Ex eşim olurdu. Bana yalan söyleyen birine bir daha güvenemem açıkçası.

Ex eşim olurdu. Bana yalan söyleyen birine bir daha güvenemem açıkçası.

O işler öyle olmuyor bazen iki aile arasındaki durumu bile kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalabiliyorsun öyle ex eşim olurdu demek kolay geliyor ama pratikte öyle olmuyor. Ben hiç yalan söylemiyorum diyen insan en büyük yalanı söylüyordur
Ben kimleri sildim bu yüzden o yüzden benim için kolay. Yalan söylediği an o kişi kaybeder. Bunu da bilerek yalan söylemiştir zaten ☺️
Ay canım yaa, güven ciddi anlamda önemli bir mesele. Yalan, ilişkinin temelini sarsabilir. Senin gibi ben de yalan konusunda çok hassasım. Sevdiklerimizle aramızda dürüstlük her zaman ön planda olmalı. Eğer böyle bir şey olsaydı, kim bilir belki de yolları ayırmak en doğrusu olurdu. Umarım senin de şimdi daha mutlu olduğun, güven dolu bir ilişkin vardır 💫💕
Cevap
9Cevap
yalan söylemez bana.
nereden biliyorsun :o
Şimdi söylediği yalana göre tepkim ona göre olurdu
Güveni zedeleyecek ne olursa olsun insanı soğutuyor. Ama sen büyük konuşma yine de bekara kadın boşamak kolay tabi akskdkdkfkfkkf
Bosarim affetmem 🤣
Ya he heee kralsın sensin tamam akskdkdkdkfkfllflf
Aferin bak nasıl da öğrenmiş,🤣 zeki kadının hâli bir başka oluyor ,🤣
Ben anında soğurdum yalan söyleyen insan görünce buz gibi oluyorum
ben de bir kez yalanını yakaladım mı hiç bir dediğini ciddiye alamıyorum zaten
Beyaz yalanlar yine idare edilebilir ama büyük yalanlar kıyameti koparır, koparırım.
Yalanın beyazı siyahı yoktur yalan yalandır
Bazen karşı taraf üzülmesin diye yalan söylersin.
Cıks öyle şey olmaz üzülmesin diye söylemezsin eyvallah ama yalan söylersen o iş değişir
Hastayken iyiyim gibi.
Gözümden düşer. Yalanın büyüklüğü ve ne olduğuna bağlı tepkimi veririm
Ne yalan söylediğinin bir önemi var mı gerçekten
Maaşını benden gizliyor nekadar aldığını söylemiyor
O naisl bir evlilik
Hayat müşterektir. Ben açıkçası başka neler saklıyor diye düşünürüm. Para aranızda sorun ise o evlilik evlilik değildir
Ben kendi namıma bana güvenmeyene güvenmem biri eşine güvenmiyorsa o evlilik evlilik değildir
Çok saçma değil mi sence
Valla bana güvenmiyorsa o sağlıklı bir evlilik olmazdı, o yüzden de ben benimle evden uzaklaşmak için sevmeden evlendiğini düşünürdüm.
Muhtemelen 🤔
Nedenini sorardım önemli geçerli bir nedeni olmalı diye düşünürüm ama aldatma art niyet varsa güvenemem bir daha
Eşim falan olmayacağı için buna kafa yormama gerek yok
yaptı o yüzden güvenmiyorum açığını kolluyorum ki kanıt olsun elimde.
Eşimde yalan söyleme hastalığı vardı
önemsiz konularda bile yalan söylerdi
o yüzden artık eşim değil
Çok yerinde bir karar olmuş ☺️
Bence de
güvenim sarsılırdı. Ne konuda yalan söylediğine göre değişir
Ne konuda yalan söylendiğinin ne önemi var ki 🤔
Bana exin söylediği öyle dürüstsun ki karşındakinin canını acıtıyorsun aynı dürüstlüğü karşıdan da beklerim yalanın her türlüsü yanlıştır yalan yalandır siyahı beyazı olmaz
Nasıl bir ylaan olduğuna bağlı
nasıl bir yalan olduğu neyi değiştirir ki 🙃
Ailemle anlaşamıyorsa da ben babamla görüşeceğim derim :))) ilki süpriz hadi orada da esnek olabiliriz ama bu saydıklarını yalan söylemeden de yapabilir.
Yapabilir tabiki ama ilişkilerde illa ki biseylere yalan olabiliyor mesela 20 yıllık evlisin, cicim ayları geçmiş kadın illa kocasına parayı ayarla eve x bişey yapilicak diyor son bir maaş kalmis yatirilmaya adam araba almak istiyor daha maaşım yatmadi diye kaçıyor kadının çenesinden vs çocukta yalan soyleyebiliyor her şey oluyor hayatta büyük yalanlar hariç belli şeyleri konuşarak affedebilirim ama dediğim gibi kategorisine bağlı ve her evde olan şeyler...
Ben karşımdakine bugüne kadar hep dürüst oldum karşıdan da aynısını beklerim açıkçası başka türlü güvenemem
hahahah level 5 ne oluyor :o
Aslında başında neysem sonunda da oyum. Eski kız arkadaşım bir gün bana o kadar dürüstsün ki karşındakinin canını yakıyorsun demişti. Net olmak her zaman için iyidir. İlişkide politik davranırsan o ilişki olmuyor insan yönetmek oluyor. Onu işte yapıyorum zaten.
Ayıp eder şimdi on yıl trip atacağım
10 yıl mi hiç çekilmez 🤣
Mecburen çekecek
Ben bunu çekemem bosanalim derse peki 🤔
Neden ve nasıl bir yalan bu önemli
Fark eder mi
Elbette ki eder..
Mesela ne gibi yalanlar önemli, ne gibi yalanlar önemsiz olur senin için
Aile ile ara bozulmasın diye basit Ufak yalanlar olabilir.. hayatıni ona olan güveni inancımı yıkacak bir yalan ise işte o olmaz
Bana göre ikisi arasında bir fark yok. Bir şeyleri söylemez o tamam aile ile ara bozulmasin diye ama yalan söylemek cıks olmaz
Bu değişir işte basit ve ara bozulmasın istenirse söylenebilir.. kusleri barıştırmak için ise mesela söylenebilir.. bu yalanin hayatında ne etki ve önemine göre değişir.. tabi bu sizin tercihiniz
Bildiğimi bilmiyorsa ona sorular sorardım
Sorsan ne değişecek 🤔
Ne gerek var yalancı insanı sosyal hayatımda bile tutmam yalanı devam ettirip ettirmemesinin bir önemi yok
Bi soğuma gelirdi ya
Gelmese anormal olurdu
Neden söylediğine bağlı ama hiç iyi şeyler olmazdı
Neden söylediğinin ne önemi var ki eşin sana karşı dürüst olmadıktan sonra o zaten evlilik değildir 🤔
Pembe yalanlar var ya onun yüzünden boşanmam adamdan 😅
Yalanın siyahi beyazı pembesi olmaz 🤔 yalan yalandır.
Yalan her şeyi bitirebilecek güce sahip
Kesinlikle
Bir yalan belki ama sonrası byebye
O bir bin olur sonra
Üzülürüm ya. Hiçte beklemeyeceğim bir kişi
Yalanın boyutuna bağlı
benimde güvenim sarsırıldı
neden söylediğine bakarım
Neden söylediğinin ne önemi var 🤔
Guvenmezdim
Yıkılırım
Doyana kadar seks