Uzak mesafe ilişkisi mantıklı mı?

Soruma Hoş Geldiniz,

Bir kez tecrübe ettim. Dört senem çöp oldu. Yorulduğumu hissediyorum. Normalde Avrupa yakasına bile geçmeyen ben, bin km öte giderdim sevdiğim için. Artık yirmi km çekecek halim yok. İstek yok, içimden gelmiyor!

Gel gidelim Ahu, senin olmadığın yerde huzur yok 🥲
Gel gidelim Ahu, senin olmadığın yerde huzur yok 🥲

Dışarı çıktığım da görmek istiyorum sevdiğimi, kapısından geçmek, ona şarkı söylemek, uzaktan el kol hareketleri yapmak, kalp, havai fişek atmak istiyorum kapısında dilek fenerleri, her gün görmek istiyorum sevdiğimi, ihtiyacım olduğunda yanımda olmasını istiyorum, sinemaya gitmek istiyorum, luna parka gitmek istiyorum, sahilde el ele yürümek istiyorum, semaver çay yapmak istiyorum aşkıma, kırlarda koşmak, oynamak istiyorum, papatyalardan taç yapmak istiyorum, çok şey istiyorum, el kızartmaca oynamak istiyorum, sırtıma alıp gezdirmek istiyorum aşkımı, birlikte hayal kurup hayallerimiz plan olur, gerçekleştirmek istiyorum! 😅

Hep yanında olmak istiyorum Ahu 😍
Hep yanında olmak istiyorum Ahu 😍
Güncellemeler
1 yıl
Az önce yaşadıklarımı anlatırken birine gözlerim doldu, göğsüm sıkıştı, ağladığımı hatırlamıyorum, en fazla gözlerim dolardı ama ağladım, kapıyı kitledim, ailem duymasın, müzik açık, ağladım canımı acıttılar...
Güncellemeler
1 yıl
O kadar otobüs minibüs çarptı uçtum uçan motorcu derler bana ama canımı acıtmadı hiç lise de iken 10 kişi tarafından saldırıya uğramıştım ama canım acımamıştı çok dayak yedim ama canım acımamıştı sevdiğim acıttı hep ağlattı...
Uzak mesafe ilişkisi mantıklı mı?