Kurumsal büyük firmalarda çalıştığım zamanlarda, yönetim kurulunun üyelerinden abi-kardeş bir üst müdürüm vardı. Eşiyle aralarında 20 yaş farkı olduğunu öğrenince şok olmuştum. Ama onları ailecek tanıyınca ne kadar yanıldığımı ve ön yargılı olduğumu anladım. Doğal olarak yaş farkına bakış açım da değişti. Buna benzer bir konuda yine yazmıştım bunları.
Yine yazıyorum; yaş farkı olsa da olmasa da, yetişkin iki insan aşık olup birbirini sevdiğinde, üçüncü kişilere, özerllikle bunu anlayamayacak kadar kafası "dar", insanların fikirlerine ve yorumlarına dayanamayıp, babasının çiftliğiymiş gibi buradan kovmaya çalışanlara "b. k yemek" düşer. Sapıklığın tanımı size mi kaldı? Bu şekilde evlenenlerin çocukları insan olmuyor mu?
O taktığınız at gözlüklerinden kurtulun, insanları dinleyin ve fikirlerine saygı duyun! İnandığınız şey neyse baskı ve suçlama, karalamayla değil, insan gibi anlatın!
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim isteklerim ve tercihim uygun olmaz çünkü ileride çok büyük güvensizlik sorunları olur. Bazı insanlar için 10 yaş küçük bir kişiyle evlenmek uygun olmayabilir, ancak bazıları için bu durum problem teşkil etmeyebilir. Önemli olan, ilişkinin karşılıklı sevgi, saygı ve uyum içinde olmasıdır. Ama bu kadar yaş farkı bir tarafın genç biri yaşlı kalması sıkıntılara neden oluyor ama herkesin kendine özgü olduğunu ve herkesin kendi tercihlerine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki evlenilir ama 10 yaş büyükle evlenilmez. Erkekler daha erken yaşlandığı için, cinsel performansları kadınlardan önce düştüğü için, erken öldükleri için, kadına liderlik etmemesi için erkeğin küçük olması gerekir kadından. Erkek kadından en fazla 5 yaş büyük olmalı eğer büyük olabilirse. Daha fazlası zarar. Madem erkek büyük olmalı öyleyse neden bu kadar çok mutsuz ve boşanmış insan var? Türkiye’deki evliliklerin %90’ının da erkek büyük ve evlenenlerin yarısı boşanıyor ve evlilerin de çoğu mutsuz. Kadınlar için hep genç gösterdikleri söylenir ama siz bir erkeğe hiç yaşından genç göründüğünü söyleyen birini gördünüz mü? Aşkın yaşı vardır. Erkeğin büyük olduğu bir ilişkideki erkekten yana aşk yoktur, menfaat vardır.
40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Büyük olan için sıkıntı olacağını sanmıyorum ama küçük olan için belkide sıkıntı olabilir şahsen ben o küçük olan olsaydım kendi yaşıtlarımı daha çok tercih ederdim cunku 10 yaş bu baya arada fark var diğeri ondan daha şey işte kart diyim o yüzden ben istemezdim herhalde yani benim için en fazla 2 yaş büyük olabilir
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı yok derler! Yaş farkı bence hiç mühim değil, önemli olan hislerin ve aranızdaki uyum. Eğer birbirinizi seviyorsanız ve hayat enerjiniz birbirine uyuyorsa neden olmasın? 💕 Ben de sevgilimle yaş farkı olsun olmasın, önemli olan birlikte geçirdiğimiz güzel zamanlar ve birbirimize duyduğumuz sevgi. Sonuçta aşk, kalbin ritmiyle dans etmektir, yaşıyla değil! 💃🕺
150 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya oradan aşık yaşı var bal gibi de element uydurup insanları sapıklaştırmayın, hele 10 yaş deniyor yaş farkını at bir kenara araya nesil farkı giriyor sen neyin kafası yaşıyorsun
- +1 yıl
Abartma 10 yaşla nesil farkı olmuyor ki
- +1 yıl
abartmıyorum, ama seninle de tartışamam sende "kendine göre" haklısın
- +1 yıl
😂daha fazla olacak ki nesil farkı olsun yakınım evli 10 yaş büyük anam babam öyleydi ne olacak ikisi reşit insanlar abartıya kaçmadan olur 😂
- +1 yıl
Sence nesil farkı nedir?
- +1 yıl
Doğdukları yılların farkı işte ama 10 yaş çok değil nesil farkı da olmuyor iki reşit insan sevdiyse bitmiştir tabi 10 yaşı geçmemeli
- +1 yıl
ya bir git öğren de gel tam sapıklaşmayı normalleştirenler gibi konuşuyorsun, 10 yaş diyoruz az değil senin şimdi profilindeki yaşın doğruysa 14 yaşındaki biriyle evlenirsin senin bu sapıkça düşüncene göre
- +1 yıl
Yetişkin diyorum sen farkında mısın 😂 20 yaşında biri çocuk mu sence
- +1 yıl
Sapıklığı rakama sığdırmak bana mantıklı gelmiyor aynı yaş olup dayak yiyen veya aldatan eş yok mu bana göre rakama sogdirmaktan daha ahlaksız benim gözümde
- +1 yıl
@tugce082000 kanunlara göre 18 üstü evet yetişkin kanun bile reşit saymış
- +1 yıl
İşte orada abartmış iki yetişkin dedim sapıklığa o vurmuş 20 yaşında birine bile çocuk gözü ile bakıyorlar şaka gibi 10 yaş farkı geçmesin yeterli bence
- +1 yıl
@tugce082000 tipik Türk kafası diyip geçiyorum sadece Türk kafasına göre sapıklık kuşak farkı yaş olarak algılanıyor ama aşı aynı yaş olup ta aldatanlar dayak atanlar onlara hiç bisey denmiyor ama bu iki yüzlülük değil de ne sence
- +1 yıl
Tamam biz de demiyoruz ki zaten arada uçurum yaşı fark olsun ama hemen böyle her şeyi sapıklığa vuran Bir toplumun arasında yaşamak bence izdirap verici zaten ben kimseyle olay kolay muhatap olmam ne sohbetlere katılırım ne samimiyet kurarım herkese resmiyim
- +1 yıl
Yakında 10 yaş büyük birine babası anası yaşında derler😂😂abarttıkça abartılıyor 10 yaş farkı geçmişse elbette bende ona karşıyım ama 10 yaş fark sınır bence sorun değil
- +1 yıl
tabi ki çocuk kanun denen zillete ne bakıyorsun... bana cevap yetiştirmeyi kes bana ön yargılı davranmadan düşün ve şu an senin mantıksızlığına başka bir yerden yaklaşıp gözüne şirin görünmeye çalışanın gerçek efendi erkek değil haberin olsun sadece seni etkilemeye daha sonrasını biliyorsun yani boş boş konuşup beni yereceğine etrafına dikkatli bak!
- +1 yıl
@Soylu_Orgun kimseyi yermiyorum zira sapıklık denen şeyi sadece bir kategoriye sığdırmak bana aşırı mantıksız geliyor kanunlara bakarım evet bu yazili kanunlar boşuna yok
- +1 yıl
Peygamber efendimizde kendinden küçük ve büyük hanımla evlenmiş ailemde de çok var bu hiç bir sorun yok 20 yaşında çocuk olmaz yetişkin birey artık 😂 çocuk 18 yaş altı olur küçülüp cebime de girsinler oldu olacak 😂
- +1 yıl
Benden bir yaş küçük kız 10 yaş büyük biriyle evli hatta yengem öncü oldu 😂ve hamile 😂ne yani ne deseydi ben çocuğum mu😅
- +1 yıl
@tugce082000 yok ben arkadaşı yerdigimi düşünmüşte hayır fitratimda kimseye kendi dusuncemi söylüyorum sapıklık demiş ya hemen olayı genişletiyorum
1 toplumda var olan küfürlü konuşma
2 kadınların ve erkeklerin birbirleri arasında dedikodu yapması
3 erkeklerin yolda tesbih sallayarak gezmesi
4 çok yaygındır ki fesatlık kıskançlık
5 bunun akabinde gelen karşı tarafa zarar verme isteği
6 gençlerde çok yaygın büyüğe saygisinin olmaması
7 özellikle erkeklerin KENDI YASITI DA OLSA yolda ağzının suyu akarak pis düşüncelere girmesi
8 paranın gücüne inanan ve erkekleri ATM OLARAK GOREN KADINLAR
9 günümüzde aşk sevginin yerini tek gecelik ilişkilerin alması
Bu maddeler daha da uzar gider yani sapıklık bak gördüğün gibi sadece bir kalıpta değil şu an aklıma gelen 9 madde saydım saygılar 😊 - +1 yıl
visneli bir git burada görüşüne bir yere kadar saygı duyarım ama bu nokta olmaz, aleni bir şekilde bana kendi haklı çıkartmaya çabalayan kızı etkileme çabasındasın, ayrıca tugce yeter hiçbir şekilde haklı değilsin sende seni destekleyende istediğiniz gibi yaşayın ama başkalarına sapıklığı güzel göstermeye çalışmayın, peygamber efendimizin neden evlendiğini hikayesini o zaman ki durumunu biliyorsan utan bilmiyorsan daha fazla utan daha da yazma rica ediyorum
- +1 yıl
Abi iyi misin😅😅😅 bu sapıklık değil kimsenin hayatına karışma bence isteyen isteği ile evlenir yetişkin olduğu sürece neyse 😂abi sinirlenme
- +1 yıl
@Soylu_Orgun benim kimseyi etkileme gibi bir çabam yok zira bizim toplumla uğraşılmaz zaten sadece kendi fikrimi söyledim benim fikrime saygı duy veya duyma bu beni ilgilendirmez seni ya da o kızı kimseyi tanımam etmem
- +1 yıl
@tugce082000 bacım anlatamazsin baksana burdan bile sana yaranmak istediğimi çıkarmış daha denecek hicbirsey yok
- +1 yıl
tugce zoruna gitti abiye bağladın değil mi, cevap yazmış olmak için yazıyorsun önce oku düşün kendini "iyi" anlamda geliştir sonra kendi söylediklerini bir daha düşün, sinirlendiğim falan da yok lütfen lütfen herşeyi dalgaya alıp cevap yazma bir sus ve düşün
- +1 yıl
@Soylu_Orgun tamam anlaşıldı yaşıt biriyle evlenelim hersey çözülsün okey 😊😊
- +1 yıl
Ya onu bunu geçince evlenme nişanlanma yuva kurma bunlar zaten yok ne evlenmesi okuyacaksın okulunu bitireceksin unv yapacaksın kariyerini helal kazandığın parayı gidip yiyeceksin gerek var mı birine? Bana göre aşırı boş
- +1 yıl
Seversin birini üzer seni bu hayatın kanunu o yüzden herkes yoluna baksın bence iş güç daha önemli karı kız erkek senin ekmeğini vermiyor
- +1 yıl
visneli hala bacım ayağına yatıyorsun bu sefer de buradan yürümeye çalışıyorsun
- +1 yıl
@Soylu_Orgun yukarıda yazdım karı kız bana ekmek vermiyor ben asiksam evet aşığım işime gücüme kazandığım helal paraya dünya yansa umurumda mı?
- +1 yıl
visneli sende haklı değilsin lütfen cevap yazmış olmak için yazma
- +1 yıl
@Soylu_Orgun haklıyım veya değilim bu benim kendi fikrim kardeş katılmak zorunda kimse değil ben aşka sevgiye inanan biri değilim insanların pis yüzü ortada o yüzden takilcaksin tek başına en iyisi
- +1 yıl
😂yok abi haklısın biz cahiller bilmeyiz🤣🤣en bilgili sensin oldu mu millete karışma sıkıldım yeter iyi günler 😂
- +1 yıl
@tugce082000 pedofoli denen yaş aralığını geçmişse ister 5 ister 15 yaş büyük küçük olmuş evlenmek aşık olmak çiftleri bağlar erkeğin büyük olması ilişkinin daha uzun sürmesi adına daha gerçekçi zira tersi durumda doğanın gerçeği olan üreme 45 yaşından itibaren risk oluşturmaya başlar ve erkek genelde ortalama 60-65 yalına kadar aktif olabilir, ama aşk beraber paylaşım ve üretimin çiftlerin uyumu ile orantılıdır buda illa yaş farkına bağlanmaz ama sakın bana 25-15-10 yaş örneği ile gelmeyin bu yaş aralıkları zaten pedofoliye girer.
- +1 yıl
Abi aksi bir şey demedim zaten sadece şu abi abartmış 20 yaşında biri 30 yaşında biri ile olur 20 yaşında artık insanlar çocuk mu oluyor kimse 18 geçmiş birine karışamaz insanlar nasıl mutluysa öyle olsun 10 yaş farkı geçmediği sürece bence hiç problem yok insanımız her şeyi problem yapıyor ben mesela 34 yaşında birine bakarım hiç problem de değil
- +1 yıl
@tugce082000 sana katılıyorum yorumum zaten sana katılmadığım için değil benim arkadaşım 48 yaşında 26 yaşında bir yabancı kadınla evlendi eski eşi Türk ve şu an inanılmaz mutlu beraber ellerinde fotoğraf makinesi tarihi yerleri geziyorlar pazara çarşıya çıkıyorlar yani kısaca uyum önemli aşkın çerçevesi yok çizen de boş konuşuyor.
- +1 yıl
Yani evet ama ben 10 yaş farktan büyük birini tercih etmem fazla geliyor ama pedofili demekte tabi saçma ama 20 yaşa çocuk gibi bakmaları daha bir garip 24 yaşındayım ne yani benden 4 yaş küçük biri çocuk mu ya da nesil farkı mı var
- +1 yıl
@tugce082000 nesil farkı olmaz o anlaşıyorsan sorun yok genelde erkeklerin ergenliği 50 yaşına kadar sürüyor:) şaka bir yana kadın erkeğe göre daha çabuk olgunlaşıp hayattan beklentileri daha farklı hale girmeye başlıyor erkek bunları karşılayamıyorsa ilişki mutsuz sonlanıyor ama bu yaşadığın için eleştirilecek tarafı yok
- +1 yıl
@tugce082000 Sen beni anlamak istemiyorsun ama şu an seninle başlayan yorumlaşmamıza iki tane seni etkilemeye çalışan arkadaş geldi ve senin kulağına hoş gelen şeyler söyledi diye hemen onların safına geçiyorsun yazık, şimdi ki yorumuna gelince evet yasal olarak 18 reşit kabul ediliyor ama kişiliği oturmamış sağlıklı kararlar vermekte zorluk çeken insanların sayı fazla tekrar söylüyorum bir insanın kişiliği tam oturmadan evlenmemeli, serkan olsun visneli olsun bunlar kendi topuklarına sıkmazlar sonuçta senden veya sağlıklı düşünemeyen bireylerden faydalanmak için beni sana kötü gösterirler kendilerini kahraman ilan ederler
- +1 yıl
@tugce082000 kaldı ki serkan arkadaş ikinci yorumunda gizli sapık olduğunu belirtmiş bilmem anlayabiliyor musun? 48 nerede 26 nerede burada aşktan söz edemezsin eğer doğruysa arkadaşın arkadaşının durumu iyidir kızın durumu ondan ya kötüdür ya da nisbeten kötüdür ve aralarında AŞK YOK menfaat var
- +1 yıl
@Soylu_Orgun eksik ve tutarsız yakıştırmaları ve bilgin ile ithamda bulunma, burada kimse kişiliği oturmamış kararları tutarsız biri ile evlen ya da bir ilişki yaşa diyen yok, evlenmek başlı başına zor bir karar eğitim seviyesi kültürel durum ekonomik gerçekler zeka sabır vb bir çok insana dair olgunun yaşandığı bir ilişkide doğru tercih diye nitelendirmekte zor bir konu da zaten hiç yol gösterici olamam ama 25-35, 35-50 olmuş yaşanacakların noteri olamayız. saygılar...
- +1 yıl
Eyvallah politik yaklaşmışsın ama az önce yönlendiriyordun ben az önce ki yorumuna sinir olduğumdan tutamadım kendimi ayrıca ben eksik veya tutarsız düşündüğüm birşeyi yazmam, kendini benimle kıyaslama rica ediyorum, yine söylüyorum erkeğin kadından büyük olması önemli değil en önemli iki konu var biri yaş farkı diğeri bireylerin kişiliklerinin oturmuş olması birbirlerini manipüle etmemeleri, bana bunu da açıklattırdınız ya, saygılar.
- +1 yıl
@Soylu_Orgun abi tamam kralsin dünyayı yönetebilecek kapasitedesin dünyada da ahirette de sen haklısın Tamam oldu mu en ama en haklı sensin
- +1 yıl
@serkan82 aynen öyle kaldı ki eğer kişilik yaş Park ile ölçülüyorsa Eğer kıstas buysa ben sana şöyle söyleyeyim ben çok yerde çalıştım ettim Ben 38 yaşındayım ve çalıştığım insanların yaş ortalaması 20 ile 25 yaş arası 30 yaş üstü de var Evet ama ne 20 yaş burada kadınlar erkekler var hepimize taş çıkarır Ne 30 yaş üstü var hareketleri çocuk gibi Hani bazı insanlar böyle rakamlarla sınırlıyor ya ama onlara cevap da şu oluyor işte İstisnalar kaideyi bozmaz oluyor
- +1 yıl
@serkan82 arkadaşım bu yaşıma kadar hem cinslerimin nasıl sapık zihinli olduklarını defarlarca gördüğümden böyle konular benim kanıma dokunuyor, hem cinslerime güvenmediğimden ve genelde yaşı küçük kızların kandırılmalarına bir nebze olsun engel olmaya çalışıyorum, umarım anlamışsındır.
- +1 yıl
@Soylu_Orgun bak kardeşim kişiyi tanımadan genelleme yapma en ama en nefret ettiğim konulardan birisidir E o zaman benim de zamanımda çok karşıma para iyice kadınlar çıktı o zaman biliyorsun ki çoğu kadınların fıtratında erkeklere kullanmak vardır Haksız mıyım ama ben kalkıp da bütün tanımadığım kadınlara aynı yaptığı Vuramam zaten öyle bir şeye hakkım yok ki bu sefer onun kul hakkına girmiş olurum Onun için sana naçizane tavsiyem kimseyi kişisel olarak tanımadan bilmeden yargılaman doğru bir şey değil kaldı ki eğer bana inanmıyorsan Eğer yalan konuştuğumu düşünüyorsan atla gel bulduğum yere seni çevremle tanıştırayım Ne yaşı ufak sadece kariyer peşinde koşan erkekler kızlar var Ne 30 yaş üstü olup da hala kendini geliştirmemiş kişilik bozukluğu insanlar var benim etrafımda böyle insanlar var o yüzden şahsi olarak kimseyi tanımadan lütfen yorum yapma
- +1 yıl
@Soylu_Orgun Bu biraz da senin tabii takıldığın ortamla alakalı Hani senin için söylemiyorum bunu lafım senden dışarı senin çevrenin Çünkü bilmiyorum Ama bu biraz da senin çevrenle alakalı atıyorum Tabii sen gidip de mesela böyle varoş işte kendini böyle kişiliği oturmamış isterse 40 olsun isterse 50 olsun isterse bastonluk Dede olsun kendini yetiştirmemiş Kültürsüz insanlarla gezersen Etraftaki insanları da öyle zannedersin ki ben Üniversite mezunuyum mesela birçok işe girdim çıktım ve hep hizmet sektöründe çalıştım hala daha da hizmet sektöründe çalışmaya devam ediyorum yaşım 38 ve ben de insanlarla karşılaştım Ben etrafıma zaten kendini bilmeyen kişiliği gelişmemiş ağzında zaten barındırmiyorum Allah'ın selamını bile verse sadece ve sadece içimden alıyorum o da Allah'ın selamıdır diye O yüzden sadece senden herkesten objektif düşünmesini istiyorum
- +1 yıl
@visneliturta34 eyvallah benim çevre yok insanları kaliteli olanlarını arıyorum ama hep sapıklar karşıma çıkıyor bu da canımı çok yakıyor...
- +1 yıl
@Soylu_Orgun heh bak şimdi anlaştık seninle işte bu canim kardeşim üç beş kişi karaktersiz diye bunu herkese yaymamaliyiz benim her yaş grubundan arkadaşım vardı eskidende şimdide tabi şimdi artık kendimi kariyere ise güce verdim dolayisiyla arkadaşlıkları daha sınırlı tutuyorum tutmam da lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yaşça kendisinden bu kadar küçük erkekten etkilenebilen var mı gerçekten..
33 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyükle olur ama küçükle olmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aşıksanız evlenirsiniz
10 Yorumla
+1 yıl29 yaşındasın 19 yaşında ergenlikten yeni çıkmış bir erkekten etkilenebilir miydin kendinden düşün hiç sanmıyorum. Zaten erkekler çocuk gibi oluyor aynı yaştaki bile ergence davranabiliyor, kadın kadar olgun olamıyorlar. Ki kadınlar daha erken yaşlanır, hiç bir sorun olmasa ergen sevsen bile adam olgunlaşınca senin yaşlı gelmen muhtemeldir. Kısaca evleneceğin erkek en az 5 yaş büyük olmalı. Tabi bence.
70 Yorumla
+1 yılBence evlenilmez , hatta kız on yaş bile küçük olsa bu da bir sorun teşkil edebilir bence evlenen insan arasında böyle bir çağ ne bileyim bir zaman farkı zihniyet farkı çok olmamalı.
Çünkü her dönemin insanların ihtiyaçları farklıdır ya on sene önceki bir kızın istekleri ile on yaş sonraki bir erkeğin zihniyeti farklı olur.
Mesela 70 80 lerde açlık görmüş insanların kriz görmüş insanların şimdiki tutumları ile 2000 li yıllarda doğmuş çocukların zihniyeti aynı olamaz mesela biz şimdi ya rahat bir yaşam istiyoruz ama babalarımız genelde der ki tutumlu ol paranı köşeye koy bak bir zamanda da şöyle kriz yaşadık gibi20 Yorumla
+1 yılHangi yaş aralığında olduğuna bağlı aslında erkekler karakter oturması anlamında geç olgunlaşırlar.25 den sonra yani biyolojik yaş saatinden sonra artık karakter şekillenmeye başlar. Örnek Kadın 37 erkek 27 yaşsa olabiliritesi daha yüksek başarılı ilişki. Fakat kadın 30 erkek 20 ise bu ilişki yürümesi yani en azından ciddiye vardırmak zor gibi gözükür. İstisnalarda çıkabilir arada.
30 YorumlaErkek eğer yeteri kadar dominant ve olgun biriyse neden olmasın.
60 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı bal gibi de var ama cinselliği bir kenara bırakın ikinizde hatta bir süre unutun beraber cinsellik dışında bu hayatın zorluklarına karşı durabiliyor musunuz? beraber kitap okuyabiliyor, spor yapabiliyor, aynı ortamda birbirinize cinsellik düşünmeden ruhunuza dokunabiliyor musunuz?
eğer bunları yapabiliyorsanız ve ikinizde ergen triplerini bırakmış olgunlaşmışsanız olabilir11 Yorumla- +1 yıl
Helal bak burada haklısın işte eyvallah
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBunu. En güzel örneği resullullah hz Muhammet Mustafa Sav dir.
İlk evliliği kendisinden 15 yas büyük hz hatice iledir. Üstelik evlilik teklifi kadın tarafından iletilmiştir...
Yani bu örneğe göre erkek küçük olabilir büyük olabilir vs önemli olan yas değil.50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle ben bu konuda hiç esnek olamıyorum yaş sadece sayı falan de değildir baya önemli bir etkendir
Ayrıca sorunuzun ucu da çok açık
Öncelikli olarak bu soruyu cevaplarken benim bulunduğum yaşda çok önemli 18 olsam 8 olacak
25 olsam 15 olacak
Yani etik kurallara göre benim en az 28 olmam lazım ki pedofofili sayilmayayim
Bide yaş büyüdükçe yaşın önemi azalıyor
25 ile 35 arası inanılmaz fark var gibi 45 ile 55 arası hiç fark yok gibi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde çok küçük erkeklerin daha güzel sevdiğine şahit oldum. Bir de kadın büyük olunca daha rahat daha Dominant davranıyor bu da erkeği daha da aşık ediyor. Kadin bu dominant hali yatakta kullanırsa erkek tamamen bağlanıyor. Olur yani.
51 Yorumla- +1 yıl
Aklın fikrin seks 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstisnalar vardır ama 10 yaşi her erkek kaldıramaz. Erkeğin yaşının üstünde olgun olmasi gerekir. Kadinin da kıskançlığı çok abartmamasi gerekir denge önemli çok. Herkes Pınar altug-yagmur Atacan çifti değil ki..
10 YorumlaBenden 11 yaş büyük birisi benimle görüşmek istemişti. Tabi ben bunu birkaç yaş büyük sanıyordum sonra bir baktım ki 11 yaşmış. Rezil olmaya değmez. He evlenen olur mu olur ama bana göre değil.
00 YorumlaVallah sana doğrusunu söylemek gerekirse yaş farkı önemli mesela bir genç kızla bir ihtiyar adamın evlenmesini sakıncalı buluyorum. Eğer erkek senden 10 yaş küçükse ve olgunsa evlenebilirsin. Neden olmasın? Önemli olan zihniyetizin uyuşmasıdır.👍👍
20 Yorumla
+1 yılEvlenilmez diye bişey yok ama sonu olmaz 10 yaş küçük biri senin fikrınde senin aklında olucak biri değildir yani ilerde anlaşmazlıklar cevrenın kötü yorumları vs vs sorunları çok oluckatır
10 Yorumla20 yaş fark olsa da evlenilir. Önemli olan duruşu konuşuşu , sevgi saygı ve güven. Yaşa değil akıla takılmak lazım. bu yaş farkı pedofili yaşında olmasın yeter. Yetişkin bireylerde (+23) mühim değil. Benimde erkek arkadaşım (2 senedir beraberiz) benden 20 yaş büyük. Hayatımda güvendiğim , sevdiğim, saygı duyduğum ve beni seven sayan tek insan olur kendisi. Dışarıdan görünen maddiyat için mi beraber bakışlarını yaş ilerledikçe çevreden atıyorsunuz. Sevin sevilin. İnsanlar yargılar boşverin
115 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin 48 sen ,28 yaşında mısın? 🙄
- +1 yıl
Yaş iletişim demektir genelde, yanlış anlaşılan konu bu oluyor önceki ilişkilerimde de yaş farkı çoktu, yakın kız arkadaşlarımın da yaşları benden hayli büyük. Sohbet edebildiğim hayatın gerçek problemlemlerini paylaşıp konuşabildiğim insanlar olgun insanlar oluyor, rutin sevgili aşk meşk dertlerine ayıracak vakim halim ve enerjim mevcut değil , gereksiz git gelli ilişki , yoran yıpratan ilişkilere de açık değilim. Kafama ve hayatıma ayak uyduran insan hayatımda bulunan insan neden böyle bir sorunmuş bu gibi konuşuluyor anlayamadım açıkcası? Ben veya benim gibi insanlar mutlu ise kime laf düşer ki?
- +1 yıl
Kimseye laf düşmez. Bişey demedim zaten. Yaşını sordum sadece. Şimdide evli mi, onu soracağım.
- +1 yıl
Senle evlenmeye niyeti var mı peki? Yoksa sadece takılıyor mu
- +1 yıl
@serkan82 benim merak ettiğim, bu kız bu adamla çıkmadan önce, yaşını biliyormuydu? Bu adamla evlilik olabilceğine inanıyor muydu? Ve şu an evlenme gibi niyetleri var mı.
- +1 yıl
Evlilik gibi bir düşüncem benim yok. Kimseye evlenecek kadar güven sahibi değilim , hayatımı kimsenin eline bırakabilecek kadar güçlü değilim. şu an önceliğim birikim yapıp biraz ileriki yaşlarımda rahat edebilmek hayat konforumu arttırabilmek , ilerleyen zamanlarda hayat ne gösterir bilemem. Önceliğim kendi hayatım. Sorunuz cevaplandıysa sevindim.
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBen kendi yaşıtımla bile anlaşamıyorum yani anlaşıyorsan olabilir. Örnekler var yani bu konuda Pınar Altuğ gibi kendisini çok severim.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. olur yani neden olmasın senin kararın. kızolsam ama ben acıkcası benden kücük benle yasıt benden az büyük erkekle işim olmazdı. olgun aklı basında adam isterdim. cogu kız gibi olurmusum:d.
00 Yorumla
+1 yılşu an benden 10 yaş küçük kişi daha bir çocuk. Yaşım 30 olsaydı yinede 20 yaşındaki biriyle evlenmeyi düşünmezdim gereksiz bir şey hem erkek için hem kadın için.
00 YorumlaBenim kuzen macaristanlı bir kadınla evli şimdi kuzenim 44 karısı 54 yaşında karakter uyuşmamazlığı var aralarında çocuklar ergende şimdi ve ikisi de şimdiden kuzenim babama yengemde anneme (çocuklar ergenliği atlattığında daha fazla katlanmam) diyorlar kendilerin arkasından…. Mesele karakter uyuşmamazlığı aha en büyük örnek filmi - (((kızılcık şerbeti
00 YorumlaEvet. Ancak seni sevdiğinden mi, eşin olmak istediğinden mi yoksa fiziğin veya başka bir şey için mi seninle. Bunu iyi değerlendir, ona göre karar ver. Hevesini alıp da gidecek biri olmasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenilir mi? Evet evlenilebilir. Ben evlenir miyim? Kesinlikle hayır… 1 yaş küöük birini bile kabullenemiyorum…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercih meselesi, gönül meselesi fakat ben tercih etmezdim çünkü o yaş farkı aramızda iletişim bozukluğuna kafa yapısı farklılığına sebep olur. şu an kendimden 10 yaş küçük olan erkeklerle anlaşabileceğimi sanmıyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her türlü kombinasyonu sorguladınız yaa… Kendi muhakemenizle kararı verin. Ne sorup duruyosunuz? 😄
10 YorumlaGönül bu
Neyin ne olacağını bilemeyiz
Kalbine göre hareket etmek en güzeli toplumun algısına göre değil
İnandığın gibi yaşa11 Yorumla- +1 yıl
Sadece kalbine göre gidersen harcanırsın Allahın verdiği aklı da kalbide dengeli kullanman gerekir
+1 yılhayırr illa istiyorsanız 4 yaş daha fazla inmeyin annesi olursunz
20 YorumlaBen evlenmem herhalde hem hoşlanacağımı sanmıyorum hem kadınlar menepoza 40 larında giriyor genelde hem de çevremin kabul edeceği bir şey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir de kadının kendine çok iyi bakması lazım çünkü kadın 40 yaşındaysa erkek 30 oluyor sıkıntı olabilir:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olarak sorumluluk sahibi olduğunu anlamanız önemli olduğunu düşünüyorum çocuk büyütmek istemezsiniz !!
00 Yorumla Evlenilmez tabiki. Erkekler s@l@k oldukları için geç olgunlasiyirlar. Eğer olurda evlenirsem kendimden 6-7 yaş büyük biriyle evlenirim
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir ilişki bence absürt olur yaaa. Bana göre eğer erkek kadından küçük olacaksa en fazla 5 yaş küçük olmalı.
00 Yorumla
+1 yılKişiliğine bağlı. Uyum sağlıyor, kafanda uyuşuyor, hayat tarzınız birbirinizi rahatsız etmiyorsa neden olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Allah Allah ben Kendi adıma konuşayım evlenmem kendimden küçük bi erkekle tabikide bu herkes için farklı olabilir seven olur sevmeyen olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenilir ama evli kalınabilir mi orası yaşayarak öğrenilir sanırım😂😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan 10 dan sonrası ☺😄
- +1 yıl
Ben kritik zamandayım desene 9😂😂😂🤣
- +1 yıl
😄😄😄çaktırma
- +1 yıl
:)))
+1 yılAşık olurum ama evlenmem. Toplum baskısı nedeniyle.
30 YorumlaYok abartmaya da gerek yoj yani tersi olsaydı olurdu da
120 Yorumla- +1 yıl
@mayisgly erkeğin 10 yas büyük olması cok iyi bir sey daha olgun oluyor iliskiyi güzel yönetiyor ama sen takmışsın kafaya sapık oluyorlar diye senin kafan sadece oraya calısıyor öyle algılıyorsun komiksin :D
- +1 yıl
@mayisgly sapık değiller canım o senin çarpık zihniyetinin ürünü olan bir yanılgı o kadar :D
- +1 yıl
@mayisgly sapık oladabilir olmayadabilir bu kisiden kisiye değisir ama senin mantığın cok sacma genelleme yapıp da tamamına sapık diyemezsin, kimsenin niyetini bilemezsin...
- +1 yıl
@mayisgly ahahaha :D kadınların büyük çoğunluğu senle aynı görüşte değil kendini sorgula bi sen doğrusun herkes yanlış düşünüyor öyle mi saçma fikirlerin sende kalsın ağla :D
- +1 yıl
@mayisgly başkalarının lafıyla hareket ettiğimi kim söyledi canım , senin mantıksız bir genelleme yapmandan belli oluyor kimin aklı küçük merak etme sen :D
- +1 yıl
@mayisgly demek ki yok şöyle yok böyle diye alakasız çıkarımlarda bulunma cidden komik görünüyorsun :Dben de senin hakkında yorum yapıyım öyleyse sen madem kafana göre sallıyorsun. senin kabullenmek istemediğin şey şu 30 yaşında ki bir erkeğin 20 yaşı tercih etmesini istemiyorsun sebebi ise sen 20 yaşında ki bir genç kız gibi değilsin fiziksel olarak değiştin o genç kızları kıskanıyorsun, o sebepten dolayı tercih ettiklerini düşünüyorsun ve kıskançlığından dolayı da insanlara sapık diyorsun. sensin sapık :D
- +1 yıl
Tam tersi her yaştan istediğim var ki ben yaşlılara hayır diyorum. Senin gibi kırışıklık sahibi, yaşlı, selülitli, çirkin olsaydım yaşıt istemezdim. Kendimden küçüklere ablacım benden uzak dur demek ahlaklı olduğumu gösterir. Büyüklere hayır demek fıstık gibi olduğumu gösterir. Bak beni kıskanan zaten çok bir de sanaldan beni kıskananları hiç çekemem. Git sen spklarla fantezi yap. Hadi güle güle 😃😃
- +1 yıl
@mayisgly bilmediğin konular hakkında yorum yapıyorsun benim dış görünüşümü bilmiyorsun belki adriana lima gibiyim :D yaşça büyükleri tercih etmemin nedeni daha olgun olmaları ilişkiye güzellik katıyor, sapık değiller önemli olan kafa yapısının uyuşması sen 30 yaşına gelmişsin ama bunu idrak edebilecek olgunlukta değilsin 15 yaşında ki kız çocuğu gibi düşünüyorsun, bu kafayla hayat zor geçer o yüzden sana bol şans diliyorum.
- +1 yıl
kavga bitti zaten bos insanlarla isim yok yazmam daha :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek 10 yaş büyük olsa sorun olmaz ama küçük olursa sorun olur ilerde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. 10 yaş biraz fazla gibi sanki 5 olsa daha uyumlu olunur bence 🎈
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaş konusuna bu kadar takılıyorsan işeride mutlaka sorun çıkartırsın...
10 Yorumla5 yaşa kadar normal ama 10 yaş fazla olmuş, olmaz kısaca
00 Yorumla
+1 yıl10 yaş küçük erkekle evlenmezdim. Kardeşimle bile o kadar yaş farkım yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBırak evlenmeyi görüşme bile görüşmüyorum kendimden küçüklerle..
00 Yorumla
+1 yılabla benden 1 yas küçük erkek
bacimdir
ne 10 yaş kcuugu
00 YorumlaKarakteri olgunsa evlenebilirsin , zırtapozun tekiyse tavsiye etmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılFazla bence hani ama anlaşma ilerleyen zamanda kaybolabilir yaşlar ilerlerse
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir neden olmasın erkek 14 yaş küçük biri işe evleniyor bayanlar neden evlenmesin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaş iyidir. Bişey olmaz anlaşıyorsan evlenilir.
10 Yorumla On yaş küçük erkek evlat gibi olur. Bence doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılVallaha ben 10 yaş buyuk kadinla evlenirim :) sebebi ise yasitlarim beni sevmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir erkek kadından en fazla 2 yaş küçük olmalı kuşak farkı olmamalı iki eş arasında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor iş çünkü sen yeri geldiğinde kafanı dayayacakken onu zor bulursun
00 Yorumla
+1 yılSen 40 yasindayken o 30 olacak. Problem olmaz diye dusunulsede olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
çok güzel bir matematik anlayana, tabi birbirlerini cinsellik düşünmeden sevmişlerse ki büyük bir mucize olur bu o zaman bir şeyler güzel olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılbüyük erkeği zehir olsa yut küçük erkeği bal olsa unut aşkoo
01 Yorumla
+1 yılYaşın çok bir önemi yok önemli olan karakter olgunluğu, kafa yapısının uyuşmasıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
gibi gibi fena bir yorum sayılmaz 😌🙏
+1 yılBen evlenirim tereddüt bile etmem büyük kadın iyidir
10 YorumlaKendi yaşımda bile istemiyorum.
Küçük de istemem.
Kendi çocuğumu büyütmek istiyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu soran kadın tarafindan düşünmek lazım, soran olarak evlenirmiydin?
00 Yorumla
+1 yılSizin tercihiniz ve kararınız. Mutluysanız elbette evlenin. Hariçten gazel okuyanlara aldırmayın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Birkaç sene sonra aldatmasını umursamayacaksan evlenilir
00 YorumlaBen kendimden küçüklerle bırak yaşıtlarımla bile yapamıyorum em az 5 yaş büyük olacak 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (266)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat