30 yaşındaki adam 30 yaşındaki kadını yaşlı görüyor mesela
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekler erken öldüğü için ortalama olarak aslında büyük almak mantıklı :D kızlar da kendinden büyük erkeklere bakıyor daha olgunlar diye genellikle. Muhtemelen daha genç diye tercih ediyorlardır küçükleri ama anlaşma sorun yaratmıyor mu acaba.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu pek doğru değil ben benden büyük kişiler ile ilişki (iki üç yaş) kurmayı seviyorum mesela erkeklerin olgunluk düzeyine bağlı bir şey olsa gerek kendimden küçük bir kadını yanımda tutunca (biraz abes oldu ama anladınız umarım) onu yetiştirme eğitme ihtiyacı hissediyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
129Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
Benim yaşla ilgili bir takıntım yok. Önemli olan ortak paydada buluşabilmek.
Yönetilebilir bir kız arıyorlar sanırım. 30 yaşındaki bir kadını kandıramazsın, yönetemezsin, istediğin kalıba sokamazsın. Seviyormuş numarasıyla cinsellik yaşaman da zordur, aklını alırlar adamın.
Özetle, sadece cinsellik amaçlı takılmak isteyen erkek bunu karşı tarafa dürüstçe ifade edemiyorsa kandırabileceği yaştaki kızlarla takılmak istiyor aklınca. Belki henüz ilişki ve hayat anlamında o kadar deneyimli olmayan kızlar da kandırılıyorlar:/10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıtır diyenlerin bakımlı diyenlerin deodorant bile kullanmaktan yoksun olduklarına o kadar eminim ki. ben kendimle aramda çok yaş farkı olan biriyle olmak istemezdim. çünkü bana göre bir yaş bile çok farkediyor. ha tabi istisnaları var mıdır vardır. ben lisedeki sınıf arkadaşımla evleniyorum. beraber büyüdük kafa yapımız da uyuyor mutluyuz yani. yönetilmekten hoşlanmıyorum.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben en fazla beş küçük beş büyük olabilir diyordum her zaman çünkü çok şey değişiyor gerçekten. günümüzde işler değişti. bana kalırsa olgun sevdasının da maddi hazıra konma eğilimiyle de alakası var, her zaman olmasa da. abiler öyle zaten kendilerine bakmazlar ama en iyisini isterler.
Kafayı yedi ülke ne yapacaklarını şaşırdı millet ama bende şu yaş olayına takıntılıyım eğer bir erkek bir kadın ile evlenecek ise mesela ben 25 yaşındayım benden 3 yaş küçük biri ile evlenmek isterim uygun gibi 1 yaşta büyük olabilir bu yaş aralığı sorun değil bence ama 10 yaş 5 yaş bence çok fark var neyse ne ben evlenemeyeceğim zaten benim gibi engelli birini kim ne yapsın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler napsın...
büyük ister jigolo olur, küçük ister sübyancı olur... yaşıtları da yaşıt erkeklere bakmaz napsın bu erkekler :))
asıl benim merakım genc kızlar neden yaşlı adamlarla oluyor 18-19 yasındaki kızlar +30 merakını nereden ediniyor?20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya katılmıyorum, onlar biraz daha zampara tipler. Kendileri belli bir yaşa kadar gezer tozar her şeyi yaşar ama yaş gidiyor artık bir an önce yuvamı kurayım diyenler artık eline erkek eli değmemiş hayatı pek de bilmeyen kızları istiyor. Yoksa aşk yaş dinlemez ve gerçekten seven böyle şeyleri düşünmez.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani öyle bir kriterim yok ama genç olması çıtı pıtı olması tabi daha cezbedici geliyor ama şu an hayatımda olan kadın 36 yaşında ben 34 yaşındayım ki bu güne kadar 25in üstü biriyle çok takılmadım. Hayatta ki duruşu kendi parasını kazanması beyni olması ve kafaların uyması önemli o yüzden yaşa aslında çok bakmamak lazım.
01 Yorumla
+1 yılBaktım şimdi yorumlara pis herifler 30 yaşında ki kendini salmış oluyor yok yaşlı oluyor vs vs diye zirvalamis bunu diyenlerde 30 yaş ve üstleri kendi kart ve kokuşmuş bedenlerini hesaba katmıyorlar sanirim
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👏🏻👏🏻
- +1 yıl
İğrençler
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenç hatun diri, neşeli, hayata duruşu daha farklı oluyor. Cinsel olarakta daha doyumsuz belki. Bence bu sebeplerden. Ama tüm erkekler aynıdır demek doğru değil bence.
54 Yorumla- +1 yıl
Subjektif bir şey bu genç konusu. 18 de genç, 30 da genç. Ben yaşıtım veya yaşıma yakın isterim. 30 yaşındayım, 19 20 21 falan istemem yani. Çocuk gibi gelir onlar bana.
- +1 yıl
Neden?
+1 yılSapık zihniyetlilerr çünkü. Diyanet başkanı 9 yaşında kız hamile kalabilir diye vaaz verdiğinde tüm ihtiyar din tüccarlarının gözleri parladı. 12 yaşında kız dedeye helal dediklerinde kimse karşı çıkmadı buna.
12 Yorumla- +1 yıl
Pislik bir toplumda temiz kalmak için çalışıyoruz resmen
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar 35 yaş üstü abaza varsa yazmış çıtır istiyorlarmış buruşmuş şeyiyle 5 yaşa kadar kadının küçük olması normal ben 25 yaşındayım 35 40 yaşındaki adamla işim olmaz
47 Yorumla- +1 yıl
Buruşmuş şey? Şahsen ben genç bir kız olarak benden yaşça büyük bir erkekle beraber olurum. Hayatta bir yerlere gelmiş bana da tecrübesini katabilecek (cinsellikten bahsetmiyorum.), kariyer sahibi, parayı yönetmeyi bilen, kültürlü olgun erkekleri her zaman gençlere tercih ederim. Erkekler geç olgunlaşır kadınlar ise erken. Benimde sevgilim ile aramda 15 yaş var ama emin ol daha önce ki ergen ilişkilerimden kat kat daha kaliteli bir ilişki yaşıyorum. Herkese saygı duymak gerekir.
Cevap sahibi+1 yıl@lilyyy_ ben kendi adıma konuştum ayrıca 35 40 yaşındaki bir adamın 18 20 yaşında bir kız hayal etmesi bana iyi niyetli gelmiyor yorumlara bakarsan görürsün ne için istediklerini midem bulandı olgunluk akıl gibi yaşta değildir kişiliktedir
Cevap sahibi+1 yıl@lilyyy_ kaç yaşında olursa olsun kendini yetiştirmiş akıllı küçük hesaplar peşinde olmayan bedeni değil ruhu seven insanları her zaman tenzih ederim
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@Victory4 zoruna mı gitti ihtiyar yazma benim yorumumun altına
Sen de gözünü açıp kapatınca 30 olacaksın Neriman, başlayacaksın genç erkek arayışına.
Hayatın kısır döngüsü.
Kız çocukları ufakken 30'luklara ilgi duyar, 30 olduklarında 20'liklere yönelirler..32 Yorumla
+1 yılSanirim kendileri acisindan baskin olmayi yasla ortusturuyorlar. Kadin buyuk olunca, kendilerini daha az soz sahibi sanmak gibi bsy
Bana sorarsan isin bu kismi hikaye, bir begensinler (asiri fark da yoksa) yasi masi kalmiyor10 YorumlaBende kendimden küçükleri daha çekici buluyorum nedenini bilmiyorum ama sanırım güç meselesi, kendimi onlara karşı daha güççlü hissttiğim ve gücümü ıspatlamayı istediğim için olabilir mi? ya da daha çıtır olduklarındandır
00 Yorumla
+1 yılHErkes fikrini söylemiş kimi sapıkça olmuş kimine alakası yok yazılmış. Ama ünlü olunca 30 yaş küçük olunca sorun yok normal biri beğenince sapık oluyor. Sebebi bence her konuda genç bayanların daha istekli daha heyecanlı ve erkekler tarafından daha kontrol edibilir diye düşündükleri için istiyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
senin istediğin ozaman 30 yaş ::))))
- +1 yıl
tam 25 mi olacak 24,5 ya da 25,5 olmazmı
+1 yılVur Tekmeyi Gitsin güzel kardeşim Onlar güzel kardeşim Utanmıyolar Kızları Kardeşleri Yaşında Birilerine Asılmaya 🤬🤬🤬🤬
12 Yorumla- +1 yıl
Vallah Banada Oldu Hepsini Osurtup Sıçırtıp Kaçırtım Sen Kimsin Lan Yamuduk Bütün Erkekleri Sıraya Koyarım Haa
Var mi Ülen Bana Yan Bahan Vallah
Keserim Sizi Mapusluk Edersiniz İnsanı
Kendi yaşıtlarını kendinden yaşlı gören insanlar psikolojik olarak sorunludur
21 Yorumla
+1 yılHep kendimden yaşca büyük sevgilim oldu bana çekici geliyorlar küçük kızlarla konuşamıyorum bile çok itici oluyor. Kendimden yaşca büyüğü tercih ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. kadınlar çabuk çöküyorda ondan... spor yapan kendine bakanerkek ve kadınlar bizim toplumumuzda yok.. bizim insanımız özelliklede kadınımız çabuk yaşlanıyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaş sadece bir rakamdır.
Burada önemli olan samimi duygular kişiden alınan sevginin gücü ve gerçekliğidir.02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
İyi günler diliyorum
+1 yılBen öyle değilim şahsen. Onları da anlamıyorum inan ki. Yaşa takılmam anlaştıktan sonra gerisi boş ki zaten yaşlı veya büyük değilim öyle
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Zaten yaşım yok ama gidip 15 yaşındaki kızla da olmam yani ters ve çocuk. Zaten bana yaşımdan daha olgun der insanlar ki bu yüzden zaten yürümez
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi uyum sağlıyorlar. Kadınlar erkeklere göre erken olgunlaştığı için onlarda olgun tercih ediyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların daha cabuk olgunlastıgına dair bir inanış var sanırım ondan
20 Yorumla Bence görmemesi gerek ama kadın erkelerden daha hızlı olgunlaşıyor. Arada 3-4 yaş olması daha makul geliyor insanlara
02 YorumlaYasli gorme diye bir olgu yok. Gönül kimi isterse artik.. olgun kadinlarin genc erkeklerke burlikte oldugu da bilinen bir gercek..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar da yaşça büyük erkek istiyor biz bir şey diyormuyuz
02 Yorumla- +1 yıl
Herkesin bakış açısı farklı
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ven yaşlı görmüyorum herkesi aynı kefeye koyamazsın gerçi ben 30 dan biraz fazlayım 3 4 yascik kadar ama kfjcsjxjsbdbs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlı görmüyor genel bir kavram olduğu için o yönde adımlar atmaya çalışıyor. Toplum psikolojisi işte.
00 Yorumla yani neden bilemem ama biyolojik olarak bir ilişkide erkek kadından 4-5 yaş büyük olması gerekiyor
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılben 30 yasındayım 24 yasında biriyle evlilik düşündüm agzımın payını aldım :D herkes aynı degil
010 Yorumla- +1 yıl
İhanet etti bir dediğini iki etmedim her istediği yapipmisken
- +1 yıl
Herkesi kendin gibi görme 😂maddi konuda oda harcadı bende
- +1 yıl
Bana verdiğini trilyonlar harcasam karşılamaz anladın sen onu😉
- +1 yıl
Tam öyle olmadı ama neyse senin gibi kas kafalı birineaf anlatamicam
- +1 yıl
Ağlıyorum şimdi senin gibi sanal da kendini tatmin eden bir ezik yüzünden haha
+1 yılYaştan ziyade uyuma bakarım. Yani birbirimize yakışalım, yaş farkı belli etmesin. Aynı yaş olmasının bir sakıncası yok
00 YorumlaO dediğin genç kız isteme tamamen bencillik
Çünkü kız genç kalacak adam sağlık sorunlarıyla boğuşacak kız madur00 Yorumla
+1 yılYavv boş ver o bir halt değil
İki üç kız buna yazarken bunun bi yerleri kalkmıştır
Buda kendini bişey sanmstr00 Yorumla
+1 yılÇünkü memeleri seninkiler gibi sarkık olduğu için istemiyor
08 Yorumla- +1 yıl
Göster ozaman sarkık olmadığını
- +1 yıl
Yüzü çirkin olupta memesini göstererek etkilemektense abaza olmak daha iyi bende
- +1 yıl
Bildir ozaman niye memelerini koydun oraya
- +1 yıl
Neyse senin gibi fakelerle uğraşamayacam
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda genel olarak kendinden büyük istiyor. Arz talep ilişkisi olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak istiyorlar. Sen istemiyor olabilirsin.
+1 yılEvlenmek için iyi ama anlaşmak için kesinlikle küçükler yanlış seçim
06 Yorumla- +1 yıl
Üst perdeden konuşmayı bırak ufaklık kendine gel.
- +1 yıl
senin okudugunu anlamanda problemin mi var ! konuşmamda ne anormallik var !
- +1 yıl
şöyle akıllı ol aferim
+1 yılyaşım gençken olgun kadın isterdim, yaşım ilerledikçe genç kızlara olan ilgim artarak büyüyor...
02 Yorumla- +1 yıl
olur kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem kafa hem fiziksel hemde biyolojik olarak kadınlar erkekten daha önce olgunlaşır.
06 Yorumla- +1 yıl
Asıl onun hiç alakası yok. Kadınlar da sapıklar o zaman. Kadınlar da hep büyük ister
- +1 yıl
Sen niye genelleme yapıyorsun? Annen baban yaşıt mı? Değilse bir sapığın kızısın unutma.
- +1 yıl
Annen sübyancı o zaman
Cok sacma birsey. O kücük diye istedigi kadinda yaslanmicakmi zamanla? Ozaman her 10yilda bir kadinmi degistircekler 😡 ne sacma ya esas olan sevgi karekteri...
39 Yorumla- +1 yıl
Herkes yaşlanacak o mantıkla kendinden 30 yaş büyük kadınla da evlenebilir. Olay şu ki kendinden 5 yaş küçük birisiyle evlendin diyelim hep 5 yaş küçük :) Hiç yaşlanmayacağından değil , hep kendisinden genç kalacağından tercih ediyorlardır.
- +1 yıl
@BunuPalyaçoSöyledi canım erkekler hepinizden nefret ediyorum sanki seçme şansınız var
- +1 yıl
Erkeklerden nefret ediyorsan birlikte olmamanı öneririm. Herkesin seçme şansı var ve seçerek evleniliyor bu devirde.
- +1 yıl
@BunuPalyaçoSöyledi bizim kadar seçme şansınız yok ne bulabilirseniz işte
- +1 yıl
Eminim öyledir, sana bol şans.
- +1 yıl
@BunuPalyaçoSöyledi kes sesini sana bol şans
- +1 yıl
Sjsjsksjsks
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişen bir kavram. herkes aynı diyemeyiz
10 Yorumla
+1 yılO yaşa gelince sapıtıyolar ya bana da yürüyor lar öyleleri
10 Yorumla
+1 yılkendileri 30 yaşında olup küçük beyinli oldukları için beyinleriyle denk birini istiyolar :)
41 Yorumla- +1 yıl
Ben yaşıtım veya yaşıma yakın isterim. Herkes için geçerli değil bu
+1 yılKadınlar kendinden büyükle erkekler de küçükle olur erkekler geç büyür ona bebek gjbi kızlar lazım
00 Yorumla
+1 yılhepimiz öyle değiliz ya ben mesela daha çok yaşıtım ve üstü isterim
00 Yorumla
+1 yıl30 undan sonra yillanır kadın kim bilir bunu tabiki çok az erkek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu boyuma denk olsun
Seven heralde kucağına almayı seve bilir00 Yorumla
+1 yılBen buyuk kizlarka daha iyi anlasiyirum
Ama onlar da yaşa takılıyorlar
2 3 yaştan nolcak be00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Onu bilmem de ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı bu yaştan sonra da olmaz geç kaldım şansımı kaybettim artık
00 Yorumla
+1 yılSana göre her erkek bir değil bende genç sevmiyorum kafamız uyuşmuyo😉
00 Yorumla
+1 yılBen istemem benden yaşça küçük birisini, bal eski petekten yenir diye boşuna dememişler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılOysa ki bende o kadar yaş takıntım yok. Hatta bir kadın benden 2-3 yaş büyük de olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ben sadece burada düşüncelerimi paylaştım.
+1 yılKendi adıma pek öyle değil açıkçası. Hatta 30 lu yaşlarındaki kadınlar daha bi çekici geliyor gözüme
00 Yorumla
+1 yılAynen erkekler artik citir pitir kizlar istiyorlzr benimde sevgilim oylee
00 YorumlaUyuşma bakımından daha iyi derler ama bence kadının olgun olması daha iyi erkek zaten çocuk gibi genelde
10 YorumlaEgolarını tatmin etmek ve hakimiyet kurmak için istiyorlar. Halbuki kadının erkekten büyük olması gerek.
48 Yorumla- +1 yıl
Onu tanıyabilmek için ona sorular sor. İnsanlar kendileri hakkında konuşmayı severler, bu yüzden söyleyeceği şeye ilgi gösterirsen öz güveni pompalanmış olur. Sorular sorarak onu konuştur. Ardından cevabını dinle. Konuşurken başını salla ve onun söylediklerini kendi sözcüklerinle tekrar et.[8]
"Yaz için planların neler?", "Geçen hafta sonu ne yaptın?" veya "En sevdiğin grup ne tür müzik çalıyor?" diye sorabilirsin.
Öğrenciyseniz ödevlerinizle ilgili sorular sor; "Araştırma projesi için hangi konuyu seçtin?" veya "Bu yıl okulun oyun seçmelerine gidiyor musun?" gibi.
+1 yılKadınlar erkeklerden daha hızlı çöktüklerinden yaşlanınca aynı yaşlarda görünebilmek için :) Tabii bu işin farklı kısmı...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ne alaka ki varsın arada 10 yaş olsun kadın ya da erkek büyük olsun dert ermeye gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBende anlayamıyorum 21-22 yaşında kızlar 30 yaşındaki adamla evleniyor dldlflflf 25 yaşındakilerde 18-20 yaşındaki kızlarla akranını yaşlı görmek tam erkek beyni zaten dödmfmdmf
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kızlarda büyük erkek severiz alan memnun satan daha memnun takılma çok
52 Yorumla- +1 yıl
Yani ben tamamen sana katiliyorum
+1 yılTamamen saalik buda yönetme dusuncesi herhalde benden kucuk olsun ego tatmini ya da ne bileyim daha rahat kontrol ederim düşüncesi de olabilir lakin saçmalık kafa uyumu karakter uyumu var ise anlaşılıyor ise ne gerek yasa takılmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın çöküyor 25 üstü artık hızlıca yaşlanıyor, erkek zaman geçtikçe güzelleşiyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendim için söylemedim bu değişmez bir kanun
Cevap sahibi+1 yılPeki😁
- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?