Merhaba arkadaşlar, biz eşimle nişanlıyken, kocamın çocukluk arkadaşları ile beraber kurduğu pubg WhatsApp grubu vardı. Bunlar işten çıkınca birbirlerine WhatsApp'tan mesaj atıp beraber oyuna giriyorlardı. Nişanlık dönemimizde eşimle ilgisizliğinden dolayı çok kavga ederdik, ve bu ilgisizliğin büyük sebebi de pubg oyunu olduğunu da biliyordum, hatta her seferinde bu oyunu oynarken karşı cinsle oynuyor musun diye soru sorardım, o da hayır ben çocukluk arkadaşlarımla oynuyorum derdi, ne kadar şüphelensem de hiçbir zaman kanıtlayamadım. Şu an 2 yıllık evliyiz, evlendikten sonra bu oyunu bıraktı bırakmasaydı da ben zaten izin vermezdim, çünkü bu oyun yüzünden beni çok sinirlendiriyordu. Dün gece WhatsApp pubg grubuna baktım, bütün konuşmalar olduğu gibi duruyordu, konuşmalarda abes bir şey yoktu, grupta dikkatimi çeken farklı lakaplı biri vardı, kız olduğu anlaşılmasın diye lakap takmışlar, 5 erkek arkadaş ve bir kız sürekli oyun oynuyorlarmış, konuşmalarında herhangi bir sıkıntı görmedim ama sırf bu arkadaşları yüzünden beni ilgisiz bıraktığı dönemler aklıma geldi çok üzüldüm.. kocam bana karşı kötü ya da ilgisiz değil sevgisinden ve sadakatinden de şüphem yok ama bu yalan kalbimi çok kırdı, nişanlıligimiz da çok yoğunum diyip oyuna kaçması şu manzarayı görünce beni epey delirtiyor, aslında çok sinirliyim ama bı okadarda sakinim, hiç bir tepki vermedim sadece tek bir cümle soyleyip konuyu kapadım, ona ne kızasim geliyor nede trip atasim, siz olsaniz ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Soru başlığımi neden değiştiriyorsunuz? Ben böyle saçma bir başlık koymadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar