1 yılBen böyle bir şeyin mümkün olduğunu pek düşünmüyorum yani insanı değiştirebilir tabii ki insana birtakım sorumluluklar getirebilir hayatındaki insanları ne bileyim değerini bilmek ister belli bir sorumluluk almak ister hayatındaki insanı üzmek istemez eski huylarından vazgeçmek ister mesela alkol bağımlısı ise uzak durmak isteyebilir ama yani insandaki bir huy vardır küçüklükten veya çocukluktan gelen bir öfke veya yaşadığı bir travma bu nedenden dolayı öyle davranması gerekiyordur O yüzden her insanın değiştirmek mümkün olmaz.
22 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle can çıkar huy çıkmaz derler
- 1 yıl
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
Ya şimdi hayatta yapmaz diyemem. Çünkü aşk çok derin ve çok muhteşem bir duygu o insan bu duyguya kapıldıysa sevdiği insan için her şeyi yapar gerekirse kendini bütün olarak değiştirebilir.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkşam haberleri aç izle anlarsın 🤣
348 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTamam öyle düşünenler ibret alsın 🤣
- 1 yıl
Aradığım yorum 😂
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 🤣
- 1 yıl
Kanka kimse değişmiyor kolay kolay. Bulduğunuz nasılsa ya öyle kabul edeceksiniz, ya da yolları ayıracaksınız. Kimse kimseyi değiştiremez
- 1 yıl
@Nightwalk35 bence 30 dan sonra değismek zor oluyor genc biri yine degisebilir ama artik karakter oturuyor
- 1 yıl
İnsan ancak değişmek isterse değişir. Yoksa hiçbir yaşta değişmez bence
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Değişme olayında zaten garip bir durum var Ne zaman olurda kadın adamı değiştirirse ona olan arzusu ve sevgisi bitiyor çok sık görünen bir patern Bunun sebebinin ise ilişkinin başında sevdiği o şeyi yitirmesi olarak gösteriliyor Yani başta ki o adama aşık oldu şimdi değişen o kişiye değil.
- 1 yıl
İyi de değişmiyorlar ki zaten. Kim değişiyor da degistikten sonra sevgisi bitecek 😂
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Değişenler oluyor Şu efendi denilen tipler varya işte Kadının dediği her şey yap seni daha çok sevsin yanılgısıyla bunu yapıyorlar. Sonra pat güle güle Ulan ne oldu oluyorlar sonra🤣
- 1 yıl
Kadınların her dediğini yapan erkekler zaten sevilmez. Hiçbir dediğini yapmayan da sevilmez. Her şeyin bir ortası makbul. Her cinsiyetin bir fıtratı var. Bir erkek bir kadının her dediğini yapıyorsa kadın kendisini otorite olarak görmeye başlar ve bu yüzden erkekten soğur. Güç ve otorite simgesi erkek olmalı çoğu zaman. Eşitliği falan geçin. Eşitlik diye bişey yok. Kadının da erkeğin de farklı konularda birbirine üstünlüğü vardır. Olmak zorunda zaten
- 1 yıl
Cinsiyet rolleri değişiyor da ondan millet soğuyor birbirinden. Erkek erkekliğini bilse, kadın kadınlığını bilse böyle sorunlar yaşanmaz zaten
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Oha inanmıyorum vaybe 🤣🤣Aylarca anlattığım şeyleri bir Karşı cinsten birisi söyledi. Ahahaha Merak etme karşı çıksan benzer şeyleri söyleyecektim zaten maalesef dediğin gibi cinsiyet değişimini Filmler diziler sosyal medya felan derken inceden indecen pompalayıp durdular."Kız arkadaşım neden emoji atmıyor ya uf"🥲" Diyen Erkekler türedi resmen🤣 Allah akıl fikir versin insanlara daha nediim. Bu otorite ve güç olayıda zaten kadın başında Güçlü adamı isteyen ona arzu duyan taraf olunca gayet normal oluyor Bu durum Tabi güç ve otorite , Zorbalık ve Despotluk olmamalı Kadın Otoriter olmaya itilen taraf olduğunda Yük sorumluluk meşaakat gibi durumların altında ezileceği duygusuna kapılıyor. Bilinç altı piskoloji gibi bir şey Yani düşünsene dışardan geliyorsunuz ev yanıyor. Sen ah vah ediyorsun Adama dönüp bakıyorsun adam "AY HAYATIM NE YAPICAZ ACABA"diye hüngür hüngür ağlıyor Kimse ayağa kalkıp tamam sen merak etme ben hallederim Demiyor. Cidden kadınların iç güdüleri doğru olduğu gibi geleceğe yönelik çalışıyor. Ama sorun Kafa bulanıklığı güçlü kadın zırvasıyla onları otorite olmaya zorlayan Fikirsel beyin yıkamalarını Enfoze ettiler son yıllarda.
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Zorbalık ve despotluk zaten kesinlikle olmamalı. Otorite zorbalıkla degil saygıyı hak ederek kazanılan bir şeydir. Dediklerine harfiyen katılıyorum bu konuda
- 1 yıl
Kadınlar elbette güçlü olmalı ama otorite farklı bir şey. Kadın güçlü olmalı ama erkek daha güçlü olmalı.
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Geleceğe yönelik çalışan iç güdüler zayıf Erkeğin zor durumlarda Kadını yarı yolda bırakacağına dair. Bir soğuma duygusu verir Özgüven bu yüzden çekici gelir Özgüveni yüksek olan erkek düştüğünde ayağa kalkmasını toparlamasını bildiği gibi Hayatında başarılara imza atar. Hem belirsiz olan gelecekte olası proglemleri aşabilecek hemde git gide kadına daha iyi hayat sunabilecek başarılara imza atma kapasitesi olan bir Erkek olmuş olur. Baya doğru çalışan iç güdülere sahipsiniz Bazıları şunu sorabilir o zaman bu hatalı seçimler neden Çünkü Her iki tarafda ki Algı sapmasından kaynaklanıyor. ÖRneğin Gerçek Özgüvenle EGO NARŞİZM bir birine karıştırılması gibi Ufak bir örnek vermek gerekirse Ortama gelince cüzdanı arabanın anahtarını koyan Erkek gösteriş ve şekilcilik peşindedir. Buda onaylanma ihtiyacını ortaya koyar. Gerçekten Özgüveni olan kişi ne böbürlenir nede böbürlenmeye ihtiyaç duyar. Hava atma varsa bu onun aksine özgüvensiz olduğunu gösterir Eksikliğini çektiği şeyi insanlardan onay alarak kapatma girişimidir. Veya serseri erkeklerin ilişkileri kısa sürer zatende Aşırı saldırgan tavırların içten içe o adamın Çaresiz ve Çözümsüz oluşunu Öfke ve Saldırganlıkla kapatıyor olduğunu ilk bakışta anlamaz kadınlar Ama çok geçmeden anlarlar ve ilişkileri bu yüzden kısa sürer Ve bu erkek cinayete kadar işi götürür. Güçlülük gibi görünen özünde zayıflık daha çok örnek verebilirim. Kadınlar iç güdülerine güvensin doğru çalışıyorlar FAKAT Değer yargıları yani kafasında ki düşünce normları hatalı o yüzden bu hatalı seçimler yapılıyor. Günümüzde pek çok ahlaksız ve arsız davranışın havalı birşeymiş gibi gösterilmesinden sebebini anlayabilirsin.
- 1 yıl
Bu yazıyı ben mi yazdım sen mi?
- 1 yıl
İmzayı nereye atıyoruz? :) Çoğu kişi bunların farkında değil. Sürekli yanlış tercih yapmalarının sebebi de bu. Psikolojiden, insan davranışlarından anlamayan kişilerin çok kez düştüğü hatalardır bunlar. Hep söylerim. Yine fıtrat diyeceğim. İnsan dogal olanı, kendi özünü dinlese, ona göre davransa bunlar olmayacak zaten. Medya algısının peşinde sürünüyorlar. Allah boşuna vermemiş bu fıtratı işte. Her şeyin bir dengesi var.
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 teşekkür ederim maalesef Algı sapmasını iki tarafda yaşıyor. Bu yüzden dolayı Ego Narşizm Özgüvenle karıştırılıyor. Bu gibi nedenlerden ötürü hatalı seçimler var. Yani düşün sağ solda sosyal medyada kimi programlarda Aldatma olayı bile havalı övünülesi bir şey gibi Lanse ediliyor Bide güldürerek normalleştiriyorlar. orada bunu övünülecek bir şey gibi anlatanlar Eziklikleriyle. övündüklerinim farkında değiller Halbu ki Bu Yanlız kalma korkusu İlişkisi biterse Daha başka birisiyle olamacağına dair güvensizlik (Bu iki sebepten ötürü mevcut ilişki devam ettirilir) Kendiyle barışık olamadığı için yine aynı şekil bu onayı başkasın alma eksiliği söz konusudur. Yani yine Özgüvensizlik proglemi söz konusu hatta şu gerçeğide ifade edeyim Ortalama insanlarda Yakışıklı veya Güzel olan insanlara kıyasla çok daha fazla Aldatma bu yüzden görülür. Hatta çirkin insanlarda daha da fazladır bu oran Adriyana limayı aldatan adamın tipsizliği geliyor aklıma 🤣 Son olarakdailişkilerde bir tarafın karşıyı değersiz hissettirmesinde de Yani bunu hisseden taraflarda da Aldatma ilginç bir şekilde çok görülür. Ama açıp baksan güleşerek programlarda Övünülesi bir şey gibi anlatan Kadın ve Adamları görürsün İşte bu gibi şeyler yüzünden Değer yargılarımız Hatalı şekilde saptırıldı. SADAKAT GÜÇTÜR ÖZGÜVENDİR HAVALI OLMAKTIR. Aldatmak değil. O kadar haklısınız ki özgüvene çekilmekte Fakat maalesef Ego ile Karıştırma sorunu var.
- 1 yıl
"Ortalama insanlarda Yakışıklı veya Güzel olan insanlara kıyasla çok daha fazla aldatma görülür" cümlen hariç dediklerine tamamen katılıyorum. Ama bence bu güzellik/yakışıklılıktan çok karakterle alakalı bir durum. Karakter sahibi insanlar aldatmazlar. Ama güzelliğin veya yakışıklılığın verdiği fazla ilgi odağı olma durumu sebebiyle ben onların bu konuda daha çok yanlışa düştüğünü düşünüyorum. Ama yine de asıl olay karakterde bitiyor tabiki
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Böyle bir istatik mevcut emin olabilirsin 👍 bu insanların yanlız kalmaya dair korkuları veya eksikliğini çektikleri Özgüven sorunları yok veya kendilerine bir şey ispat etme arayışlarıda haliyle daha az. Yani zaten ilgi odağıysan ilişkini rahatlıkla bitirip yenisine başlayabileceğine inanırsın Tabi onlarda hiç görülmez demiyorum. Görece daha az görülür. Ortalama olanlarda çok daha fazladır. Mantıklı olarak düşündüğünde istatik doğrulanıyor.
- 1 yıl
Bu istatistiğin kaynağını öğrenebilir miyim :) Benimki tahmindi sadece. Guzellik/yakışıklılık oranına göre aldatma oranı diye bir istatistik mi var 😂 varsa at merak ettim aydınlanayım
- 1 yıl
Ben orta segment biri olarak aldatmayı karaktersizlik olarak görüyorum. Keşke kimse aldatmasa. Sadakatli insanların oranı genel olarak az şu anda. Her kategoride az yani. Maalesef..
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Bir türlü araşıtmayı nerde gördüğüme ulaşamadım. Karanlık Rüya / İlişkiler Üzerine Aykırı tespitler Kanalında bahsediyordu. Hangisiydi Bulamadım şu an
- 1 yıl
Yani şaşırdım çünkü bu pek araştırma konusu olacak bir şey değil gibi geliyor. Sonuçta güzellik göreceli bir şey. Neye göre kime göre kategorize edip böyle bir araştırma yapabilirler ki? Mesela ben kimisine göre çok güzelim, kimisinde göre ortayım, kimisine göre güzel değilim. Senin için veya başkaları için de aynı durum geçerli. Göreceli bir konuda araştırma yapmak pek olası değil. Biz burada yorumvari konuşuyoruz.
- 1 yıl
Bu arada bahsettiğin kanala baktım da aşırı saçma geldi bana. Bu kanalı mı takip ediyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Görselliğin göreceliiği meselesi kısmen doğrudur. Elbette pek çok kişi tarafından beğenilen birisi bir başkası için uygun olmayabilir Ama sonuçta PEK ÇOK kişi yani tamamen Görecelilikten bahsedemeyiz. Kanal mı adından da anlaşılacağı üzere Aykırı tespitler. Garip gelmesi baya normal ve zaten bu yüzden sıradışı araştırmaları inceliyor.
- 1 yıl
Garip değil saçma geldi. Birkaç videosuna göz gezdirdim ve fazla maddeci bir bakış açısı var. Hayat her şeyi nitelendirecek, motomod yöntem sunacak ve buna karşılık bekleyecek kadar düz değil. Yönergelerle yaşanmaz. Bu kanal kişi davranışlarına resmen dün yönerge sunmaya falan çalışıyor. En azından gözlemlediğim videoları öyleydi. Çok saçma geldi o yüzden
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Tabi rasyonel açıdan mantı ki ele alıyor Bu doğrudur. Zaten erkekde olaylara mantıkcı yaklaşım ve çıkarımlar içinde olacaktır. Bak buda iki cins arasında ki zihinsel farklılıklar Sadece o değil takip ettiğim farklı kanallar platformlarda var tabi bunca bilgiyi bunlardan alıyorum. Tabi gerçek hayatta gözlemledim deneyimledim aynı zamanda KS de ki açılan başlıklar yorumlar olsun doğruluklarını teyit ettim. Öyle olmasa zaten sallar geçerdim
- 1 yıl
Doğru verileri illa ki vardır ama her şey o kadar motomod değil. Bu dediğim konunun kadın-erkek bakış açısıyla da alakası yok. Mantık ve rasyonellikse eğer benim bu dediğim daha rasyonel. Hayat bundan ibaret değil çünkü. Her davranışsal tutum herkeste %100 aynı etkiyi oluşturmaz. Adam neredeyse kanunmuş gibi anlatıyor ki bu mantıksız.
- 1 yıl
Kaldı ki işin bir diğer tarafı bilimsel verilere bu kadar fazla güvenmeyin bence. Tamam bilim hayatı kolaylaştıran, birtakım şeyleri keýfetmemizi sağlayan bir şey ama en nihayetinde kendi teorilerini çürüterek gelişen bir şey. O yüzden her bilimsel veriye bu kadar kesin gözüyle bakmak da rasyonel bir tutum değil
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Tabikide ben zaten a dan z ye %100 doğru demöem hiçbirşeye herşeyinde rasyonel açıklaması olamaz zaten ama çoğunlukla doğru Ve tabi insan komplex bir canlı olduğundan insan ilişkilerininde %100 den bahsedilemez. Bu aldatma üzerine tezi bana çok doğru ve mantıklı geldi. Sonuç itibariyle yüksek görselliğe sahip insanların yine görece daha mütevazi davranışlarda olduğunu gözlemlerken Ortalama insanların daha fazla kendi kendini övme şeklinde Ego kokan tavırlarını gördüm. Hatta Görecelilikten bahsettin ya mesela Kıvanç Tatlutuğun bir konuşmasında Yakışıklılığı üzerine gelen yoruma Ya görecelidir bir şey diyemem şeklinde Mütevazi bir yorumda bulunduğunu biliyorum. Yani Zaten adam farkında "Tabi ya heralde şeklinde"bir yoruma gerek duymazdı Zaten karısınıda aldattığı olmadı Veya Burak Özçivit oda aldatmadı. Ha dediğim gibi %100 den bahsetmiyorum Yakışıklı veya Güzel olupda aldatan elbette vardır. Ama görece daha az olduğu bir gerçek Bu insanların Kendini kendine değerli hissettirmek için eksikliğini çektikleri şeyler pek olmuyor.
- 1 yıl
Bu konuyla ilgili tespitleri doğru olabilir tabi ona bisey diyemem de genel olarak kanalın her şeyi düz mantıkla bir şeye dayandırması saçma ve gerçekçi gelmedi. Kanalı eleştirdim yani konuda sıkıntı yok :)
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Olabilir bende çok farklı düşünmüyorum zaten ifade ettim. Yani konuya dönersek Şimdi aklında değişen yargıların nasıl hatalara neden olduğunu daha iyi oturtabilmişindir. Resmen aldatmayı havalı bir şey gibi gösterip böbürlenme aracına çevirdiler. Hem normalleşti hemde sırf Ezikilk göstergesi bir şey havalı olarak lansedildiği için Ego kasma ihtiyacı güden insanlar yapmaya başladı. Buda aldatma oranlarına yoğun biçimde yansıyor şu an Pek çok konuda İçsel güdüleriniz doğru karar veriyor. Fakat Algı sapması Elmalarla Armutları birbirine karıştırmış durumda Kadınlar için Tabi Erkekler içinde denebilir.
- 1 yıl
Evet bu konuda hemfikiriz zaten
- 1 yıl
Ne güven kaldı ne bişey. Toplum desen zaten ahlaki yozlaşma içerisinde. Herkeste bi şekilcilik, yapaylık; medya algısı desen o zaten ayrı bir dünya ve çoğu şey de zaten bu medya algısına yüzünden oluyor
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Bravo 👍 Şu bilinçsiz ve her okuduğuna gördüğüne inanan sorgulamayan Aklını kullanmayan Patates çuvalı yığınlarının arasında Ender olanlardan biriyiz. Bir ara 3. cü dalga deneyi konusunu araştırıp izlemini tavsiye ederim. orada ki durumun garipliğini farkeden azınlıki insanlardanız. Bu farkındalık Bilinç düzeyinin yüksek oluşundan kaynaklanır. Çok az insan özellikle kendi özelinde kendi yaptığı eylemleri derinlemesine sorgular.
- 1 yıl
Evet azınlık olduğumuzun farkındayım ve bu beni üzüyor. Keşke herkeste bu farkındalık olsa. Çoğu insan neyi neden yaşadığından bile habersiz. Birilerinin medya veya farklı algısal manipülasyonlarla kullanıp savurduğu üründen başkası olmuyorlar. Son yıllarda toplumumuz bu hale geldiyse bu yüzdendir. İnanan neye inandığını bilmez, inanmayan neye inanmadığını bilmez, anca birileri onları yönlendirir ve bir şeyleri nasıl algılatmak istiyorsa öyle algılanır ve başarılı da olurlar. Çünkü koyun sürüsü gibi yaşıyorlar.
- 1 yıl
Bu arada bahsettiğin dalga deneyine de bir ara bakacağım
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Kısaca nazilerin nasıl bir fanatizm meydana getirip onca almanı peşine taktıkları üzerine bir deney Ve bunu öğrencilere uyguluyorlar ve bu öğrenciler yoldan çıkıyor Saldırganlaşıyor. Yönlendirmelere uydukları için Çok az sayıda kişi ya bi dk burada ne oluyor yahu diye durumun anormalisini fark edebiliyor. Video burada izlemek istersen
https://youtu.be/ih9eNaCSZd4?si=U8yk0Bxsi5ct2ErJ- 1 yıl
Tamam bakayım. Bu arada naziler demişken var ya naziler çok büyük hata yaptı. Bütün yahudilerin tamamen soyunu sopunu kurutmaları lazımdı. Yarım bırakmışlar işlerini. Şimdi onlar büyüdü geldi başkalarına soykırım yapıyorlar. Keşke hepsi o zaman ölseydi
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 Gerçekten dediği gibi bir gün hepsini katledemedim Diye bana küfredeceksiniz diye Hitler onların avrupada arka planda nasıl dominasyon yaptıklarının farkındaydı. Kimse ya bi dk bu adam ne diye bu kadar kafayı yahudilerle bozmuş demiyor İlginçtir Basit bir ırkçılık olarak görüldü. Sadece kendi ırkını üstün görüp diğerlerini yok etmek peşindeydi diye Oysa Japon ve İtalyanlarla ittifak halindelerdi. Sonunda İZM olan bütün zehirli ideolojiler bir Yahudi ürünüdür. Kapitalizm Kominizm gibi gibi uzar.
- 1 yıl
Aynen öyle. Bu arada yorumları aşağı kaydırmaktan başım döndü 😂
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 hahaha bekle
- 1 yıl
@Nightwalk35 Burdan devam edebilirisn
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDizilere bakarsak yandık biz 🤣
27 Yorumla- 1 yıl
🤣 Cehennemde de yanıyoruz demekki cehennem aşk demek
- 1 yıl
Yandıktan sonra neden yandığımızın ne önemi var
- 1 yıl
Başkasına ders vermek için mi yanalım 🤣 cehennem daha cazip geldi bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Önce iyi bir adam olursun ve şirinleri bile görürsün , sonra kötü olunca Tazmanya canavarına dönersin :))
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aslında yapar. Sevmek ve sevilmek insanı sakinleştiriyor. Ya da sadece bende hayata pozitif bakmayı sağlıyor.
26 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılGeçici olarak evet. İnsanın özü değişmez. Sevdiği için iyiye dönüştüyse sevgisi bittiğinde ne olacak.. Biraz gerçekçi olalım, kötü birisi sadece bana iyi hikayesi tutmaz. Çünkü ilgisi bitince en kötü olacağı kişi o uğruna değiştiği kişi olacaktır.
14 Yorumla- 1 yıl
İnsan doğası gereği rahat olduğu haline dönmeye meyillidir. İlk fırsatta gerçekte olduğu kişi ortaya çıkacaktır. Bir çok kadın cinayeti o kötü adamların kendilerini çok sevdiğine inandıkları için ortaya çıkıyor. Keşke filmlerdeki gibi dizilerdeki gibi olsa hayat, ancak hikayenin hep bir sonrası var.
- 1 yıl
Kesinlikle.
1 yılÜç kişiyi öldürmüş adamın "öldürmeden önce başlarını okşamıştım" ama demesi gibi bir şey olmuş
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİyi adam olur kendimden biliyorum.. herşeyden elimi ayağımı çekip 1 yıl sadece evden işe işten eve gitmişliğim vardır
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben eskiden kötü bir insandim.. sonra düzeldim, bir baktim ben düzelirken o kötü olmaya basladi.. bitti..
16 Yorumla
1 yılYa bunlar hep polyannacılık. Bir psikopatı aşk nasıl iyi birine dönüştürebilir açıklar mısınız? Her şeyi romantikleştirmeye gerek yok! Realist olun biraz! Kötü insan etrafına zarar verir!
10 Yorumla
1 yılKötü adamı iyi yapar mı bilmiyorum. Ama dışarıda asan kesenlerin evde canım cicim olduklarına çok şahit olmuşumdur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle yapmaz. Bu hayale kapılmamak gerekir.
20 Yorumla
6 ayBence değiştirir ben kendim şahidim ya da şimdilik ilerisini bilmiyorum ama 5 aydır iyi birisi oldu içkiyi hatda sigarayı bıraktı hemde çok kısa sürede sonra namaza başladı sinirlenmedikçe küfür bile etmiyor bende aşık oldum. İlk başlarda sadece o bana aşıktı sonra o odun ayı kabadayının içindeki insanı gördüm aslında çok merhametli cömert iyi bi kalbi var. Onunda insanlara karşıda kalbi yumuşamaya başladı iyi yönde evriliyor her şey ciddi düşünyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılKötü bir adamı hiçbir şey iyi yapmaz
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey kötü olan insanı iyi yapmaz
13 Yorumla- 1 yıl
Hayattaki bazı dönüm noktaları insanın bir şeyleri fark edip dönüşmesine sebep olabilir ama aşk için kimsenin değişeceğine inanmıyorum. Başta değişmiş gibi gözükür, gözler boyanır, sonra özüne geri döner.
1 yılYok be iyice kötü yapar bence
13 Yorumla- 1 yıl
Olmasın tabi
1 yılHiç sanmıyorum kötü kötüdür.
21 Yorumla
1 yılYapar bence. Değiştirir insanı.
13 Yorumla- 1 yıl
Şahit olmadım ama aşk ve kadın değiştirir kesinlikle insanı. Ama iyi yönde ama kötü yönde.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılyapar neden olmasın
10 Yorumla Evet yapar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyorum ya hiç rast gelmedim 😂
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne