Yaptığın kezbanlığa bağlı arıza bir tip isen sürekli kavgacı ya da erkeklerle konuşan ya da karşındaki adamı dinlemeyen sen kimsin tarzında takılan aynen de öyle eldivenle bile sevilmezsiniz
:) boş ver insanın karakteri kezban olmasın, insanın ruhu kalbi düşünceleri kezban olmasın. önemli olan o, kendinle barışık birisin bu bile seni sempatik yapıyor :)
Helal fakirliğin doktorasını yapmışsın, master tezi diye okutulursun vallahi, fakirsin falan ama en azından dürüstsün, İzmirde olsan alırdım, üstüne de sinemaya giderdik tatlı matlı abur cubur yerdik oh mis
bak bak nasıl neşesi yerine geldi e tabi kafasını ütüleyebileceği bi saf buldu yol boyunca daha ne olsun, abi-kardeş gibi hahaha:) ufak tefek birimisin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yaptığın kezbanlığa bağlı arıza bir tip isen sürekli kavgacı ya da erkeklerle konuşan ya da karşındaki adamı dinlemeyen sen kimsin tarzında takılan aynen de öyle eldivenle bile sevilmezsiniz
Kezbanlarin değerini anlayacaklar zaman geçtikçe... Takma kafana
Njxjjx eyvallah
çok mu kezbansın orta mı az mı ona göre değişir? :):)
Çokkk
:) boş ver insanın karakteri kezban olmasın, insanın ruhu kalbi düşünceleri kezban olmasın. önemli olan o, kendinle barışık birisin bu bile seni sempatik yapıyor :)
Teşekkürler efendim🌹🌹
rica ederim, zamanın olursa bi kahve ısmarlarız artık
Sanal kahve mi😂
ya sanal manal olsun, sus onu bulamayan da var :), gerçekte ne kahve içersin bilmiyorumki ikram edeyim , kızlar türk kahvesi falan sever genelde?
Pepsi kola alır mısın bana
Yanında döner, fakirimde 3 gündür bir şey yemedim
Alır mısın doğu abi
Helal fakirliğin doktorasını yapmışsın, master tezi diye okutulursun vallahi, fakirsin falan ama en azından dürüstsün, İzmirde olsan alırdım, üstüne de sinemaya giderdik tatlı matlı abur cubur yerdik oh mis
Ohh mis😂😂
Şaka yaptım ya Allah razı olsun, şükür durumum var
ohh o zaman bizede gezmek dolaşmak düşer, sende sağol, gezi arkadaşı olursun, kafa ütülersin bık bık bişiler anlatırsın gezerken :)
😀😀😀
bak bak nasıl neşesi yerine geldi e tabi kafasını ütüleyebileceği bi saf buldu yol boyunca daha ne olsun, abi-kardeş gibi hahaha:) ufak tefek birimisin?
Maalesef kezbansan evde kaldın demektir cnm🙏🏻🦋😂😂
Kezban olduğunu nereden çıkardın. Olumsuz benlik algısına sahip olmayasin.
Lan Kezban olsan ne olacak ben olurum sana sevgili ağlama ☺️
Ne özelliğin var da kendine kezban diyorsun?
Bıyıklarını alırsan koca bulabilirsin.
😂😂😂😂
neden böyle düşünüyorsun
Abi sen 32 yaşında mısın gerçekten?
35 im neden?
36 gosteriyon diyecektim
Yani:)
En çok kezbanlar koca buluyor
sevilir yeterki sadık olsunlar
Bulursun bulursun niye bulamayasın
Bazıları kezban sever :D
Kezban mı kezban kızlar nasıl oluyor ya..
Yoo kezbanlar daha çok hoşlarına gidiyor :)
Sevilirsin koca da bulursun merak etme
Who is kezban
Daha rahat bulursun
Kezbanlikla ne alaka amac neydi bu sorunun amaci
bulamassın
Muhtemelen.