+1 yılhayır degil, birbirinize ulasamadiginizda kafayı yiyorsunuz, surekli onla konusmak istiyosunuz, yanında olmadigi için herseyden kısıtlıyorsun oraya gitmesin onu giymesin onla konusmasın onu engellesin kafasına giriyorsunuz ve normal iliskilerde olan tartismalar gibi olmuyo genelde iki tarafta asiri fazla yukseliyor ve kırgınlık oluyo , güven problemi yaşıyorsunuz zaten uzak mesafe iliskisi yasiyorsanız aldatilmama gibi bi durum söz konusu olmuyor illaki aldatiyolar en cokta bu sıkıntı oluyor, bana arkadasimla buluşuyorum diyip baskasiyla mi bulusuyodur beni sevmiyo ben ona yetersiz geliyoeum gibi gibi seuler dusunuyorsunuz. Her tartismada ayrılma durumu olmasın diye surekli kendinizi yıpratiyorsunuz kendinizi eziyorsunuz, karsidaki kisiden ufak bi ilgisizlik, soğukluk sezdiginizde o gun herkese karsi sinirli davraniyor be tahammülsüzlesiyorsunuz, cevrenin sürekli hic bulusmadigin biriyle mi sevgilisin , kesin ayrılıcaksınız, sana yalan söylüyor, o sana iyi gelmiyo gibi cümleler duyuyorsunuz. Bu dönem kendinizi herseyden geri cekiceksiniz evden dısari çıkmak istemiyecek sadece onla zaman gecirmek istiyeceksiniz ailenizle , arkadaslarinizla ve bi cok kisiyle baglarınız yavaştan kopmaya baslıyor , sevdiğiniz bir insanı surekli aşağılayıp eleştirmeleri hoşunuza gitmiyor ve eleştiren kişiye kin beslemeye basliyorsunuz, derslerinize odaklanamiyorsunuz surekli onun naptıgını dusunuyorsunuz , uzak mesafe iliskisi insani her yönden yıpratiyo hele ayrılık yasandigi zaman dunyadan bagınız kopuyor etrafta ölü gibi dolasiyorsunuz toparlanmanız cok uzun sürüyor ve konustugunuz her insanda onda olan özelliklerin olmasını istiyorsunuz onu unuttugunu saniyorsun ama kafanın bir yerinde hala onla yasadigin seyler onun gülüşü , sesi , yüzü, yani kısaca onla olan her seyi hatirliyor ve ozluyorsunuz aldigi hediyeyi sakliyor gordukce agliyorsunuz en cokta onun icin herkesi karsına alıp onun seni hayal kırıklığına uğratması koyuyor, gerçekten kendinize azıcık değer veriyorsanız uzak mesafe iliskisi yapmayın derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce yakın olup sonra ayrı kalmak ayrı bir durum ama ilişkinin en başından uzakta olmak çok mantıksız. Hadi kadın yapar ama erkeklere güvenmiyorum. Ve evlilik işi de zor oluyor. Arkadaşlarım var bu şekilde yaşayan, ama en başta yanyanalardı sonra uzağa gittiler. Her şeyleri ayrı sıkıntı oldu. En başından uzakta ilişki yaşayan arkadaşım da yapamadı onca fedakarlığına rağmen
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMantıklı tabii ki. Hatta anlatayım iyice oku pür dikkat!
Aşık oluyorsun, ilişkiye başlıyorsun, devam ediyorsun, sabah akşam konuşuyorsun, yok şimdi sana sarıldım beni hisset falan diyorsun, şimdi yanağından öptüm diyorsun, o slakta aynı şekilde cevap veriyor sonra 1 2 ay bu şekilde devam ama sonra etrafına bir bakıyorsun, kimsecikler yok 😲😲 nasıl olabilir yaa bu diyorsun ama olsun buluşuruz mesafeler aşka engel değil diyorsun sonra daha da samimileşiyorsun ve nude atıyorsun sexting yapıyorsun sonra sabah günaydın yazmak için kalkıyorsun birde ne göresin engel atmış ya da hesabı kapatmış 😲😲😲😲 sonra da bir daha kimseye güvenmemeye başlıyorsun ve Finish 🎉24 Yorumla- +1 yıl
Okurken güldüm ama aynı zamanda da üzüldüm. En iyisi ilişki yapmamak.
- +1 yıl
Sonu niye öyle oldu ama ya
+1 yılBenim düşünceme göre, uzak mesafe ilişkisi zorlayıcı olabilir ama imkansız değil. Eğer her iki taraf da iletişim kurmakta ve güven oluşturmakta, uzak mesafe ilişkisi olmaz demiyorum. Ancak, sabır, anlayış ve zaman zaman yapılan ziyaretler bu tür ilişkilerin başarılı olmasında önemli rol oynar yani yüz yüze iletişim gerekiyor. Bence, uzak mesafe ilişkisi mantıklı olabilir ama her iki tarafın da çaba göstermesi gerekir. Aynı zamanda sürekli sohbet sosyal medya sadece yeterli olmaz.
31 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, canıııımm uzak mesafe ilişkisi zor kabul, ama imkansız değil ki! 😘 Mantıklı olup olmadığı tamamen size ve partnerine bağlı. İletişim beceriniz, birbirinize olan güveniniz ve sabrınız varsa, neden olmasın? Ben şu an sevgilimle tam anlamıyla içli dışlıyım, her an birlikteyiz ve çok mutlu bir şekilde aşkımızı yaşıyoruz. Ama eğer gerçekten seviyorsan, mesafeler engel olamaz. Sonsuza kadar sürecek aşk için, biraz özlemek de fena değil, değil mi? 🌷✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKalbime yakın ise fiziksel olarak uzak olması önemsizdir..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır mantıklı değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız yönü çok aşırı fazla derecede var. Mantık açısından bakarsak hiçbir şekilde uzak mesafeye dalmamak lazım. Ancak işte gönül denen şey mesafeyi kesinlikle tanımıyor..
Sevdiğin zaman mesafenin daraldığı, kilometrelerce mesafeye rağmen iki kişi aynı duyguyu hissettiğinde buna engel olamıyorsun. İstediğin halde uzak duramıyorsun, çünkü gerçekten mantıksız. Ama gönül denen şeyin umurunda bile değil..
12 Yorumla- +1 yıl
şu gönül var ya şu gönül
- +1 yıl
Bir sarkı var.. gönül senin elinden şaşırdım nere gidem..
Yani özlemek güzel ama o arada ki sınırı korumak gerekiyor. Belirli aralıklarla görüşebildiğiniz sürece, fedakarlıklar yapıp, süprizler yaratıldığında tatlı oluyor. Aksi taktirde o özlem kavgaya dönüştüğünde heyecan kalmıyor, yerini tamamen buz gibi bir ilişki alıyor. Sevmek yetmiyor, sevgiyi süsleyeceğin her şey yitip gittiğin de ise güvensizlik vs. şeyler başlıyor. Bu sefer uzak mesafe ilişkisi olmuyor çok saçma gibi düşüncelere girip, ayrılık geliyor ardı sıra. Demem o ki kötü bir şey değil ama olgunlukla yönetilmesi yaşanılması gereken bir ilişki modeli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, birbirinizi taniyamazsiniz. Aynı ortamda olmadan görmeden dokunmadan beraber yemek yemeden sinemaya gitmeden gündelik olaylata yorum yapmadan yorumlarini dinlemeden ki bunlar uzaktan olacak şeyler değil... birini tanımak için daha fazlası gerekiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 3 aylık bir ilişkim olmuştu. Erkek arkadaşım Hatayda yaşıyordu. Bu 3 ay içerisinde 2 defa onun yanına gittim İstanbul'dan çıkıp. Oda 2 defa benim yanıma geldi. Sonuc olarak ayrıldı benden. Ayrıldıktan sonra numarasını değiştirdi. Kayboldu gitti sağolsun. Aynı şehirde olsam hesabını sorardım ama uzak olunca elden bir şey gelmiyor. Kimbilir belki aldattı beni başkasını buldu ona gitti. Cevap olarak olmaz diyorum ya asla olmaz
10 Yorumla
+1 yılHayir bana göre değil yapanlar yapiyor
Sevenler seviyor görüntülü konuşmadan ilişki yaşyanlarda var bence bu Aşk değil
Belki buluştuğunda ona karşı duygularin olmayacak hayat Filmlerdeki gibi değil
Her hafta buluşanlar var o yine iyi
Bana göre mantiksiz00 YorumlaBirbirini tam anlamıyla tanımaları zor. İnsan sadece karşısındakinin konuşmasına bakmaz. Oturup kalkmasına, insan ilişkilerine göre de değerlendirir. Ayrıca gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler
10 Yorumla
+1 yılEn sağlıklı ilişkiler, genelde uzak mesafe ilişkileri oluyor. Benim de en uzun ilişkilerim hep uzak mesafe ilişkisi olmuştur.
Şu anda var mesela ama pek de uzak sayılmaz. Arabayla 1,5 saatte gidebildiğim yer uzak da sayılmaz yav. :D
02 Yorumla- +1 yıl
Uzak mesafe değil o:D
- +1 yıl
Değil zaten
O yüzden uzak sayılmaz diyorum djdj :D Ama arada il değiştiriyorum işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçık söyleyeyim çok azı başarılı olabilir. Temelde sevişmeyi bırak beraber bir an yaşama şansın az oluyor günübirlik ilişki gibi düşün ama bağın var. Genç yaşlarda iyi gibi gelebilir ama 2-3 hayal kırıklığı herşeyi mahveder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kendim uzak mesafe ilişkisi yaşadım, evlendim. Şu an geriye dönüp bakınca çok mantıksız. Aramızda saygısızlık aldatma olmadı. Ama evlenince birbirimizden çok farklı olduğumuzu gördük. Uzak mesafe olduğu için yanlış anlaşılan ve geçiştirilen konular olduğunu gördüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç mantıklı değil
Denendi✅
(biri sever sevmesine de, karşı tarafın yarı yolda bırakması gerçeği de var)13 Yorumla- +1 yıl
Birisi sever öbürü gider yaş der bilmem ne der filan çok doğru
+1 yılDoğru bulmuyorum çünkü bir söz vardır;
Gözden ırak olan gönülden de olur.
Yan yana olmak varken neden insan gönlüne yük bindirecek bir ilişki çeşidine başvursun?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılYaşayan biri olarak yürütmesi çok dert olan bir ilişki türü oluyor. Erkeklerin uzaktan bağlanma problemleri olduğu söyleniyor. Sağlığını düşünen kızlarım bu işe bulaşmasın, erkoların abv.
00 Yorumla
+1 yılBen de uzak mesafe ilişkisi yürütüyorum, arada sıkıntılarımız oluyor. Bu sıkıntıları uzak mesafede ancak iki taraf da anlayışlı ise çözüme kavuşturabileceğinizin farkında olun. Öfke problemi olan ya da anlayışsız bir partnerle çözmek çok zor. Olan size olur.
00 YorumlaUzaktan ilişki mantıksız yan yana olmadıktan sonra. Neden gidilip gelinmiyor? Nerelerde kalıyorsunuz?
00 Yorumlaboş işler. sadece belli bir süre için kavuşuncaya kadar idareten olabilir. sürekli böyle devam edecek bir ilişki olmaz canısı...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Güven inşa edebilen birisiyle olabilir. Aksi takdirde aşırı zorlayıcı, hayat kalitesini bitirecek cinsten bir ilişki türüdür. Mantıklı değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem çok zor bence. Ben her zaman görmek isterdim şahsen. O yüzden sürdürebileceğimi sanmam. Dolayısıyla kendi açımdan mantıklı bulmuyorum...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
s +1 yılDeğil. Bir süreliğine olabilir ama uzun süreliğine sıkıcı. Sevdiğin insanı istediğin zaman görebilmek, dokunabilmek harika bir şey
00 Yorumla
+1 yılYaşadım 4 yıl sürdü gidip gelemeler oldu 2 taraf da ama güven çok önemli
06 Yorumla- +1 yıl
Baya güvenmen lazım bu ilişki türünde evet kesinlikle
- +1 yıl
Uzaksın evdeyım deyip uyucam diyip dısarda gezebilir en basit
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Senin ki uzak ilişki mi
- +1 yıl
@mavimuratfb aynı şehirde olunca bu durm yaşanmıyor mu evdeyim deyip farklı mekanlarda olması.
- +1 yıl
Pek yaşanmaz gören olur dıe tanıdık iki tarflu
+1 yılHele ki ciddi ilişki için asla önermiyorum. Son derece mantıksız bir olay.
00 Yorumla
+1 yılBen 3 senedir yaşıyorum uzak dur hayat kaliteni etkiliyor hep modun düşük oluyor
00 YorumlaZaman kaybı sadece. Bana göre öyle yani sanalda ne kadar tanıyabilirsin ki.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle çok saçma sevişmek istiyorsun mesela olmuyor 😏
00 YorumlaBana göre mantıklı değil böyle olacaksa olmasın daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki genel olarak mantıklı bi olay değil uzağı yakını diye düşünme
00 Yorumla
+1 yılSaçma temassız sevgili aramak git arkadaş ol o zaman çekim yoksa
00 Yorumla
+1 yılGüzel. bi kaç kez yaşadım. gittim geldim. renk katıyo
00 Yorumla
+1 yılSık sık gidebiliyorsan yanına sorun yok ama gidemeyince çok sorun oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle değil yakınında olanlardan sevgili bul elini tut sarıl bunlar çok onemli
00 YorumlaSonunda kavusmak varsa mantikli olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Çok zor her yönüyle..
+1 yılmantıklı degil Şu an benimde uzak mesafe bir iliskim var ve sinirden asırı düsünmeden kıskanclıktan olup bitiyorum bazen onu bogasım geliyo ama cok seviyorum yinede takıntılı bir ruh hastası degilseniz uzak mesafe yapabilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün o ilişkide bitiyor. Aldatılıyorsun. Güven problemi yaşanıyor karşılıklı. Bende çok kez yaşadım. Tasvip etmem. İyi hiçbir yanı yok:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok birini bu yüzden reddetmiştim olmaz dedim ilerde sorunlar yaşarız dedim
01 Yorumla- +1 yıl
ah be
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sagliklisi , oyle diyo uzmanlar. Ki dinlesen mantikli
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim uctane arkadasim , uzak mesafe iliskisi yasadi. 2 tanesi evlendi , biri nisanli.. Dogru kisiyi buldugun zaman mesafelerin pek onemi yok , ama uzak mesafede sabir cok onemli.. anlayis ve guven.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gözden uzak olan gönülden ırak olur demişler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aşıksam mantığını düşünmem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gidip gelinmediği sürece mantıksız
00 Yorumla
+1 yılMantıklı değil fakat hiç olmayacak bir şeyde değil, her iki taraf istedikten sonra buluşma mutlaka gerçekleşir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten çok saçma hiç bulaşma derim anca uzaktan şeyini oynatır hayatını mahveder sevmek güzeldir Bi de görse insan daha iyi olacak adam olan gelir görür zaten oyalamak uzaktan nefret ediyorum insanlardan
00 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi Olmuyo her detayına kadar düşündüğüm ilişki yolun sonun da Kötüleyip bitiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Olur illa yapan çok
Bence değil her şey yolunda gitse bile sadece aradaki mesafe çok yıpratıcı bir şey
01 Yorumla- +1 yıl
evet ve belli bir zaman sonra çok sıkıntı oluyor
Ucunda buluşma olacaksa evet
22 Yorumla- +1 yıl
O güzel tarafı işte sonuçta iletişim kurulmuş görüşmekte laızm
sacmaligin daniskasi bence ama gercekten kavusanlar da var onun icin bir sey diyemem
00 YorumlaMantıklı değil ama zaten gönül işleri mantık aramıyor
00 YorumlaBence heyecan verici tabi bulusulup anlasilir evlenilir vs
00 YorumlaAşıksan arada o kalp bağı varsa herseyi cozersin mesafe basit
00 YorumlaBence değil aldatanlar oluyor yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Karşı tarafı hiç te göremiyorsun hareketlerinden bir çıkarım falan yapasım evet aldatma boyutu çok fazla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok olmaz gözden uzakta olan gönülden ırak olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşındaki adam ise mantıklı. 1 senedir birlikteyiz ve çok Şükür Rabbime güzel devam ediyor. Seven insan için uzak yakın farketmez ❤️😘
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Mantıklı değil ilişkide mantık aranmaz dkkdı
02 Yorumla- +1 yıl
kcldkcldkldkd mantık ta lazım hayal dünyasında yasamamak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAllah korusun
01 Yorumla- +1 yıl
lkldldlskdlsk
Uzak dur, ne kadar istesende iyi tanıyamıyosun..
06 Yorumla- +1 yıl
Evet, onun yanında olup mimiklerini görmek çok farklı olurdu sanal asla yeterli değil
- +1 yıl
Evet evet o da var kast ettiğim zaten direk nasıl bir insan göremiyosun hiç sadece yazı görüntü ses yanında olamıyosun
- +1 yıl
Hayatı nasıl başka insanlara nasıl çevresi falan çok faktör var
- +1 yıl
Evet anlatırken biraz da cevap verdim sanki. Peki dikkate alırım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMantıksız ve saçma göz görmeyince gonulde unutur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı değil tabi.
00 Yorumla Sanal gerçek olabiliyorsa ayırmak gerekmiyor 2 ye
00 Yorumla
+1 yılsanalda kalmıyorsa mantıklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en boş ve zaman kaybı işi
00 Yorumla
+1 yılİki güne aldatılmalı ilişki
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım