Bu zamana kadar hep yanlış insanlara duygu besledim üzüldüm üzüldüm. Geriye dönüp baktığımda diyorum ki ne kadar aptalmışım beş para etmez insanlar için hep üzülmüşsun. Ama işin garip tarafı ben yine beni üzecek birine karşı birşeyler hissediyorum ama uzak durmaya çalışıyorum elimden geldiğince sevgimi neden böyle zavallı insanlara vereyim ki beni hak edecek daha iyi cocuklar varken onlara haksızlık değil mi sizce? ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
haklısın valla değmeyene verince Kaf dağına çıkıyorlar. demekki herkese hak ettiği ve kaldırabildigi kadar vereceksin herşeyin fazlası israf sevginin en başta
deveye diken insanı s... demişler sana iyi niyetli insan yaramaz
Neden
psikolojik sorun bunlar seni üzecek sana zarar verecek insanları bildiğin halde hala onlara karşı yükselmek yani sana tamamen masum duygularla yaklaşan iyi niyetli insanları red edip bunlara gidiyorsun ne yapsan yap düzelmez
Psikolojik sorun mu karsıma duzgun insan cıkmaması benım sucum mu Allah denk getiriyor
ne alakası var seçici olacaksın sana zarar verecek insanlarla neden muhattap oluyorsun senin seçimin bunlar Allah denk getiriyor ne bu nasıl bir beyin
Allah denk getiriyor buna kader diyoruz. Diğer turlu de ben pek ortamlara falan gırmıyorum oyle sadece gördüğüme de hıs oluyor bu herkese de değil yanlış anlaşılmasın
Uzak durmaya çalıyorum ınsanlardan çünkü artık sıkıldım hep aynı karakterlere karşı bıseyler hıssetmekten bak his dıyorum konussam belki tıksınclık gelecek bılıyorum ama o an tarifi imkansız bır duygy patlamasıı yaşıyorum
Bu da herkese olmuyor belku bırıni zamanla severım ama dediğim olay cok baska bırsry bak
ikizler burcumusun sen
Hayır oğlak
Benu Şu an anlayamazsın garıp bır olay ama artık uzak duruyorum
Çünkü hemen anlıyorum tecrübe ettim
:D yaş 15 mi senin
uzun sürecek burası anonimsin yollayamıyorum detaylı dinlerim
21
anonimsin.
Artık cok sıkıldım bu konulardan
Cunku yoruldum
tamamdır yollayabilirsin
Değer vermek sevmek karşılıklı olmalı işte o zaman gerçek aşk yaşanıyor.
Fevri karar verme düşün tasın senın degerini bilecek biriyle ol bence
Aklını ve kalbini dinle.. bir kere değil iki kere düşün
Yani
Duygu besledıgım insanlar için hep agladım üzüldüm Şu an gorsem bes para etmez hiçbiri düşünüyorum benım karsıma neden hep aynı tipler çıkıyor anlamış değilim sonra konusunca ya da kotu olduğunu görünce tiksınme geliyor ama basta ulaşılmaz yapıyorum acaba ondan bilmiyorum yogun duygular beslıyorum
Yani, hemen herkese güvenme işte sana güzel iki çift laf etti diye aldanma
Haklısın zaten konusmadan bıseyler hissediyorum konussam bıdaha yüzlerine bakmam eminim hıssetıklerımle ama konusmadan görünce mesela kalp çarpıntısı oluyor yükseliyorum heyecanlanıyorum anlamadım ki nıye boylr oluyor
Hayatında çok fazla kişi olmadı sanırım
Hiç olmadı😂
Cok fazla ortamlara gırmedıgım ıcın bence
Yoksa konusmaya calısan oluyor gırdıgım yerlerde
Yani o yüzdendir ilgi ve alaka istiyorsun ve sana dediğim gibi biraz işte güzel söze ilgiye falan kaniyorsundur
Karşına hak edecek birisi cikmadi mi bu zamana kadar
Ya hiç varya hiç aşırı garip olay düşünüyorum rabbım sınıyor
Nasil kisiler denk geldi peki
Hep aynı basıt ise yaramaz mesele yakısıklılık falan da degıl bak benim hissetmem cok cırkın birine de bısey hıssetmıstım zamanında hatta fotolarına bakıyordum falan o kadar çirkin dı ama ben gözümde oyle bır yere koymusum kı gormuyorum o an baskasıni şimdi goruyorum allahım ben ne kadar malmısım diyorum karakter desen yok tip desen o da yok ben nıye o kadar bakıyrodum buna falan diyorum Şu an djkdkd
Vaktin var mi tkp edebilir misin bu konuda konuşmak icin bende sana anlatmak isterim
Soruyu yanlış anladım 🙊
Yanlış anlasılmaya musaıt ne yazık ki djdjdj
Bir virgül nelere kadir 👍🏻
Kız kinyas
Ne?
Bence kimse hak etmiyor herkes kötü
Vermek derken sevgi vermek mi
Yani öyle her erkeğe verilmez
Alirim😀