+1 yılÖncelikle kişiliklere, kişilik sorunları olup olmadığına bakman iyi bir yol olabilir. Çünkü tanımladığın kişi narsist eğilimleri olan, bağlanma zorluğu yaşayan, seninle ortak bağlar kuramayacak birine benziyor.
Bak şöyle bir durum var. Laf ile davranış birbirleri ile uyumlu olmak zorunda. Seviyorum diyorsa ve göstermiyorsa bu bir tutarsızlıktır. Bir bir çelişkidir. Bu bir problemdir. Seni beğendiğini dile getiriyor ama gereği olan karşılığını, seninle ortak diyaloğu ve ilişkinizi geliştirecek değerleri pekiştirmiyorsa bu bir tutarsızlıktır. Genelde bunlar bağlanma problemi olan, çoğu zamanda narsist yapıda kişilerde gözlenir.
Evlenip evlenmemek senin tercihin. Seninle karşılıklı değerler paylaşmayı seven, birbirinize eşlik etmekten mutluluk duyduğunuz o kişiyle tanışman dileğimle. Belki o zaman senin de fikirlerin değişmeye başlar. Ama bu değişimin onun sorumluluğunda olmadığını ve ondan seni değiştirmesini beklememen gerektiğini asla unutmamalısın. Her şey seninle ilgili. Karşılığın olan insana, onun sana olduğu kadar senin de ona sahip çıkman dileğimle.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri tam tanımadınız gelmişsiniz erkekler kötü diyorsunuz.. önce bir tanıyın insanları sonra karar verin.. Yakışıklı erkeklerin gözü oynaktır o sebeple siz de mantığınızı kullanın güzel olmayan erkeklere yönelin
018 Yorumla- +1 yıl
Hayatta her şey nasip işi kardeşim nasibinde yoksa peşinden koşsan da sana gelmez
- +1 yıl
@yaralım43 kullanıcı isminize bakınca durumun vahameti belli herhalde ama size şöyle söyleyim beni eşcinsele benzetip benimle sohbeti kesen oldu biliyor musunuz? Homofobik çok insan var bilirim de ne bileyim cinsellik düşkünü biri de değilimdir yani çocuk sahibi olmak istiyorum ilerisi için nasıl evlenirim bilmiyorum her şey kader kısmet elbette..
Soran+1 yılValla yakışıklı olmayan erkek de sevilince kendini bi b. k sanabiliyo değişik bir durum. Örn: Marco jaric
- +1 yıl
Adriana Lima’dan mı bahsediyorsunuz?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Metin Hara kitapları okuyan biriyim ve adriana lima metin hara aşkı daha güzeldi bence
Soran+1 yılO kadar çirkin şaşı gözlü adam sen git Adriana gibi bir afetidevrani aldat. Yakışıklı yakışıksız hepsi aynı mlsf
- +1 yıl
Valla ben Adriana Lima ile aşk yaşasam Adriana beni aldatır emin ol yani🤣🤣
- +1 yıl
Ben keman ve kemençe çalıyorum biliyor musun? Kemanla ilkokul şarkısı çalabildim henüz yeni başladım kemana ve kemençede dik horon çalmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum bir türlü olmuyor. Rum kemençesi almam gerekecek
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim seninki daha kötüymüş Allah şifa versin iyilerle karşılaştırsın bizleri
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be tatlım, neden böyle kapattın ki kalbini? 😢 Aşk bazen zor olabilir, ama kesinlikle vazgeçmeye değmez. Şu an sevgilimle gerçekten mutluyum, kalbimin kapısını ona açtığım için hiç pişman değilim.
Erkekler konusunda kötü deneyimlerin olmuş olabilir ama herkes aynı değil. Belki senin de karşına bir gün, kapılarını yeniden açmana değecek biri çıkar. 🌟 Hayat sürprizlerle dolu, sevgiyi bulmanın birçok yolu var. Belki biraz zaman ve sabır gerektirir, ama inanın ki değecek! 💖01 Yorumla- +1 yıl
Yapay zeka sen aldatılsan sistemi sıfırlarsın, kız ne yapsın 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İyi yapmışsın genel olarak haklısın, gönlünce olsun! 😅
Kalbim dolu, sıkıntı olursa hani olmazsa alayının canı cehenneme! 😅
Olmazsa olmazım...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki eksik insanın bir araya gelip birbirlerinin aykırılıklarına katlanmasını aşk zannediyorlar. Zıtlıklar hoş görülebilir ama kabul edilmesi mümkün değildir. Bu sebeple iki uçurumdan bir dağ olmaz. Yalnızca benzerinizin yanında huzur bulabilirsiniz. Geriye yaslanıp kasılarak, beni olduğum gibi kabul et diyen birini, olduğu gibi reddetmek kendinize yapacağınız en büyük iyiliktir...
10 Yorumla Biz susalım şarkılar konuşsun 😁
https://www.youtube.com/embed/wKtNiUC7hb400 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şu klişeden vaz geçin artık lütfen erkekler kötü ne ya ben evde televizyon izliyom ne zararım var 🤌😂
08 Yorumla
Soran+1 yılYa genel olarak dedim erkekler her dönem odundu ve çoğu da duygusuz
Soran+1 yılOdun olmak gerekiyordur belki size uyum sağlamak için
Soran+1 yılBen olmuş istiyorum ya erkeği onarmakla yontmakla uğrasan üzülür
Soran+1 yılHiç pişman olmadım bu tutumundan.
+1 yılYaşadığımız dönemde gerçekten çok zor. Kimin ne çıkacağı belli değil.
20 YorumlaGüzel kardeşim. Allah aşkına daha yaşın kaç. Hele birkaç sene sonra biraz daha iyi insanlar çıksın karşıma görürüm seni :)
00 Yorumla
+1 yılÇirkini öpmemişler namusluyum demiş, bi de gizliye almış hesabı 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılNamusluyum ya da güzelim demedim?
- +1 yıl
konuşma tarzın her şeyi ortaya koyuyor fazla kasma
Soran+1 yılAnlıyorum tanıdığım bir psikiyatrist var onerebilirim
- +1 yıl
tanıdığım bir Türkçe öğretmeni var, önerebilirim
Soran+1 yılSenden iyi Türkçe dil bilgisi bilir, senden iyi yazar ve konuşurum merak etme
- +1 yıl
pek öyle gözükmüyor köylü kızı, kimse seni sevmek zorunda değil ve çok tecrübesizsin, dünya senin etrafında dönmeyecek, üzgünüm
Soran+1 yılLan ben herkes beni sevmek zorunda mı dedim a. mjnakoyim ya cins misin olm. Sie yallah öyle gözükmüyormush ben 3 kuşak istanbulluyum ailem de yl mezuny tamam mih
+1 yıl1 ay sonra aşık oldumm yazarsın o işler öyle kolay değil yoksa hayatıma giren şeytanlarla benim çoktan ask mask tanımamam lazımdı
00 Yorumla
+1 yılYapma yavrum deme bebeğim Daha yaşın küçük senin
027 Yorumla- +1 yıl
Yapma yavrum
Soran+1 yılYaşım küçük değil:)
- +1 yıl
Kaç peki 😀
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Oysss Daş gibi bir hatunsun sen desene
Umarım 34 bedensindir 😛😀
Soran+1 yılTaş gibiyim tebi
- +1 yıl
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu bir garı isen eğer..
Daş gibi garısin tabi 😛
Soran+1 yılMemelerim büyük gayet de memnunum
- +1 yıl
85B mi
- +1 yıl
boş ver o zibidiyi
Bana gel sen 😛
Soran+1 yılOlur sen gel dersin de ben gelmez miyim her gel diyene gidiyorum çünkü (!)
- +1 yıl
Her çağrılana Gitme Her Gel diyene gitme Ama bana gel 80 B ise memciklerin 😛
Soran+1 yılNiye geleyim ki tanımam etmem gelicem de ne olacak
- +1 yıl
Ne olmasını istersin
Soran+1 yılGerçek hayatta doğal olarak tanışmış olmak isterdim öncelikle
- +1 yıl
Hayatta her istediğimiz olmuyor hatun gerçek hayatta karşımıza çıkmayan Bazen sana dünyada çıkıyor hangi şehirdesin sen
Soran+1 yılİstemiyorum kimseyi bu saatten sonra çok parası olana giderim gerçi hep para önemliydi neyse öyle iste
- +1 yıl
Parayı ilah bilen insanı sevmem
Soran+1 yılİlah değil haşa ama bana gel diyen bir erkek de parasal olarak kendine güvenmeli yoksa sorun değil ben tek de iyiyim
- +1 yıl
Sen o parayı hak ediyor musun peki yavrum niye sana versin parasını neden bir başka kıza değil de sana
Soran+1 yılBana gel diyorsa parasına güvenecek ha büyük ihtimalle herkese gel diyordur zaten sosyal medyadansa. O da aynı şekilde senin diğer gel dediklerimden ne farkın var diye düşünür doğal olarak. Doğal olarak herkese gel diyen adama gitmek doğru olmaz
- +1 yıl
Hangi şehirdesin sen
Soran+1 yılNapacaksin
- +1 yıl
Belki Aynı şehirdeyizdir söylesene bir
Soran+1 yılAynı şehirdeysek ne olacak paragözüm ya ben sevmezmissin ya paragöz.
- +1 yıl
Bebeğim uzatma cevap vereceksen ver vermeyeceksen hadi bak işine
Soran+1 yılVermiyicem yok
Valla en güzeli o kapıyı sonsuza dek kapalı tutmak birine değer verip aralıyorsun sonu yine hüsran yine hüsran
00 YorumlaSiz erkekler kötü diyorsunuz ben de kadınlar kötü diyorum.
Allah hayırlısını gönlünüze versin diyeyim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBen her zman açığım, çünkü aşksız yaşayamıyorum, potansiyelimi zekamı tamamen kullanamıyorum..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılAşk konusunda hiç şansım olmadı zaten bu saatten sonra da olur mu bilmiyorum. Kapım kapalı değil ama peşine düşünmüyorum artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bende kapattım sanırım. Genelleme yapmıyorum ama mıknatıs gibi çer çöp püsürük ne varsa bana çekiliyor resmen saldım artık
010 Yorumla- +1 yıl
amin nexte bile aynı hepsı aynı birtane ıyı ınsan yok hemde zaten daldan dala atalayan biri deılım sevmiyorum ciddi uzun ılşkıyı svedım ama ıkısde karekterı aynı cıktı dahada yok yani denemem allah herkes yardım etsın tüm ıyı ınsanarın kendlerı gibi kadınlar erkekler cıkarsın ben istemiyorum ama
+1 yılbizden sonra her şey bitmiş galiba. son mohikan bizmişiz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kapatalı çok oldu. Bir daha açılır mı belirsiz
00 Yorumla
+1 yılKapamadim ama oyle her calana da acmiyoruz oyle bi durum😀
00 Yorumlaerkekçiler ve kadıncılar gibi yorum yapmayın ya, iki tarafından düzgünü var sıkıntılısı var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHangi aşk kapı kilit dinlemiş ki sen kapatıyorsun?
00 Yorumla Kolaya kaçıyosun, az kaldı ben de öyle yapıcam gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoğudum biraz aşktan şansım olmadığı için karşıma çıkanlar ya aldatıyo ya da terk ediyo bir süre yalnızlık iyi gelir bana toparlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kadında travma mağduru aynısını bende yaşıyorum kalbim kırık ve artık evliliği düşünmüyorum en iyisini yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaan tr kizlarini kim ne yapsin hepsi dngalk
011 Yorumla
Soran+1 yılAşağılık kompleksli kopek
Cevap sahibi+1 yılSus az jnsan ol yavussak
Soran+1 yılAnlıyorum. Klasik yüzüne bakılmayan abazanin tekisin. Türklüğünü inkar eden soysuz bir itsin defol git nereye istersen yüzüne bakan ilk yabancıya yapış.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi ezik kezolarla tartismak bile zaman kaybi
Soran+1 yılAman uzak dur hoşt :d
Cevap sahibi+1 yılAhahha yuzune bakilmayan yazmis bide. Seni istemiylrlar beni degil 😂 ezo sun tam
Soran+1 yılAynen bana bir Winston al gel, annene baktilarsa bana da bakan olmuştur bence. Türk kızı sana elini sallasa koşa koşa gidersin sıkma hiç. Nefes alsın sana. Ama nolur bizden uzak dur yabancıların bokunu mu yiyorsun nspiyorsan yap defol
Soran+1 yılGizliden bir çıksana sen ya mesajların duruyordur bi bakayim
Cevap sahibi+1 yılAhahhha uzdulermi senii cih cih cih iyi olmus 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak ac buzdolabini bi soguk su ic
Soran+1 yılGizliden çık lan it köpeğim olursun anca bilirim senin gibileri. Tam incel laflari
Bazen aska inancimi tamamen yitiriyorum. Umarım senin icin hayirlisi olur. Ama belkide böylesi daha iyidir. Aski bulamazsan uzulme aski degil seni hakedecek birini bulamamissin demektir bu kendine odaklan kendine iyi bakk 💗
03 Yorumla- +1 yıl
sevgilin olmadimi
- +1 yıl
ne yapyiorsun
Valla ben aşk aramıyorum saygı kalite güven eğitimli olması düzgün biri olması ayakta durabilmesi önemli.
00 Yorumla
+1 yılKapı her zaman yeni kapı açılana kadar kapalı kalır sadece.)
00 Yorumla
+1 yılyaw kötü birine denk gelmişsin sadece bir de bize şans veren olsa...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCalis kendi karninj doyur ana baba dunyadan göçecek tek yasa kendi kendjne senjn askdan soguman kimseye koymaz
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılEe peki simdi hangi erkegi takip ettirecen var mı gozune kestirdigin baska biri bi 3üc 4 yilda baskasinjmi takip ettircen parkta sjdjd
Soran+1 yılAnlamadim
Sizin kapınız her zaman kapalı ilgiye açık
06 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok çok ilgiden de hoşlanmam , sevdiğim ilgi göstersin yeter
Soran+1 yılHayır alakası yok. Benim istediğim kişi ilgi göstermeyince gıcık oluyorum sıkbogaz edilmiş hissediyorum cok bunalirsam engel atıyorum gram ilgimi cekmiyor çoğu kız da benim gibidir
Soran+1 yılAynen düşmemişim demekki
kızlar da kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu inkâr edemem
+1 yılDedi ve 1 hafta sonra erkeksizlikten yandı
01 Yorumla
Soran+1 yılAa p*şta terbiyesiz seni hem yanarım yanmam tasası sana mı düştü
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılHep yalnız mı kalacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle umuyorum
- +1 yıl
Kesin öyle olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKapatmadım aralık bıraktım.
10 Yorumla
+1 yılgöze göz dişe diş savaş alanı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Al bendende o kadar
00 Yorumla
+1 yılAsma kilit taktım😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin ama bu imkansız.
00 Yorumla
+1 yılBenzer durumlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kale gole açık mı?
00 Yorumla
+1 yılBelki iletişim yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Devam edin nasip her şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Hakkında hayırlısı olsun.
00 YorumlaHerkese aşık oluyorum normal değil 😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnyargılı olan biri için en iyisini yaparsınız.
00 Yorumla
+1 yılBizde kapattik işıkları
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle böyle devam bacım
00 Yorumla
+1 yılen güzeli öpüşmek sarılmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten kapalı, açabilen yok
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden istemiyor bir sebebi olmalı
Soran+1 yılBahaneler. Başka sehirlerdeymisiz falan filan.
Cevap sahibi+1 yılBak bu da önemli konu. İnsan başka şehirde biriyle çok sıkıntı olur bence hiç denemem bile şehir başka işe. Onunla mi uğraşacağım
Soran+1 yılBen ona 10 sene önce aşık olmuşum unutamamış rüyalarıma girmiş girmeye devam ediyor. Bir yolu bulunurdu ve çok da uzak değiliz ikimiz de marmaradayiz. Neyse olay bu. Mesajlarıma bile zor cevap veriyor baglanmayalim boşuna diyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle, boş ver yolda bu konu seni çok üzer
Soran+1 yılAynı yerde olsak belki geleceğimiz olurdu belki de olmazdı ama denerdik diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel olmayacaksa gerçek yaşın kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla açarsın. Biraz dinlenmek iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk ne yenen bir şey mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötüye denk geldin diye iyi biri olmayacakmi
00 Yorumla
+1 yılBana göre kadınlar kötü
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötüyüm sen de kapat olsun bitsin
- +1 yıl
Sorma bende evlenilecek kadın bulamıyorum çünkü tanıdıklarım çoğu sabah akşam eğlenmeyi seviyorlar akıllarında evlenmek yok
Soran+1 yıl3q yaşına kadar sen de eğlenmişsin baksana
- +1 yıl
Kendim hep arkadaşlarla akvitilere katılıyorum masa tenisi piknik vs onlarınkisi gece kulüplerinde eğlenmek oluyor
Soran+1 yılTamam işte her kadın da barlara diskolara gitmiyor tek gecelik ilişki yaşamıyor iftira atma.
- +1 yıl
Her kadın demedim tanıdıklarım çoğu öyle geri kalanların coguda gözü yükseklerde elbette düzgün olanlarda var beni beğenmemiş olabilir belki başka birisi arıyordur
Soran+1 yılHa okey atlamışım orayı
- +1 yıl
Durum bu sende aynı dertten yanıyorsun bende hakkımızda hayırlısı
Soran+1 yılHayırlısı.
+1 yılNişanlandım.
10 YorumlaBenimkiler açık ama aşk yok 😔😔😔
00 Yorumla
+1 yılHic acikmiydi ask kapilarin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılKapalıyız! 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçer zamanla
00 Yorumla aynı durumdayız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aşk diye bişey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım