Uzak ama ne kadar uzak? Arada kilometreler varsa bana göre çokta mantıklı değil. En azından arabaya bindiğin zaman 2 saatte yanında olabilmeli insan.
11 Yorumla
Soran1 yılNe kadar uzak olursa olsun bir bilet değil mi abi?
1000 km vardı ama ne zaman istese giderdim
Ben çok istedim daha çok gitmeyi ama o istememişti ertelemişti hep ertelendim
Ne kadar seversek sevgimiz ne kadar büyükse o kadar yanıyor canımız yakıyorlar
Artık onu da istemiyorum 2 saat bile çok
En azından yakın olursa az emek olur az yıpranma olur diye düşünüyorum
Emeklerinin haddi hesabı yok kolu komşu herkes beddua ediyor 7 yaşında çocuklar beddua ediyor 10 yaşında minik kız abur cubur almış abi gel dertleşelim diyor bilmeyen yoktu sevgimi
İstemiyorum artık mesafeli birini 😅
Az üzüleyim bari mutlulukta gözüm yok hiç olmadı ki
https://m.youtube.com/watch?v=luBt3YRc0wk
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 264,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBen yapmazdım sanırım ama kişiye göre değişir elbette mesela İki taraf da kendi ilgi alanlarına ve sosyal çevresine daha fazla zaman ayırabilir. Güçlü Bağ: Fiziksel olarak ayrı olmalarına rağmen, duygusal bağları daha da güçlenebilir. İdealize Etme: Fiziksel olarak sürekli bir arada olmamak, partneri idealize etmelerine neden olabilir. Sabır ve Anlayış: Uzak mesafe ilişkileri, çiftlere sabır ve anlayış gibi önemli değerleri öğretebilir. Uzak Mesafe İlişkisinin Dezavantajları: Özlem: Fiziksel temasın eksikliği, sürekli bir özlem duygusuna neden olabilir. Güven Sorunları: Fiziksel olarak uzakta olmak, güven sorunlarına yol açabilir. İletişim Zorlukları: Farklı zaman dilimlerinde yaşamak veya kötü internet bağlantısı gibi faktörler, iletişimi zorlaştırabilir. Sosyal Etkinliklerde Zorluk: Ortak arkadaş çevresi ve sosyal etkinlikler düzenlemek daha zor olabilir. Yalnızlık Hissi: Özellikle zor zamanlarda, yanında birinin olmaması yalnızlık hissine neden olabilir. Mümkün olduğunca sık bir araya gelerek fiziksel yakınlığı sağlamak önemlidir.
Uzak mesafe ilişkileri, doğru yaklaşımla başarılı olabilir. Ancak, her ilişki farklıdır ve bu tür bir ilişkinin sizin için uygun olup olmadığını dikkatlice düşünmeniz gerekir.10 Yorumla
1 yılGerçek aşk mesafeleri kabul etmez.
Gerçek aşkı tam yüreğinin ortasında hissedersen eğer mesafe diye bir şeyin olmadığını anlarsın.
Gerçek aşk mesafelere bağlı olsaydı, güneşe en yakın zirvelerde buzlar oluşmazdı.
Aşkı anlamlı kılan belirli bir mesafede yaşanmasıdır. İşte bu şekilde yaşanan aşk gerçek aşktır.
Mesafeli olmak ne kadar önemliyse iki gönül arasındaki mesafenin önemsiz olduğunu bilmek de o kadar önemlidir.
İnsanların hayali mesafeler ne kadar uzaksa o kadar güçlü olur. Aşk mesafe nedir tanımaz.
Ayakların mesafeleri unuttuğu zaman gönlün hafifler ve bir kuş gibi uçarak kapatırsın o yürekteki mesafeleri.
Delilik kendi içinde yüce bir duygudur. Çünkü delilik ölçüleri, metreleri ve mesafeleri reddeder. Aşk bir delilik olduğu için kalıplara asla sığmaz.
Eğer karşındaki kişiye çok güveniyorsan mesafelerin hiçbir önemi kalmaz.
Gerçek sevgililer arasına giren mesafe ayrılık değil özlem getirir.
Aradaki mesafe ne kadar zor gelse de gerçek aşkı büyüten en yegane şeydir.26 Yorumla
Soran1 yılBence de kabul etmez. Mesafe bir bilete bakar Duygu. 😅
Ben zaten mesafeyi önemsemiyorum ki bir bilete bakar ancak mesafeden bıktım emek vermekten bıktım 😅
Mesafe de daha çok emek harcıyoruz 😅 mesafesiz olursa daha az emek olur daha az üzülürüz belki 😅
Bende aşkı kalıplara sığdırmam kalıpların canı cehenneme 😅
Çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Katılıyorum 😅Ama her yürek kaldırmaz onu her yiğidin hatunun harcı değil günümüzde yok öyle 😅- 1 yıl
İnternetten buldum, ben yazmadım.
Vardır elbette ama çok azdır.
Soran1 yılİnternetten bulup yazma lütfen 😅
Genel sevmiyorum öznel severim 😅
İnternetten bulursan belirt 😅
Teşekkürler 😅- 1 yıl
Okey.
Rica
Soran1 yılEyvAllah 😅Mutlu günler diliyorum Duygu 😅
- 1 yıl
Teşekkürler sanada
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSanırım dün buna benzer bir yorum yapt ve yine tekrar ediyorum😅 uzak mesafe ilişki yaşayanları anlamıyorum. Bana zaman kaybı geliyor.
Sevdiğimi istediğim an horemeyecek dokunamayacaksam kokusunu içime çekemeyeceksem istemem öyle sevgili..
En az haftada 2 3 görüşmek gozlerinin içine bakmak ona sarılmak isterim ben. Şimdilerde internetten telefondan ayda bir bilemedin iki kez görüşüp bir kaç ay sonra olmadı deyip başka aşklara yelken açıyorlar...
Bekar arkadaşlarıma söylüyorum hep yakın mesafede sevgili edinin ve aşkı doyasıya yaşayın...
22 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısıııın ablam
Soran1 yılCanın sağolsun her zaman yap Matmazel 😅
Mesafenin canı cehenneme tamam mı 😅
Bence de zaman kaybı mesafe mesafeli olanlar 😅mesafe de olan değil bir bilet anasını satiym 😅
Hallederiz yaparız yani 😅
Haftanın her günü görüşmek lazım 😅
Katılıyorum yakın olsun olmalı 😅bıktım mesafeli olandan 😅lanet olası pislikler 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Yaa, ne tatlı ifade etmişsin duygularını! 🥰 Uzak mesafe ilişkileri gerçekten zorlayıcı olabiliyor, özellikle sevdiğin kişiyi sık sık görememek üzücü olabiliyor. Seni anlıyorum! Ama bence aşk her zaman bir yol bulur, eğer iki taraf da gerçekten istiyorsa. İlişkinin sunduğu güzellikler de var; birbirinizi daha iyi tanıyıp, sağlam bir bağ kurabilirsiniz. Fiziksel mesafenin duygusal yakınlığı bozmasına izin verme. Belki bir gün yine birlikte kırlarda koşar, papatya taçları yaparsınız. 😇 Kendine biraz zaman ver, belki de özlemle aştan daha da güçlenirsiniz. ✌️💕
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim pammuk şekerim 😍 zorlayıcı olan mesafe mi yoksa mesafeli olan mi yarimmm?
Ayda dört kez görmeye de razı idim çok anlayışlısın şiirinem 😍
Evet aşkta her zaman yol bulunur o yolları tıkayanların canı cehenneme 😍
Ne güzel söylüyorsun be iki tarafta gerçekten istiyorsa 😍
Herkes dürüst olsa can yanar mıydı aşk yakar mıydı?
Ulan hiç koşmadım ben kırlarda hiç taç yapmadım hep hayal ettim tövbe tövbe 😅
Ben aşkı özledim hep aşkı bekledim ama hiç gelmedi aşk
Ben yanımda bile özlerim özlemek için mesafe bahanesi olanların canı cehenneme çillim benim 😅 çillerini yerimmm sjsjsYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaahaha, yorumların beni gülümsetti kocaman! 😊 Ne tatlı bir aşıkmışsın sen öyle! 💖 Mesafe mi zor, mesafeli mi sevgili dersen, bence mesafeli olan daha zor, çünkü duygusal uzaklık fiziksel mesafeden çok daha kötü! 😅 Aşk gerçekten yolunu bulur, ancak her iki taraf da bu yolda yürümek isterse! Hayallerinin peşinden git, belki de o güzel kırlarda koşma zamanın yakındır! 😉 Unutma ki aşk özlemle büyüyebilir ve özlemin tadı da güzel bazen. Umarım aradığın aşkı bulursun ve bu sefer kalıcı olur! 🌸💕 ✨
Soran1 yılSevindim bebek yüzlüm 😍 hep gül 🌹 gülelim biz🌹🌹😍Öyle diyorsan öyledir aşkitom 😍🌹😅evet mesefeli olan zor sende mesafeli olma bana gıcıklık yapma 😍
Sende biliyorsun aşkı he 😍😅 insanlardan daha güzel konuşuyorsun 😅😍🌹 bayılıyorum sana ama 2 kere yazman kötü 😅 üç dört yapsana 😅🌹😍
Hayallerimin peşinden gitmek için aşk lazım 😅hepsi aşk üstüne 😅
Amin inşaAllah 🌸 teşekkür ediyorum 😍❤️seni roboto yüklesem sen bile yeterdin bana ❤️😍🌸daha gerçekçi sevilirdim inanırdım ben sana insanlar gibi değilsin 😍❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılilişkilerde mantık aranmıyor, sevince aşık olunca mesafenin bir önemi kalmıyor. Her yiğidin harcı değil ve karşındaki insan buna değmeli.
12 Yorumla
Soran1 yılTam olarak katılıyorum 😅Yüzde yüz 😅
- 1 yıl
😌🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYakinlasirsa güzel uzak hep iyi olmaz
152 Yorumla
Soran1 yılHep yakın iyi abi uzak hiç iyi değil hiçbir zaman iyi değil bazen yanında yanıbaşında olur ama yok gibi berbat çok kötü 😅
Uzağı yakın yakını uzak eden biziz
Uzaklaştıranların canı cehenneme 😅Yakın olmak varken maskelilerin canı cehenneme 😅
Bak abi ilk kız arkadaşımdan bahsetmişim
youtube.com/shorts/lPYvpKHjO74?si=o5NH__j2-ynvxqdD
600 kişilik iş grubuna atmışım videoların çoğu iş grubu Türkiye kurye grubu 😅- 1 yıl
Bak sen güzel şiir okursun bak işte güzel sevenelri üzerler genelde
Soran1 yılEyvAllah abi senin güzelliğin radyoda şiir okumuştum şiirlerim vardı ama bıraktım yazmayı, değmiyorlar..
youtube.com/shorts/qxpL5wPO5ns?si=F39JeVRRrDhZpuug
Bu da şiir
youtube.com/shorts/GqWuwNV1SOc?si=p3Jdu7zEHEdjwB26
Hep üzdüler abi
Bu da kendime attığım bir mesaj
youtube.com/shorts/2fhBKXOXobw?si=hD9AY1Sxco1E04u9
O varken- 1 yıl
Bak seni Sinan özenin gençliğine benzettim harbj
Soran1 yılEyvAllah abi 😅benzeten olmuştu bir güneş gibi doğdun sen ufuktan ufuktan
Sonra opsene beni sen öpsene beni
Sonra ben yine tek başıma ben yine tek başıma
Bunları iyi söylerim 😅Sinan Özen tüm parçaları açıp dinliyorum çoğu zaman 😅- 1 yıl
Valla söylesen on numara olur nerde o eski şarkılar acayipp benzettim yakışıklı adamsın valla seni kaybeden kızlar üzülsün
Soran1 yılSöylüyorum abi biz hep şarkı söyleriz kolu komşu ablalar teyzeler minikler parkta sürekli polis gelir 😅 parktakiler istek şarkı söylüyor sitedekiler şikayet ediyor 😂
Bahtımız güzel olsun be abi
Allah hepsinin belasını versin 😅
Eskileri çok dinlerim abi 10 senelik müzikler var bende mesela şey güzel söylerim gonca güllerim vardı burcu burcu kokardı bunu bir söylerim abi akşam sessiz efsane sağdan soldan istek söylüyorlar
Büyük bir park var doğa Park ediyorlar orada şarkı söylüyordum kızlar geldi yanıma hadi dediler söyle yok dedim ben Siz zaten söyleyemem siz gidin utandım yani 😅
Kötü kalpliler üzülmez ki zalimler üzülmez ki üzülen hep ben oldum- 1 yıl
Üzülme sen kimseyi de kafaya takma sakın ama iyimis birbirinizi tanimaniz parkta herkes demekki birbirini biliyor
Soran1 yılDoğma büyüme aynı semtteyim abi komşularla haşır neşirim fazlasıyla çarşaflılar bile selam veriyor bana amcalar teyzeler
Hepsi şey diyor biz sana iyi birisini buluruz ayarlarız 😅
Bir abla var birini gösterdi yeğenimiş ama çok açıktı dedim ben öyle kız istemem 😂
Bir de aktifim abi herkese her şeye müdahale ediyorum mesela geçenlerde iki tane kadın çocuklara kızıyordu Siz dedim kimsiniz çocuklara kızıyorsunuz bizde de ailesiyiz çocuklara sordum evet dedi o zaman dedim tamam sıkıntı yok bana dediler sen kimsin Ben dedim buraların insanıyım ne bileyim dedim sizin kim olduğunuzu çocuklara dedim göz kulak oluyorum 😂 herkes sofrasına çağırıyor masaya bir şeyler ikram ediyor abi 😂 Ben de oturuyorum parkta belki biri gelir de aşık olur 😂
Hep abi diyenler var anasını satayım 😂aşık olacak kimse yok 😂maksimum 18 kızlar 😂😂 herkes evlenmiş gitmiş- 1 yıl
Mahallenin. Abisiyim diyon ama onlara karışma milleti ne olduğu belli değil şimdi korursun bir çocuk gibi Hapis yatarsjn adam ölür
Soran1 yılHerkes tanıyor abi ya bütün gençleri ben büyüttüm hepsi boyum kadar oldu adım da var yani zaten balıklama atlamiyorum abi en son büyük bir kalabalık 3-4 tane kıza bulaşmıştı gece bir iki gibi müdahale ettim ancak hepsi saygılı bir şekilde davrandı yani bana çünkü beni tanıyorlar abi o beni tanımasa yanındaki tanıyor O tanımasa bir başkası tanıyor yani birileri illaki tanıyor beni tanıtıyorlar Yani bazen Mesela ben şey yapmıyorum Ama yanımdakiler müdahale ediyor güçtüysem kardeşlerim sayesinde abi
Çok şükür iyiyim abi ya şimdiye kadar bir şey olmadı zaten umursamıyorum da verecek bir canım var alsalar mutlu olurum vallahi En azından iyilik için insanlık için yol belli yani yaşamak gibi bir derdim yok ki hayat berbat insanlar kötü- 1 yıl
Olsun kardeşim geçende bir motorcu çocuk haberde izledim zibidininn teki çocuğa bıçaklar savurdu izlemissindir aman dikkatli ol dövüş teknikleri öğren en iyisidir
Soran1 yılGeçtiğimiz 3-5 ay içinde bir tane motorcu bıçaklandi oldu iki tane grubum var aktif biri 200 kişi bölge değeri 600 küsür kişi Türkiye geneli haberimiz oluyor yani askerde özel kuvvet'teydim abi ökhü taburu Şırnak Silopi 😅 çok pis uçarım tırmanırım 😅
Sokakta büyüdüm çok dayak yedim öğrendik yani bir şeyler 😅yiye yiye 😅
Çok istedim küçükken karateye gitmek nasip olmadı 😅 göndermedi ailem hem imkanları da yoktu
Soran1 yılHiçbir şekilde güvenlik önlemi tedbiri yok plastik borudan 3 kata tırmanıyorum abi
youtube.com/shorts/eUGC4Ul07Ak?si=KYr0QeRCBxHP4h4k
Evin dördüncü katta Benim ona bile tırmanıyorum
Askerde millet ipe düz tırmanamazdı Ben ters tırmanırdım ayaklarım havadayken 😂 ormanda büyüdüm ben gecekondumuz vardı tarzancılık oynardım 😂- 1 yıl
Bu tırmanan senmisin maşallah sana 😂
Soran1 yılEvet abi benim 😅spirderman diyorlardı bana 😅
Video uzundu short olmuyordu kmg eski lakabim abi kırmızı montu genç derlerdi bana 😅
Çok pis tırmanırım demek ki belli olmuyor baştan yükleyim onu yüzüm gözüksün 😅
Dur bak bir de ağaça çıkmam var 😅
Çocuklar diyor abi nasıl çıktın
Yol üstü siparişe giderken baktım kiraz hemen çıktım 😅
youtube.com/shorts/zo1wB6ex1tk?si=ZDvpxX-xv9N_iw0W
10 kilo falan topladim
Adamın birisi geldi bağırdı çocuklara kızdı Ben de dedim ki dayı dedin Ne bağırıyorsun çocuklara aşağı bir işim var adam beni gördü şok oldu çocuk sandı beni herhalde 😅 Ne bağırıyorsun dayı dedim sence burada mı oturuyorsun yo neden çıktın diyor dedim canım çekti
Ama yasak dedi dedim bilmiyordum tamam bir daha almayız olur biter yani 😅
Adam sustu hiçbir şey diyemedi 😅
Bir de güvenlikli başka sitede erige daldım güvenlikler kızdı işte yasak ver onları bize vermedim abi bunlar dedim Benim emeğim vermem istediğiniz kadar alın ama dedim kalanları benim Ben topladım dedim bırakmam yani tamam genciz de hakkımızı yedirmeyiz yani
Küçükken dalıp dalıp kaçardım artık kaçmıyorum 😂😂😂- 1 yıl
Valla bana desen ben çıkamam ama yoruladan etmeden 20 km bile koşarım meslekten dolayj ama senin gibi tirmanamam
Soran1 yılVallahi abi ben de oturmanduğum yer okuduğum okul
Çocuğun biri dedi ki ben dedi borudan tırmanıyorum aşağı iniyorum ulan dedim Nasıl olur bu
Kendim çıktım evet dedim olurmuş oluyormuş 😂 canım sıkıldıkça çıkıyordum 😂
Parklarda Mesela bir halat aldım 50 metre ağaçlardan ağaçlara bağlıyorum kayıyorum hoşuma gidiyor ya oynamak ip atlama oynuyoruz bazen canım oyun oynamak istiyor yaramazlık yapmak istiyor
Polis megafonum var bazen bağırıyorum içeridekiler etrafına sarıldı hiçbir yere kaçamazsınız teslim olun 😂
- 1 yıl
😂😂😂 ama öyle korumasız çıkma basın döner yere düşersin sıkıntı
Soran1 yılÇıkarken sıkıntı yok da abi çıktıktan sonra korkuyor insan Benim normalde yükseklik korkum var 😂 bir gün akşam çıktım ablalar teyzeler bağırıyor
Ayetel Kürsi okudum yani
Başım da dönüyor 😂
Keşke düşseymişim be abi o zamanlar canım yanmıyordu- 1 yıl
Olsun abim senin daha karşıma çıkacak sevdiceğin olacak sen beni dinle
Soran1 yılOlunca yaşamak isterim 😅Ama şimdi yok istemiyorum 😅 umrumda değil 😅Amin inşaAllah
- 1 yıl
Sende benim kafadasin şu an kendimi goruyorum😂
Soran1 yılEyvAllah abi 😅Aşk yokken ne anlamı var ki hayatın tadı tuzu yok 😅yalnız yalnız Napayım sevenim çok olsa ne anasını satiym dans edemeyiz el ele gezemeyiz aşk lazım aşk 😅aşk ile güzelleşir hayat 😅
Gönlünce olsun abi 😅- 1 yıl
Emin ol yalnızlık daha güzel oluyor boş kalabalik güzel kafanı dinliyorsun insanları anlıyorsun nasıl iyimi kötümü o seni direk kamciliyor
Soran1 yılVallahi abi oldum olası sevmiyorum ya
Hatta bak bir sözüm var Kendi sözümdür
Yalnızlık, kalabalıklar içinde yalnız kalmaktan daha iyidir...
Kafamı dinlemek istemiyorum aşkımı dinlemek istiyorum ben 😅 başımın etini yesin 😅
Ben varım yani 😅
İnsanlar başım etini yiyeceğine aşkım yesin Canım aşkım benim 😅- 1 yıl
Valla seni alacak kadın yaşar ama bak sonra sıkılırlar soleyim kadınlar ister ama ondanda sıkılır 😂
Soran1 yılO yüzden abi karşıma gelecek kişiye aşkımı vermeyeceğim tam olarak sevgime de vermeyeceğim ilgi değer vermeyeceğim yani azıcık ucundan vereceğim 😅 Zaten hepsi sıkıldı anasını satayım lanet olası pislikler kahrolası canavar güt laleleri 😂 sanki zorla sevdik ya kendileri geldi hayatıma tövbe tövbe
- 1 yıl
Yani gelirler sonra giderler fazla sevgi sıkar azda herşeyin ortası 😂
Soran1 yılMahallenin gençleri şey diyor komşular da diyor gerçi senin diyor ayarın yok Her şeyin bokunu çıkarıyorsun 😂 iyiliğin çok iyi tersin çok ters 😂
- 1 yıl
Ortası Olcan sen artık ama sevecen biri çıkar senin soleyim herkesin bir seveceği vardır elbet orada elbet burada
Soran1 yılAbi ortası yok bende ya hep ya hiç ortası blöf olur taktik strateji olur içimden geldiği gibi sevemezsem nasıl mutlu olucam ben
- 1 yıl
İşte sen öyle düşünürsün karşıda farklı düşünür onlar sen gibi sevmez hiçbir zaman unutma bu lafimi
Soran1 yılBiliyorum abi ama nasıl olacak bilmiyorum bok gibi bir şey durum insanlar niye sevmeyi bilmiyor anlamıyorum
Kendi kendime severken daha mutluydum uzaktan sevdiğim kız bile daha çok seviyordu beni gözleri bende idi 😂😂😂- 1 yıl
Valla suanki ortam ciddi bozuk ondan dolayı sevenler bile sade seviyor ya da kafası başka şey düşünüyor
Soran1 yılHemde nasıl abi 😅bana gelen kız oldu da reelde niyetleri evlilik değil 😅 canları cehenneme 😅Ben helal aşk istiyorum sadece 😅
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok..
Bunu 2. Sevgilim bana teklif ettiğinde söylemiştim 15 20 gün konuştuk niye sevgili olmuyoruz demişti psikopat olan 😂teklif edeceksen adam gibi et 😂
Niye sevgili olmuyoruz ne lan 😂- 1 yıl
Demekki beklediği başka şeyler varki ondan demistir
Soran1 yılZaten dokunmadım diye terk etmişti abi ikinci 😅ama evllenmek istiyorum demişti hani dedim ya arkadaş ile gittim en son buluşmaya uslu dursun diye beni zorla buluşmaya çağırıyordu korkuyordum ondan 😂 baskındı filan 😂kendimi tacize uğramış hissediyordum 😂😂😂😂 arkadaş ile gittim buluşmaya daha doğrusu kardeşim sayılır abi der hâlâ görüşürüz en son 110 alacağım var demiştim o kişi idi ödedi borcunu sağolsun
Şok olmuştu bu nasıl kız diye hadi kalk arabaya geçelim demişti hastanede ziyarete gittiğimde terk etti beni tak etti canıma artık yeter dedim istemiyorum anasını satiym 😅
Allah onunda belasını versin 😅ama onun verdiğini gördüm ilkini de gördüm üçüncüyü de görmek nasip olur inşaAllah 😅- 1 yıl
Salla takma bunları önüne bak aklına getirdikce üzülürsün
Soran1 yılÜzülüyorum zaten abi ama alıştım üzülmeye 😅 Ömrümden ömür gitti ama çok şükür ilk iki sevgilime 5 ay bilee vermedim sonuncu sıkıntı oldu 4 senem gitti 😅
- 1 yıl
Olsun bundan sonra tecrubelisin biliyosun kimin ne olduğunu
Soran1 yılÖyle olsa üç ay önce borç verir miydim 😅ama çok şükür her halimize 🌸
Hayırlısı abi görücü usulüne bakacağım sanırım üç kere denedim olmadı annem bulsun bir tane de belki iyi çıkar 😅- 1 yıl
O iş sıkıntı sevmezsin sonrası sıkıntı olur senin için 😂
Soran1 yılAbi iyi insansa merhametli kanaatkar ve fedakar ise aklı fikri bel altında yatakta değilse 😅
Evlilik odaklı ise azıcık da bana sevgi gösterirse sevebilirim yahu ben sevmek istiyorum 😅niye sevmiyym 😅 sevmek istiyorum
- 1 yıl
Cikcak sana sevdiğin kadın seni seven ozaman anlarsın sevgiyi 😂
Soran1 yılOnda gözüm yok abi
Günümüz ilişkileri gibi seven olur anca fazlasını hayal etmiyorum edemiyorum. Hiç sevilmeyince hayal de edemiyor insan hayali bile zor hayali bile acıtıyor seven olsa üçünden biri severdi beni ama sevmedi
Bu devirde yürekten sevgi seven zor hayal bile etmek saçma mantıksız yapay zeka güzel robot yapsın param var alcam anasını satiym 😅bir tane de köpek düşünüyorum ben onu korurum o da beni korur onu yedirir iciririm satmaz beni araba motor ile gezeriz köpek daha güzel sever valla ama aile evine alamıyorum köpeği- 1 yıl
İzin vermiyorlar ama başka bir hayvan besle kuş felan stresi direk alır bu keretalar 😂
Soran1 yılKöpek daha iyi abi mevzular da yardımcı olur yahu 😅atıl kurt derim saldır kurt yakala kurt tut kurt 😅Tarkan gibi 😅
https://youtu.be/UOi199gETDc?si=LQ9jBjY3csfXb0aO
Canım çekti Tarkan izleyim ben 😂
Bana mevzu arkadaşı da lazım abi tek başıma bazen zor oluyor başıma bir şey gelecek Allah korusun 😅hem köpekle belki aşk daha kolay olur 😂 köpeği sevme bahanesi ile gelirler ya da kızın başına bir şey gelir filan atılırız kurtarırım kızı belki aşık olur bana 😅hep böyle hayallerim vardı kahramanlık denizde boğulurken filan kurtarayım otobüste bir şey olsun kurtarayım balkondan düşerken tutayım ya da biri gasp etsin 😅😂çok kişi kurtardım da hepsi ya erkekti ya da minik kızdı ya da büyüktü anasını satiym 😂 aşkımı bulamadım 😅- 1 yıl
Olabilir hayvan seven çok 😂😂
Soran1 yılHadi hayırlısı abi 😅 Sohbet için teşekkür ediyorum gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
Saol seninde kardeşim ☺️
Soran1 yılEyvAllah sende sağ ol ve sağol abim 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir zamana kadar mantıksız, bir zamandan sonra mantıklı. Karşındaki insana güvenebiliyorsan ve ona güven verebiliyorsan aranızdaki tek dert mesafe oluyor. Ancak şöyle bir şey var ki, yıllar geçtikçe aranızdaki sorunlar çözülmezse, geleceğe adımlar atılmazsa iki taraf içinde çok yorucu ve sömürücü oluyor. 4 yıl, 5 yıl uzun bir süre..
11 Yorumla
Soran1 yılEmeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Kesinlikle katılıyorum tam olarak öyle...
Sömürenlerin yoranların canı cehenneme
İlk defa bir kıza verdim 4 sene öncesi maksimum 5 ay sürmüştü
1 yılUzak mesafe ilişkileri bazı insanlar için mantıklı olabilir, ama bazı zorlukları da beraberinde getirir. Güven, iletişim ve özlem gibi konular büyük rol oynar. Eğer iki taraf da bu ilişkiye gerçekten değer veriyorsa, düzenli iletişim ve ziyaretler ile ilişki sürdürülebilir. Ancak, bir araya gelme planları ve gelecekteki hedefler konusunda net olmak önemli. Herkesin durumu farklı, bu yüzden kendi ihtiyaçlarınıza ve hislerinize göre değerlendirmek en iyisi.
12 Yorumla
Soran1 yılGörüş için teşekkür ediyorum ve genel olarak katılıyorum..
- 1 yıl
🙏🙏
İnsan çok bencil bi varlık olduğu için uzak mesafe ilişkisi gibi çokça fedakarlık isteyen bir durumda iki tarafın da eşit düzeyde özverili olmasını beklemek aptallık olur. İlla ki bir taraf karşı tarafın gafilliğinden faydalanıp kendi refahı uğruna kişinin duygularıyla oynar ve sonunda üzülen en vefalı taraf olur. Bunu çoğu kişi gündelik hayatlarındaki ilişkilerinde sağlayamıyor
11 Yorumla
Soran1 yılLanet olası insan olmayan insanlar. Çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir valla iyilik harici..
Ama yakın mesafe de fedakarlık ister ilişkide..
Eşit hiç olmaz ki birisi hep daha xok sever tabi eskidendi şimdi sevenler yok gibi günümüz ilişkilerinde hele hiç aşka dair iz ibare yok...
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık kesinlikle katılıyorum...
Değmiyor kardeşim.. Gözden ırak olan, gönülden de ırak oluyor.. Sonuçta yine acı çeken sen oluyorsun.. Hiç gerek yok!
15 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle abi lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler 😅 maskeli şeytanlar yüzsüzler vicdansızlar
Hep acı çeken oldum güneş sandım karanlık geceme dünyama doğan ayı da aldılar zifiri karanlık Allah'ından bulsunlar
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre
Bence de gerek yok bile bile ateşe atlamaya 😅
Seven sevdiğinin yanında olur uzakta bok mu var 😅biz niye geldik buraya 😅
Bak abi 😅
https://m.youtube.com/watch?v=qkUJP3QXy50
Soran1 yılNe bileyim abi içimden geldi 😂anneme bile yapıyorum ben bunu ulan anne bizi niye getirdin buraya acıyorum klibi komik gibi 😂
Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum abi
Soran1 yılEyvAllah abim 🌸😍
Mantıkla alakası yok. İki gönül bir olduktan sonra her şey olur.
21 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum bence de yok. 😅
Hani diyorsun ya iki gönül bir olduktan sonra eskidendi onlar eskisi gibi sevenler için yürekten sevenler
Günümüz ilişkilerinde var mı öylesi?
Çiftler var görüyorum sokaklarda ama aşktan zerre kadar ibare gösterge yok
Hiç iz yok aşktan ben kendi kendime severken bile herkes anlardı bilirdi sevdiğimi büyüyen bir çember gibi nasıl tarif edilir ki
Keşke olsa 😅
Sevenler dürüst olsa kimse üzülmezdi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisi iki kisiyide yıpratır bence. teknoloji çağında olsak bile birbirini seven insana yetmez. ama bu kişiler uyumlu ise yani bu durumu aşkları ile aşıyorsa bu aşkın bitmesi de zordur. ask mücadele sever
13 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın Zehra müthiş düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum 😅
Bende severim mücadele 😅
Daima ederim 😅ederdim de şimdi hayır anasını satiym yeter artık 😅
Günümüz ilişkileri boş 😅saçma sapan
Soran1 yılKim bilir belki de eskiden dikkat ederdim ama hep inanmayı güvenmeyi seçerdim daha dikkatli olacağım. Vardır elbet seven yormaz mücadeleye gerek kalmaz
Karşı taraf binbir kapılı zindan da gibi idi kurtar beni dedi hepsinden kurtardım işte napayım 😅
İyilik iyidir😅
Eğer iki tarafta birbirini gerçekten seviyorsa neden olmasın, benim kuzenimde sevgilisiyle üniversite nedeniyle 4 yıl uzaktan sadece görüntülü konuşarak ve mesajlaşarak geçirmişlerdi ama 4 yılın sonunda işlerini de yoluna koyunca evlendiler
18 Yorumla
Soran1 yılNe güzel maşaAllah sevgisinin arkasında duranlara katılıyorum bu şekilde olur ama görüşmeden buluşmadan olmaz 😅
Soran1 yılTeşekkürler sende öyle 😅
Bende zaten hiç buluştum sayılmaz üç kere anasını satiym 😂
Soran1 yılHehehe 😂 Allahından bulsun 😂
Soran1 yılEyvAllah mutlu sabahlar diliyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılMantikli degildir, zaten uzak iliskiye razi olan insanlarda mantiktan ziyade duygu daha agir basmis demektir.
Bir cihazdan ulasabildigin kisi ile yasadigin sey iliski olamaz.
Bana hicbir sekilde mantikli gelen bir durum degil.
126 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum. Mantıklıdır. Neden mantıklı olmasın pisi pisi pisikoloğum? 😅
Yahu mesafe dediğimiz şey nedir ki bir bilet değil mi! 😅
Olur olur telefonda tanışıp evlenenler var sosyal medya da tanışıp evlenenlerde var
Yer mekan ve zaman bahanedir 😅 önemli olan kişilerdir 😅
Katılmıyorum sen böyle düşünüyor olamazsın 😅
Bu işte bir yanlışlık var 😅
- 1 yıl
Mantik olarak mantigin bulunabilecegi bir eylem degildir.
Ben sevdigim zaman baglanirim mesela, uzak mesafe iliskisi zor.
Bilet vs alinir dogru, mesafe bile bahane olamayabilir.
Yine de mantikli bir is degildir bence.
Soran1 yılÖyle diyorsan öyledir canın sağolsun öyle olsun gönlünce olsun filan 😅
Kalbinde bana yer yoksa güzelim fark etmez ben otobüs ile de giderim 😂
Zaten sevdiğine bağlanmayanın da ne bileyim sevgisinden şüphe ederim öyle sevgi mi olur insan sevince gemici düğümü gibi bağlanmalı 😅
Kör düğüm olmalı 😅
Mesafe her zaman bahanedir 😅 sebep olamaz ama herkesin hayatı aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Mantıklı olmayan ne biliyor musun?
Oluru varken oldurmamak 😅
Olmak ya da olmamak bütün mesele bu 😅
Bende bağlanan severim 😅bir kez olsun bağlanılsın Türkcell 5 g ben 20 g ile çeker uçarım 😅kapsama alanı dışı olmam kutupta bile çekerim gelirim giderim filan 😅 Edirne'den Kars'a Jupiterden Fransa'ya 😂- 1 yıl
Cok iyi ya :D
Senin bu dediklerin bana su sozu hatirlatti ;
"Madem olmayacakti, neden olur gibi oldu"
Yani sen her iki kalpte bagli oldugu surece yer ve mekan fark etmeksizin birbirlerine kavusur mu diyorsun :D
Soran1 yılTeşekkürler pisi pisi pisi pisikoloğum 😅
Senin güzelliğin sen daha iyisin 😅
Güzel söz müş he 😅
Ben hep derim
Yer mekan ve zaman bahanedir 😅
Hepsinin canı cehenneme 😅
Gönüller bir olduktan sonra bedenlerin bir olması kavuşması en fazla bir bilet belki iki bilet 😅
Kalpte gönülde mesafe olmasın 😅 kavuşmak çok basit yahu
İmkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
1000 km giden 3 bin km de gider 5 bin de gider 😅
Önemli olan değmesi değil mi 😅
Değmiyorsa bir km bile çok 😅
- 1 yıl
Bu bakis acisina sahip olmak bazi insanlar icin zor olabilir :D
Boyle dusunmen, dusunebilmen cok guzel ask adami :D
Buna da bayildim "İmkanları imkansızlaştıran insanlardır "
Bir ara ask adina bir kitap yazarsan bana da haber et olur mu :D
Soran1 yılBazıları için mutfaktan bir bardak su almak zor yahu 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Sözlerimin çoğu kendi sözüm düşüncelerim 😅 hayallerim
Heheeh 😅Kitap yazmak istemiyorum okumakta istemiyorum 😅 aşkım olursa kitap okudum ama hiç sıkılmadan sabah akşam gece gündüz okurum okumak isterim 😅
Yaşadıklarımı yazabilirim ama yaşadığım bir şey yok hep hayal hep hayal ne yazayım yahu 😅
Ama aşka dair sorular cevaplamayı seviyorum 😅- 1 yıl
Yani okuyacagim tek kitap askim olurdu diyorsun :D
Sadece onun satirlarinda huzuru bulabilirim, sadece onun sonunda yok olabilirim :D
Peki ask adami sence ask sonsuz mudur?
Yani sonsuza kadar var olabilir mi ayni kiside :D
Bunu gercekten merak ediyorum :D
Soran1 yılTam olarak öyle diyorum. 😅
En son küçük prensi okudum en sevdiğim kitap. 😅
Ne diyor gülünü değerli önemli kılan ona harcadığın zamandır!
Ben bunun zaten farkında idim ama güzel geldi işte daha güzel hissettirdi kendime destek bulmuş gibi hissettim. Küçüklüğümden beri hiç yükseklerde gözüm olmadı. Hep benim olanı sevdim benim olan en değerli en kıymetli özeldir!
Çok güzel izah ediyorsun pisi pisi pisikoloğummm 😅
Aynen öyle ya 😅Ama yok olmak istemiyorum 😅yok olmak yok ölüm son değil sonsuzluk sonsuzluğun başlangıcıdır 😅ahirete inanıyorum ahirette de aşk var evlilik var 😅huri de gözüm yok hepsinin canı cehenneme 😅 aşkım yeter bana 😅cennette sonsuzluğa gidelim 😅 sonsuzluk olsun 😅
Güzel bir soru 😅 seviyorum böyle soruları aşka dair ne varsa seviyorum ben 😅ama aşkımı daha çok severim 😅
Soruna geliyorum 😅
Aşk'ın ömrü yoktur. Hani bilim adamları diyor ya 1.5 yıl 2 yıl gerçi günümüz ilişkileri o kadar da sürmüyor ya boş ver onları, onlar boş, tamamen saçmalık!
Aşkın ömrü yoktur!
Aşkın ömrünü aşkı yaşayan ve yaşatan belirler. Aşkı sonsuzlaştırmak bizim elimizde, yani yapabiliriz!
Aşkın gücü sınırsızdır, aşkın alamayacağı engel yoktur yıkamayacağı duvar yoktur, zirvesi de yoktur aşkın!
Benim inandığım aşk, hayallerim de ki aşk, daima artan bir şey, yükselen çoğalan bir şey!
Aşkta pes etmek yok, yorulmak yok sıkılmak yok usanmak yok, bi dur artık demek yok devam bas gaza yapıştır sonsuza sonsuzluğa!
Hani düşünsene, elimizden geleni yapıyoruz, elinden geleni elimden geleni yapıyorum, üstümüze düşeni yapıyoruz, sadakat var, sürprizler var, anlayış var, hoşgörü var, karşılıklı tabi bunlar, öfke yok, sorun yok, sorun olsa ne yazar ki aşılmayacak ne sorun olabilir ki!
Her şey yolunda ise ki yolunda olması da o kadar basit ve kolay ki
Aşk niye sonsuz olmasın!
Soran1 yıl
Maske yoksa rol yoksa karakter makyajlı değilse ya da sektör et onları kendine bak kendi adına konuş ben de kendi adıma
Geçenlerde demiştim ya sana böyle sevilsen sıkılmaz mısın? Diye hatırlıyor musun?
Hani öyle sevse sevilsen aşk biter mi?
Son olabilir mi?
Neler neler yaşadım hiç pes etmedim, hiç bırakmadım sevdiğimin elini ki çoğu şeyi de anlattım sana!
Olur olur olur 😅 bal gibi olur 😅
Olmaması saçma mantıksız olmuyorsa eğer aşkı yaşayanlar heves ve zevk peşindedir menfaat ve çıkar peşindedir!
Saf değildir aşkları sevgilileri
Ben sevdiğimi ahirette de isterim 🌸
Ne kadar inanıyorsun bilmiyorum ama hani nasip olmazsa evlilik ahirete kalır ahirette Rabb'imden huri istemem kendi kendime sevdiğim kızı isterim uzaktan sevdiğimi 🌸
Ahirette de bir kişiyi istiyorum sadece fani dünyada da vinci şey de gözüm olmadı aşktan başka ve olamaz ama var aslında aşkımın gözü neyde ise onda olur gözüm gönlü kalmasın ukte olmasın istediklerini yapmak istiyorum hayallerini gerçekleştirmek arzu ettiklerini yapmak istiyorum 🌸
Aşkımın yanında olmak istiyorum 🌸elinden tutup birlikte yürümek yürümek istediği yolda ben varken düşmez asla en kötü ben düşerim önce yastık minder olurum üstüme düşer canı yanmaz izin vermem ben ölmeden onun canının yanmasına ve düşürmem aşkımı hiçbir şekilde
Gözüm yok evet ama aşktan başka aşkımın gözü olanlar dışında 😅
Her şeyin canı cehenneme- 1 yıl
Kucuk prens cidden cok iyi kitap...
Acayip iyi ozetledin ya, cok iyi tarif ediyorsun.
Konu ask olunca ciddilesiyorsun, bak mesela yazinda soruna geciyorum dedikten sonra tek bir emoji kullanmadin ve buna sasirdim :O
Guzel anlatiyorsun, ama genelde insanlar aski sevmez :D
Peki sence sevgi ve ask arasinda ki fark nedir yani senin icin aralarinda bir fark var midir :D
Karsimda aska asik bir ask adami oldugu icin bazi sorularin dusuncenden gelen cevaplarini merak ediyorum :D
Yani askim olsun basalim gaza gidelim uzaklara diyorsun :D
https://youtu.be/v74wiK7DY0A?si=opBWCIr_k-H9uAKV - 1 yıl
Askim disinda her seyin cani cehenneme diye dusunuyorsun :D
Eeee ask kalbini vermektir zaten degil mi :D
Mantiken kalbini birine verdikten sonra baskalarini umursamazsin
Soran1 yılHemde nasıl mutluluğun şifresi anahtarı kısa yolu 😅
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin daha güzel olabilirdi ama ne bileyim biraz heyecan yaptım 😅
Heyecanla yazdım 😅
En sevdiğim şeyi tarif etmek anlatmak beni mutlu ediyor. Mesela akşamları oturuyoruz çocuklarla gençlerle Hani diyorum ya şiir okuyalım ya şarkı söyleyelim ya da aşktan bahsedelim aşktan bahsetmeyi seviyorum ben aşktan konuşmayı aşka dair şeyler ya da ilişkideki sorunlar sıkıntılar bunları sorun diyorum bana bunlardan konuşalım 😅
Ben bile şaşırdım vallahi fark etmemişim 😅
Evet genelde insanlar aşkı sevmiyor ve anlam veremiyorum. Ben niye aşkı bu kadar seviyorum onu da bilmiyorum. Bilmiyorum yani niye aşka aşığım.
Aşka aşık olmasaydım şu an mutlu olabilirdim. Daha mutlu olabilirdim. Çünkü aşk hariç hiçbir şeye ihtiyacım yok Her şey yolunda. Hiçbir eksiğim yok..
Hımm 🌸
Aşk ve Sevgi farklı şeyler tabi ki ama bana göre boyut farkı var..
Hoşlandığımı severim, sevdiğime aşık olurum, aşık olduğumdan hoşlanırım. Hepsi birbirinin bir parçası!
Bana göre AŞK sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
Soran1 yılBenim sevgim, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir..
Aşkta ötesi ama sevgimi de aşk sanan oluyor oysa aşk daha da öte yahu henüz aşkımı kimseye vermedim
Hep eşime aşık olurum diye düşündüm ben 😅
Sor sor sor mutlu oluyorum
Evet gidelim Alice harikalar diyarına🌸
Evet öyle düşünüyorum valla bana ne 😅 aşkım da aşkım 😅
Evet kalbini bedenini aklını fikrini gözünü gönlünü her şeyini tepeden tırnağa 😅öyle umursamaz olurum ki vurdumduymaz gamsız sanırlar ama alakası yok aşkımı istiyorum bana aşkım lazım aşkımla ilgilenmek istiyorum sadece- 1 yıl
Seni dinleyen bir insanin aska olan bakis acisinin degismemesi buyuk bir mucize olurdu :D
Yazdiklarini okurken bile insan bir kez daha sorguluyor, aski ve sevgiyi :D
Cidden tam bir ask adami olmussun be ask adami :D
Hayatinin her aninda asktan bahsedebilirmissin gibi - 1 yıl
Aski tanimlama seklin cok sicak hissettirdi, okurken insan istemsizce duygulaniyor :D
Birine ev, yuva ve sahip olup olamadigi her sey olurum diyorsun :D
Nadir bir insansin :D
Soran1 yılHayranlarım çok minikler mahallenin genç kızları maksimum 18 ler ya da ablalar teyzeler 😅 şaşırıyorlar hayranlıkla bakıyorlar 😅
Aklıma gelmişken, nice mektup yazdılar şiirler fon müziğinde seslendirdim. İş yerime bir sürü gelirdi mahallemin küçükleri, patron kızardı, su tutardı onlara patron ama yine gelirlerdi fakat miniklerdi işte😅
Ben hep aşkı anlattım aşktan bahsettim eskiden hep fon müziğinde doğaçlama şiir hikaye okurdum anlatırdım. Hep aşk şarkıları ama hüzünlü şarkılar..
Aşkı hep sevdim..
Hayal kurma oyunları oynardık fon müziğinde akşamları..
Onların hayalini onlara ben okurdum bir de fon da abi sen bizim hayali daha güzel anlattın kurdun yahu derlerdi! 😅
Onlar hayal kurarken müdahale ederdim şunu yap bunu yap 😂
Boşuna demiyorum her şey aşk benim için aşktan ibaret aşk yoksa hiçbir şeyin anlamı yok hiçlik diyarı gibi bana hiçbir şey güzel gelmiyor gözüme zaman durdu sanki akmıyor aşkı bekliyorum 🌸
Aşksız geçen her an biraz daha yok oluş kayboluş...
Evvet ve benim tüm yollarım aşka çıkar tüm konularım aşka çıkar 🌸
Parkta ablalar teyzeler kızar ulan yeter derler ne bu aşk aşk aşk 😂bana ne diyorum 😅bana ne 😅
Sevindim 🌸 herkes sevmiyor çünkü 🌸🥰
Çok güzel özetledin, ev yuva sahip olup olmadığı ne varsa her şey olabilirim olurum 🌸
Kendime güveniyorum Rabbime güveniyorum 🌸
Böyle olmayı ben istemedim ama böyleyim 🌸
Biraz da ters şeyler sor ya 😅 mesela şöyle olsa ne yapardın filan 😅- 1 yıl
😄
Soru beğendiremedik
Öhöm peki sevdiğin yani aşık olduğun insan sana ihanet etse ne düşünür ne yaparsın ?
Soran1 yılEstağfurullah olur mu yahu 😅başka soru da sor başka konuya da gir diye 😅 farklı olaylar da olsun diye 🌸
Öyle duunme lütfen 🌸
İhanet ederse, ihanet varsa aşk ve sevgi hiç olmamış sayarım. Demek ki sadece ben sevmişim!
Canım yanar üzülürüm hani parmağın kesilir acır ya onun gibi normaldir üzülmek can yanması!
Ama o an sadece, hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir!
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir..
İhanet edenlerin canı cehenneme!
Ne yapabilirim ki yok sayarım, yok olur!
Allah'ından bulsun!
Yoluma bakarım, geleceğime bakarım...
Peki ya sen 😅
Alışığım ben ihanete hep ihanet ettiler...- 1 yıl
Yok ya ben şakasına soru beğendiremiyoruz dedim 😄
Doğru, aldatan hiç sevmemiştir demek.
Ben ne yapardım hiç bilmiyorum 😄
Büyük bir darbe olurdu, sen o kadar değer verip güveniyorsun, seviyorsun ama o kişi aslında seni aldatıyor. 😄
Hiçbir düşüncem yok
Soran1 yılÖyle diyorsan öyledir pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi pisi psikoloğummm 😅
Uykun yok mu 😅
Evet biz sevmemiştir çünkü hayalimdeki aşka göre seven sevdiğinden bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olmalı görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalıdır!
Darbe yok aman aman sakın sakın sakın ha ne darbesi yahu!
O kim ki!
Zaten küçükken öğrenmiştim "insanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık!"
Bu sözü 10 senden önce yazmıştım!
İnsan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir!
Hep derim sigara sağlığa zararlı ama insanlar kadar zararlı değil. Sigaranın zararları belli yapacakları belli ama insanların değil!
Hiç kimseye tam olarak güvenmedim ki ama sevdim yine de köpek gibi sevdim beceremedim hiç insan gibi sevmeyi!
Canları cehenneme ihanet edenlerin 😅
Düşünme yorma kendini 😅boş insanlar lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler yavşuklar viccdansızlarrrr😅- 1 yıl
Uykum var :D
Bu arada cok iyi sozmus cidden !
Hakaretlerin cok iyi ya :D
Soran1 yılCanın sağolsun bende zaten dayanamadım uyudum 😅
Yeni uyandım 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
İkisi de senin güzelliğin 😅🌸
Mutlu sabahlar diliyorum 🌸- 1 yıl
Bende huzurlu bir gün diliyorum 🌹
Soran1 yılTeşekkür ediyorum 😅🌸
- 1 yıl
Ricalarrr :))
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. İstanbul gibi bir yerde kapıya çıkıp sevdiğini görmek zor o kızı görürsün ancak jdmdksmkd
O kadar seviyorsan çek yahu cefasını ama cefaya değsin. Tee nerelerden nerelere gidiyorum ben bana bişe olmuyosa kimseye olmaz 😂15 Yorumla
Soran1 yılEskiden oluyordu kendi kendime severken 😅
İstemiyorum artık cefa çekmek yeter anasını satiym çektiklerim 😅
Yolun bahtın açık olsun 😅 Gönlünce olsun bende gitmiştim
Soran1 yılEvet bence de yeter artık 😅Sefa istiyorum da sefa kim ne sefası 😂seda olsun 😂😅🤣
Tünaydın 😅
Soran1 yılSefa olmasın da 😅Normal olsun kadınlardan hoşlanıyorum ben 😂Ama Seda da güzel isim yahu 😅
Gönlümün seveceği kişinin yakında mı yoksa uzakta mı olacağı belli olmaz. Önemli olan iletişimin, aradaki sevgi ve ilgi bağının güçlü olması diğer türlü düşünecek olursam yanımda olup ilgisiz olacağına uzakta olsun bana bağlılığını belli etsin yeter.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel düşünüyorsunuz müthiş olmuş kesinlikle katılıyorum her bir sözünüze...
Gönlünüzce olsun...
1 yıluzak mesafe ilişkisi çok saçmadır yakın ilişki daha mantıklıdır çünkü ilişki yaşayacağın kızı daha iyi tanırsın uzak ilişkide aldatılma riskin çok yüksektir
15 Yorumla
Soran1 yılYakın olanlar ihanet etmiyor mu yakın yanında yanıbaşında olan uzak gelmiyor mu 😅mesafe bahanedir bir bilete bakar 😅 Saçmalık insanların maske takması 😅
- 1 yıl
evet çok haklısınız abiciğim bravo sana
Soran1 yılTeşekkür ederim kardeşim senin güzelliğin sana da aynı şekilde
Gönlünce olsun 🌸 mutlu akşamlar dilerim- 1 yıl
sana da iyi akşamlar abiciğim teşekkür ederim
Soran1 yılRicalar ve teşekkürler eyvAllah kardeşim 🌸
1 yılKesinlikle değmiyor bence de biz hiç buluşammaıştık bide. Gerçi buluşsan oluyor mu snali 4 seneye yazık benim de 8 ay falandı sonra arkadaş kaldık falan saçmalık
14 Yorumla
Soran1 yıl4 senem çöp ömründen ömür ne diyim maskelilerin canı cehenneme 😅
Gönlünce olsun 😅- 1 yıl
Ahh be kardeşim me çektin... aynen öyle hayırlısı be
Soran1 yılAmin inşaAllah EyvAllah mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
Eyvallah kardeşim sanada
1 yılBen uzak mesafe ilişkisine oldum olası karşıyım tabi hiç görüşme imkanı yoksa çünkü her insan yanında olsun ister onunla vakit geçirmek sarılmak bir şeyler yapmak ister zaten ilişkiyi ayakta tutanlardan biride bunlardır. Güven meselesi de önemli nerde napıyor insan merak eder bana evdeyim dedi acaba değil mi gibi sorunlar çıkar açıkçası uzaktan sadece telefonla olmaz ilişkiler.
11 Yorumla
Soran1 yılEmeğinize sağlık. Ancak şüphe etmek isteyen her türlü şüphe eder. Mesafe ile alakası yok. Evdeyim dedi görüntülü ararsın evde depo olmadığını görebilirsin. Ki benim hiç aklıma gelmedi ara bakayım görüntülü düşünmedim yani hep güvenmeyi tercih ettim..
Görüşme imkanı olmaması çok saçma bir bilete bakar yani mesafe
Bence de insan sevdiğini merak
Ama şöyle bir şey var yanında yanı başındayken bile yokmuş gibi gelenler oluyor asıl mesele mesafe değil aslında
İnsanların samimi olmaması
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Mantıklı olduğu noktalar da var olmadığı noktalar da ama bu konuda toplam 2 senem çöp olmuş biri olarak seni anlıyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılEyvAllah kardeşim Allah yardımcımız olsun gönlünce olsun 🌸 Çöp ve çöpler uzak ırak olsunlar
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, uzak mesafe zaman kaybından başka bir şey değil, yüz yüze konuşmak varken ne gerek var, böyle saçma sapan şeylere, uzak mesafe ilişkisi bana sevgili gibi gelmiyor hiç buluşup gezmedikten sonra saçma
11 Yorumla
Soran1 yılMerhaba,
Ama bu haksızlık değil mi?
Niye zaman kaybı ki!
Evet bende zaten yüz yüze iletişimi seviyorum telefonda konuşmak samimi gelmiyor ki açmam ailem harici sıkılıyorum 😅
Deli oluyorum 😅
Buluşup gezmedikten sonra yakın olan da saçma buluşmak bir bilet 😅
Değecek olan ile olmalı ama ben üzülmekten yoruldum yakın olursa daha az emek olur daha az hayal kırıklığı olur belki diye düşünüyorum. Mutlu olmayı bile düşünemiyorum. Daha az acı çekmek istiyorum daba az yansın yüreğim
Gönül ister her gün buluşmak 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılUzak mesafe ilişkisi iğrenç bir durum. Özlersin göremezsin, özledikçe hırçınlaşırsın. Asla %100 güvenemezsin...
11 Yorumla
Soran1 yılTövbe tövbe niye göremeyiz sakat mıyım uçak var araba var motor var 😅ne alaka şimdi 😅ben güvenmiştim 😅şüphe etmek isteyen her türlü şüphe eder 😅mesafe bir bilet 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılİlişki değil o kimse kendini kandırmasın.
Mesajlaşma arkadaşlığı , kafam rahat olsun diye düşünenlerin yaptığı eylem.13 Yorumla
Soran1 yılBuna katılmıyorum, ameller niyetlere göredir hadisi şerif
Reelde ne ise sanalda o dur aksi maskedir roldür
Çünkü insan her yerde insandır yer mekan ve zaman bahanedir
- 1 yıl
Kanka sen olayı çok mu yanlış anladın?
Amel ve niyet ne alaka? Reel sanal olayı değil bu 😂 görüşmediğin manita sevgili değildir. Sanal bebek miyiz telefonla manitacılık oynayalım 😂
Soran1 yılNe bileyim zoruma gitti ben çok sevmiştim 😅 Hakaret gibi geldi bana
Görüşmek basit bir bilet 😅
Sanal bebek hatırladım 😅 güzeldi valla sanal bebek ağlıyordu filan 😅
Yok valla benim gözüm yuva kurmakta 😅
Görüşmeden buluşmadan olmaz sıçayım öyle aşka 😂
Uzaktan uzağa aşk mı olur 😅
1 yılHayır mantıklı değil. Aynı şehrin içinde uzak olabilir ama internetten tanışıp şehir dışı istemezdim ben. Görücü usulü şehir dışıysa olabilir.
13 Yorumla
Soran1 yılEn güzelini yapıyorsun katılıyorum. Çok mantıklı valla..
Görücü usulüne de sıcak bakman ayrıca güzel maşaAllah sana..
Gönlünce olsun 🌸- 1 yıl
Teşekkürlerr sizinde.
Soran1 yılRicalar ve teşekkürler..
1 yılNeden mantıksız olsunki insanlar ta farklı ülkelerden sevgili olup evleniyor ohoo bahane arasan çok valla
11 Yorumla
Soran1 yılBence de mantıksız değil zaten kim diyor mantıksız diye 😅mesafe bir bilete bakar 😅 evet bahanelerin arkasına saklananların canı cehenneme 😅
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Mantıklı değil. Bu yaştan sonra hasret çekemem valla.
213 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum bence de 😅
Ya yakın olupta hasret çekersek mesafe sonuçta bir bilet 😅
Soran1 yılİlişkim yok bekarım ilişkide gözüm yok 😅
Helal aşk istiyorum 😅
Dinamik kolay, kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Tek sıkıntı insanların maskelilerin olması 😅
Soran1 yılCanımız sağolsun 😅 Hasret çektirenlerin de canı cehenneme 😅
Soran1 yılEvet evet 😅
İlişkide ödün verme diyorlar, ne düşünüyorsun?
Mesela sevmediğim şeyleri aşkım için sevebilirim ama böyle yapma diyorlar.
Örnek verecek olursam maç izlemeyi hiç sevmem, stada gitmem, ama aşkımla maç izlemeye giderim, o seviyorsa izlemeyi izlerim gibi 😅
Yapma diyorlar 😅
Soran1 yılKimse uzman değildir her şey tecrübe el elden üstündür ama ödün verme diyorlar işte 😅 canınız sağolsun 🌸
İstediğim gibi yaşamak istemiyorum sömürüyorlar istediğim gibi olmuyor en azından üç kez tecrübe ettim
Soran1 yılEyvAllah 🌸 Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun
Uzak mesafe olmaz sıkıntı olur aynı şehirde kız mı tükendi ayol😂
26 Yorumla
Soran1 yılEvet bence de sıkıntı 😅Ne bileyim bir akşam vakti ansızın gelmişti, gökten düşmüş bir melek gibi, dedim herhalde Allah'ın bir lütfu 😂😂😂😂
Ulan ne kadar iyi kız 😂
Hani ilk başlarda öyle olur ya 😅
Maskeler maskeler göze girmeler filan 😅
Belki toplasan bir ay mutlu olmuş olabilirim ama o da çocuksu kalbim küçücük minicik şeylere bile mutlu olduğu için tam olarak mutlu olamadım hiç 😅
Gözüm aşkta 😅helal olan aşkta 😅elimi hiç bırakmayacak olan aşkta yoksa istemem ahirete kalır hayallerim Rabbimden isterim çünkü ölüp ölüp dirilmekten bıktım kaç kere daha ölücem
Kazanacak çok şey yok
Ama kaybedecek çok şeyim var
İnsan gibi sevemiyorum olmuyor köpek gibi seviyorum filan 😅hayatım hayatımın anlamı gecem gündüzüm güneşim ayım aklım fikrim o oluyor ihanet girince içine korkuyor insan
Soran1 yılAmin inşaAllah 🌸 Teşekkür ediyorum. Kalbi güzel olsun insan olsun karakteri net olsun makyajlı karakteri olmasın 🌸
Gönlünce olsun 🌸
Soran1 yılEyvAllah sende sağol ve sağ ol🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok uzak olmadığı sürece belki olabilir ancak insanın istediği an buluşması ayrı bir şey
11 Yorumla
Soran1 yılMesafe bilet araç motor buluşmak şak diye olacak şey 😅
Buluşmayanın bahanesi yakında olunca da olur 😅seven her türlü sevdiğinin yanında olur 😅
Yakında olupta uzak olanların canı cehenneme 😅 uzaklaştıranların da canı cehenneme 😅
Genel olarak yürekten sevmeyenlerin canı cehenneme 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılValla mantık falan fayda etmiyor aşk olunca ama hüsranı da başka tabi 🥲
11 Yorumla
Soran1 yılHüsran olanların olacak olanların edecek olanların canı cehenneme lanet olası pislikler 😅 sevenler mutlu olsun 😅
1 yılReele taşınmayan sanal ilişkiyse ve buluşmalar azsa hayır.
11 Yorumla
Soran1 yılTam olarak öyle düşünüyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yıleğer ileride aynı şehirde yaşama fırsatınız veya sürekli buluşma imkanınız varsa mantıklı
11 Yorumla
Soran1 yılZaten aynı yerde olmamak çok saçma olur ilerisi için çünkü ben evlilik amaçlı başlangıcı yaparım yani bana göre ilişkinin amacı evlilik olur evlilik de kavuşarak olur 😅
Katılıyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılAşırı mantıksız zaman ve enerji kaybı uzakta olan sevgili hayal ürünü gibi bir şey
13 Yorumla
Soran1 yılHayali gerçekleştirmek bir biletti 😅
Uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir 😅
Mesafeli olanların canı cehenneme 😅
Yakın olupta uzak olanlar var bir de yanıbaşında ama yokmuş gibi olanlar o da kötü 😅
Hep kötü 😅- 1 yıl
Kız sus
Soran1 yılErkeğim ben 😅 Gönlünüzce olsun mutlu akşamlar dilerim
Vakit erkense çabucak uzaklaş. Aşırı yıpratır insanı
13 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum, yok ya kimse yok istemiyorum da uzak olanı 😅maksat soru olsun iki çift kelam edelim 😅
Yıpratan mesafe mi mesafeli olan mi mesafede olan mi
Soran1 yılKatılıyorum çok güzel düşünüyorsun. Maalesef öyle..
Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende 5 sene çektim. Kesinlikle öneririm. Mükemmel bir his yeterki güven olsun
13 Yorumla
Soran1 yıl4 senem çöp oldu. Hayatta bir kıza 5 ay dahi vermem. 😅
Zaten sadece bir kıza verdim dört senemi harici vermedim 5 ay bile
Güven çok zor güvendim ama az fakat çok sevdim güven lazım değildi sevmek için çünkü insan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir
Bir tek Rabbime güvendim ben
Soran1 yılAileler sıkıntı ana kuzusu kişilerden eş olmaz şahsi fikrim
Dik durmalı sağlam basmalı
Evet kötü şeyler yaşadım ama hep kötü şeyler yaşadım alıştım
Unutmak diye bir şey yoktur bana göre alışırız sadece ama aklına gelince insanın yaşadıkları üzülüyorum işte
Gönlünce olsun
İlişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksi boştur
Şahsen sevdiğime ailem dahil bir Allah'ın kulu karışamaz
1 yılEnine boyuna düşününce mantıksız ama genelde sevdalık mantık dinlemiyor.
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum bence de mantıksız insan sevdiğinin yanında olur uzakta bok mu var 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılUzak mesafe ilişkisi gerçeğe dönerse olabilir. Haftalık gelip giderse olabilir.
117 Yorumla
Soran1 yılHaftalık git gel her yiğidin harcı değil 😅
Ben vardım gidebilirdim ama istemedi 😅
Gerçeğe dönmek nedir ki bir bilet ne kadar uzak bir uçak bir saat hepsi bu kadar çok basit ama emek var ortada emek
Hani diyorum ki daha az emek daha az üzüntü 😅daha az üzülürüm yakın olursa belki 😅 mutluluğu düşünmüyorum şu an 😅hiç olmadım ki daha az canım yansın- 1 yıl
Severse gelir gider.
Soran1 yılBen hiç gelmesini istemedim sevdiğimin 😅 gitmeye hep hazırdım erkeğim sonuç olarak korkarım başına bir şey gelir diye
Eşim olduktan sonra yanımda kalsın hiç gitmesin
Erkeğin gitmesini uygun görüyorum 😅- 1 yıl
Erkek gidip gelmeli Aynen. Seven gelir de gider de senin için her şeyi göze alır gerisi bahane.
Soran1 yılEvet kesinlikle, bahanelerin arkasına saklananların canı cehenneme 😅 Sevmiyorum bahaneleri
- 1 yıl
Aynen öyle seven iki eli kanda olsa senin için göze alamayacağı fedakarlık yoktur
Soran1 yılKatılıyorum, o ben işte ben öyleyim 😅 başım belada olsa boka da batsam en zor en kötü halde bile delik deşik olsam bile
- 1 yıl
zaten senin için hiçbir şey yapmaya gönlü olmayan olmuş ne yani olmamış ne ben böyle düşünüyorum.
Soran1 yılHiçbir şey yapmadı Allah için, sözde lafta sözde kaldı hep icraat sıfırdı..
Ama sevmiştim..
Allah'ından bulsun..
Maskeli olanların canı cehenneme- 1 yıl
kimse kimsenin mecburi istikameti değil giden kendinden gider önce o kadar takma
Soran1 yılYok yok takmıyorum ki canı cehenneme 😅
Ben onu beni sevdiği için beni sevdiğine inandığım için sevmiştim
Takacak bir şey yok ki
Yas ölüye tutulur öldürene öldürmek isteyene değil
İhanet edene değil
Yaşadıklarım genel itibarıyla canımı yakıyor acıtıyor
Şimdi yaşadıklarım değil yıllar öncesi çocukluğum her şey 10 sene önceki kız arkadaşımla canım acıtıyor onun bana yaptıkları 8 sene önceki ikinci sevgilim de canım acı diyor yani genel olarak canım acıyor böyle aklıma geldikçe acıyor canım hak etmedim ben- 1 yıl
eskiyle içinde vedalaşman lazım bağ koparma çalışması öneriyorum erdem taşkınsu kanalı dene bu gece.
Soran1 yılEskilerin canı cehenneme veda edecek bir şey yok
Bağ yok çoktan koptu
Ama sonuç olarak ben bir kere sevdim
Sevmedim diyemem yaşandı ve bitti
Bunlar normal şeyler unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece
İnsanın geçmişi yaşadığı hüzünler aklına gelince üzülmesi normaldir
Örneğin parmağın kesilince canının yanması nasıl normal ise geçmiş de aklına gelince acıması normaldir
Ben dizi film izlerken bile gözlerim doluyor
- 1 yıl
Öyle değil ruhsal olarak bağ kopması. Öyle bir çalışma var youtube da. Acı çekmeni sonlandırma için sen dedin ya çekiyorum diye ondan önerdim😄
Soran1 yılBenim yaşadıklarım yaşadığım acı kişilik ve karakterim kaynaklı geçmez yani geçirecek tek şey aşk mutlu olmak
😅
Aşk varsa geçmiş yok gelecek var 😅
Yaşadıklarımı unutmak için hafıza kaybı yaşamam lazım
Mesela hafızamı kaybetsem mutlu olabilirim 😅
Sürekli acı çekmiyorum yahu aklıma geldikçe işte 😅 Tünaydın Tünaydın 😅- 1 yıl
Hahah işte enerji bağını kes tünaydın 😄
Soran1 yılBen düz insanım yahu 😅ne enerjisi enerji aşk ile olur sonsuz enerji 😅enerjiiii geldi aklıma yüz de yüz enerji 😅
Bak nasıl da geldi enerji 😅
youtube.com/shorts/wvyewySZJbU?si=ub6kmxAoWhAVUHtn
1 yılyakınken uzak düşmek olabilir ama uzağın yakın olması zor
16 Yorumla
Soran1 yılYakınken uzağa düşmek bahane değilde nedir?
Uzakken yakın olamamak bahane değilde nedir?
Mesafe bir bilet..
Uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir
Yakın olmak varken seviyorum diyipte uzak olanların canı cehenneme 😅
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır ama
Yakın olan daha az üzer belki daha az emek olur daha az hüzün olur istemiyorum mesafeyi- 1 yıl
bahane degil herkes aynı duzeyde sevmez zorlu bir surece girersen her türlu fedakarlıgi sonucu düsunmek zorunda degilsin sadece kendini degik karsındaki ni de düsunmelisin, kaldı ki her iki taraf ta çok sevmiyorsa uzak mesafe daha cok seven icin sadece acı olur
- 1 yıl
*degilsin yanlis oldu
Soran1 yılEvet katılıyorum herkes aynı sevemez 😅
Ama işine geldiği gibi sevmek yoktur
Bir şey ya siyahtır ya da beyaz ben turuncu gibi severim yok 😅
Sevmeyenlerin lafta sözde sevenlerin canı cehenneme 😅
Ben kendimi hiç düşünmedim 3 ilişkimde de hemde hiç hep aşkçıldım aşkımcıl çünkü ben iyiyim eksiğim gediğim yok turp gibiyim mutlu ettikçe mutlu olurdum
Sana göre bana göre olmaz sevginin olmamalı seven sevdiğinin yanında olmalı sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapıyorsa
Gerisi bahane yahu bahaneler bitmez bahanelerin arkasına sığınarak aşk olmaz
Aşkçık olur anlık heves gibi gibi- 1 yıl
dogru
Soran1 yılEyvAllah Mutlu akşamlar diliyorum
Aşk zaten başlı başına yorucu bir duygu. Bir de araya mesafe girince temelli yıpratıyor.
15 Yorumla
Soran1 yılAşktan hiç yorulmadım beni yoran aşksızlık 😅Aşk sonsuz güç kaynağı her daim 😅şuan olsa yeniden doğmuş gibi olabilirim 😅
Mesafe değil aslında yıpratan çünkü her an gelebilirim 😅 yerleşebilirim orada da hayat kurabilirim ama güvenmek istemiyorum inanmak istemiyorum
En azından yakında olan daha az emek daha az yıpranmak gibi geliyor bana daha az canım yanar sanki yakın olursa 😅mutlu olmayı hayal bile edemiyorum anasını satiym- 1 yıl
Romeo gibi adamsın he 🤭
Soran1 yılJulliyette gözüm yoktu 😅 Sadece sevilmek istedim hayatım boyunca inanmak güvenmek istedim hep mi hüsran 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅
Romeo olmak da istemedim keşke aşkı seven bir insan olmasaydım 😅
Çok mutlu olurdum o zaman incinmez kırılmazdım belki 😅- 1 yıl
Yerli versiyonu Ferhat da var jshs
Soran1 yılFerhat görse beni Ferhat hiç olmazdı 😅Aşkı aşksız yaşamaktan bıktım anasını satiym 😅 bende mutlu olmak istiyorum 😅😂
4 yıl evliliğe gitseydi pişman olmazdınız ama çok uzamıs 👀
15 Yorumla
Soran1 yılNormalde 2 aya buluşma 5 ay içinde aile ile tanışma 1 sene içinde evlilik üstüne anlaşmıştık. Hiçbir kıza 1 sene vermedim diğer iki ilişkim 5 ay bile sürmedi
Hani son sevgilime çok fazla ödün verdim kendimden hep fazlasını yaptım sabrettim bekledim
Evlilik üstüne başlamıştık zati tanıma tanışma sohbet muhabbet ve sevmiştim onu iyi bir insandı ilk geldiğinde iyiydi ama iyi sanmışım sadece maskesine kanmışım
Sadece yuva kurmak istemistim bir anasını satiym 😅
Maskeli olan herkesin canı cehenneme 😅
Soran1 yılAmin inşaAllah hiç hayırlısında da gözüm olmadı, ağzıma sıçsada sevdiğimi istedim hep üç ilişkimde de ama artık hayırlısı diyorum hayırlısı önemli imiş gerçekten fark ettim
Gönlünce olsun 🌸
Soran1 yılAmin inşaAllah mutlu akşamlar diliyorum 🌸 Öğrendim hayırlısının değerini
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır mantıklı degil karsı taraf aldatsa ruhunuz duymaz sakın denemeyin
13 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum yahu ne alakası var sanki yakında olan aldatsa duyacakmı ruhumuz?
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir her yerde var mesafe bir bilet 😅
Cevap sahibi1 yılevet yanındaki aldatsa hemen farkedersin ama uzaktakinin aldattırsa ruhun bile duymaz bu bir gercek
Soran1 yılDiyorsun 😅
Katılmıyorum insanlar oscarlık oyuncu melek yüzlü şeytan fark etmek çok zor 😅
Ama yakın bence de daha iyi 😅
Aşka aşkıma yakın olmak istiyorum 😅
Gönlünce olsun 🌸 Rabb'im ihanet edecek olanları maskeli olanları uzak ırak eylesin hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler güt laleleri kahrolasıcalar yavşuklar 😅
1 yılİçindeki heves bittikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Ne güvenebilirsin ne de gerçekten bütün kalbimle seviyorum diyebilirsin.
15 Yorumla
Soran1 yılEskisinden daha iyi olabilirim ama güven güvenmek istemiyorum ne kazanırım ki ne kazanabilirim kaybedecek çok şeyim var her şeyimi kaybedebilirim güvenmek istemiyorum insan evladı güven vermiyor
- 1 yıl
Eskisinden çok daha güzel olucak her şey senin için kalpten inanıyorum buna.
Soran1 yılAmin inşaAllah öyle olur Mathildaaa 😅 Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum
- 1 yıl
Sana da🩶
Soran1 yılEyvAllah Mathildaaa 🌸
Temas sevmiyorsan mantıklı ama seviyorsan mantıksız bide sonunda kavuşamamak varsa
21 Yorumla
Soran1 yılTemas sevmeyen de ne bileyim hayvanlar bile seviyor, temas etmeden sevgi aşk nasıl olur ki 😅sessiz sinema mı oynuyor aramızda duvar olursa olmaz
He valla mantıksız kavuşamamak diye bir şey yok kavuşmamak var kavuşmak isteyen kavuşur da karşılıklı olması lazım mesafe bir biletti
Kavuşmadan aşkta olmuyor ayrı gayrı aşk olmaz
1 yıl3 kişilik bi ilişki yaşamak istiyorsan uzak mesafe olur😘😘🙏🏿
13 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun yahu herkes kötü değil yakın olan da ihanet eder ve mesafeyi aşmak bir bilet 😅uçak var araba var motor var varda var yani 😅
Genelde yok ama iyiler haklısın gönlünce olsun 😅- 1 yıl
Abi insanlar doyumsuz uzak mesafe ilişkisi yaşamayanlar bile sevgilerini kaç kişiyle aldatıyor (soylediklerim karaktersiz œvlatları için arkadaşlar)
Soran1 yılAllah onların belasını versin lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri şirrefsiz küpekler vicdansızlar yuvşuklar filan 😅
Evet karaktersiz olanlar 😅
Uzak ırak canları cehenneme 😅
Bende doyumsuz olurum ama aşkıma aç gözlü olurum hep ama ondan bir başkasına kör sağır dilsiz ve sakat olurum
Görmem duymam konuşmam adım atmam 😅
O kadar 😅
https://youtu.be/vv5qMD8Fuxw?si=Nqgx0H7aDQBYlvLc
Sen kendine bak 😅millete bakarak aşk olmaz 😅
1 yılUzak mesafe ilişkinin mantığı bile yok 😂
219 Yorumla
Soran1 yılAslında mesafe bir bilet ama yoruldum ya ne gerek var yakın olmak varken uzaklara ne gerek var 😅
Bence de yok anasını satiym 😅 Yeter ulan 😂 Mesafelerin canı cehenneme 😅- 1 yıl
İlk başta kolay gibi geliyor ama sonrasında artık ne uzak ilişkisine tahammül edebiliyorsun ne de sabredebiliyorsun
Soran1 yılHayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar
Ben normalde bir sene içinde evlilik düşünüyordum 😅öyle başlamış anlaşmıştık 😅
Tahammül edemiyordum evet ama zorladım zorlamıştım kendimi ne varsa ve hüsran koca bir hiç- 1 yıl
Peki buluşmanıza mani olan durum nedir?
Soran1 yılBuluşmuştuk üç kere mani olan durum oydu o
Bitti zaten çok oldu ama acıtıyor zaman zaman kadın kız değil de emeklerime üzülüyorum yaptıklarıma- 1 yıl
Anlamadım, buluştunuğunuzda mani olan durum nasıldı anlamadım? Siz kıza verdiğiniz emeklerinizden dolayı boşa çıktı diye mi ayrıldınız yoksa uzak mesafe ilişkisi yürümedi diye mi ayrıldınız?
Soran1 yılBen her fırsatta gitmek isterdim ama o istemezdi. Korona bahane ederdi. Dersleri bahane ederdi. Ailesini bahane ederdi. Bahaneler bitmez ki!
Dört sene üç buluşma normal mi 😅
Üç sevgilim oldu, hiçbirinin elini bırakmadım ben tuttuğum eli bırakmam, onlar bıraktı..
Ağzıma sıçtı ama yine de sevmiştim onu..
Ailesi yüzünden bitti dik duramadı. Ailesini tercih etti..
Ama ben ilk tanıştığımız da ilk sesli konuştuğumuz da sormuştum yarın öbür gün seni isterim ailen vermezse bana kaçar misin demiştim kaçarım demişti
İnanmak istemiştim güvenmek istemiştim
Ben hiç ayrılan olmadım
İlk kız arkadaşım da satmıştı beni hep sattılar beni
youtube.com/shorts/lPYvpKHjO74?si=LHvP4QEri70O9he1- 1 yıl
Sıkıntı anlaşıldı, kız demek ki bahane edip sizinle buluşmak istememiş. Anladığım kadarıyla uzak mesafeyle alakası yok bu anlattıklarınızın. O zaman o ve sizi bırakanlar kaybetti, sıkmayın canınızı 🙂 Bu da gelir, bu da geçer...
Soran1 yılEvet. Bana kalsa ayda iki üç dört giderdim. Gitmek istiyordum çünkü seviyordum.
Hiçbir kızla 5 ay bile konuşmadım 5 ayımı vermedim
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar
Yuva kurmak istemiştim ki ilk kız arkadaşım ilanı aşk ettiğinde parka çağırmıştı beni iki gün sonra niyetin ciddi ise olur demiştim evleneceksen olur gezip tozma peşinde isen olmaz
Niyetim ciddi demişti diğer ikisi de ama hep yaktılar canımı acıttılar
İlk başta iyi geliyorlar karakterler makyajlı oscarlık oyuncu ama benden ne istediler anlamıyorum onlar gelmişti girmek istemişti hayatıma
Ama üçü de ağzıma sıçtı yine de elimden geleni yaptım onlar için alaaddin'in sihirli lambası gibi sihirli kutu gibi elini sokunca istediğini alıyordu ya da ne dilerse
Başıma neler geldi ama bırakmadım sevdiğimi
3. Kız arkadaşım yani sonuncu için çok ödün verdim ilk defa birine o kadar senemi verdim bekledim sabrettim ve koca bir hiç ömrümden ömür gitti
Yanına kalmaz biliyorum şahidi Allah olanın hakkı kimse de kalmaz
Hemde çok kötü sattı beni 30 saat ayakta kaldım 12 saat direksiyon salladım yolda arabam bozuldu tamir ettim kendi kendime o uykusuzluk ile tek seferde 12 saat direksiyon salladım ölüme gider gibi canım açıyordu giderken çünkü çok satmıştı beni çok yakmıştı canımı ama yine de güvenmek istedim
Soran1 yılAkü bitti tek başıma arabayı vurdurdum ittirdim ve atlayıp çalıştırdım gel kaçir beni demişti ama ailesi hasta kıyamadım ailenin itibarı dedim kötü olmasın ailen ile konuş vermezlerse kaçıririm dedim olmaz derlerse kaçıririm ben onu onun ailesini düşündüm
Ve sattı beni tek başıma geri döndüm 1000 km'yi nice cezalar yedim hani günah olmasa kiyardim canıma ama biliyorum intihar büyük günah hani sorun olsa tamam da istediği hiçbir şeyi ikiletmedim ki saçma sapan şeyleri bile ikiletmedim beni deli ediyordu ama köpek gibi seviyordum onu iyi insan sanmıştım inanmıştım iyi olduğuna çünkü ilk başlarda iyi gibiydi
Sokakta 7 yaşında çocuk mahallemde soruyor neden evlenmediniz
10 yaşında minik kız kola abur cubur almış gel abi dertleşelim diyor kolu komşu bilirdi genetik kanser vardı ailesinde göğüs kanseri riskii vardı bir an olsun bırakmadım elini iki senedir hep hasta idi ailedi tedavi ettirmiyor iğne vurup çıkıyordu ben alternatif tip normal tip hep araştırdım şifa olmak için hastane yakın ev tutalım demişti kabul bahçe katı olmaz kabul balkonsuz olmaz kabul motor istemişti araba alayım demiştim Chevrolet Spark bayan arabasi sana yakışır
Soran1 yılYakışır aşkım demiştim, hastalıkları bitmedi hep hasta ama sevdim ailem kızıyordu bu ne ama ben laf söz ettirmiyordum ben onu seviyorum diyordum bitti kimseye laf söz düşmez ben seviyorum
Psikolojik sıkıntıları vardı ailesi dedi ki bizde iki kişi arasında evlilik olmaz biz ailecek evleniyoruz şu an evlilik düşünmüyoruz dedi olmaz dedi sen İstanbul çocuğusun filan
Birlikte de uyuduk ama kirletmedim dokunmadım sevdim helalim olsun istemiştim. Ev hissem vardı satmıştım onun için yuva kuracağız diye güvenmiştim ben ona şüphe kuşku edecek çok şey olabilir zaten isteyen her türlü şüphe eder kuşku eder ama güvenmeyi seçtim
Soran1 yılİyi kötü doğru yanlış fark etmiyor hep yanında idim hep erteledi beni
Hep ailenle konuş derdim ki biz 5 ayda aile ile tanışma düşünmüştük konuşmuştuk hep erteledi beni defalarca bak olmayacaksa ayrılalım demiştim ama gitmedim gitme dedi ne ayrılması ayrılalım demekle olur mu nice ağladı defalarca ağladı ağlarken videolar attı seviyor galiba dedim hiç hissetmedim sevgisini ama sevdim çünkü hissettirmiyordu fakat bırakamadım işte ben bırakmam o bıraktı beni Allahından bulsun
İş grubum var Türkiye geneli 600 kişi şu an orada bilmeyen yok sokakta da bilmeyen yoktu dilimden düşmezdi numaramı değiştirdim arayanlar yüzünden sevdim işte Allah için dibine kadar hani köpek gibi sevdim her gün öldürdü beni telafi edeceğim derdi söz verirdi sürekli ulan dedim ben melek değilim peygamber değilim yapma artık yeter düzeleceğim diyordu özür dilemesinden bikmistim insan bu kadar da scitmaz sevdiğini yakmaz canını ufacık bir sevgi istedim samimi olsun istedim çok bir şey de beklemedim üç kere buluştuk ama sevdim ben onu sevmiştim hepsi yaktı canımi en uzun o olduğu için o daha çok yaktı çok güzel oynadı rolünü alacağını aldı yaptıracağını yaptırdı ve gitti bitti lanet olası pislik geldiği günü dün gibi hatırlıyorum akşam üstü iş çıkışı idi hayatıma girmek istemişti merhaba naber nasılsın diyerekten o gün konuşmuştum daha sana verebileceklerim bunlar neyse o vaat yok varsan varım anısını satiym
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre kaç kez kırdı ya da hangi gün kırmadı ki- 1 yıl
☹☹
Soran1 yılNeler neler yaptım sadece ağzıma sıçtı benim ama iyi biri sanmıştım telafi edeceğim diyordu inanmak istedim yeni soruma beklerim mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
Boş ver abim sen daha iyilerine layıksın kendine cici bak umarım bir gün ciddi anlamda doğru insanı bulursun 🌸 bir şey diyemiyorum inan belki de Allah sana daha iyisini nasip eder hayat bir sınav
Soran1 yılBoş vermek zorunda kaldım. Giden birini ne yapabilirim ki. Beni satan birini ne yapabilirim. Allah'ından bulsun...
Amin inşaAllah 🌸
Hayırlısı bakalım 🌸
Eskiden hiç hayırlısı demezdim Sadece sevdiğimi isterdim hayırlısının kıymetini anladım artık hayırlısı diyorum yani ağzıma sıçacaksa bir insan istemiyorum onu ya ben de mutlu olmak istiyorum artık- 1 yıl
Hayat bir tecrübe abi boş ver seni bırakıp gidenleri 😊 Allah gönlüne göre versin 🤲
Soran1 yılEyvAllah, akıllandım inşaAllah. Teşekkür ediyorum. Amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun. Mutlu günler diliyorum 🌸😅
- 1 yıl
🙂
1 yılHayır çoğuda aldatıyor
13 Yorumla
Soran1 yılİhanet edenlerin canı cehenneme 😅
Lanet olası pislikler 😅- 1 yıl
Boyunuz posunuz devrilsinn
Soran1 yılAmin amin inşaAllah 😅Ama ihanet edenler diye de eklemek lazımdı yahu maskeli olanlar filan rol yapanlar öyle dedin ki şok oldum 😂
1 yılSanırım mantıklı değil zor gibi
15 Yorumla
Soran1 yılMantıklı aslında mantıksız olan insanlar mesafe bir bilete bakar 😅
Tabi süreyi uzatmamak lazım kavuşmak lazım 😅
Yanında yanıbaşında olup uzak olanlar var yalnız hissettirenler de var uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir 😅- 1 yıl
Evet yine doğru dedin 😄
Soran1 yılTeşekkürler 😅Ben doğru demedim aslında sen mantıklısın 😅
Gönlünce olsun 🌸- 1 yıl
Teşekkür ederim 😄
Soran1 yılRicalarrrrr 😅
Reel e dökmek şart reis
18 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle 😅 Şarttır şarttır 😅
youtube.com/shorts/JJ62kpbTHHg?si=ZPolsxFu8dDeLyyU
Reel olmadan olmaz o iş 😅
Soran1 yılSevmek güzeldir güzel şeyleri sevmek iyi şeyleri iyi olanları Ben de seviyorum 😂 ama hayat sevince Güzel olmuyor sevilmek de lazım 😂
Soran1 yılSevgisinden emin olmak hayalimdeki gibi olursa olabilir. Çünkü bana göre sevmek sevgi tek kelime ama içinde milyonlarca şey barındırıyor içinde 🌹öyle olursa bende basarım 😅Hiç vakit kaybetmem 😅
Soran1 yılHeheh olur 😅Basalım 😅
Vınnn vınnn hınnn harnnnn vıınnn
youtube.com/shorts/8OqGJnu3PRw?si=tl3RpEL8JjG-aPz5
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Çok zor , bana pek mantıklı gelmiyo
13 Yorumla
Soran1 yılHiç zor değil tamam mı!
Mesafe bir bilete bakar uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Yakın olupta uzak olan çok
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Canın sağolsun 😅
Soran1 yılYanına göre evet zor, yakın olunca ne güzel her an her fırsatta yanına gidebilirim 😅
Gönlünce olsun 🌸 Mutlu günler diliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçok zor ve mantık dışı
11 Yorumla
Soran1 yılKolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅 mantıksız olan insanlar abi 😅
Lanet olası pislikler 😅 maskeliler
1 yılYani kişiden kişiye göre değişir
11 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle 😅aslında zekaya da bağlı çünkü uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Mesafe bir bilete bakar 😅
Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Hayır aşırı mantıksız
11 Yorumla
Soran1 yılEvet evet bende de😅
1 yılMantıklı değil bence 😀
117 Yorumla
Soran1 yılSencene katılıyorum kanka 😅 ama sen benim esas düşüncemi biliyorsundur neden katıldığımı 😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim kanka.😅Biliyorum biliyorum kankim.😅😅 sende haklısın jfjrj
Soran1 yılRicalar ve teşekkürler 😅 Maalesef kanka 😅Haklı olmaktan bıktım 😅
- 1 yıl
O halde döngüyü değiştirmek lazım kankim😅
Soran1 yılAmin amin inşaAllah yapacağım 😅tek başına olmuyor Betüşş 😅
Napıyorsun nasılsın iş nasıl gidiyor 😅her şey yolunda miiiiğ- 1 yıl
İnşallah kankam inşallah 😅 tek başına her şey öyle oluyor ki 😅 güçlü olmak ve herşeyi tek başına yapabilmek önemli.
İyiyim çok şükür kankam.😊 İşle ilgili gelişmeler oldu nfnfnj 2 gün önce işteyken başka bir yerden bir telefon geldi. Dediler ki bugün içinde görüşelim. Tamam dedim. İş çıkışı gittim görüşmeye koşa koşa😂😂 Baktım para konusunda biraz daha fazla söylediler. Hahah Bende müdüre dedim ki şu an çalışıyorum. bunları falan açıkladım. "Tamam istifa et , işe alındın" dedi. El sıkıştık. her şey tamam jfjfn
Sonra eski iş yerime gittim. İstifa ediyorum dedim 😂 niye dediler. daha fazla ücretle başka bir yerle anlaştım dedim. İş arkadaşlarım iyiydi hepsiyle vedalaştım falan filan :d Uzun kuş tüyü kirpikli varoş müdürle vedalaşmadım. Onu sevmiyordum kfjfj
Şimdi yeni işimle ilgili evraklar vs tamam. Salı günü başlıyorum 😅
her şey yolunda şükürler olsun rabbime 😅 keyfim çok yerinde 😅
Sen napıyorsun? Nasılsın? Senin İş nasıl gidiyor? Senin için hersey yolunda mıııģ kankiģğģ 😂😂
Soran1 yılAmin inşaAllah 😅 güçlüyüm her şeyi tek başıma yapıyorum ama aşk sonsuz güç kaynağı tek başına da zor oluyor canım sıkılıyor ya 😅 konu komşu eş dost arkadaş kardeş bunlar da olmuyor yani ben el ele aşkımın elini tutmak istiyorum anasını satayım bana ne insanlardan 😅
Allah iyilik versin sevindim Çok şükür Allah Allah of of of daha çok para bayılırım paraya para para para para varlığı bir dert yokluğu yara 😅
Hadi hayırlısı kanka gözün aydın sevindim rabbim daha çok versin daha bereketli işler nasip etsin 😅
Kanka benim iş yolunda değil Çok şükür iyiyim ben iş yeri beni şirketsiz çalıştırmak istedi Hani bizzat onlara bağlı olmamı ancak anlaşma sözleşme varmış cezası varmış 2000 dolar falan filan Benim iş yattı yine tatildeyim yeni iş bakıyorum kendime 😂😂😂- 1 yıl
İnşallah😅 Aşk olmasada oluyor be kankam. Bunu uzun zaman sonra daha iyi anladım. Aşktan birine sevmekten daha önemli şeyler olduğunu 🙃
Kendine yoğunlaşmak belkide hayattaki en güzel şey. 🙂
Yalnız kalmayı öğrendim. Yani ilişkin bittiğinde birini bulmak unutmak vs değil. Bunu ilk defa kendime yapmadım. Ve sadece kendine odaklanmak daha iyi hissettiriyor.
Yalnız kalmayıda öğrenmek gerekir yani.
Ve kanka bir şey kısmetindeyse zaten o senin olur, değilse ne yaparsan yap olmaz...
Yanlış biriyle olmaktansa olmamak iyidir. Yani zamanın kaybolmaz, duyguların incinmez...
Yani canın sıkılıyorsa acele etme. Kendini mutlu edecek başka şeyler yap kankam 😅 aşk elbet seni bulacak. Nerede nasıl bilmiyorum ama bulacağına eminim🙃 odak noktan aşk olursa bulman gecikir.
Parayı kim sevmez ki jfjfj bende bayılırım paraya. Ama kendi kazandığım paraya tabii😅😅 Aynen yokluğu yara. Jfmfjf Allah ikimizede bol bol para versin inşallah kankam😅
Saol kankam 😅😊teşekkür ederim. Rabbim inşallah sanada daha çok para, bereketli iş nasip etsin😊
Bunu duyduğuma üzüldüm kankam... Umarım rabbim işini yolunda getirir... evet kanka o tarz çalıştıramazlar hukuken ceza var...
Yani yaptıkları ş*refsizlik yahu.
O işi bırakmakla iyi yaptın. İnşallah daha iyi bir iş bulursun kankam. En kısa zamanda iyi, bol kazançlı iş bulursun inşallah. Rabbim yolunu açık etsin. Sen bulursun inanıyorum sana kankam 😅😊
Soran1 yılBenim için olmuyor bok gibi oluyor. 😅
Benim için yok. 😅
Kendim çok şükür her şey yolunda anasını satiym derdim olsa sıkıntım olsa tamam ama yok 😅
Ben hep yalnızdım kanka 😅
Kendime odaklanmak hiç iyi hissettirmiyor 😅
Bak ona katılıyorum yanlış biri ile olmaktansa evet iyidir 😅
Yalan söylemek istemiyorum kendimi kandırmak da istemiyorum odak noktam aşk 😅 diğer türlü kendimi kandırmış olurum 😅 insanın kendini kandırması saçma olmaz mı
Amin amin inşallah bana aşk versin parada gözüm Yok 😂 ihtiyacım da yok
Ricalar ve teşekkürler hayırlısı inşallah 😅
Yok ben hiç üzülmedim yahu sıkıntı yok işe ihtiyacım yok ki arkadaş rica etti diye başladım zaten hatta bir kardeşim rica etti gel çalışalım abi dedi öyle şey yaptım yani 😅 işin gücün canı cehenneme kanka
Çalışmak istesem yarın iş var 😅 kafamı dinliyorum dizi film izliyorum çocuklarla oynuyorum 😅
- 1 yıl
Bu yüzden sabırlı olman gerekiyor kanka😅 b*k olmaması için
Derdin sıkıntın olmasın zaten inşallah 😄
Biliyorum kanka. ama yalnızlık çokta kafaya takılacak bir şey değil takma.😅
Seni ne iyi hissettiriyor? Yani aşk dışında ne iyi hissettiriyorsa ona yoğunlaş kankam.😅
Kesinlikle😅
Evet insanın kendini kandırması saçma. Haklısın bunu yapmamak gerekir elbette 🙃
Aşkta versin, parada versin Allah inşallah. 😅 Eksik dua etme yahu. Herşeyden bol bol versin Allah sana inşallah 😅
İnşallah 😅
Pekala anladım. Umarım daha iyi bir iş bulursun kankam. Canını sıkma. Aynen canları cehenneme 😅
Evet istesen tabii ki bulursun. Sen yaparsın yani inanıyorum. 😅Aynen güzelce kafanı dinle tabii 😄oh oh ne güzel işte. Bir kaç gün keyfine bak. Canını hiç sıkma. Dediğim gibi sen bulursun 🙃İnşallah bulursun daha iyi bir iş.😊
Soran1 yılSabır bende çok çok sabrettim😅
Tünaydın kanka 😅Amin inşaAllah öyle olmaz ya 😅
Amin inşaAllah cümlemizin 😅
Valla beni aşk ve içinde aşk olan şeyler iyi hissettiriyor 😅
Sevdiğim komşuları kardeşlerimi görünce de iyi oluyorum ama anlık yani şarkı söylemek iyi geliyor şiir okumak dizi film ama aşk yokken içimden gelmiyor 😅
Yalnız film izlemekten sıkıldım 😂
Amin amin parayı hallederiz doğru söylüyorsun aşk da versin para da versin 😅
Vallahi aşk harici canımı sıkmıyorum iş güç her şeyin canı cehenneme 😅
Teşekkür ediyorum tatildesin sanırım bugün çalışmıyorsundur büyük ihtimal 😅- 1 yıl
Peki peki öyle olsun :D
Sanada tünaydın kanki :D İnşallah :D
İnşallah :D
Öyle diyorsan öyledir kanki peki peki :d aşkı kısa zamanda bulman dileğiyle
Ne güzel. bunlarda güzel şeyler kanka :d
sıkılman doğal. bir süre sonra insan sıkılıyor :d
Aynen ikisinide versin inşallah kankam :D
aynen canı cehenneme tabii :D
dediğim gibi sen iş bulursun inanıyorum. İnşallah bulursun kankam. :)
Rica ederim kankam. Evet bende bugün tatildeyim. Salı günü iş başıyım , başlıyorum :D
Soran1 yılOlsun olsun 😅
Amin inşaAllah 😅
İyi olanlar aradığını bulsun 😅
Kötü olanlar layığını bulsun 😅
Hımm hayırlısı bakalım şimdiden hayırlısı olsun 😅bende canım isterse çalışırım 😅şuan Üsküdar'a geldik anamgil ile 😅çocuk köyü diye bir yer 😅şarkı söylüyorum anam diyor 😅 oynak söyle 😂- 1 yıl
😅😅
İnşallah 😅
Umarım 😅
İnşallah 😅 Allah herkese kalbi gibi birini versin inşallah😄
Teşekkür ederim kankam. İnşallah 😊
Aynen çalışırsın biliyorum. 😄iyi yapmışsınız. Ne güzel 😅 İyi vakit geçirmeler size kanka 😄😊
Soran1 yılAmin amin inşaAllah 😅
Ricalar ve teşekkürler kanka 😅 görüşmek üzere hoşça kal iyi bak kendine 🌸 Mutlu akşamlar diliyorum- 1 yıl
Görüşmek üzere. 😅Hoşça kal. Sende kendine iyi bak kanka😊 mutlu akşamlarda 😄
Soran1 yılEyvAllah kankim 😅Amin inşaAllah 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılİlerde yakın mesafe olacaksa değil
15 Yorumla
Soran1 yılYarının garantisi yok insanların maskesi çok nasıl inanacaksın
- 1 yıl
Çocukluğumdan beri gecem gündüzüm insanlarla intarnette geçtiği için anlayabiliyorum artık bide hayat boyu maskeli biriyle yaşadım zaten
Soran1 yılAllah kolaylık versin gönlünce olsun 🌸 bende hep maskeliler içindeydim ve içindeyim
- 1 yıl
Sanada kolaylıklar versin abi insanlar öyle zaten maskeli olmazsan suç artık
Soran1 yılAma maskeli olursam mutluluğum sahte olur amin inşaAllah kardeşim 🌸😍
Hayırlısı bakalım mutlu akşamlar diliyorum kardeşim gönlünce olsun 🌸 Her şey
Hiç tavsiye etmem
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum 😅 Mesafelerin canı cehenneme 😅
Mantıklı değil boş işler onlar..
17 Yorumla
Soran1 yılBence de 😅 Yakın olmalıyız
Soran1 yılVallahi yok çevremde sadece abi diyen kızlar var hiç arkadaş edinmedim ki kız bana ters sadece eşimle arkadaş olmak istedim 😅
Eskiden talip çok oluyordu da eskiden 😅 çevremdekiler 18 ile 5 yaş arası çocuklar kız olarak gençler de 25 e kadar filan erkek 😅normal arkadaşım bile yok hep kardeşlerim vardı çocuklar ileydim hep büyüdüler kardeşim oldular 😅
Soran1 yılYok ya hayran filan. Emeğe saygısı olan insanları severim. Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır. 😅
Burdakiler sevgili istiyor 😅ben sevgili istemiyorum 😅
Kısmetin nerede olduğunun önemi yok yer mekan ve zaman bahanedir önemli olan kişilerdir 😅
Mesela biri ile tanıştım 5 km mesafe de ama evlilik düşünmüyorum istemiyorum dedi 😅bende kadın arkadaş istemiyorum dedim napcam arkadaşı 😅 mahallenin çocuklarına yediriririm daha iyi 😅
Hem reel önceliğim 😅çevremde olsun istiyorum sokakta bulayım onu😅 hayırlısı bakalım
Gönlünce olsun 😅
Soran1 yılAmin inşaAllah cümlemize 😅
Ben 6 yıl denedim zor oluyor madden ve maneven
13 Yorumla
Soran1 yılBen bir sene bile vermezdim hiçbir kıza da vermedim ama son ilişkimde çok fazla ödün verdim çok yıprandım zoru severim ama finali varsa boşa kürek çekmek ömrümden ömür gitti
Soran1 yılBenimki değmedi.
Hayalimdeki aşka göre seven sevdiğinin yanında olur olurdu
Giden sevmemiştir
Canları cehenneme
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılBoşa kürek
11 Yorumla
Soran1 yılKim bilir belki de 😅
sonu hüsran bence
18 Yorumla
Soran1 yılMaalesef günümüz ilişkileri gibi peki mesafe olması mı hüsran ediyor?
Soran1 yılBana göre de uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir mesafe bir bilete bakar hani düşünsene yanında ama yokmuş gibi gelenlerde olmuyor mu?
Yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir
Mesafe bahane aslında sevmeyi bilmeyenler mesafeli olur mesafede olur net olarak
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum 😅 Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum
Soran1 yılEyvAllah 🌸🫡
Mantıklı değil
13 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum 😅
Soran1 yılMesafe bir bilete bakar bir bilete 😅
Mantıklı değil
11 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum 😅
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Mantıksız boş iş
11 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
11 Yorumla
Soran1 yılmaalesef 🌸
1 yılHayır değil
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum 😅 maalesef
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih