Selamlarr sabahlayanlar,
Bu gece dön sağa, dön sola uyuyamadım.

Neyse efenim gelelim soruya, kalbinizin kapısını kapattınız mı?
Bu şarkıyı dinleyerek uyandım, armağınım olsun.
Selamlarr sabahlayanlar,
Bu gece dön sağa, dön sola uyuyamadım.

Neyse efenim gelelim soruya, kalbinizin kapısını kapattınız mı?
Bu şarkıyı dinleyerek uyandım, armağınım olsun.
Hayır elbette sevmeyi seven biriyim kalbimi sevgiye kapatmadım. Ama aşka küstüm çoğu zaman istemedim. İstemediğim zaman daha çok başımda bitti. Duygularla ilgili kararlılık çok beyhude bir çaba bence.. kurala tâbi olamaz
Nerdeyse kapalı gibi, çünkü çok kriter koyuyorum. Örneğin çalışmayı seven birisi olsun, çevresi düzgün olsun, boş şeyleri sevmesin, egoist, bencil veya ukala olmasın, kitap okuma veya araştırma yapmaktan keyif alan birisi olsun, kendini sürekli kariyer peşinde kovalayan ve eğlenceli birisi olsun... gibi 😅 çok fazla şey istiyorum. Böyle oluncada kimseyi beğenemiyorum
Aşksızlık krizini kafama takınca aşka sevgiye aşırı derecede aç oluyorum; ama arkadaş ortamım, türlü bahanelerle aşka sevgiye engel olduğundan dolayı, aşkı sevgiyi başka şehirde arama isteklerim üst seviyelerde. İkide bir otomatikman açılıp kapanıyor. Durduramıyorum.
Günaydın..
Kalbimin kapısını kapattım... işimle haşır neşir olmaktayım.. yeterince parçalandı💔
En güzeli
Cevap
24Cevap
Kapatamam. Ben Aşkı yaşamayı seviyorum.
Selamlar,
Evet kapattım şu an için, çünkü sevgi veya aşk gibi kavramlara artık inanmıyorum. bunlar benim için bir anlam ifade etmiyor. çünkü hayal etmek ya da beklentiye girmek sadece hayal kırıklığını getiriyor beraberinde.
Bana göre bu dünyada sevgiden değerli bir şey yok o yüzden kapatmayı doğru bulmuyorum.
Sevgiye her zaman açık, sevmeyip seviyor gibi yapan sahtekarlara kapalı 👻
👌
Şu an kapım açık ama sadece o kişiye açık. Bekliyom gelsin diye. Kapı açıkta kaldığı için kalbim cereyan yaptı ama olsun beklerim ben 🙂
İnsan sevgisiz yaşayamaz. Aynı zamanda yalnız da yaşayamaz. Her manada sevgiye kendimi kapatmadım
Kapıyı Pencereyi açık tutuyorum bir kırlangıç gelip omuzuma konar mı acep diye.
Yok kapalı değil, ben aşka aşık biriyim 😀Şarkı için de teşekkürlerr
Evet. Hatta direkt kalbimi kapattım. Her şeye, her duyguya ve her insana ¢
Asla... Niye kapatalımki. Kalbimize girmeye çalışan herkese sonuna dek açıkk🥰
Tanışmak isteyenşere de🥰
Evet kapalı herkes kendi yoluna
Emin misin tam kapalı mı, yoksa kıyık mı 😅
Kapalı kapalı 😄
Şşşş özele gel sjsjsj
Kalp bir kapı gibi ama anahtarı kimde olduğunu kimse bilemez Allah hayırlı insanlara actirsin o kapıyı amin
Kalbim yok ki
Nasıl geldin bu noktaya, kırıla kırıla mı
Hayır kırılmasın diye önlem aldım
En güzeli
Kapalı değil, daha yeni başlıyoruz..
Hayat bu, neler getireceği belli olmaz.. Sen kalbini açık tut tabii herkes mutlu olmayı hakkeder
Tabiki, hayatın neler getireceği belli olmaz. Kalbim de açık, teşekkür ederim. Umarım bir gün herkes ait olduğu yer de mutlu olur.
Ait olduğu yer de olamıyor herkes maalesef. Bir gün biri geliyor, tüm sahip olduklarını elinden alıyor. Umarım bazılarımız daha şanslıdır, rica ederim.
Umarım bir gün herkes kendini bir kişiye ait hisseder. Bu his güzelmiş çünkü.. Bu arada kimse kimsenin sahip olduğu şeyi elinden almaz, senin olan sen de kalmadığı sürece.
Bu hissi hissedebilmek güzel, tabi ki öyle.
Hayır kapatmadım yaşamayı seviyorum
Ardına kadar açık. Hak eden alır...
Kapatmadım ama tam açık da değil
Bilemiyorum Altan bilemiyorum
Kanuninin mührüyle mühürledim 😀
içerisi dolu olduğundan kapalı
kapatmadım
sadece kapımı çalan yok
Hayır kapatmadım.
Sevgilim var
O kapının önünde hamak kurdum sallanıyorum
Kapatmadım sevgiye ihtiyacı var çünkü