Aldatıldım elime görüntüler geldi?

Şimdi kim anlarki halimden 30 yaşında kadınım 6 senedir uğruna ne emekler verdiğim 1 aylık eşimin beni nişanlılık döneminde kendisi müdür personeliyle beni tek gecelik aldattığını öğrendim 7 ay önce olmuş her şey.. görüntülü konuşmuşlar öncesinde hepsi elime ulaştı ekran görüntüsü cekmiş kız sonrasındada otelde bir kez beraber olmuşlar üstelik bu kız benim nişanımada gelmişti nişandan 5 ay sonra bu olaylar olmuş ben daha 1 ay önce evlendim kız geldi herşeyi ifşaladı söyledi bu zamana kadar hep gizlemişler ama benimkisi kız naptıysa dönmemiş bir kez yaşamışlar 1 ay önceki düğünümede geldi yüzsüz kız en kötüsü de aynı yerde calısmaya devam ediyorlar aylardır.. onları öyle düşündükçe bile boğuluyorum ben şimdi napayım? pişmanmış cok yaptığı andan itibaren kızada cok pişman oldugunu söylemiş her fırsaattra en kötüüde ben bu adamı işe gönderemiyorım bugün o genç kıza yarın bir başkasına ben bu kafayla nasıl yaşayayım yaşaymıyorum ayrıl diceksniz buda cok zor daha 1 aylık evliyim kolayda değil ama işede gönderemiyorum ömür boyu acaba hangi kız gelicekte yapıcak süphesiylemi yaşayacağım

Aldatıldım elime görüntüler geldi?