşlı erkeklere layık görülüyor mantık hatası var bir kere. Herkes istediğini seçmekte özgür yine de beni bağlamaz. Arkadaşta yorumunu da bildirimlerimizle boğduk rahatsız olmasın 😅iyi günler
- 1 yıl
Ya baksana ben senin düşüncene saygı duyurum sen ısrarla düşünceni diretmeye çalışıyorsun. Tutturmuşsunuz bi yol herkes öyle olsun. Kompleks yapmana gerek yok bu gerçek yaş sadece kadına işlemiyor erkeğe de işliyor. Kendşne güvenen özgüvenli yüksek libidolu hatunlar yaşıt tercih eder. Anca henüz olgunlaşmamış kızlar yaşı büyüklerden hoşlanır ilerki yaşlarında da pişman olur. Bunun sayısız örneğini gördüm yani
Olgun olduğunu nasıl anlıyorsun anlamadım olgunluk yaşta degil yaşadıklarındadır.
09 Yorumla
Soran1 yılYaş sadece bir ölçüt yoksa tabiki önemli olan yaşanmışlık
Soran1 yılTabiiii
Soran1 yılSen bulursun beni 😅
Soran1 yılVar var
Soran1 yılSeninde cicim
Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Biz de olgun kadın seviyoruz, şöyle kıvrım kıvrım kıvrılsın cilveli olsun eğlenceli olsun
02 Yorumla
Soran1 yılHakkınızdır umarım bulursunuz
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSabah sabah bütün olgun erkekleri toplamayı başarmışsın helal
010 Yorumla
Soran1 yılÖyle oldu ama hepsi değildir ya 😊
- 1 yıl
İllaki tek tük çıkar yaşıtın maksat muhabbet olsun 😀
Soran1 yılYaşıtlarım çoçuk gibi yeni ne oluyorum aşamasındalar yeni parayı buldular daha bebek onlar
- 1 yıl
Hiç olgun erkek arkadaş ya da sevgilin oldu mu
Soran1 yılOlsa evlenirdim
- 1 yıl
O kadar ciddisin yani
- 1 yıl
Olgun erkekte yaş kriterin kaç peki
Soran1 yılTabiki
Soran1 yıl37 son
- 1 yıl
10 yaş normal zaten
Her kadının hayali ama senin yaş grubun çekilmiyo kuşak farkı
08 Yorumla
Soran1 yılBak onda da haklısın bazısı çok mız mız nazlı ıyk
Soran1 yılBak bu konuda haklısın kadın da erkekte uyumlu olunca çözülür ama o işlerde
Soran1 yılArayınca buluruz gönlünce olsun her şey
Soran1 yılTeşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSon derece normal, ayrıca 10 yaş fark da gayet makul.
02 Yorumla
Soran1 yılDimi ya
- 1 yıl
Öyle tabii ki.
Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Ülkede 35 yaşların çoğu kel pasaklı anca elit ortamlarda bulursan bulursun ki onlarda nerdeee 😂😂
013 Yorumla
Soran1 yılE tamam benim ortamımda elit yav içim cız ediyor işte 😅
Soran1 yılBen etmem no
Soran1 yılYes ajaaja
Soran1 yılMilfi açar mısın yavrum
Soran1 yılOrta yaşa gelince ıhı ben
Soran1 yılTaş gibiyim
ayyy bende senin gibiyim 45+ olsun istiyorum aahahahaha
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılsizin pencerenizden bakarsam normal diyorum çünkü benimlede benden 7-8 yaş küçük kızlar daha çok ilgileniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar gençken olgun ister
Olgunken genç ister
Nedense hiç dile getiremezler10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. olgunluk aslinda sadece yas ile alakali degil. snin aradigin yas olarak degil ama dusunce olarak olgunluk
00 Yorumla
1 yılE normal, işini eline almış, erkekliğinin zirvesinde olmuş oluyor.
00 YorumlaSeviyor musun bilemem ama arzuluyor olabilirsin. Cinsel arzular normaldir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. 38 ? hahahaha dediklerin de var bu arad ahosuma gitti :)
00 Yorumla
1 yıl10 yaş kadar normal olabilir ama fazlası sıkıntı olur ileride
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılnormal :D kimisi de kendinden dah küçük seviyor zevk meselesi
00 Yorumla Olgun ne demek aq, portakal mi bu, meyve miyiz lan biz, taniminiza sok... im
00 Yorumla
1 yılGayet normal çünkü artık bayanlar z kusagindan umudu kesmiş, olgun olsun diyor bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evirecek çevirecek onlarca olgun erkek var sen ve senin gibileri talep ediyorlar zaten koş hemen
00 YorumlaEvet normal. Her yaşı büyük olan olgun olmuyor ama. Karakteri olgun olmalı
00 Yorumla
1 yılİnşallah 35-38 arası olgun bir erkeğin altında kalırsın 😅😅😅
01 Yorumla- 1 yıl
Amin bende
- Devamını Gör (190)
Devamını Gör(235)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!