Annemin telefonunda çok açık resimlerini görmüştüm ve instagramda da bir kaç kişiyle konuşurken yakalamıştım. Ama özellikle bi fotoğrafını gördüm ki şok oldum, hemen kendi telefonuma attım ama internette benzerini bulamadım. Sizce babamı aldatıyor olabilir mi? Son zamanlarda çok garip davranıyor, arkadaşına gidiyor bir kaç gün kalıp geliyor. Babamın da hiç umrunda değil.
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagrama da açık fotolar atıyor, babamın da pek haberi yok. Çok açık da giyinmeye başladı. Yaşı 43 ama daha genç gösterdiğini söylüyorlar..
Annem babamı aldatıyor olabilir mi ya? çok açık resimlerini de gördüm?
benim annemde 2024 den 2025 kdr aldatıo ve onu önceden fark etmiştim ig den falan kalpli mesajlar yazışıyor ve eskiden 2 hesabı vardı şimdi 3 hesabı var hesabı gizli kilitli. ben bunu aylardır fark etmştm böyle yanımmda açıkımsı fotolar çekinıo benden teli saklıo. geçen gün telefonunu sarja takçaktım galerisine baktm temizdi, yanlışıkla sağa kaydırdım son çekilenler vardı ve çplak fotoları vardı ONUNDU YÜZÜDE VARDI araştırdım bulamadm çok korkuyorum babama çok üzlüyorum
Eğer yabancı erkekler ile iletişim kuruyorsa bu bir aldatmadır zaten evli bir insan neden yabancı bir erkekle iletişim kurar ki cinsel muhabbetler içindir örneğin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim annemde 2024 den 2025 kdr aldatıo ve onu önceden fark etmiştim ig den falan kalpli mesajlar yazışıyor ve eskiden 2 hesabı vardı şimdi 3 hesabı var hesabı gizli kilitli. ben bunu aylardır fark etmştm böyle yanımmda açıkımsı fotolar çekinıo benden teli saklıo. geçen gün telefonunu sarja takçaktım galerisine baktm temizdi, yanlışıkla sağa kaydırdım son çekilenler vardı ve çplak fotoları vardı ONUNDU YÜZÜDE VARDI araştırdım bulamadm çok korkuyorum babama çok üzlüyorum
Whatsapp mesajlarina falan bak İnstagram şifresini bulup incele bir güzel
Erkeklerle konuşuyor görüyorum ama ne konuşuyor niye yapıyor anlamadım. Öyle biri değildi. Bikini tayt giymeye de başladı
Aslında cevap belli ama konduramaz insan ilk başta biraz daha ipucu bulmaya çalış
Yakaladığına göre aldatıyor yani.. Bu durumu babana açıklama hemen annen ile konuş.
Hangi fotoğrafı attığını bilmiyorum ki. Aldatıyor demek için de erken bence
Eğer yabancı erkekler ile iletişim kuruyorsa bu bir aldatmadır zaten evli bir insan neden yabancı bir erkekle iletişim kurar ki cinsel muhabbetler içindir örneğin
Kanka foto atıyorsa sıkıntı ama nasıl bir foto? Nasıl şok oldun?
Aldatıyor geçmiş olsun
Nerden biliyorsun? Belki fotoyu başka yerden indirdi?
Niye birden bire davranışları değişsin instaya açık foto atsın
Özelden yazabilir misin? Fotoyu atsam bir şey söyleyebilir misin?
Hayır
Olsu sağolun🙏🏻
çıplak resim mi gördün?
Evet maalesef ama kim bilmiyorum
nasıl yani? erkek resmimi mi?
Karışık biraz
nasıl karışık açarmısın biraz anlamadım
Buradan bu kadarını anlatabilirim
özelden anlat ozman
Takip et anneni belli eder kendini
Aldatıyor olabilir ama iyice araştır.
Bişe olmaz yha takılsın
Nasıl bi foto 🤨🤨
+18 ama bilemiyorum kim fotoğrafdaki
Nasıl yani kim kendisi değil miydi
Yüz gözükmüyor fotoda başka şeyler görünüyor
Kendi vucudu mu
Bilmiyorum çok azı gözüküyor vücudun çok aşağılayıcı bi fotoğraf
Nasıl bi foto işte düzgünce onu desenn
Özelden yaz buradan olmaz
Yazdm
Sizin için sorun olmazsa konuşabilir miyiz?
Neden?