Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden olsa kestirip atardım ama 25 e yaklaştıkça beklentilerim değişti. Tipinden ziyade ne düşündüğü, toksik olup olmadığı, bana değer verip vermediği daha önemli. Şu anda flörtleştiğim adamla normal şartlar altında asla beraber olmazdım. Tipi falan assla benlik değil. Ama karakteri o kadar mükemmel ki. Beraber o kadar çok gülüp eğleniyoruz ki.. Her konu hakkında bilgi sahibi kültürlü biri. O yüzden tipinin nasıl olduğu asla umrumda değil. Eğer seni mutlu ediyorsa çocuk, ttipinş çok takma. Günün sonunda hepsi gidecek. Bundan önceki sevgilim o kadsr yakışıklıydı ki erkek arkadaşlarım bile tapıyordu. Sonra ortada hiçbir sebep yokken çekti gitti. Ama bu adam öyle değil yani. Ne istediğini bilen olgun ağırbaşlı biri. Seninki de öyleyse bi şans ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kişinin görüntüsünü değil karakterine bakarım beni burada tanıyanlar bilir ben bir kişiyi görmeden ona aşık oldum çünkü onun karakterini çok seviyordum hala da seviyorum bunu yaparsan ilk önce şunu sor kendine ben bu çocuğu reddettim peki gittim bir yakışıklı çocuk buldum onunla her şey güzel falan bu yakışıklı çocuk karaktere sahip mi kötü alışkanlığı yok mu en önemlisi ona ciddi düşündüğüm zaman kabul edecek mi benimle ciddi bir şekilde ilişkiye girecek mi bundan daha önemlisi evlendik diyelim evliliğimizden 10 yıl 20 yıl sonra tekrar beni beğenecek mi güzelliğimi kaybedersem ilk günkü gibi beni sevecek mi bunları soracaksın bir kişiye sadece görünüşle karar vermen hata
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Görmediğim etmediğim bir insanla flörtleşmem bu birincisi. Arkadaş olarak kafamız uyuşuyorsa herhangi birbirimizden beklenti yoksa o ayrı. Tipe göre muamele etmem hiçbir şekilde. Ama konu etiketinin aşk ilişkileri olduğunu var sayarsak insan yanına yakışacak birisini ister. Kimse kimseyi kandırmasın, iyi forumlar.
10 Yorumla
+1 yılHayır, sohbet tipten önce gelir. Bir kızla eğlenceli sohbet edipte onu sırf tip yüzünden sevmemek çok saçma olur. Uzun süreli bir ilişkinin sırrı sohbettir. Tipe bakarak o kişiden vazgeçerse kendisi kaybeder. Sevdiğin kızın tipine bakarak mutlu olamazsın. Onun sohbetiyle mutlu olursun
10 Yorumla
+1 yılBenim için birini sadece dış görünüşüne göre değerlendirmek doğru değil. Eğer sohbetini çok sevdim ve onunla iletişimde kalmak ve iç dünyasını keşfetmek benim için daha değerli olabilir. Dış görünüş, ilişkiyi oluşturan seçeneklerden sadece biridir. Önemli olan, onunla kurduğun duygusal ve zihinsel bağdır. Bu yüzden, konuşmayı kesmek yerine tanımaya devam etmek benim için daha doğru olurdu. Ayrıca böyle bir şey yapan insan saygısız insan demektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. O yüzden başta fotoğraf görmek daha iyi. Görmüyorsan konuşmayacaksın 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılburada birkaç kızla konuştum tanıştık ben tiplerini beğenmeme rağmen sardığı için konuşmaya devam ettim ama aynı mevzu birkaç kez tam tersi olucak şekilde başıma geldi kızlar tipini beğenmediği erkekle konuşmayı kesiyor halbuki resim çekinmeyi sevmem bilmem de reelde daha yakışıklı olduğumu çok kez kız arkadaşlarım söylemişti her şey tip değil ya aşırı güzel veya aşırı yakışıklı bireylerde illa bir eksik oluyor her şey dengeli olmalı bana göre
20 Yorumla
+1 yılBen evlendim çok pişmanım mutlu değilim hayalimdeki kadın değil fizik olarak aşık oldum vazgeçmeye çalıştım ama yapamadım canım kafam
111 Yorumla
Soran+1 yılNiye mutlu değilsin
- +1 yıl
Ya hayalimdeki kadın ile evlenmedim ansiizn aşık oldum büyü gibiydi yuYzie görüştük hiç beğenmedim onu kısa kalça yok çocuk gibi vazgeçmek için çok çaba gostersemde yapamadım acı çektim evlendik ama gözüm hayalimdeki kızlarda sacalrida kötü çıktı tesettürlü evlenince bı açtı şok oldum alnı açık sac telleri çok az ve kıvırcık yanlardan çok az saçı var 😪
- +1 yıl
Büyü gibiydi annem okadar uyardı beni dinlemedim aşk adamı canım ediyor go kor oluyor birde benim ilkimdi benim hiç sevgilim olmadı o yüzden ona çok bağlandım
Soran+1 yılArkasından böyle konuşmak iyi değil ama niye boşanmiyosun🙄
- +1 yıl
Nasıl. bosanayimki yariyolda birakicam onu karım oldu çocuk var
Soran+1 yılBöyle düşündüğünü bilse üzülür ama
- +1 yıl
Onu seviyorum fiziğini sevmiyorum cinsellikte tatmin olamıyorum tahrik olamıyorum fazla
- +1 yıl
Biliyor ve uzuluyor
- +1 yıl
Aslında ben ona ilk bulusmamizdan sonra etkilenmediğimi hayalimdeki kadının başka bir tarzda olduğunu söyledim birde küçüktü o 17 yaşında ayak üstü iki dakka konustuk okul onunde
- +1 yıl
Hayalimdeki kadın 1.70 hafif ince belli geniş ve dolgun kalçalı olacak ve saçları gür düz olacak eşim ise tam tersi
- +1 yıl
Keşke bütün kadınlar Seksi ve güzel olsa ama degiller
Çok kötü değilse zaten önemi yok oxsllikle yanağı varsa olmaz dgfgg
110 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla o niye djfjd
Soran+1 yılÖyle gerekti
Soran+1 yılYürüyorum yeterli mi. d
Soran+1 yıl. ddd
- +1 yıl
Yürüyüş yaptığına hiç inanmıyorum dgf
https://youtu.be/DCOhhyOfusU?si=N-WZzyIrLPVW8wd3 bu sensin dgd
Soran+1 yılİnanma sen😒
+1 yılKonuşmayı keserdim sonradan biteceğine hemen bitsin yapmacık olmama
50 Yorumla
+1 yılBiriyle sohbet etmek keyifliyse ille de sevgili olmak zorunda değiliz. Arkadaşlık yeterince değerli değil mi. Sevgililik muhtemelen bitecek neden arkadaşkığı harcayasın ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki herkes çok güzel / yakışıklı da bide gelmiş laf ediyorlar tribe girip. Sakalsız olan erkeklerin kaç tanesi yakışıklı ya da kaç tane kız sıfır makyaj ile ben güzelim diyebilir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣 🤣 Görünüşüne bakarak sohbet etmiyorum sohbeti sevdiğim için yapıyorum
30 Yorumla
+1 yıltipini bilmediğimle sohbet ilerletmediğim için böyle dertlerim yok
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kadin ile bir kac dönem ile sevgili olacagima, onunla 40 yil dost kalmayi tercih ederim..
10 YorumlaKonuşmayı keserim
15 Yorumla
Soran+1 yılSonunda açık konuşan biri😂
Soran+1 yılHayır 😂
Soran+1 yılMannak😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer sohbeti güzel olanla flört etmek gerekmiyor ki ama merak eder insan bi sonra
Zaten beğenmesem bile kesmem sohbeti gittiği yere kadar gider10 Yorumla Ben kesmedim ama keseni gördüm
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm😒
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılyok abi tipin önemi herşeyden önce gelir tipini beğenmediğim biri ile konuşmam için iyi bi statüsü almalı o da iş hayatım için falan
12 Yorumla- +1 yıl
@merve223t sen yanlış anlamışsın canım ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar konuştuktan sonra bana bu fotoyu atacak ve ben de konuşmayı kesecem öyle mi? Bileğimi keserim daha iyi aw şu güzelliğe bak.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer tanışmanın amacı duygusal birliktelik olmadığı için arkadaş olarak düşündüğümde onun burnunun güzel olup olmamasının benim için bir önemi yok. Sohbeti güzel olsun
10 Yorumla
+1 yılBazı insanlar fotoda farklı gerçekte farklı oluyor. Önce bir buluşurum. Baktım ki fotoğraftaki gibiyse uygun bir dille olmayacağını söylerim.
13 Yorumla- +1 yıl
Uygun bir dili yok bunun yalnız
- +1 yıl
Yok tipiyle ilgili bişey söylemem tabi ki. Uyuştuğumuzu düşünmüyorum vs gibi
- +1 yıl
kisilikten falan bahsedersen anca yoksa dediğim gibi
Bu saçmalıklarla vakit kaybetmemek için, yüzünü görmediğim biriyle konuşmuyorum şekerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır , sohbet ediyorsam arkadaş olaraktır. Arkadaşımın tipininde zerre önemi yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olacaksam eğer tabikii beğenmek önemli ama arkadaşsam umrumda olmaz
10 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu kesiyor hatta hepsi diyebiliriz bende keserim bu arada 😎
10 YorumlaO değil de, fotoğraftaki kurumuş gül ayrıntısı kalp ben. :)
10 Yorumla
+1 yılbence kafa uyumu fiziksel özelliklerden daha önemli
10 YorumlaKafam nadiren uyuşur kolay kolay ısınamam kimseye eğer kalbim ısındıysa görünüşe takılmam.
10 YorumlaKimseyi tipine göre yargılamam çünkü alıcı değilim 😀😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHer şey görsellik midir madem herseyimiz uydu tamamda iste aradığım o
10 Yorumla Hayır devam ederim ama çok ilerlemem onu kırmamak için
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler yaşanmaması adına başta hərkəsin birbirini görmesi daha uygun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTip bi yere kadar ya kesmeyebilirim önemli olan anlaşabilmek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Ya fotoğraf ne alaka ya karakterini beğendikten sonra fotoğrafını hiçbir anlamı yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılSohbetini sevdiysem 3/10 yeter.
Sohbetini sevmediysem 8/10 imkansız.
10 Yorumla Yalan yok dış görünüş önemli ama ne yapardım pek kestiremiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli fotosuz uzun süreli aksiyonlu sürpriz yumurtalı sohbet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Keserim 😂 kimsenin kalbi kırılmasın diye beğenmiş gibi yapamam sushsj
10 Yorumla
+1 yılKonuşmayı kesmem ama tipsiz olduğu için duygusal bir şey hissetmem ilgim olmaz jsjsjsjajs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYooo ne alaka önemli olan uyuşmak değil mi zaten zihinler bir olmayınca hiç bir şey bir olmuyor bana zor gelecekse napayim yüzünü gözünü anca dağıtmaya yarar 😅
10 Yorumla
+1 yılkonuşmayı uzatırsam boşa ümit vermiş olurum
o yüzden konuşmayı keserdim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılBen kesmem , ama hem beğenmediğim halde aşırı kibirli egoluysa silerim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biriyle sohbet ediyorsam öncesinde görmüşümdür.
10 Yorumla
+1 yılSohbetini çok sevdiysem ve uyuşuyorsam sorun etmem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. kimse kendini kandırmasın ben konuşmayı keserim kesmesem bile arkadaşlıktan öteye gitmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu da konuşmayı keser ama haberleri yok kendinden jdfjjd
Karşımdaki kişiyi görmeden duygusal anlamda bağlanmayacağım için sohbetini sevdiysem muhabbeti kesmem. İlla sevgili olacak değiliz.
00 YorumlaKaraktere bakıp sonradan tipin kötü olduğunu öğrenmek kötü değil de tipi çok yakışıklı dediğin birinin karakterinin kötü olduğunu görmek…işte o çok fena (elemanın feminen enerji benden yüksekti)
10 YorumlaBen devam ederdim. Konuşması, düşünceleri vs hoşuma gittiyse zamanla oda güzel gelir bence. Tipte önemli tabiiki ama bazı şeylerden önde değil ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDış görünüşünü hiçbir önemi yok. Bunu buraya laf olsun diye demiyorum. Sırf karakterini sevdiğim için 146 kg bir adamla 4 sene sevgili kaldım. Sosyal medyada başka kızları durmadan takip etmesi yüzünden artık bir süre sonra kavga etmeye başladık. Finalde ise ayrıldık, ayrılan da kendisi oldu hatta. Ben insanların karakterine bakıyorum. Paraya bakan ya da yakışıklı birini arayan biri olmadım olmayacağım da.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonusurken daha fotosu yoksa konusmuyoz iste en temizi
20 Yorumla
+1 yılvalla en büyük örneklerindenim bu sorunun, her şey 10/10 ama tipi bakılacak gibi değildi 2 seneye yakın sürdürdüm
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim başıma geldi 🥺
14 Yorumla
Soran+1 yılSen mi beenmedin o mu
Soran+1 yılPüü ona
- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılProfilin, bana yazmayın der gibi 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılNiden. d
- +1 yıl
Aynayı değiştirmelisin
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yüzü güzele 40 günde doyarsın, huyu güzele 40 yılda doyamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesmek istedim, aksine sohbetinden ötürü daha çok bağlandığım olmuştu.
00 Yorumla
+1 yılFikirlerin kimden çıktığını bilmeden tanışmam
20 Yorumla
+1 yılO yüzden başta foto atılmalı ilerletmeden
20 Yorumla
+1 yılHayır bi müddet daha denerim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok ruh önemli tip değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKeserdim sanırım 😏
10 Yorumla
+1 yılYani, tipsizden olmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım