Kadınların psikolojisini idare etmek zor. Pişmanlık psikolojisi gelir. İş içinden çıkılmaz hal alır
Haklımıyım
Haksızmıyım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aynen öyle benim kızın aileside memur takıntısı vardı, zaten psikolojisi de bozuktu kızın, tanıştır ben çözücem dedim korkudan tanıştıramadı beni belirsizliklik beni tüketmeye başladı, sürekli tartışma bende ayrılmaya karar verdim
İnan doğru kararı vermişsin. Zamanla her şey düzelmiyor. Kötüye gittiğide oluyor
Reis benim 3 senedir süren ilişkim var aileler yüz yüze tanıştı babam vefat etti bu arada. İşte adını koymak istiyorduk abim 1 seneyi geçti çocukla hiç tanışmadı aramadı ya da o aradığında abim geri dönüş yapmadı acelesi yok diyor. Ve vermek istemiyorum diyor abim lazları sevmiyorum diyor o trabzon ben samsun belirsizlik bizi mahvetti ne yapılmali bu durumda önerin ne olabilir
Gerçekten öyle ya benim ki anne babadan değer görmemişti birde psikolojisi bozuktu ben düzeltirim sandım, çok sakin bir yapıya sahibim tartıştığımızda neden sinirlenmiyorsun laf söylemiyorsun düm düz konuşuyorsun diyordu düşün, ama işin sonunda beni yıprattı sinir küpü oldum herkese sinirlenmeye başladım 6ay boyunca günlük 2-3 saat ya uyudum ya uyumadım gerçek anlamda tüketti beni onun belirsizlikleri ailesinin saçma istekleri
Annenin rızası varsa seni istemeye gelsinler. Abin olay çıkarırsa erkek ilişkiyi bitirmeli
Ne yani adam senin abinin keyfi istekleri yüzünden boş yere neden bekliyor. Abinin keyfini mi bekleyecek.
@wiiayss öncelikle Allah rahmet eylesin nasıl bir aile yapısına sahipsiniz bilmiyorum ya da abinin gelişmişlik seviyesini de bilmiyorum, benim kız kardeşim erkek arkadaşını bize söyledi babam bana dedi ki git tanış uygunsa ben tanışırım dedi, ben gidip tanıştım baba karakteri iyi kötü bir sorunu yok ahlakı iyi dedim tanışaniliriz dedim, demek istediğim eğer abin benim kadar kendini geliştirememiş cahil bir şey se annene yönlendir abine düşmez bu iş önce annen abinle erkek arkadaşın arasında arabuluculuk yapacak mecbur
Annen ağırlığı koyup olayı bağlayacak. Benden söylemesi. Bir müddet sonra erkek uğraşmayı bırakır
Öncelikle sağ ol. Abim bekar bu arada. Evde biri hasta olursa kim bakacak veya uzak vs vs bahaneler çocukla tanışmaya da yanaşmıyor aileler bize. Geldi ama abim yoktu bizimkiler iyi insanlar felan dedi işte abim 1 senedir felan bekletiyor bizi. Annem de olsun istiyor ama abim genel olarak hep sinirli birisi olduğu için annem bir. Şey demeye çekiniyor çünkü abim herkese bağırıp kızıyor öyle bir insan. Ve hiç acelesi yok diyor bu işin hayırlı iş uzatolmzdi değil mi
Benimkinin abiside bekardı. O da istemedi. Kaçtık evlendik. Sonra boşandık
O sizin ailenizin problemi
Cevap
2Cevap
Hayir ya yapma bence biraz daha diren aileye yaranmaya calis
Ben yaptım. Evlendim. dünyadaki tüm kötülüklerin talihsizliklerin sebebi ben oldum
Kizi kacirmissan neye soruyon
Soru değil öneri
Ben o toplara hiç girmem insan bu pişman ediverir.
O zmaan şöyle sorayım hepsi onay verip abi izin vermeyip evliliğe sebep misal laz olmasindan dolayı vermek istemiyorsa bu durumda ne yapılmali sonuçta iki taraf Karadenizli
Anne baba nın rızası lazım. Arada husumet doğar. Cicim ayı geçtikten sonra kız ben anneme babama bunu nasıl yaptım diye erkeği didikler
Asıl olan anne
İstemeye gelsinler. Abin olay çıkarırsa erkek ilişkiyi bitirmeli
Ben erkek yerinde olsam o riske girmem.
Evlenince işler değişiyor. Kaçtın diyelim abin tavır aldı baskı kurdu. Evliliğin içindeki doğal problemlerin üzerine birde senin ailenin yaptığı baskı. Sen adamı çok zorlarsın psikolojik olarak. Adamda bir yerde patlar
Fikrim yok.
Kaçırın beyler
Kaçırsınlar başlarına bela alsınlar. İnan bir süre sonra uğraşılmıyor
Uğraşsınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?