Eşinizin size yalan söylediğini öğrendiğinizde tepkiniz ne olur?

Biraz uzun olacak ama lütfen yardım edin. Eşim işi gereği akşam saat 10 gibi bi müşterinin evine gidip ölçü alması gerektiğini söyledi. Müşteri kadın mı erkek mi bilmiyorum dedi. Müşterinin, eşimin patronu aracılığıyla ulaştığını bildiğim için önemsemedim çok.

Sonrasında konusu geçti ve müşterinin kadın olduğunu söyledi. Ona güvendiğim için detayını sorgulamadım hiç.

Aradan birkaç gün geçti ve ben aslında başka bir konuda şüphelerime yenik düşüp arkadaşıyla konuştuğu ortama ses kaydedici yerleştirdim.

Daha sonra dinlediğimde o kadından bahsettiklerini fark ettim. "Eşim, müşteri kadın mı erkek mi diye sordu ben de bilmiyorum dedim benimle gelmek istemesin diye, yoksa dul bi kadın olduğunu biliyodum. (Arkadaşı "Vay çakall" dedi pişkin pişkin.) Eve gittim kapıda karşıladı hoş geldiniz x bey dedi gülümsedi üzerinde pembe mini bi elbise vardı bi görsen.. Daha sonra ölçü almak için balkona çıktık balkonda bi kız oturuyordu muhtemelen kızı, üzerinde mini bi şort bildiğin giyinmemiş kız düğmeleri de açık hep.. Çok ilgilendi bi şeyler ikram edelim falan buyurun oturun dedi oturdum sohbet ettik.."

Duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Eşime olayın aslını bildiğimi ses kaydedici mevzusunu çaktırmadan nasıl söyleyebilirim. Bunları yüzüne vurmak istiyorum.

Eşinizin size yalan söylediğini öğrendiğinizde tepkiniz ne olur?