Hayır, kapatmadım. Kapatmak için yaşadığım olumsuz deneyimleri yeterli bulmuyorum. Bundan önceki ilişkilerimde hayal kırklığına uğrasam dahi bir kişinin yaptığını tüm karşı cinse veya aşka yoramam. Aşk, güçlü ve güzel bir duyguyken kapatmam zor açıkcası.
Karşı cins hangi meslekte çalıştığımi onemsemeden sevmeli. Daha hangi meslekte çalıştığımı duyan karşı cins , direk ben seninle ileriyi dusunmuyorum diyerek gidiyor. Böyle bir karşı cinse aşık olunur mu? Aşk dedigimiz şey karşılıksız saf bir sevgidir. Saf bir sevgiyle seven 10 milyonda 1 . O da beni bulmaz herhalde.
Aşk, siz isteseniz de istemeseniz de bir gün ansızın içeriye girecek. Ben istemiyorum, işim olmaz aşk ile diyenleri çok gördüm. :) O öyle bir duygu ki tarifi mümkün değil...
Kapıları kapattım ama sonsuza dek sayılmaz. Duygularımı tamamen öldürüp bu sefer de beni geçmişte de düşündüğüm gibi istisna kitleden ve tam aradığım gibi olan, beni gerçekten seven birisi olursa diye kimsenin hakkını yemek istemiyorum da ondan. Bu kadar da duygusuz olmamak lazım.
Sonuçta gerçekten fikrimi değiştirecek kişi karşıma çıktığında ona kapım açık olmalı. Öbür türlü, o kişiyi haksız yere kırmaktan başka bir şey yapmış olmam.
Kapıyı falan kapatmadım ama kapılar kilitli bu günlerde anlam veremiyorum triplerdeyim kafayı yedim bak karnım acıktıııııııı karpuz yiyorum diyet hesabı doymadım lanet olsun napıyım sence bozuyum mu orucu. işte hayat böyle.
33 yaşundayim daha sevgilim olmadi çünku kizlara güvenmiyorum.çünkü yasadigimiz çağdaki kizlarin ilişkileri tapu ve kadastro planlari yapip ciddi iliskileri vicik vicik hale getiriyorlar. Her kiz icin demiyorum nasip kismet..
Kapatmadim ama birazda karamsarim artik.. Yasim ilerledi, saclarim dokuldu, gobegim cikti. Para kazanma derdine dusmusuz, sosyalligim yok. Zor da bir mucize gerceklesmesi ama Allah'a havale ettik kaderimizi... Yazan O, oynayan biz..
aşk soyut bir kavram olmakla beraber insanı sarhoş edip bir deryaya sürükler, kapılıp gider... güzeldir ama aynı zamanda gereksizdir, günün birinde boğazında bir şeyler düğümlenir.. keşke tanımasaydım der insan...
@MelekYüceel Kötü tecrübeler hep olacakdır doğruyu bulana kadar yanlış yapmadan doğrunun kötüyü görmeden iyinin kıymetini bilemez insan diye düşünüyorum umarım gönlünce olur