Ah ah canım benim hala seviyor mu sinirle mi söyledi diye düşünüyorsun insan sevdiğine böyle şeyler demez içindekiler söylemiş kuzum benim böyle terbiyesiz adam olamayan erkeklerden uzak dur.
sinirle dediyse zaten daha önceden de düşünmüştür bunu arkana bakmadan kaç böyle bir şey sinirle olsa bile denmez seni aşağılamak için söylemiş dediğim gibi kaç
Velet dediğine alındım bu arada 🙁. Yani ilk defa dediyse sinirden demiştir. Ama normalde ağzı bozuk şey biriyse böyle demişse bence sevmiyordur. Bir de dedikten sonra pişman oldu mu onu da bilmek lazım ki anlayabilelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kesinlikle sevmiyor seven insan sinirlense bile böyle iğrenç bir şey söylemez
Seviyor gibiydi ama
Karaktersız sevse ne sevmese ne ınsan boyle bısey der mı hıc
Ah ah canım benim hala seviyor mu sinirle mi söyledi diye düşünüyorsun insan sevdiğine böyle şeyler demez içindekiler söylemiş kuzum benim böyle terbiyesiz adam olamayan erkeklerden uzak dur.
Sinirle dediğini düşündüm
Sinirle demiş olsa bile seven insan sinirine hakim olur kuzum.
sinirle dediyse zaten daha önceden de düşünmüştür bunu arkana bakmadan kaç böyle bir şey sinirle olsa bile denmez seni aşağılamak için söylemiş dediğim gibi kaç
Sevmiyor değil mi
hemde hiç sevmiyor çok ağır bir şey bu kurtar kendini
Ne kadar sinirlenirse sinirlensin yanlis ve igrenc bir cumle. Bir daha affetme
Sevmiyor değil mi
Sevse kendini mi avutacaksın? Böylesi sevmesin daha iyi. Ve soruna gelecek olursam sevse söylemezdi...
Sinirle bile söylemiş olsa bu söylediğinin içinden gelmediğini göstermez..
Pişman olup gelmez o doğru demiş
Nasıl yani
Sevmiyoooo o adamla kimse olmaz yol ver
Sevmiyo
Sinirle demiş olabilir mi
Hayır
Ohaaa
Ney oha
Sg moruk
Ne diyorsun velet ebeveynlerine ver tlfu
Abla sakin ol sg demiş ya manitan ona şaşırdım ney oha dedim ben de sg yani onu demek istedim yanlış anladın ablam pardon ya shksksp
Yani sevmiyor değil mi sinirle demiş olma ihtimali var mi
Velet dediğine alındım bu arada 🙁. Yani ilk defa dediyse sinirden demiştir. Ama normalde ağzı bozuk şey biriyse böyle demişse bence sevmiyordur. Bir de dedikten sonra pişman oldu mu onu da bilmek lazım ki anlayabilelim
Geçmiş olsun takılmış senle
Sinirle demiş olabilir mi
Zor. İlişkiye girdiniz mi
Güncele ne yazmışım
Haaa. O zaman birini bulmuştur orada
Sevmiyor nereden biliyorsun diye sorma: )
Bunun siniri olmaz
Sevmiyor yani
Tabikide sevmiyor