+1 yıl21 22 yaşında yaşça bayağı küçük olup evlenmek isteyenleri anlamıyorum ben valla. Türk erkeği dediğin şeyle alıştırma yap bi 3 4 saat aynı evde kal ne kadar dağınık olduğunu göreceksin ve evliliğe olan hevesin azalacak zaten 😂 kimse evlenme meraklısı olduğunu düşünmüyordur merak etme. Erkenden evlenenler için düşündükleri tek şey cinselliğe düşkün bu erkenden evleniyor bi'taraflarını tutamıyor sabredemiyor falan filan daha çoğaltmıyorum düşündükleri şeyleri Asla ama asla evliliğe düşkün demiyorlardır emin ol 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ablası Trakyalıyım 😂 geç evlilik hakim bizde. Erken evlenen de var tabi. Ama evlilik büyük sorumluluk 29 yaşındayım hâlâ kendimi anne olmaya layıkıyla hazır hissediyor muyum biliyorum. Evlilik oyuncak değil köşe kapmaca oynamayacaksınız evlenince
- +1 yıl
Bilmiyorum yazacaktım kız ** 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bunun koca meraklılığıyla ne alakası var. İnsanlar iyice zinaya alışmış, mutlu olamayacağımı düşünüp evliliklerden korkar olmuş. Özentilik üzerinden birbirleriyle yarışır olmuş. Bekarlık sultanlıktır lafı kime göre neye göre. Evlenmenin yaşı mı var. Eskiden max 23-24 yaşındaki kızlara evde kalındı denirken şimdi 26 yaşından küçüklerin evlenmesi koca azmış oluyor niye bu şekilde düşünülüyor. Evlilik demek sadece seks üzerine bir şey mi? İnsanın kendi eşiyle bir evinin olmasıdır evlilik. Kendi düzeninin kurulmasıdır evlilik. Bir çocuğa sahip olmaktır evlilik. İki kişinin el ele verip kendilerine yeni bir dünya inşa edebilmesidir evlilik. Herkesin hayali '30 yaşına kadar bekar kalıp tek yaşayıp da kariyer yapacam ben evlenemem kendi duzenimi tek de kurabilirim' gibi hayalleri yok maalesef. Herkesin istediği de hayalleri de farklıdır. Yargılamayın Allah için. Saçma sapan damgalarda vurmayın insanlara
22 Yorumla
Eğer kendinizi evliliğe hazır hissediyorsanız bu gayet normal bir durum. Ama bence yaşınız evlilik için henüz genç.. Kadın olsun, erkek olsun; şahsen 25 yaşından önce kimseye evlilik tavsiye etmiyorum. Çünkü karakter ve hayat genelde 25 yaşından sonra oturuyor. Duygular ve düşünceler bu yaşlarda hayata yön verebilecek olgunluğa ulaşıyor. Yine de bu davranışınızın sizin için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum..
12 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Allah, size hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin. Utandırmasın. Evlenmek istemek normal bir şeydir.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evleneceği kadını, erkeği annesine bulduranlar her zaman tuhafıma gitmiştir tercih meselesi tabiki..
11 Yorumlaevlilik çok güzel bir birlikteliğin başlangıcı bence evlenip mutsuz olanlara bakarak evlilik hayatının kötü olduğunu zannedenler var onların sorunları ile alakalı bu durum evli değilim ama karşılıklı saygı, anlayış, sevgi olduktan sonra, birlikte güzel vakit geçirebildiğin biri ile aynı yuvayı paylaşırsan çok mutlu olursun :)
13 Yorumla
+1 yıl* milleti kafa dengini bulursan
https://youtu.be/I9FbicDRp5E?si=mV3_pXFAsk0hjtP2
Kur toyu
Vur davula
Çatlatasın düşmanı
Bu arada sana düğün hediyem bu
Düşman çatlatan şarkı olsun15 Yorumla- +1 yıl
La dinle müziği
Yorumunu bekliyorum - +1 yıl
Adam çatlama müziği
Seni kıskananlar catlatacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen aynen evlen kimsenin benden mutlu olmasını istemem 😂😂şaka bir yana abla tavsiyesi erken yaşta evlenme gez toz hayatını yaşa evlilik nasılsa bir gün olacak kocanın evin çocukların bir sürü derdi var git işin gücün var madem tatiline çık arkadaşlarınla gez toz eğlen önce gençliğini yaşa yani evlilik sonra da olur 😉😉😘 (bunu genç yaşta evlenip anne olmuş sorumlulukları erken yaşta almış bir abla olarak yazıyorum)☺️
11 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri annenle konuşman bence çok normal. Tabi annenle arandaki ilişkiyi bilmiyorum ama biz annemle arkadaş gibi olduğumuz için hep böyle muhabbetler edebiliyoruz şakalaşıyoruz vs. Bence annenle konuşman kadar doğal bir şey yok annenle konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın. Kimden ne çıkacağı belli olmaz (çok yakın arkadaşın olmadığı sürece) millet bu konuyu kullanıp arkandan sallayabilir onlar farklı yorumlayabilir. Dünya böyle maalesef. Ama anne öyle mi dünya bir yana anne bir yana. Yani annenin seni yargılayacağını falan sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBişi diyim mi sen en doğrusunu yaptın şimdiye kadar kendi bulduklarımızdan ne hayır geldi ki nişanlandım annemin içine hiç sinmemişti adam sonra nişan attım. Galiba ben de senin yaptığın gibi yapıcam sen bul anne bana dicem hahahshshs
120 Yorumla- +1 yıl
Bu arada annen ne dedi sen öyle deyince
- +1 yıl
Hımmm kdjdjdnf
- +1 yıl
- +1 yıl
bu arada bende nişanlılık süreci geçirmiştim. anlaşamayıp ayrılmıştık. seni iyi anlıyorum. doğru kişiler karşımıza çıkar inşallah @Hanımefendio
- +1 yıl
@burcuu7877 inşallah amin ben işin gırgırındayım tabi kendi tanıyıp ettiğimiz daha iyi tabi anneminde onay vermesi içine sinmesi gerekiyor tkerardan karşıma alma cesaretim yok
- +1 yıl
haklısın aileninde onay vermesi gerekli nişanı attımdan beri güvecek ve etkileyen biri olmadı. bu durum beni üzüyor her haliyle buradan biriyle tanımıştım şansı mı denemek için hüsranla sonuçlandı. o yüzden reelde yapmak kanısına vardım @Hanımefendio
- +1 yıl
- +1 yıl
@burcuu7877 bende nişan attıktan sonra denedim tekrar ama benim ki reeldeydi 7 ay sürdü hiç bunaltmadım sıkmadım beklenti içine girmedim kendimi bı sefer kaptırmicam dedim ki öyle oldu ama o da hüsranla sonuçlandı terk edildim jxjsjsjdjdjddj
- +1 yıl
Bakalım deneye deneye alternatifler içinde doğrusunu bulucaz bi gün inş
- +1 yıl
ne oluyorsa bizlere oluyor anlamadım gitti. bu siteden biriyle çıkmıştım. oda göründüğü gibi biri çıkmadı. zaten burdan birisiyle konuşmak hataydı. doğru insanın isi ne burada hayırlı artık hakkımızda @Hanımefendio
- +1 yıl
Aynen burdan yapmak hata hatta sanaldan yapmak hata çok şanslı kaderi güzel olacaksın ki belki mutlu olabilesin işin aslı artık hevesim de kalmadı bilmiyor musun ciddi ilişkiymiş evlilikmiş olmasa da olur
- +1 yıl
Şu ümit denen şey yok mu işte şeytanı cehennemden çıkacağına bile inandırtırmış bizimki de o hesap
- +1 yıl
resmen aklımdan geçenleri söyledin. beklenmedik zamanlarda geliyor. güzel sürprizler aslında birisi var tanışmak isteyen ama sanalda ama tereddüt ediyorum. sen benim yerimde olsan ne yapardın @Hanımefendio
- +1 yıl
- +1 yıl
@burcu7877 reelde uzun bir süre tanı acele etme sonra reel ol sen zaten deneyimli tecrübelisin anlarsın hissedersin doğru insan olup olmadığını
- +1 yıl
aynen bu arada çok samimi ve içten birisin senin gibi kişilerle konuşmak ne hoş sende gözü açık birisin @Hanımefendio
- +1 yıl
@burcuu7877 sen de samimi ve içtensin kaliteli güzel bir sohbet oldu e artık açıldı gözümüz çok şükür ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşim gücüm var derken ne tarz bir işte çalışıyorsun acaba. Yaşın genç daha açıkçası. karşındakini iyi tanıman lazım bir iki sene evli kalıp boşanma çok örnekleri var çocuk doğmamış ayrılanda.
11 Yorumla
+1 yılKoca istemek sadece kocaya değil, sevgiye de meraklı olduğun anlamına gelir. Ben kime ne ya. Aaaaaa geldiler bana. İstersen de 35 yaşında evlenmezsin de evde kaldı desinler. Mok yesin onlar.
11 YorumlaKendini geliştirme kısmına devam et. Evlilikte hiç bir bok yokturr. 😄 Ana evinde Prensesler gibi yaşa. Bir elin yağda bir elin balda olsun. Bekar Prenses Eleyra ol. Çilek Prensesi 🍓 sşşdfişgfşffş
11 Yorumla
+1 yılEn güzelini istiyorsun çok da doğal olan bu olmalı sonuçta neden günaha giresin helalinden evlenir hayatını yaşarsın
17 Yorumla- +1 yıl
Buna böyle bakan zihniyet.. zinayı gezip tozmayi evlenmeden seksi normal kabul eden zihniyet. boş ver et gitsin.. sen helal olanı işte ve yap..
- +1 yıl
Evinin kölesi olur mu hiç insan seve seve yapan helal dairede ne kadar mükemmel Bir şey.. sanırım bu kişileri evlenmek isteyen Yok şeyine takmıyorlar sen de bunu isteyince abes cahilce görüyorlar hep onların eline gecmediklerinde kıskançlıktian
- +1 yıl
Her zaman çoğunluklugun yaptığı ölçü değildir bunu hiç unutma... Sen helalinden devam et tebrik ediyorum seni böyle düşünen insanlar görmek çok mutlu ediyor
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
Düşüncen güzel ama bu devirde anlasabilecegin birisini bulmakta zor.
Umarım seni seven sana değer veren birisini bulursun.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Bende ayni tipatip ayni ozelliklerdeyim bizimkilere de soyledim bulun edin diye ama iste yok napalim yok oluyor bana gelince😅
110 Yorumla- +1 yıl
Sizin yaslar tutuyor bence bir dusunun xjxnxjnxjxn
- +1 yıl
Hayirlisi ya allah gonlunuze gore versin
- +1 yıl
Aslinda siteye giris yapma kismini hizli bir sekilde gecmek icin bilgi kismini tamamen rastgele doldurdum abicim gercek yasim 18 :))))
+1 yılHayır tabii ki en güzelini yapıyorsun, böyle düşünen hâlâ var demek ki. En hayırlısı seninle olsun. İnşallah gönlüne göre birini bulursun.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl21 çok erken sayılmaz ki ne güzel işin de varmış. Allah karşına iyi birini çıkarır umarım. Ama yinede iyi düşün bi kaç sene daha kendinle zaman geçirebilsin:)
11 Yorumla
+1 yılEvet mükemmel bir seçim yapmışsın Hakkında hayırlısı olsun
11 Yorumla
+1 yılEvlilik ile gelebilecek sorumlulukları hem kendini ihmal etmeden yuvanı da mutlu be huzurlu bir şekilde devam ettireceğini düşünüyorsan nasip olsun diyelim ne diyelim hayat senin hayatın
10 YorumlaYani ben de evet canı çok cinsellik istiyor diye evlenmek istiyor diye düşünürdüm ama bence haklısın yani erken evlenen yol alır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği merak edip bunu istemen kötü bir şey değil. Herkes 35 yaşında evlenecek diye bir şey yok sonuçta. Herkesin hayatı kendine
10 Yorumla
+1 yılBizimkilerde arıyor kısmet inşallah hayırlı bi evlilik yaparım. Her insan evlenmeyi ister dile getirmişsin zaten getirmezsende biri gelecek sizinkiler de sana soracak
12 Yorumla- +1 yıl
Her ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah
1 yılAklıma aşk - ı memnudaki nihal geldi ask puahahahahah
10 Yorumla
+1 yılZaten senin görünmüyor olsan bile belli bir zaman sonra söylerler. 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilelerin suçu var belli bir yaşa gelen çocuğa sormak lazım "yavrum sen evlenmek ister misin?" diye kendileri 18 de evleniyor çocukları 30 yaşına kadar bekar duruyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. En mantıklısını yaparsın belirli bir yaştan sonra iyice zorlaşıyor bu konular bak misal ben.😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın annenin babanın bulduğu daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de 32 yaşındayım, sabah annemle beni evlendirmiyorsun diye kavga ettim. 😁 herkesi reddediyor, birini öneren tanıştırmak isteyen teyzeleri size mi düştü diye tersliyor.
10 Yorumlaİsteğin gayet normal. Ama aceleye getirme. Düzgün bir evlilik olacağından emin ol.
11 Yorumla
+1 yılUmarım kendine denk birini bulup evlenip mutlu olursun 🙏
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de bana eş bulmalarini isteyeceğim de çekiniyorum😄
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe bilim insan cekiniyor😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkolar koşmus resmen benim fikrimi soracak olursan seninle aynı fikirdeyim sana koca bulamam ama fikrini desteklerimsjsjj
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsjaaajs aynı fikirdeyim
+1 yılYa ben bu hayattaki tek maksadı evlilik olan insanlarıla empati kuramıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel senin adına sevindim.
Bu çıkarımı nereden anladıgımı söyleyeyım annene koca bul bana demişsin ben de koca manyağı tek maksadı evlilik olan biri oldugunu düşündüm.
Ben kendi fikrimi söyledim 21 yaş evlilik için çok küçük. Yine de herkesin kendi bilecegi iş. Beni alakadar etmez.
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Surdan bile 2-3 tane çıktı. Fazla uzun sürmeyecek bekarlığın sjsjdjd
05 Yorumla
+1 yılbence insanın kendi bulması kadar güzel bir şey yok. tercih meselesi önemli olan doğru kişinin olması.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan bulsan daha iyi daha mantıklı olurdu
114 Yorumla- +1 yıl
Seni dövebilir aldatabilir. Üstelik annenin bulacağı kısa şişko kıllı göbekli biri olur. Sırf parası var diye seni ona yamar
- +1 yıl
Sanalda olunca en azından kendin beğeniyorsun seçiyorsun.
- +1 yıl
Annem öyle biri değil deme çünkü bütün aileler öyledir. Tamamen maddiyatci düşünürler
- +1 yıl
2 sene sonra da ya boşanıyorsun ya da travma üstüne travma yaşıyorsun
- +1 yıl
En azından kendi seçtiğim arabaya bindim kendim ettim kendim buldum derim
- +1 yıl
Ailem bulsun bana aday ben seçeyim istiyorum
Demiyorum anne bana koca bul evleneyim direkt
Bana aday sun aday😂aday olmadan nasıl seçeyim, tanıyayım
Annem de diyor ki, banane bul evlen işte
Diyorum ki anne sanaldan olmuyor işte real bul bana zaten benim çevrem yok sen bul
Annem de şey diyor🤭 millete diyim gelin kızımı mı istiyin ne diyim 😂😂😂 - +1 yıl
Annen öyle dese bile başka türlü anlaşılır 😉😉😉
- +1 yıl
O yüzden otur oturduğun yerde kısmetini bekle 🤣
+1 yılAllah hayirlisini nasip etsin inşallah 🤲
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekürler💙
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılBakış açın çok güzel ama erken evleniyorsun bence
12 Yorumla- +1 yıl
Sen Urfalı mısın
+1 yılBen annemle bu kadar yakın değilim yaşım 19 , 21 yaşımda da bu kadar açık konuşamam takdir etdim seni
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yoo. anne kız arasında muhabbet cok farklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka evlenmeyince haram ilişkin mi yaşamış oluyorsun usulüne göre bi adamı tanıyıp sevip asık olup evlenmek varken yoklukta kalmış gibi anne bana koca bul diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🥺🥺🥺🪞🪞🪞 Aynalar çatladı seri üzgün 🍓🍓🤍
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhhh kalbime inecekti ln yapma böyle şeyler acele etme sana doyamadım doymamda asla biliyorsun, kalbinden öptüğüm 🍓
Cevap sahibi+1 yılOleyyyy oleyyy çocuk gibiyim şu an öpsem mi🙈
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabana söyleseydin, onun çevresi daha geniştir.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnedir bu babalır aile fertlerinden çektiği yahu
adamı azıcık gale alın 🤏 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah gönlüne göre verir insalllah 😅
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Sorun şu bence peki bulduğu kişi hayatını mahvederse …
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 e yaşlı demezsen anana beni söyle. çıtır görünen olgunlardanım
00 YorumlaHayır sanmıyorum herkes evlilik isteyebilir
10 Yorumla
+1 yılisteyebilirsin herkes geç evlenecek diye bir kaide yok, fakat kendin bulman ve acele etmemen daha iyi olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birinin gelip istemesi gerekli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbencede gayet makul bir istek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhoş olmamış gibi
11 Yorumla Bende karı istiyom. Bana bakabilecek misin
14 YorumlaAbla daha 21 yaşında ne bu merak? Tabii ki öyle gözüktün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Gayet makul bir istek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne acele yanlış düşünebilir annen
02 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 👍 sevindim adına
+1 yılAnnen bulmasin sen seç
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin yine de annen secmis oluyoe
Biraz öyle :D
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnen sana bulur kocanı sen hiç dert etme 😅
10 Yorumla Evet öyle görünmüşsün
00 YorumlaÖyle gibi :D
00 Yorumla
+1 yılHayır doğrusunu yapmışsın
10 YorumlaHayır gayet normal bir şey
10 Yorumla
+1 yıl24 sonrasina bak
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?