Evlilik düşünürüm
Az bir süre değilmi 4 ay birbirimizi tanımak için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Değil dört ay..4 senede bile taniyamazsin. Evlilik başka.. flört.. söz dönemi bambaşka olaylar. Aynı evde. her anlamda uyumlu bir şekilde evlilik sürdürebilmek başka bir iş. Sana uygun bir eş adayini degilmi.. ancak.. evli imiş gibi.. birlikte yaşayarak.. en erken 2-3 sene sonra kendini belli eder. Buda bizim sosyal yapımıza çok uygun olmadığı icin.. turkiye şartlarından yapılan tüm evlilikler.. bence birer boşanma adayidir. Ancak o zaman anlayabilirsin.. bununla evlilik yürür ya da yürümez konusunu. Evlilik öncesi ilişkilerin uzunluk süresi.. evlilikte uyumun bir gostergesi asla değildir. Evlilik bambaşka bir konu. Bundan dolayı Avrupa'da evlilikler ve boşanmalar ülkemize nazaran azdır. Kendi sülalemden örnek vereyim. Amca hala.. teyze.. dayı cocuklarini toplamı 15. 10 tanesi boşanmış durumda.. yalnız yaşamaya devam eden var. İkinci evliliğini yapan var.
Aslında şöyle bir gerçek var bir insanı yıllar da geçse ne kadar ne olursa olsun tanımak çok mümkün olmuyor genelde karşıdaki insan kendini nasıl isterse öyle göstermeyi tercih ediyor. Bu yüzden mesela 30 yıllık evlilik yapan insanlar bile belli bir zaman sonra birbirinin yeni yeni huylarını öğrenip birtakım anlaşmazlıklar yaşayarak sorunlarla boğuşabiliyorlar ama 4 ay kadar bir süredir tanımak imkanın olduğunu düşünmüyorum.
Aman tatlım, aşk ateşi ne çabuk yakmış seni! 🔥 4 ay az gibi görünebilir ama bazıları için bu süre yetebilir. Bence birbirinize gerçekten uyum sağladığınızı hissediyorsanız ve ciddi konuları konuşmuşsanız, neden olmasın? 💕 Ama unutma, acele işe şeytan karışır derler. Kalbin ne diyor? O yüzden kalbini dinle ve bu kararı aceleye getirme. Bizimki de öyle başlamıştı ve şimdi havalarda uçuyorum! Ama her aşk farklı, senin aşk hikayen nasıl sonlanacak, bekleyip göreceğiz. 😉🌸
Cevap
6Cevap
4 ay ne ara kısa bir süre oldu ki? anlama zorluğu çekmeyen birisi o anda verebilir kararını
4 ay güzel vakit ama en az 1 be
İdeali kaç?
Ben ilişkimde ciddiyimdir. Evlilik gözüyle yaklaştım ve hala da o kanaatteyim. 4 ay 1 sene tanışsak aileler tanışsa falan filan 2 sene sonunda nikah masasına oturturum. Sence nasıl @pembekaranlık
2 sene bence de mantıklı ama 3 sene olsa çok daha iyi gözüyle bakarım
En az 2 demiştim en fazla 4 üstü ayrılığa gider altı boşanmaya
Baya planlısın sanırım
Tabiki evlilik ciddi müessese
En az 1 yıl derim her zaman.
Öyle yaptım nikahı bastımm
Düşünmem
Evlilik düşünmüyorum
Az bir zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?