AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
5 yıl sonra boşanma durumu her iki taraf için de problem olmayacaksa tadını çıkarmaya bak.
Evlenilir. Bu senin için büyük avantaj. Sana yeter artık dedirtir yatakta.
Mantıklı biriyse, benide gerçekten seviyorsa, ona güveniyorsam neden olmasın, yaşıt olarak bile evlensen herzaman risk vardır.
Unutma güzellik gelip geçici...
Sen ondan daha önce yaslanacaksin. Bunları düşünmeden evlilik yoluna girme derim.
Hayır aksine Ben 10 yaş 15 yaş olgun erkek seviyorum
evlenilmez kendimden küçük biriyle evlenirim ama o kadar da değil en fazla 2 yaş küçükse benden
İmkansız değil ama bunu çoğu insan başaramaz.
Bu arada kendinden küçük erkeklerden de hoşlanabilen hanımlar beğenebilir kdkdlsndkdm
Hayır ben evlenemem. Benden 10 yaş küçükle olmaz. Asıl tam tersi 5, 6 yaş büyük olması lazım benden ki olgunluğu olsun en azından...
aradığım yorum ya 🙏 yaşlar arası fark en fazla 7 en aşağı 5 olmalı burada da kimin büyük olduğunun önemi yok kafalarının uyumu önemli
Evet aynen öyle tabiki ✨👍
önceden sadece erkeklere diyorduk sapıklar damacanaya hallenenler, şimdi bazı kadınlar daha beter çıktı, böyle sapıklığı normalleştirmeye çalışıyorlar ya sinir oluyorum
Evlenilir ama erkeğin gözü hep dışarıda olur. Kıskanırsın ve oda sıkılır sorun çıkar.
Ben 10 yaş büyük kadınla evlenmezdim menopoz olayı oluyor ya zor ama adam kabul ediyorsa evlenilir
Yaşıtım hatta biraz daha büyük erkeklerden bile erkeklik göremediğim için pek 14 yaş büyük biriyle beraberim. Çok da mutluyum. Erkekler geç olgunlaşır, baya bi geç...
Napiyosun elinden tutup parkta mi gezdiriyorsun? 😅
Ben 14 yaş büyük değilim o benden büyük...
O 38 ben 24
vaaay 38 burusuk Adam 24 yaşlı genc kızla beraber. biz kadinlar neden damak tadımız kotu? neden boyat severiz ya?
Buruşuk mu 😅 muhtemelen hayatıma girmeden önce biri bu yaşlarda biriyle konuştuğunu söylese aynı düşünürdüm ama maşallah taş gibi yaşını da göstermiyor hiçbir anlamda
öğle diyorsan mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim 🥰
Erkegin buyuk olmasi normal zaten.
Bence en az 10 yas fark olmali.
Kesinlikle katılıyorum
Çocuk yapmana gerek yok çünkü anneliği tadacaksın şekerim:)
10 yaş küçük erkekle, evlenilmez. Bugün sorun olmadı diyelim, ileride mutlaka sorun olacaktır
Soruyu yanlış sordun, 10 yaş büyük kadınla evlenilir mi?
Ne demişler büyüklüğü değil işlevi önemli ama şöyledir aşkın gözü kördür 10 yaş ne ki gülüm
Ben evlenmem. 32 yaşındayım 22 yaşında bir erkek kardeşm var asla evlenmem. Ben 33 35 arası tercih ederimz belki benden 2,3 yaş küçükse kabul edebilirim
ben evlenmezdim şahsen ama evlenene de bişey diyemem
Yaşa bu kadar saplantılı olmamak lazım karşı tarafa hislerinizi açıklayın kafanız rahat olsun öbür türlü sürekli olarak düşünürsünüz deneyip bir görmek lazım
Bu tamamen olgun olup olmamasına bağlı bir durum tabi kafa yapılarınızında uyuşması lazım
Erkekler zaten geç olgulsan varlıklar bide 10 yaş küçük hiç çekilmez
20-30 yaş ×
30-40 yaş √
Yani bu o kişinin olgunluk seviyesi ve karakterine göre değişir ama bence olmaz çünkü erkekler zaten geç olgunlaşıyor 10 yaş fark varken anlaşmanız biraz zor olur evlilikte
Şahsen ben evlenmezdim. 32 yaşındayım 22 yaşında birini istemezdim. Zaten çoçuk gibi olurdu
Ama büyük diyor yani 42
@Yomeyamo küçük yazmış ama
Afedersin
10 yaş küçük bir kadınla evlenilebiliyorsa, 10 yaş küçük bir erkekle neden evlenilemesin? Şahsen ben evlenmen, rahat edemem ama bu başkalarının evlenemeyeceği anlamına gelmiyor.
10 yaş biraz fazla sanki ama bir yerde okumuştum. Kadın erkekten büyük olursa ilişki daha düzgün oluyormuş. 10 yaş dediğim gibi biraz fazla
@Beybik sende çıtırcı mısın erkekte
Bu arada evlenilmezz en korkulu rüyam kendimden 10 yaş büyük erkekle evlenmek bazı şeylerden kaynaklı ama kafaya uyuyosa olur yaa
En fazla senden kaç yaş büyük olmalı
5,6 yaş maximum ama 1 yaş da olmasın arada minimum 2 yaş maximum 6 yaş diyim
Erkek geç olgunlaşır eğer otuz üstüyle no problem ama degilse evlenme mahfolursun sana yazık olur.
Karaktere bağlı olsa da evlenilebilir bence yaş o kadar büyük bir sorun olmamalı insanların düşüncelerini bu kadar umursamayın
Belki yas ilerledimi sorun olur yoksa oyle sorun olmaz sen ondan gec kalirsan tarzlariniz degisir belki o yonden sorun olur ilerdeki zamanlarda
Valla takilabilirsinde evlenilirmi bilmiyorum sahsen ben kendimden okadar yasca buyuk birinle evlensem maddi durumundan dolayidir 🤷
Sübyancılığa girmediği sürece problem yaşta değil asla karakterin oturmuş olması olgunlaşılmış olması asıl önemli olan
Bu tarz sorulara kesin cevap vermemek lazım olaydan olaya değişir ama genel olarak doğru bir tercih olmasa gerek
Yaş sorun değil bende kendimden yaşça küçük kızlardan hoşlanıyorum yani bilemiyorum yaş 32 22 23 yaşındaki kızlar hatta sevgilim bile oldu
Askin yaşı olur aşko 1-2 yaş küçük bile çekilmezken allah yardımcın olsun erkeğin küçük olduğu ilişki seni yorar yük senin üstünde olacak
Sorunlu evlilik olur erkek mutlaka büyük olmalı. Kafanız uyuşmaz çok sorun yaşarsınız erkekler geç olgunlaşıyor
Bu da yanlış bir düşünce bence yaşlar yakın olmalı ya da her iki tarafta kişisel gelişimine özen göstermiş olmalı ki saçma sapan tripleri bırakmış olsunlar
20 yaşındaki erkek olgun olur mu yapma Allah aşkına. Aslında olur ama bu çok düşük ihtimal oda dediklerine bakıyor onlar önemli
Yakın akrabam evlendi ama erkegin büyük oldugu evlilikte gördüm genelde baba hasreti cekenler hep bunu yapıyor kişiye kalmış
Evlenilmez bayanlar daha çabuk yaşlanır ilerde yanında annesi gibi durursun yaşına göre birnini bul aklını başına al
Bu insanların yetiştirilme tarzına ve yaşama ortamına bağlıdır ama aşk olsa her şeyi yapabılır
Tabiki hayır cocuk bakıcaktıysan kendin doğurmadı ama sadece yayağı düşünsün evlen gitsin 😅
Sorun yaş değil nezaket kurallarını bilmeyen cesaratsizlerle evlenilmez
Hayır ya
1-2 yaş neysede kuşak farkı bu
Anlaşmazlık olur
Kafa yapınız uyuşuyorsa neden olmasın ama bilmiyorum zor olabilir bence
olmaz erkekler zaten geç olgunlaşan insanlar çocuğun gibi kalır yanında
Çocukmu büyütücem ben kaldıki erkekler çok geç olgunlaşan varlıklar yanı asla evlenmem
kesinlikle hayir. zaten erkekler cok gec olgunlasir bu resmen cocuk bakmak olur
Olmazdım , senin ağırlığıni duruşunu taşıyabilicek birini bul derim
Yaştan ziyade uyum birazda birbirini tamamlamak gerek..
10yas büyük ile evlenmeyin derdim. küçük ile hiç bilmiyorum ki
Tabii ki hayır 1 2 yaş pek problem olmaz ama 10 sıkıntı bayağı
Biz evleniriz sıkıntı değil ama kadının evlenmesi biraz garip
Kadınların erken yaşlanması
Bendim eşimde bedenden 4 yaş büyük hem daha iyi oluyor
Hayir tabiki saçmala erkekler canım oluyor zaten sen bide kucuk diyon sakin
10 yaş küçük erkekle olmaz, 10-15 yaş büyük erkekle olur.
eminsen kendisi ile gerçekten anlaşacağına olabilir.
Gerçekten seviyor ise evlenilir tabii, aşkın yaşı yok ama tekrar edıyorum gerçekten seviyor ise
Emziğini sütünü vereceksen olur tabii neden olmasın.
10 yaş küçük aslaaa olmazz büyük olsa olur ama küçük asla olmaz annelik mi yapacaksın
Evet neden olmasın ama kadınlar kücük erkekleri istemiyor
Yoo seviyorsam neden olmasın tabi kasttiğim 3,5 yaş falan
Niye 10 yaş diye sordun
**Kastettğim
Ben kendimden büyük birini sevmistim
😂😂ben sormadım ki
Ama olmadı
7 yaş büyüktü benden
Yaş bahaneydi ama beni beğenmedi
7 çok değil aslında erkekler geç olgunlaşır derler ondan dolayıdır
Tam tersi diger erkekler gibi degildim
Sevmek suçmu?
Küçüksem nolmuş yani
Suç değil canım ama işte kadın biraz daha erken büyüdüğü için ondan belki tercih etmedi belki bilmiyorum
Sen kendinden kücük birini sevdinmi
Bilmem ben kimseyi sevmedim
Niyeki
Bilmem çıkmadığı için sanırım
Benim arkadaşım kendinden 7 yaş büyük kızla evlendi gayette mutlular
Alettte sorun veya sende bir sorun yoksa neden olmasın
Yaşin kac basin kaç 18 yasindayim elime dussen varya disinde kirilmadik kemik birakmam... siz
Adres vereyim hemen sorun etme eline düşerim
Cemaldini asireti her yerde var dayi sehir ver adres ver yeter gerisini bana sal
Sen önce gerçek isim kullan al sana adres Gaziantep Nizip Fevzi paşa mahallesi yıldırım sokak no 18 istersen numarada vereyim
Numara vermene gerek yok.. urfa siverekte kirveler var senle tanismaya gelirler
Gercek ismim harun dayı.
Beklerim
Abi bisey dicem hadi ben aradım bizimkileri bunlar senin oraya geldi boyle bi 30 kişi... yani ne yaparsin mesela
Soruyorum sadece merak etme aramam onlarida sadece soruyorum
Harun demiştin demi yaw genç adamsın Allah’ını seversen git yaw sorduğun soruya bak yanı nasıl bir cevap bekliyorsun işte adres ver gelsin 30 kişi dertin ne öğrenmiş oluruz
🤣🤣🤣tm abi saka yaptim ztn ben sulaleme guvenmem hepsi piskopat