ailem baskıcı ayrı eve izin yok. bende kurtuluş olarak bu yolu buldum. ama ya psikopat çıkarsa ya katil çıkarsa die korkmuyor değilim. aşka sevgiye inancım yok onu çoktan kaybettim. tek isteğim özgür olmak. 2-3 ay sonra karşılıklı anlaşarak boşanıcaz. bende tek başıma evimde mutlu mesut yaşıycam. bu plan tutarmı?
Cevabın nedir?
Canım benim ayrı eve çıkmak kolay değil. Öyle sahte koca bilmem ne falan da hiç akıllıca değil. Beterin beteri vardır. Yağmurdan çakarken, doluya tutulmanı istemem. Benim ailemde inanılmaz baskıcı, tutucu, camdan baksam sorun eden tiplerdi. Ama baş kaldırdım. Direndim.. Şimdi o kadar rahatım ki anlatamam. Onlara öyle bir güven verdim ki gözleri açık gitmez diye düşünüyorum. Benim babam güvenmeyen hep şüpheci bir tiptir. Ve bana"Ben seni ordunun içine salsam sen girdiğin gibi çıkarsın!" der. Bence böyle fikirleri düşünme. Anlıyorum, özgür kalmak istiyorsun ama o iş o kadar basit değil. Kötünün iyisi. Daha nice insanlar var ne dertleri var başında. Sen onları kendine alıştır. :)
04 Yorumla
Soransen ayrı evde mi yaşıyorsun hayır?
Soran+1 yılnie zorluk çekior mesleğimi yok?
En İyi Cevaplar
Böyle düşünürsen sana akıl veren çok olur.
Ayrı eve çıkmayıver; aynı evde dur.
Ailenle ilişkine zarar verme, ne yapıyorsa iyiliğin için yapıyor.
Bu planın tutmaz, kaybettıklerınle kalırsın. O alacagın adam senı sokaga koyar, ağlaya aglaya babanın ocagına dönersin. Bu işler boyle.
Nıyetın de işlerin de duzgun olsun.01 Yorumla
Soranben hiçbi zman evlenmicem. aslaa. 40 yaşıma kadar ailemn yanında kalamam
Diğer konusunda 791 cevap paylaştı. Bak ablacım Ayrı eve çıkmak istiyorsan evliliğe gerek yok.. Mesleğin varsa kenarda az da paran varsa tası toprağı toplayıp başka şehire gideceksin mümkünse büyük şehire orada kendine bir hayat kuracaksın.. Kadın olduğun için iş hayatında çok zorluk çekeceksin çünkü sana yavşayacak çok erkek çıkacak... Hayat acımasız.. Çıkarsız kimse kimseye zırnık vermiyor... Ama annen baban baskıcı olması kötülüğünü istemedikleri içindir... Malum düşenin dostu olmaz hele ki kadınsan herkes seni kullanmaya çalışacak...
04 Yorumla
Soran+1 yılayrı eve izin yok diorm. sen beni anlıyormusun
Soran+1 yılSaçmalama neden kaçayım. ! o zmn eve hiç dönemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi ben sana evet diyim yarın bır gun maraza çıkarırsan nolacak bir imzadır ama ben senın namuslu duzgun insan olduğunu nasıl anlayacağım ! hı gidip kan verceğim vs vs çileli iş vaz geç kımsede evet demez başını yakmaz tanısam belki derdım ama tanımıyorum o yuzden olmaz yanı ha senı anlıyorum ama olmaz yolun yol değil soylıyım 2 sı nasıl bır ınsansın hırlımısın hırsızmısın nesin bu sorun ! ben guvenemem şahsen empatı yaptım yok abı tutulacak yanı yok yani k bakma o iş yaş !
04 Yorumla
Soran+1 yılsensin hırsız be adam gibi konuş. herkesi kendin gbi sanma. imza var sadece. yüzünü görmücem karşı tarafın o da benmkini görmücek. sadece arkadaş olucaz o kadar. hesap sormak yok ne o banaaa ne de ben onaaa.
Cevap sahibi+1 yılbilemem benım sorunum değil sana kolay gelsin ! hadi ailenı kandırdın allahı nasıl kandıracaksın el vicdan derler adama tiyatro benım işim değil ! ancak yuksek meblağalardakı adamlar yapar oda vıcdansız sa bana ters yolun açık olsun nedıyım !
Soran+1 yılya bir yürü git kardeşim ya:D
Cevap sahibi+1 yıliyiydi :D vaz geç gonull şarkısını yolluyorum sana :D
https://www.youtube.com/watch?v=Rkzy7uW0GkU
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
+1 yılTutmaz :) eline yüzüne bulaşır. Bunun nişanı var düğünü var akrabası var kız tarafı var erkek tarafı var takası var boşanma formalitesi var varda var😄 Aileyi gayet daha kolay edemezsen rest çek sonra yine barışırsınız bu bile daha kolay daha risksiz
03 Yorumla
Soranhayır düğün istemiorm nişan 2 ay kalsak yeter. ailem bu konuda bişe demez asla
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama ısrar etme 😜 Şaka biryana gerçekten zor bir süreç olur. Çok gakın ve güvendiğin bir dostunla yapabilirsin ancak. Ayrı yatakta yatmayı ve evi paylaşmayı kabul edecek bir erkek arkadaş 😉
Soran+1 yılhepsi şerefsz ben onlara hiçbişe emanet etmem. birine teklif etsemde istemez. bir çıkarı olmalı. erkeğinde ailesi baskı yapıodur belki evlen yoksa mirastan mahrum kalırsın tarzında bir baskı :) yani o da evlenmeye mecbur kalmalı ama nasıl:D
Arkadaşlarından sec. Tanımadığını adam belki gerçekten aşık olur boşanma falan.
02 Yorumla
Soranarkadaşlarım ibnenin teki
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. tutacağını sanmam ama istersen karşılıklı anlaşırız :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSenn çıkarn ne
Soran+1 yılözgür olmak içinmi? nasıl olıyor bu
+1 yılOlabilir belli oolmaz. Ama o kisi asik. Olabilir ya da ssen asik olursun en kotu ailen kocanda burada kalsn diyebilid
02 Yorumla
Soran+1 yılyok artık sçamalama. olmaz öyle şey
- +1 yıl
hayat bu her şey olur tüm olasılıklar eşit
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ya o geçivi kocaya aşık olursanız böyle seyler planlı olsada tutmaz planlar
02 Yorumla
Soran+1 yılben aşka yer vermiycegm için böyle bir evlilik yapıcam. siz aşık olursanız diorsunz D:D
+1 yılaile çok baskıcıysa rahat bırakmazlar, evi onlardan uzak tut bari
06 Yorumla
Soranee tabiki yani gebzeye gderim heralde hahaha
- +1 yıl
kız valla seni alasım geldi :)
Soran+1 yılahahahaha niee çokmu güzel yazdım çokmu etkilendn ahaha:D
- +1 yıl
Esprik şapşik bir havan var
Soran+1 yılmaalesf
- +1 yıl
niye malesef
Bunlara kafa yoracağına derslerine kafa yor, yaratıcı Kadın zekası bu olmasa gerek
012 Yorumla
Soran+1 yılokulum bitti. saçma sapan konuşma.
Soran+1 yılhe he troll. senn beynin trol olmuş daha bu yaşta.
Soran+1 yılparam olsa işim olmaz kimseyle safff
Soran+1 yılhayır şu an biriktiriorm zaten. evliliğe kadar daha çok birikir. günde 2-3 iş daha yapsam kimseye ihtiyacm olmaz. ama şu an ayda 5-10 bin kazanabilsem ailemi tınlamaz evdende kaçardım
Soran+1 yılkazanabilirsem dedm offfffff. sende beyn yok
Soran+1 yılöyle bir hayalim yokki zaten ya 10 bin nasıl kzanim. sen normal değilsn
+1 yılBizim ülkede formalite adam çok nefes alman yeterli. İllaki bulursun :))
00 Yorumla- Diğer konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yıltutmaz.. güveneceğin birini bulduğunda onu seversin ve boşanmak istemezsin
02 Yorumla
Soranbenm istememle olmazki böyle şeyler. o da boşanmak istemiorsa BOŞANMAM
- +1 yıl
2 3 ay oldu oldu olmadı boşanırız diyosun bunu kabul edecek erkek kim olur neden kabul eder? cinsellik yaşamak için kabul edebilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir miktar para karşılığı bu işi yapacak ve sadece nikahda ve boşanma davasında seninle görüşecek bir sürü insan var neyin derdindesin bul öyle biri ver 3/5 binlira olsun bitsin
024 Yorumla
Soran+1 yıl3 bine bunu yaparmı gerçekten :d erkekler cidden salakmş ya:DD
Cevap sahibi+1 yılbilemem he mı değilmi yaparmı yapmazmı 3bin olur 5 bin olur ama anlaşmayı baştan imzalı olarak yaparak yapabilirsin bunu bizi iş yerinde şoför var bir kadına 5400tl lik kredi kartı borcunu ödetip evlendi 8 ay evli kaldı boşandı :)
Soran+1 yıladam baya ezikmiş:D
Cevap sahibi+1 yılbişey diyemem ne durumda olduğunu bilmiyorum ama şaka bir tarafa ben şahsen bırak 3ü 5i 30 40 bin verseler yine yapmam böyle bişey
Soran+1 yılyapmaman lazım zaten. anca iyiniyetin olduğu için. bir kızı kurtarmak için yapmalısın :DD ama o da yok sizde
Cevap sahibi+1 yılne demezsin :)
peki aynı şeyi bir erkek istese hangi kadın yapar?
Soran+1 yılben kabul ederm işte bak :SDDD
Cevap sahibi+1 yılpeki bir gün gerçekten birini sevip aşık olup evlenmeye karar verdiğinde bunu o kişiye nasıl söyleyeceksin ben şu tarihte anlaşmalı evlilik mi yaptım diceksin sonuçta dul kalcaksın nasıl olcak o iş
Soran+1 yılöyle birşey olmucak. aştan umudum olsa bu işe kalkışmam. çünkü ben hiçbir erkeğin sevgisine samimiyetne asla inanmam. erkek çıkarcıdır.
Cevap sahibi+1 yılhadi öyle olduğunu düşünelim bir erkek veya kadın olarak aşkı falan geçelim hadi tamam anlaşmalı evlilik diyelim bunun nişanı var nikahı var bunları hepsi masraf onlar ne olcak :D
Soran+1 yılne nişanı yaa. aileler arası bir yüzük. düğün yk sadece nikah.
Cevap sahibi+1 yılpeki nikahtan sonra ne olcak herkes kendi yoluna mı
Soran+1 yılyani öyle olacak. ama aile anlamasın die rol yapılabilir
Cevap sahibi+1 yılbiz seninle bu gidişle evlenmeyiz demi :D
Soran+1 yılnasıl ya evlenmeyzz:D ben senden öyle bişemi istedm arkadaşm:D
Cevap sahibi+1 yıleee bir istemediğin kaldı :D
lan yemek yapmayı biliyon mu bari :D
Soran+1 yılatarım seni uçurumdan aşağı. d düzgün konuş oğlum bnle:D
Cevap sahibi+1 yılyuuuuuuuuuuuhhhh tembel bilmiyom desene lan açıkça :D :D :D :D kız evlensen zaten adam boşar seni ne yicek koltukları mı yedircen adama :D
( uçurum çok yüksek olmasın )
Soran+1 yılben onun hizmetçisimym çalışcam akşamada kadar bide oturup yemekmi yapcam. eşekmiyim ben be:D maaş verrise o ayrı :DDD
Cevap sahibi+1 yıllan çatlak kiremit çalışcan da parayı getirip ona mı vercen yok eğer verceksen hemen evlenelim ben yemek yaparım :D
menemen makarna mantı yeter :D
Soran+1 yılsenin gbi kaba biriyle arkadaş dahi olmam:D
Cevap sahibi+1 yılmesai saatleri içinde kibar olabilirim :D
kuzum harbiden merak ediyorum çatlak mısın sen de :D
Soran+1 yılneyi merak ediosn yaa. tamam be yaparız yemek. istedğin o olsun :D
Cevap sahibi+1 yılne zaman geliyon beni istemeye
Gizli Üye(36-45)+1 yılbanada bizimkiler evlen diye tutturuyor kadayı yemek üzereyim
016 Yorumla
Soran+1 yılama boşanılıcak işin snundaa:D
Cevap sahibi+1 yılBoşansamda en azından denedim artık peşimi bırakın derim
Soran+1 yılsevdğin yok mu
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne sevdiği o tür şeyler bana sıkıcı geliyor
Soran+1 yılseninde ağzın yandı o zmn
Cevap sahibi+1 yılAllahtan ayrı evde yaşıyorum ama bana geldiklerinde ya da onlara gittiğimd artık evlen torun istiyoruz diyorlar keşke kardeşim olsa onu sürersim öne öyle bir şey de yok her gün annem bir kızın fotoğrafıyla geliyor yok ailesi iyimiş güzelmiş kariyer liymiş kafayı yedirdek bana.
Soran+1 yılsen ayrımı yaşıorsn harika ya. bende ayrı yaaşayınca ayda bir gidicem aileme. ona ragmen seni boğuyorlarmı
Cevap sahibi+1 yılTek evlat olunca boğuyorlar tabi annem dünde atmış bir kızın resmini tıp okuyormuş kıza resmimi göstermiş telefon numarasını almış kız haber bekliyormuş benden sayelerinde kız bulamayan adam durumuna düştüm :)
Soran+1 yılannene sölermisn banada ayarlasın yaa süper bir kadın ya hahahha:DDD
Cevap sahibi+1 yılÇevresi geniş kadın ayrıca kimseyle konuşmayada çekinmez sokakta gördüğü kıza bile diyebilir valla kızı olsa çoktan evlenmişti zaten :)
Soran+1 yıltam istedğim gbi bir anne :DDD çevresi bol aday çok:DDD valla çok şanslısın sen yaa. öyle bir annem olsa çoktan evlenmiş özgür olmuştum ben.
Cevap sahibi+1 yılSüper annedir ama bu huyu kötü İşte evlenecek olsam şirkette büssürü stajyer ve işe heni başlayan çıtır var sürekli gözleri bende kaparım en güzelini evlenirim kadına evlenmek istemiyorum diyorum ama anlamıyorki :)
Soran+1 yılBen erkek olsam bnde evlenmezdm. haklısın evlenmemekte. kimse güveniceksnde evleneceksin söylesene? kaldımı güveniceğin birisi? hayır. ben mecburiyetten istiorm. ailem sussun bana karışamasn die.
Cevap sahibi+1 yılGüven meselesi degilde özgür lük sorumlu luklar korkutuyor gece hayati olan arkadaş cevrsinde cok kız olan biriyim bana beni kıskanmaya cak hesap sormayacak biri lazım
Soran+1 yılformalite evliliktenmi bahsediorsun arkadaşm :DD senin istedğin şey normal bir aşk evliliğinde asla olmaz.
Cevap sahibi+1 yılBana gore kiskanma kisitlama kendi ne guvensizlikten oluyor ayrıca evlenince birde surei ilgi bekleyecek bir esin olacak düşündüm de bu tip okuyan kiz bana iyi olur resmide laptop ta acik hem doktor olunca yogunda olur sıkma beni o kadar sanırım ariyicam neyse umarim sende bulutsim birini
Gizli Üye(36-45)+1 yılaradigim kriterde bir kiz buldum sonunda :D ayni dert bendede var gel evlenelim :)
011 Yorumla
Soran+1 yılderdin ne söle. d
Cevap sahibi+1 yılaile baskisi :D annem dun senin yasindakiler ikinciyi aldi gaymisin olum sen dedi la bana :D
Soran+1 yılhahahahaha yok artık böylemi dedi. d
Cevap sahibi+1 yılvallahi oyle dedi yaa :D evlen benle ya bide tavuk kani gosterdikmi olay tamam :D
Soran+1 yılkomedisin yaa:DDD senindemi sevdgin yok. nie evlenmiosn
Cevap sahibi+1 yılne sevmesi yaaa :D bana ters oyle ilsiki falan tek gece tamam ;)
Cevap sahibi+1 yılgel mesaj da sohbet edelim az detaylari konusuruz hem :D dugunu italya da yapalimmi :D
Soran+1 yıl:DDD koptum yaa italya hee:DDD
Cevap sahibi+1 yılbegenmediysen corumda da olur
Soran+1 yılaç gizliyi. d
Cevap sahibi+1 yılactim gizliyi :( oysa ne guzel gizemli bir adamdim yaaa :(
Tutmaz yine ailenin yanina döneceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
+1 yılGeneleve dusmede sonundada
06 Yorumla
Soran+1 yılmesleğim var he salk knuşma
- +1 yıl
Mesleğin varsa çek git başka şehirde çalış evlenmek ne oluyor dul kadını kimse rahat bırakmaz ama bekara laf etmezler
Soran+1 yılcanım ben bunu hiçmi düşünmedm sence. ? başka şehirde işe izin yok !!!
- +1 yıl
Gerçekten iyi bir koca bul gerçek evlilik yap olmazmi
Soran+1 yılonu bulmak zengin olmaktan daha zor :)
- +1 yıl
Oda doğru 😂😂 senin iş sakat gibi geldi bana iyi düşün taşın
- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafaya bak kafaya kafa değil şeytan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa nie öyle diosn. d
- +1 yıl
yapma be kızım
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor baya bir bu planın tutması.
00 Yorumla - Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir enayi nereden bulacaksın ki? 😯
04 Yorumla
Soranişte bende bu enayi nerden bulunr onu düşünüorm.:d
- +1 yıl
Adam bedavadan DUL olacak :S :) :D
Soran+1 yıldul olmak kötü bişemi. evde kalmaktan iyidr dulluk
- +1 yıl
Kötü bir şey değildir ama ilişkiye girmeden sırf senin için formaliteden DUL kalmak kötü :S
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bulacağın kişi cidden güvenilirse olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen. ama neden kabul etsin. onuda düşünüorm. salakmı bu herif nie kabul etsn
- +1 yıl
Bunu türkiye'de o yüzden yok o kadar hazırlık olacak aileler tanışacak bir zaman geçecek falan sonra eşyalar düzülecek falan filan ve baktığın zaman bir şeylerin afrikası olan türkiye de sonrasında seni kolaylıkla bırakacak vaftiz edilmiş kutsal biri falan bulman lazım. Anca öncesinde noter anlaşmalı bir sözleşme falan yaparsan belki bir umut
Soran+1 yılya hiçbirşey istemiormm herşey onun olsun. sadece amaç özgürlük.. tek olmanın yalnz olmanın verdği huzur:D
Soran+1 yılsabretmemin sebebi ne. sabredince zengnmi olucam
Soran+1 yılkimse ailesyle 50-60 yaşına kadar yaşamak istemez. istiomusn sen 50 yaşındayken ailenle kalmak söle
Soran+1 yılevde kalmış die alay edilmek istemiorm. kendime ait yalnz bir hayatım olsun.
Soran+1 yılen azından ailem laf etmez..
Soran+1 yılinş olur..
Çok zor başına bela olmadan bırakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılmedeni olmalı zaten
+1 yılPara verirsen bulursun.
00 YorumlaKaç para teklif ediyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 kruş?
Soran+1 yılayrı yaşanıcak zaten. bana karşı bir sorumluluğu olmucak. istedğyle olabilir. bende aynı şekilde.
+1 yılIyide adam ya senle yatmak isterse
04 Yorumla
Soran+1 yılgüvenilir dedim değilmi. güvenilir insan öyle şeyler yapmaz
- +1 yıl
Ateş ile barut ta bir arada durmaz cicim
Soran+1 yılbirarada durmucazki zaten of !
- +1 yıl
Ozmn ayrı
- Diğer konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi sevip evlen fazlasıyla mutlu olursun.
00 Yorumla Bence böyle bir yola girme girenler çok pişman
00 YorumlaEvin varsa, tek basına git yaşa madem
03 Yorumla
Soran+1 yılbaba bırakmıyor diorm sen beni nerenle dinliosn !
Soran+1 yılparam yokkki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D hahaahaha mantığa bak
04 Yorumla
Soran+1 yılGülmesen keşke ergen kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılburada ergen olan sensin kızım
Soran+1 yılsizin gbi namussuz erkekler yüzünden ergen oluorz işte bu düşüncelerle k. bakma
Cevap sahibi+1 yıl:D namussuz ve ben öyle mi iftira atmak ne kadar büyük bir günah biliyosundur ve cahiller bu şekilde konuşur mal
Parayla bulabilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılee paramı var
Soran+1 yılbiraz daha para kaznaıp ayrı eve çıkmalıyım. ama ayrı ev yasakk
Soran+1 yılvar işim :d babam gittiğim evi basar ya:D
Soran+1 yılayrı eve çıkmalısın o zmn:d
+1 yıl2 3 aya anlasmali bosanamazsuniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay olsun. hadi 1 sene olsun. sorun değil.
- +1 yıl
En az 1 sene kanun açık evlenelim mi?
Soran+1 yılhee oldu. dost bile değiliz daha:D
- +1 yıl
Ben dostumu zikmem zatej dost olmayalim 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yıl34 yasinda biri isini gorurmu
03 Yorumla
Soran+1 yılGörür kardeş:D
Cevap sahibi+1 yılOzele gel grslm
Soran+1 yılaç kendni
+1 yılŞaka gibisn.
06 Yorumla
Soranseni gldürdüysem ne mutlu bana
- +1 yıl
Bence daha farklı yöntemler denemilisin
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
Formalite evlilik olmayacak her yöntemi dene. (;
Soran+1 yılO kadar zekisinki..
- +1 yıl
Çok naziksin. (:
Gizli Üye(30-35)+1 yıltutar kanki
00 Yorumla
+1 yıl20 bin TL ye olur :D
04 Yorumla- +1 yıl
@tutku20 kaç veriyon :D
- +1 yıl
@tutku20 peki bende saKasina dedim zaten :)
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası