Gençken kendi yaşınızdakileri beğeniyordunuz yaşınız ilerleyince dünkü çocuklara mı göz diktiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
diri güzel kızlar biz gençken yaşıttılar yaşımız ilerleyince onların bu özellikleri hala değişmedi. ne yapacaktık kartlaşmış sarkmış kadınlara mı göz koyacaktık :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kart biraz kaba değil mi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Olgun kadınlar neden genç erkek istiyor? Çünkü tüm olgun insanlar ateşle yanmayı özlüyor.. Her zaman bir aç ile bir tık bir araya gelince aç olanın saldırganlığı tok olanı rahatlatiyor.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. yoo halen bana yaşı yakın olanı isterim ben öyle 22-23 yaşında birii tercih etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenc erkek varken o yaslılara bakmam ben
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Bu konu gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? 😕 Aslında her insanın tercihleri farklı ve bu tercihler zamanla değişebiliyor. Bazıları gerçekten yaş farkına önem vermeyebiliyor. Bu durum da kişisel tercihler ve hayat deneyimleri ile şekilleniyor.
Ben ise tam tersi, yaş farkının fazla olduğu ilişkilere pek sıcak bakmıyorum. Kendi ilişkimde aynı jenerasyondan, benzer zevkler ve değerler paylaşmak önemli 🙈❤️ Bence herkesin kendini rahat hissettiği ve mutlu olabileceği ilişkide olması en güzeli. Senin bu konuda düşüncelerin nasıl?024 Yorumla- +1 yıl
İyi ki 14 yaşında evlenmişim yoksa evde kalırdım😄
- +1 yıl
14 mı atma sende
- +1 yıl
Ayrıca olgun kadının sevilmeye hakkı yok mu
- +1 yıl
Nesi garip
- +1 yıl
Bu bir CPD (Yani Cinsel Pazar Değeri Araştırma Konusudur.(Cinsellik değil yanlış anlaşılmasın) Cinsiyetlerin çekici oldukları Yaş aralıkları araştırması) Kadın Erkeğin olanaklarına sahip olduklarına Maskülenliğine çekilirken Erkek güzellik Doğurganlık gençliğine çekiliyor ösetin özeti böyle
- +1 yıl
Keşke hep 19 kalsaydım😭
- +1 yıl
Yaşımın ilerlemesini ben istemedim ki kocamı da veletlere kaptırmaya niyetim yok
- +1 yıl
@Skyquaker başka biriyle evlenmeyi düşünmüyorum ama benden küçükler var piyasada ve erkekler küçük bacım aldatıyor sende küçük bacım ü meraklısısın
- +1 yıl
Hem ben yaşımdan küçük duruyorum ayrıca kendinden büyük kadını seven erkek bile var sizin gibi yobazlar yüzünden kocama güvenemez oldum o genç kızlar da kendi yaşında erkeği elde edemedikleri için kart zampara istiyor namuslu olmadıkları için
- +1 yıl
Evlenen var olgun kadın olmak suç mu ya
- +1 yıl
Kart zamparalar
- +1 yıl
Benim kocam yapmaz
- +1 yıl
Terbiyeli konuş
- +1 yıl
O kız beni engellemiş olgun kadınlar ölsün yani
- +1 yıl
@Skyquaker olgun kadınlar sevilmesin mı😞
- +1 yıl
Kocam sevmiyor mu ergen kızlar daha mı üstün benden
- +1 yıl
Benden küçük kızlar benden daha güzel olamaz ki ben hep güzel kalmalıyım on yedi yaşındayken taş gibiydim
- +1 yıl
Kocam şanssız mı
- +1 yıl
Sen 13 yaşında bir kızla evlenir misin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
+1 yılgerekçeleri genelde şöyle olur: "kadınlar erkeklere göre daha erken çöker." hiçbir bilimsel açıklaması olmayan toplumun uydurduğu bu sal*k saçma görüş onlar için mükemmel bir bahane hâline gelmiştir. hayır, duyan da siz hiç çökmüyorsunuz, brad pitt'siniz hep. gerçi o "bile" çökmüş. öve öve bitiremediğiniz bu adamların çöktüğü bir dünyada yaşıyoruz, neyin havası bu pardon?
sapıksınız!148 Yorumla- +1 yıl
Aynen kadına gelince gençken güzel olurlar yaşı ilerleyince çirkinleşir derler halbu ki erkekler de yaşı ilerleyince eski yakışıklılığını kaybediyor mesela Tarık Akan'ın 20 lı yaşıyla 30 lü yaşı arasında dağlar kadar fark var
- +1 yıl
Kim
- +1 yıl
Alakası yok yaşımız ilerliyor diye değersiz miyiz sizin işinize geliyor sübyancı sapıklar olgun kadınlarınds sevilmeye hakkı var
- +1 yıl
30 yaşındayım ve bakımlı güzelim ergen kızlara ön basarım😄
- +1 yıl
Değersizlik şayet insan olarak karakter olaraksa elbette değil Ama çekicilik olanakları açısından Öyle oluyor. Bilinç altında tıpkı bu kadın iyi çocuk doğurur düşüncesine denk gelen Kalça gibi Genç kadında yine bilinç altı düşüncede İyi doğurabilen kadınla. eşleşir o yüzden gence çekilirler.
- +1 yıl
@Skyquaker olgun kadın çöp mü ya da yıllar önce evlenmiş kadın 14 yaşında evlendim şu an 30 yaşindayım
- +1 yıl
@Skyquaker ölelim mi ayrıca senin yorumların çok can sıktı
- +1 yıl
Ananın *
- +1 yıl
Sübyancı
- +1 yıl
@Skyquaker otuz yaşındayım diye kadın değil miyim onun bunun evladı
- +1 yıl
Karısı yaşlanan daha gencini mı almalı
- +1 yıl
@Skyquaker çekiciyim
- +1 yıl
Eskiden 30 35 yaşinda ki kadınlar torun sahibi oluyordu ama devir artık öyle değil otuz usşında olup 17 den daha genç duran kadınlar var eskiden ünlü kadınlar bile otuz da çökermiş şimdi öyle değil
- +1 yıl
Otuz yaşinda olucaktı
- +1 yıl
Peki olgun kadınlar evlenmesin mi ortada nı kalsın
- +1 yıl
@Skyquaker ya hissedilirse hisedilsin bizde kadınız ya
- +1 yıl
Olgun kadınlar sevilmesin mi ortada mı kalsın yaşlanmak suç mu
- +1 yıl
@Skyquaker olsun o kadınalrın da sevilmeye ihtiyacı var ve bana göre daha modernce
- +1 yıl
@Skyquaker genç kadın oturup size çocuk doğurmaz bu bir. İkincisi o genç kadınlarla çocuk yapmıyorsunuz. Tamamıyla birgün bitecek bir sevgili dönemi. Ve erkekler erken çöküyor. 22 yaşında erkek tanidiklar benden daha yaşlı duruyor. Erkekler erken yaşlanıyor artık. Kadınlar genç kaliyor.
- +1 yıl
@_Breeze_ Mesele çocuk doğurup doğurmaması değil Bir türlü anlatamadığım husus şu İçimizde bir yapılanma mevcut Kadın veya Erkek farketmiyor. Bu yapılanma belli birtakım şeylere tepki gösteriyor. Ona göre çekim hissediyor sende kapılıp gidiyorsun İstek veya Tercih değil burada olay Kadının Genç olması Erkeği ona çekiyor İçsel olarak bunu bir kavrayabilseniz mesele anlaşılacakta işte.22 yaşa gelirsek baya bariz şekilde spesifik bir örnek Genellemeler üzerine konuşuyoruz istisnalar değil. Bir yerde yan gelip yatan göbek salan biri varsa yaştan bağımsız çöker zaten
- +1 yıl
@Skyquaker işinize geliyor zaten bu da sizin sapık olduğunuz anlamına gelir ama on beş yaşinda evlenmeye çok gelin dersiniz
- +1 yıl
Yakalanan kadın hayatına nasıl devam etmeli o zaman
- +1 yıl
Yaşlanan
- +1 yıl
Ben kocamı kendimden küçük karıya kaptırmam ama büyük kadını kuma mı bile getirebilir
- +1 yıl
Kuma bile
- +1 yıl
@Skyquaker yapılanma değil züğürt tesellisi. 30 yaşınıza kadar bekleyin o yaştan sonra evde kalınca kafanızı taşlara vurursunuz. Ben neden yaşıtım erkek varken yaşlı ağzı kokan yüzü buruşuk paralı adamı tercih edeyim? Hayal kurmayı kesin. Gerçeklerle yüzleşin. 30 yaşınızdan sonra ilgi cekmeyeceksin. Bunu genç ve karşı cins olarak yazıyorum. Çekici değil, o yaştaki erkekleri sokakta görüyorum ve hiç bakmıyorum bile. Bütün mesele bu.
- +1 yıl
30 dan sonra Suriyeli kız bulurlar anca Türk kızlar size bakmaz😅
- +1 yıl
- +1 yıl
@_Breeze_ Yazdıkların sadece inada dayalı şeyler tutup 30 yaşında ki adamı 60 yaşında ki adamla bir tutacak Tariflerde bulunuyorsun niye böylesiniz anlamıyorum ki Doğamız böyle işliyor. Hayır bu hoşumna gitmedi o zaman reddetmeliyim inkar etmeliyim. Bu ne saçma yaklaşım biçimidir böyle Yani istatik belge araştırma gözlem hiçbirinin önemi yok HOŞUMA GİTMEDİ İNANMAM hiç şaşırmıyorum kafanızı duvara çarpmanıza sosisten salama gezen kimi tipler çıkıp X e oraya buraya yazıyor yeter artık sadece sevilmek istiyorum tek gecelik yazmayın felan diye Gerçeği kabul edip ona göre davransaydı bu durumu yaşamayacaktı Ama akıl alan kim İLLA AMA İLLA HOŞUNA GİDECEK ŞEYİ söyleki kabul etsin ben anlatacağımı anlattım dahada kendimi yoramam 1000 nasihat 1 müsibetten evladır demişler. Ama aklı olan için 1 nasihat yetecektir. Gönlüne göre haraket edene 1000 müsibet bile fayda vermez. Banane herkes günün sonunda görmezden geldiği duvara sülük gibi çarpıp yapışacak
- +1 yıl
@Skyquaker tamam bul suriyeli
- +1 yıl
Kafamızı niye vurak
- +1 yıl
@Skyquaker sen 30 yaşından sonra kafanı daha çok vuracaksın sen. Bekle 30 yaşından sonra değerlenirim kafasıyla kimse yüzüne bakmayınca görürsün istatistiği araştırmayi. Herife canlı örnek olarak 30 yaş erkek sevmiyorum istemiyorum diyorum bana hala istatistik diyor. Erkeklerin senin gibilere verdiği züğürt tesellisi o istatistikler. Hayata küsüp intihar etmeyin diye yapılmış. Hani? Ben canlı örnek olarak yaşlı 30 yaş erkek istemiyorum? Demek ki yalan yanlış şeyler. her zaman dengim sevdiğim yaşıtim erkek olacak. Yaşlılarla ya da kendimden küçük veletlerle işim yok.
- +1 yıl
Zaten genç kızların çoğı para için berâberler
- +1 yıl
Sevgi değil çıkar ilişkisi
- +1 yıl
@Tesettürlübirkız aynen öyle. Bunlarda seviyor sanıyorlar. Bizim iç dünyamızı bilmiyor bunlar. Benden daha iyi bilecek değil kızların ne düşündüğünü hala istatistik diyor boş boş. Müge anlı yaşlı kocasını aldatıp genç adamlara kacanlarla dolu.
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşkın yaşı yoktur lafına katılıyorum ama tesadüfse
- +1 yıl
Hiç bir erkek bana süre biçemez
Kızlar neden olgun büyük erkek istiyorsa o sebepten
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi yaşıtları beğenmediği için
E siz 19 yaşındayken 28-30 bandına bakıyordunuz, yaşınız ilerleyince de genç kadınlarla rekabet edemiyorsunuz😄 kadının doğurganlik yas siniri var çünkü
014 Yorumla- +1 yıl
Ben ergen kızlardan daha güzelim ve bebeğim var
- +1 yıl
40ta işiniz bitiyor la yerinizden kalkmıyorsunuz yürü 50ymiş 😂 başka forumlarda görüyoruz erkeklerin yazdıklarını 40 yaş dayilara andropoz diyip dalga geçiyorlar sende 40 yaşına yaklaşıyorsun diye kendini rahatlatmaya çalışıyorsun 😂😂 ayrıca türk erkekleri daha erken giriyor andropoza Avrupalı erkeklerde 50ye kadar sürüyor siz 40ta pert 😂😂😂
- +1 yıl
Erkeklerin 50 yaşına kadar iyi olduğu kadınların 35te bittiğine dair tek bilimsel açıklama yok. O senin gibi çakal erkeklerin genç kız avlama taktiği. Kaç kadın var 45 yaşında hala diri ve genç erkekler ise saçı başı dökülmüş çökmüş çirkinleşmiş iş görmüyor. İstersen MMA dövüşçüsü ol sonun erken çöküş.
- +1 yıl
Gençler kadınların doğurganlıgi 35 den sonra ciddi sıkıntıya giriyor bizim cocuk yapmamızda sorun yok. Bunla tatmin olmadiysaniz 35 yaşındaki erkek 22 yaşında citirla da evlenir ama siz 35 yaşındaki erkekle bile zor evlenirsiniz.
Kadınların prime dönemi 18-25 dır dostum erkeklerinki 25-30 dan sonra başlar yanımızdaki çıtır kadınlardan anlayabilirsiniz 😄
Dediğim gibi gerçekleri kabul etmek zorunuza gidiyor anliyorum ama ne kadar erken kabul ederseniz o kadar iyi yarin bir gün kedi sevmek zorunda kalmazsınız:) - +1 yıl
Tanıdıklarım 45 yaşında son çocuğunu doğurdu? Kadınlar erkeklerden daha aktif. ayrıca benim genç kız olarak 35 yaşındaki erkekle evlenme niyetim yok ve evet 35 yaşındaki erkek benimle zoru bırak evlenemez bile. Çünkü tercihim yaşlı pili bitmiş erkekler değil. Kadınların prime dönemi 18-50dir erkeklerin 18-35 arkadaşın dediği gibi Türkiyede erkekler daha çabuk çöküyor yani bir Brad Pitt seviyesinde değilsiniz 35ten sonra hikmet dede oluyorsunuz. Bunları kabullenmek senin işine gelmiyor ama kabullenme sende 30 yaşını aşmış evlenecek kadın bulsamda evlensem diyip 9 köpek bakan amcalarimizdan biri olursun. Kadının 50 yaşında bile alıcısı vardır ama erkek 35 yaşında alıcıyı bırak kadın bile bakmıyor yüzüne 😉 ve çevremde 50 yaşınada gelsem benimle olmak isteyen erkekler var merak etme.
- +1 yıl
@_Breeze_ birkac tane doğum oranindan mi ornek veriyorsun google yaz bakalim 35 den sonra hamilelik riskleri diye ne cikicak, bana yürüyen kızlar hep 18-21 arasi niye acaba 😄 18-50 prime mi kadının 😄 30 dan sonra evlenebilirsen sukret 😄Evet her zaman erkek bulursun seninle sevişir sonra bırakır genç kadınla evlenir 😄 benim sorunum yok dostum isim statum vücudum iyi 35 yaşında 23-24 yaşında bir çıtırla evlenirim 😄
- +1 yıl
Sen ne geri kafalı erkeksin ya 40 yaşinda bile çocuk doğuran var ayrıca bakımlı olduktan sonra kadın her yaşta güzeldir bende kocamı yedirmem dün veletlere
- +1 yıl
Dünkü
+1 yılReşitse bir sorun görmüyorum ben olabilir gayet.
12 Yorumla- +1 yıl
Reşit olup olmaması mesele değil hem reşit bile olsa ergenler hem olgun kadınalrın suyu mu çıktı
- +1 yıl
Kadınların
Saf kandırması kolay yemesi hoş olur diye. Toy daha fazla bir şey bilmez kolay kanar yalana.
00 YorumlaBen şey diye düşünüyorum işte yaşı küçük daha gözü açılmış ne bileyim pek arkadaş ortamı yok çevresi yok falan gibisinden yani rahatça yönete bilsin diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum bana ne denk gelirse 😅
02 Yorumla- +1 yıl
13 yaşında kızla beraber olur musun
- +1 yıl
Çok zor yaa sanmıyorum birisi olmuş mu
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimseye göz diktiğimiz yok
01 Yorumla- +1 yıl
Yarası olan gocunsun
Onlar pedofili ya pislikler
00 Yorumla
+1 yılZekasız oldukları için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir zaman istemedim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor bunu?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet angaralıyız sevdalıyız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hikâye uzun çiçeğim 🌺
00 Yorumlasoru ve nick uyumu her şey'i açıklıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerk3z çıtır istiyo😬
13 Yorumla- +1 yıl
Ben çıtırım zaten 😄
- +1 yıl
Bodur tavuk her daim piliçtir😆
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum seni zati😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlimisin
09 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Kaç yıllık kapalı mısın
- +1 yıl
Eşin kaş yaşında çıtır kızlara mı bakıyor
- +1 yıl
Onun çıtırı benim
- +1 yıl
Bebiş sen olgundun hani
- +1 yıl
Olgunum ama bakımlıyım minyonum
- +1 yıl
Biraz ego luk var gibi
- +1 yıl
Minyon mu
- +1 yıl
Boy kilo ne
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin erkek olduğundan şüphelenmeye başladım
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılSoruların bir kıza göre mantıksız bence
hükmede bilmek için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman değil
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben olgun 50 üstünden hoşlanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. takdir oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSe#visirke çok güzel zevk verirler
00 Yorumla
+1 yılkardeşim ondan
00 Yorumla
+1 yılkaç yaşındasınki
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yaşındasın