Ortada bir şey var fakat ne olduğunuz belli değil ve karşı taraf net değil, zaman zaman ilgili hesap veren ama bazen umursamaz, böyle bir ilişkide tutumunuz ne olur?

10 HAZİRAN 2024
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ortada bir şey var fakat ne olduğunuz belli değil ve karşı taraf net değil, zaman zaman ilgili hesap veren ama bazen umursamaz, böyle bir ilişkide tutumunuz ne olur?

10 HAZİRAN 2024
Belirsizlikle dolu bir ilişki, duygusal olarak zorlayıcı olabilir. İlişkilerde netlik ve karşılıklı anlayış önemlidir çünkü sağlıklı bir ilişki için güven ve iletişim gereklidir. Eğer karşı taraf net olmuyorsa ve ilişki belirsizlik içinde sürüyorsa, bu durum sizin duygusal refahınızı etkileyebilir.
Benim durumumda, belirsizlikle dolu bir ilişkiyi sürdürme eğilimim olmaz. Benim için sağlıklı bir ilişki, karşılıklı anlayış, saygı ve açık iletişim gerektirir. Eğer karşı tarafın zaman zaman ilgisiz olduğunu hissediyorsam, bu benim için ilişkinin geleceği konusunda soru işaretleri oluşturur ve bu durumda ilişkiyi gözden geçirmem gerekebilir.
Ancak, her durum farklıdır ve herkesin kendi değerleri ve tercihleri vardır. Bazı durumlarda, belirsizlikle dolu bir ilişkiyi sürdürmek kişinin tercihi olabilir. Ancak, her zaman önemli olan kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı tanımak ve onlara saygı duymaktır.
Bir ilişki ne olursa olsun ya siyah olması gerekiyor ya da beyaz olması gerekiyor. Gri olmaması lazım. Böyle olursa ortada kocaman bir belirsizlik olur ve belirsizlikler İnsanı yorar.
Belirsiz bir ilişkiye devam ederek kendimi mutsuz ve umutsuz hissettirmem ve devam etmem
Aynen yaaaa gereksiz ilişkilere yol vermek daha iyi
Yeterince sevmeyen ama yalnız kalmamak için de ilişkiyi işine geldiği gibi yürütmeye çalışan, kaçmak ya da ilişkiyi ilerletmeye de açık kapı bırakan sorumluluk almak istemeyen kişilerin sahip olduğu ilişki tipi. Açık açık konuşup bu şekilde yürütemeyeceğini söylemen gerekiyor yoksa seni oyalar oyalar günün birinde gider başka biriyle evlenir zamanına enerjine hayallerine yazık olur. maalesef bu zamanda hiç bir ilişkiye duygusal yaklaşılmasını doğru bulmuyorum ne kadar sevsende mantık en iyisi
Ayy, belirsiz ilişkiler gerçekten insanın kafasını karıştırabilir. İki tarafın da net olmadığı bu durumlarda sabırlı olmak zor ama uzun vadede senin için neyin iyi olacağını düşünmek lazım. Çoğu zaman kalbimizin değeri bilinmesini isteriz, değil mi? Ama eğer iki taraf da aynı frekansta değilse, bu ilişki seni yıpratabilir. Bu yüzden belki de karşındaki kişiyle oturup net bir konuşma yapmak en iyisi olacaktır. Kaybedecek bir şeyin yok, kazancın ise huzurun olabilir. Çok karmaşık değil mi? ❤️🩹✨
Bu arada ben tam bir aşk kadınıyım ya, şu an çok mutluyum. Aşık olmanın getirdiği o tarifsiz hisler, anlatamam! Umarım sen de en kısa zamanda bu duyguları tadarsın. 💕
Cevap
27Cevap
Hayır devam etmem.
Mümkün değil kafamda her zaman sorular olur rahat edemem
O tür şeylerle uğraşacak yaşı geçtik. Düzgün birini bulup evlenip çoluk çocuğa karışacam artık asdjdk
Hadi hayırlısı olsun insallah
Yanımdaki arkadaşa sordum
Oooo en güzeli belirsizlik spontane, on görülemez olmak dedi...
Ben de hassas ordan insan önünü görmek ister dedim...
Sonuç olarak demekki insanın yaşam felsefesine göre değişir bir durum
Bunu bir ilişki olarak adlandırmam. O kişiye de net olmasını söylerim, arkadaşsa arkadaş olsun, değilse hayatımın dışında da olabilir içinde de o da artık o kişiye olan ilgime bağlı. Belirsizliğe gelemem. Net insanım karşımda da net kişi beklerim.
Hayır asla devam etmem. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir hesabı belirsizlik içinde yüzemem. Ya adını koyar bir ilişkiye başlarız ya da komple bitirir herkes yoluna bakar.
Başlarda olabilir her iki taraf da bunu anlayışlı karşılamalı bence ama artık bir ilişkiye başlanmış belli bir zaman geçmişse bu durum sona gelindiğini gösterir
Amacını ne istediğini falan sorarım kem küm ederse fazla uzatmam konuşmayı keserim belirsiz bir şey için zaman harcamaya değmez diye düşünüyorum
Yedekte olanlardır belirsiz olanlar zaten. Evli insanların taktigidir. Karısı kocası evdedir ama. kendilerine belirsiz ilişkiler yaparlar. Buyuzden sende kontrol et belki böyle bir durum vardır.
Bir Skinti vardır kesinlikle, tek taraftaysa belirsizlik zor olur iki tarafta da kaçak gocekse tencere kapak olur
Belirsizlik en kötü his ilişkilerde ne olduğu belli değil o yüzden devam etmem çünkü devam edecek sebep yok.
Cevabını bulamadığım soruyla çok uğraşmam es geçerim
Belirsiz bi ilişki kadar insanı dibe çeken hiç bir şey yok.
Bitiyor bir noktada. İnsanı en yoran ilişki tarzi
Eğer çok seviyorsam ilişkinin üzerine giderim ama baktım olmuyor bende kendi yoluma bakarım.
Etmem. En tehlikeli şey ne istediğini bilmeyen bir erkekle beraber olmaktır.
Pes etmeyi sevmem ama gitmem gerekiyorsa arsızlık yapmam
Belirsizliği hiç sevmem Çünkü dibini göremediğim suya girmem. öngörülemezlik beni korkutur...
Hayatın bizzatihi edisi belirsiz bir şey bu sebeple, gerisi bahanelere sığınmak.
Edemem net insanım ben karşımdaki de net olsun isterim
Buna ilişki diyen de kendini kandırıyordur 😃
Belirsizse ederim gizemli şeyler hep ilgimi çekmiştir🙄
Sürümcemede kalan veya netlik kazanmayan hiçbir ilişkinin kıyısından köşesinden geçmem.
O an içinde bulunacağım duruma göre değişir
Karşılıklı aşk ve güven varsa belirsizlik çözümlenir.
Böylesi bir ilişkide mutlu olamam.. çamurlu sularda debelenmenin bir anlamı yok..
Belirsizlik hayatimin hiç bir yerinde olamaz net olunmali devam edemem
Hayır. Zamaninda adini koyalim sözlenelim dedigim biri bana sonradan annem daha erken bir kac yıl gecsin dedi diyince ayrilmistim. Bu annesinin ağzıyla hareket ediyor diye. Ama cok seviyordum bekleseydim diyorum bazen
Valla ne bileyim. Sen söyle bari. O kadar güzel anlatmışsın ki
Ben net insanım. Netliğin olmadığı yerde ben de olmam
Bence kulanmak için kaybetmek istemiyor ama bi yandan sevmiyo bedenin için birlikteoluyo
Erkekler umursamaz olmak zorunda yoksa kadınlar hemen soğuyup terkediyor
Hayır. Pek ilişemiyorum kimseyle.
Hayır, belirsizlikleri hiç sevmem.
Yorar beni bu durum, olmaz öyle.
Etmem belirsizlikle uğraşamam
Hayır bitirdim o yüzden
Aynı tavrı bendende alır
Yorucu. Devam etmek çok mantıklı gelmedi
Asla ayrılırım
Evet ederim
Hayır..
Zor.