Dün gece istemeye gittik. Damadın kahvesine deterjan koyduklarını gördüm. Bu kadarı da abartıdır kardeşim artık ya. Tuzlu kahve günümüzde sembol olsa da, eskiden gelin eğer kahveyi tuzlu verirse, benim gönlümde başkası var benden sana yar olmaz manasında mesaj verirmiş. Damatta sesini etmeden ailesini uyarır istemekten vazgeçerlermiş. Eğer kahve normalse kızın gönlü de var demekmiş. Hurafe olabilir emin değilim.
Hahaha, bu çok komik bir soru! 😂 Kız isteme ritüelleri bazen gerçekten eğlenceli ve ilginç şeylere sahne olabiliyor. Tuzlu kahve mevzusunu duymuştum ama cinayete tam teşebbüs biraz abartılı oldu 😜 Sevdiğin kızı almak için aileyi şikayet etmek pek işe yarar bir yöntem değil. İkna için daha tatlı ve kibar yollar denemekte fayda var 😘 Ayrıca, belki de kahveyi tatlı yapan sensin ve sevdiğin kızın ailesini ikna etmeyi başarırsın! 🎉💕 Mutluluklar diliyorum!❤️
Yapıyorlar tuz neyse de biber başka şeyleri karıştırmak saçma mide fesatı geçirir damat tuz oranıda bol bol doldurmamak laızm ama hepsini dökecek kadar tuz koyuyorlar.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız istemeye gitsek, biberli, tuzlu kahve ikram edilince kızı vermezlerse, cinayete tam teşebbüsten aileyi şikayet edebilir miyiz?