Güncellemeler
+1 yıl
Neymiş olgun değerini bilirmiş erkek tecrübeli olurmuş hadi ya biz niye başkasıyla yatmış kendimizden yaşça büyük erkeği isteyelim? Bunu normal görmeyince de hemen hastasın diyorlar asıl kendileri öyle değerini bilirmiş kendi yaşıtları kadınların değerini bilsinler olgun tecrübeli iyise kendileri olgun tecrübeli alsın. Ben kendim gibi birini isterim büyük erkeğin beni arzulamasın da istemiyorum bu normal değildir reşitsin normal demeleri şıktı artık hep aynı laf
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu zamanda gençler olgunları, olgunlar gençleri istiyo
Ben olgun istemiyorum gerçek olgun biri genç istemez
Çok var ama öyle
Aynen. Ben de sinir oluyorum küçük kızlara bakan büyük adamlara
Resitlikle ne alakasi var ak insanlarin kalblerin den geceni bilemeyiz genelleme yapma
18 yaşındaki küçük ergen kızı 25-40 yaşındaki koca adam arzulasa normal olur mu sence
Tamam normal degil de. Bunu niye genelleme yapiyorum o zaman genc kizlarin da olgun erkek istemesi normal mi fakat etraf da olgun erkek diye gezen genc kiz cok nasil olcak simdi?
Öyle kız çevremde hiç yok onlar paraya bakıyor
Hm hayret nasil yok ya. Sorsan para icin degil derler ama Yalniş anlama da zaten dunyanin civisi cikmiş genc kizlar olgunlara duskun olgunlar genc kizlara (kendimi katmiyorum) ben beyin yaşina daha cok önem verenim
Çevremde çoğu kız üç yaş büyük bile istemiyor. Büyük erkeklerin genç ergen kız istemesi kendi kızına da bakar demek
Manyakmisin kizim sen ne alaka kendi kizina da bakar adamin teki genc kizlar dan hoşlaniyorsa bizene napalim yani tutup keselim mi a... mk jshdhhd
Normal değil hoşlanması
Tamam canim benim degil zaten ben de sana katiliyorum haklisim 😆😆😆
Reşitsin sana bakmam normal diyenler şıktı artık buna gelince reşit kadın cinselik yaşayınca ailen nerde yaşayamazsın der karışırlar
Sen hayati başkasinin lafina gore yaşama kendi aklinla yaşa ;) :)
Seda sayan ne demeli ya?
Küçük seviyoruz evet yani
Normal değildir
Özel konular bunlar
Aşırı fark olanları ben de doğru bulmuyorum.
Benden 7-20 yaş büyük erkek gelmiş bana diyor ki sen reşitsin bakarım normal diyor buna gelince reşit kız sevgili yapınca baban abin nerede
Kadın ne kadar geçse o kadar canlı oluyor ilişki
Erkek için de geçerli dayı
Ne kadar gençe ne? Kızı torunu kardeşi yaşında kıza dokunmak istemeleri normal değildir
Aynen ama kadınlar toplumdan korktuklarından dolayı, kendinden küçük erkekle sevgili olmuyor
Haksızlık erkeğe laf yok o toplumun ya asıl bazı erkekleri korkutmaları lazım 15-24 yaşındaki kız istiyorlar
Toplumu takan kadın az var
Ben yaşa değil kafa yapısına bakarım. İki cins te öyle olmalı bence
Kaç yaşında kı kızlara bakarsınız 16-25 arası mı
Yaşa bakmam
18 yaşındaki kız kızınız yaşında
Sana giren çıkan yoksa dert etme 😂
Normal değil bu
Hayır tam tersi