3 yıldır sevgilim olan kişi evlilik için hiçbir adım atmadı ama beni sevdiğini aşık olduğunu biliyorum diğer yandan birisi var 4 ayda sadece arkadaş olarak konuşmuştuk ama evlenmek istiyor niyeti baya çok ciddi aileye kadar gitti ve çok sevmiş sizce hangisinin sevgisi daha büyüktür?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Heralde 3 yillik sevgilin ama 4 aylik iliskindeki kisi belliki yas olarak maddi olarak belli bi olgunlukta ve artik bu yola cikmayi kafayi koymus sen gidersen senden sonrakiylede 3 ayda evlilik karari alir merak etme
Ama evlilik bir erkek için bile çok üst bir şey degil mi ya bir ömür geçirmek söz konusu ve bu kişi sevilen seçilen biri etrafı tarafından. Öyle kolay bir karar değil bence erkek için bile
Yani evleniriz olmazsa bosanirim kafasında mi diyorsun
Hayir bea evleniriz olmassa bosanirim değil kesinlikle
E ne o zaman? 3 yıllık sevgilim bile her şeyi ince eleyip sık dokuyor en ufak şeyde sorun çıkarıyor evlenme hak getire bu adam geldi direk evlilik evlilik dedi çok kararsızım
Sadece evlenmeyi kafaya koymus ve belliki bunun icin gerekli hazirligi var seninle evlenmezse baska bi kizlada hemen 3-4 ayda evlilik karari alir yeterki idare edebilceginden emin olsun
Bn sana sunu diyorum 3 yillik sevgilin seni deli gbi sever tanir evlilikte vs bicok seyi idare eder cunki huyunu suyunu bilio
Bu adam ise seninle mantik evliligi yapio ask evliligi değil bakio kendine gore guzel hos bi kadinsin bakio hayatinda kimse yok evlenmemis birazda kultur uyumu varsa sevmesi evlenince olur artik bi evlenelim aileninde baskisindan kurtulalim derdinde
İdare etmek mi asil mesele.. aşk sevgi bunlara ne olacak peki? Yani hiç aşık bile olmadan mi bu kararı almıştır? Ya çok tuhaf aşırı kararsızım olay çok büyüdü ailelere geldi 3 yıllık sevgilim bile daha evliliğin e'sini açmıyor bir sürü sorun çıkıyor bahane mi onu da bilmiyorum ama sonuç olarak nişan söz bile yok ortada bu adam pat diye evlilik dedi
Ya bn sana adam kotu niyetli demiyorum ama3 yillik sevgilin gibi sevemez diyorum evlenince ayri bi bag olur onu bilemem
Insanlar hemen alisabilir ama hemen asik olamaz hoslanmak ask bambaska bise
Bu adam senden hoslandi ve imkani var seni kacirmak istemio diger 3 yilliksevgilin belliki durumu yok kalkisamio yokss bu yasta insan 3 yillik sevgilisiyle artik bi aile bagi kurur
Bildiğin görücü usulü gibi olacak yani... eskiden annelerimiz babalarımız yapmış tamamen şans meselesi ya sevmezse ya da ben çok sevemezsem.. yalan yok hoş biri yani ama dediğin gibi sevgilimle yasadigimiz aşkı onda bulamam gibi çünkü biz normal arkadaşça konuştuk ilgisi bile kısıtlıydı bana karşı ve bir anda evlilik dedi şok oldum
Ben bu adamın kıskanıp ilişkimizi bile bozabileceginden korktum çünkü tehlikeli biri
Aynen oyle gorucu usulu gibi yani hic basima gelmedi ama gelse bianda alisamam heleki oyle bi tanismada asik falan olamam mumkun değil anca soz Nisan donemi uzun surcekki tanicam kalbime yerlescek
Ya ilgi benim için yemek yemek su içmek kadar önemli ve açıkçası çok ilgili değildi başka işlerle meşguldü ama sevgilimin tüm hayatı benim resmen
Çok korkuyorum bir şeyleri bozacagindan çünkü sevgilimle tartıştıktan sonra bu adamla konuşmaya başladı onun aklını bulandirmasindan korkuyorum tamam ayriydik asla aldatmadım onu ders vermek intikam almak için yaptım ama bu kez adam başıma bela oldu evlenelim diye
Bn karsiyim bu kadar kisa surede evlilige afedersinde onun eski hayati nasildi ayrica hasta olsan 3 yillik sevgilin gelir altini bile temizler senden mi utancak ama o daha yeni baslamis bise hasta olsan bn bunlami ugrascam diyip gozu disarida kayabilir cunki o ask yok
Bu aldatma yalniz sen ne dersen de adina oda yapsa yine aldatma
Başıma bela oldu ama nasıl kurtulucam ailemize girdi çok sinsi biri işteki patronumla yakinlasti falan sırf yakın olmak için beni sorup duruyormuş millete
Sen bilirsin senin hayatin bnce bu kadar cabuk evlilik olmaz genelde bu isler 35 ten sonra bu kadar hizli ilerker onda bile aileler tanisir vs derken 1 sene gecer sen tamam desen bu adam gelir soz olur bu yazda surda 2-3 ay icinde dugun olur afedersin ilk gecende tecavuz gibi olur seni sevmioki seninle ilgilensin sana biseler hissettirip seni mutlu etmeye calissin adam escrta gitcegine evleneyim dio resmen
Bu hic iyi değil ikigun sonra basina kakar ben olmasam sen hictin die ortaligi karistirir sonra orta yolu bulur
Peki sevgilim duyarsa bunu nasıl duzelticem ben yani aldattigimi düşünür mü aslında bir yandan iyi de olmuştu ben uzaklaşınca sevgilim kendini çok düzeltti ve aşırı özledi beni hatalarını düzeltti ama bu adam başıma bela olarak kaldı ne yapacağımı bilmiyorum kıskanıp sorun çıkaracak gibi sevgilimi de tanıyor nasıl bir dert aldım sevgilim bana küser mi bilmiyorum aslında hatalarını kabul etmişti çok kötü davrandım sana falan demişti yani boşlukta olduğum için ona gittim desem beni affeder mi acaba
Kapisinda bile yatarım o derece
Ben olsam affetmem adam heryere yayilmis belkide cevrene sozlendik flan diodur keske kalbini dinlendirseydin
Anlattigin tarzda birisi ise ortalik karisik bnce bi ortak arkadas vasitasiyla eski sevgilini yokla senin hayatinda birinin oldugunu biliomu bi ogren seninle ilgili dusunceleri neler
Ya biz hiç sevgili olmadık ki ben canım gibi boşlukta olduğum için bu adama yazıp durdum bu da yüz buldu tabi ne bileyim ayrildigimizi biliyordu ben ona sevgilimi kotuledim çok aptallık ettim büyük aptallık yani ama herhangi bir buluşma yüz yüze konuşma hiç olmadı sadece etrafımdaki büyüklerle sürekli irtibatta kaldı herkese beni sormuş hakkımda bilgi edinmiş tam bir sinsi gibi bana ilgisiz davranıp aslında hep beni araştırıp deneyip durmuş
Tek düşüncem şu an sevgilim. Öğrenirse şu an güzel giden ilişkimiz mahvolacak. Bir yandan da ayrılmıştık ve beni çok üzmüştü hakketti diyorum çünkü o bile 1 ay ayrı kalınca hatasını anladı el üstünde tutuyor şimdi beni ve çok seviyor
Bnce en iyisi al sevgilini karsina gec konus sevdigini ona olan askini soyle bu adamada biz sevgili degiliz siz ne evliligi diyosunuz flan de hic ayrilmamis numarasi yap kirginlik oldu her iliskide olur oyle seyler flan
Elinde konuşmalarımız var malca şeyler yazdım onu tanımak istediğimi falan söyledim bu mesajların birini bile gösterse sevgilim benden nefret edecek o derece. Ortaya çıkmadan da anlatmak istemiyorum belki hiç bilmeyecek konu kendiliğinden kapanacak. O kadar korkuyorum ki şu an sevgilimin üstüne titriyorum bak herkes hata yapar ben de yaptım ama çaresiz kaldım sevgilim de az değildi yani cepte gördü beni zulüm etti biraz bu yüzden kafamı dinlemek istedim tabi yanlış insanla.
Adama söylediğim malca şeylerden çok yüz buldu şimdi bir şey dese açıkça karşısına çıkıp soylicem bosluktaydim sevgilim çok zulüm etti sevgi aradım seninle ilgisi yok dicem de bu sefer patronumla kanka gibi oldu beni kotuleyecek millete ama her şeyi göze alırım her şeyi yeter ki uzak dursun zorla değil ki ya dağ başımı burası
Kafani dinlemek falan istememisin kafasini dinlemek isteyen insan karsi cinsten kacar uzak durur hatta nefret eder bn 3 bucuk yillik iliskim bittiginde tam 5 sene kimseyi hayatima almadim cunki alsam uzerdim herkesi o aldida noldu bnden ayrildi gitti nisanlandi apar topar yaza dugun 1 sene sonra kucaginda bebekle evine dondu oyle evliligin... hic olmasin ne gerek var
Seninki daha cok kendini denemek olmus acaba hemen begenen olur mu piyasa ne durumda biraz dertlesirim vs ama kalbin doluyken olmaz o isker olmaaaz
Bak 3 yıl geçti ne Nişan ne söz çok sıkıldım tamam mı 2000liler evleniyor ve ben sadece oturup özeniyorum durum yok bilmem ne yok ama o insanların da yoktu. Bak en ufak şeyde uzaklaşiyordu benden eleştirip duruyordu 1 ay uzak kaldım şimdi adeta kul köle gibi bana neler neler yaptı bir görsen. Tamam hep seviyordu hep aşıktı belki ama beni cepte görüyordu beni bırakamaz diyordu çok alışmıştı bana asla gitmez diyordu ama hiç yapmadığım bir şeyi yaptım o beni terkettigi zaman genelde peşinde koşardım arayıp dururdum hiç aramadım sormadım bu adamla öyle her gün havadan sudan konuştum adam da zaten boşlukta olduğumu az çok anlamıştı. Şu an işte tekrar barıştık değerimi kıymetimi öyle anlamış ki neden en başından böyle uzak durmadım ondan dedim inan
Patronunla ne akaka patronunu baglayan tek sey senin calisman
Tek hatam biriyle tanışmak konuşmak oldu başka bir hatam olmadı. Bela gibi kaldı bu da. Herkese her işime sızdı. Neyse ki çok geçmeden uzaklaştım ama bu kez o karşıma çıkıp duruyor nasıl kurtulucam bilmiyorum uzatırsa sert konusucam inşallah ilişkimi bozmaz kıskanıp tek duam bu
Neden kiskansin bnce acikca soyle konusnak istenedigini hayatinin kalbinin dolu oldugunu soyle
Öyle değil çok tehlikeli biri ya çok gururlu egolu falan nasıl bırakırsın beni diye hırs yaparsa her şeyi bozar iliskimi mahveder
Yinede onunla konusma riskine girdigin gbi sevgilini tekrar kazanmak icinde bu riske girmelisin ya oda gidip sevgiline bi baskasini ayarlamaya calisirsa ortalik iyice karisir
Yok biz zaten çok iyiyiz eskisinden bile iyi olduk az önceki mesajı okudun mu attığım uzun olan? Biz normalden bile çok iyi olduk şu an
Hee simdi gordum uzun yazini evet ama simdi bu isi duzeltme daha dogrusu ayakta tutma yuku sende cunki tamamen kendi hatan bi baskasiyla kafa dagitmak
Bence konus otekiyle biz hic sevgili olmadk ne evliligi de tersle
İşin kötüsü bu sürede bu adamı arzuladim çok iğrenç biliyorum garip bir havası vardı hiç o tarz konuşmalara girmedik ama anlamadım arzuladim onu
Ne alaka bu nerden cikti simdi sevmedigin biriyle ne alaka yani
Dış görünüş olarak yalan yok çekici biri yani sevgilimden de daha çekici ama bana karşı sevgisi yok dediğin gibi. Bilmiyorum ki ya arzuladim işte sadece Dış görünüşü iyi karakteri falan berbat çok kötü huylu intikamci hırslı adam satan bencil sokağa atılacak Bi tip
Benim de sevgim yoktu ama Dış görünüşü çekti biraz
Bilemiom umarim musmutlu bi gelecek seninle olur ama tekrar soluyom yaptigin omurboyu unutulmucak bi yanlis
Sevgilim öğrense sence hemen bırakır mı yoksa biraz soğuk yapıp barışır mi? O da beni seviyor bu arada gerçekten aşığız birbirimize. Yani baktığında sadece konuşma geçti şükür bulusma yüz yüze konuşmak dahi olmadı bu açıdan belki affedilir bir şeydir
Ben affetmem sahsen sevgilini bilemem ama benaffetmem bugun boyle yarin evlenince tartissak kussek baskasinin yanindami mutlulugu aricak die dusunurum ne olursa olsun ya yalniz kalmali ya da mutlulugu bende aramali
Peki sen olsan affedermiydin?
Onu dış görünüşü için sevgilimi de ilgisi sevgisi aşkı için istiyorum erkekler 2 eş alabiliyor kadınlar neden 2 eş alamıyor anlamış değilim hjddjdjdj şaka bir yana cidden tipi iyiydi adamın
Ben affetmezdim kesinlikle
Sen olsan affedermiydin affetmezmiydin
Ayrica oyle bisede yok ne iki esi oyle soylentiyi cikaranin o mantigin ben neyse iste bitane olsun omurluk olsun
Sansini dene madem seviom diosun umarim ikiniz icinde musmutlu yasam sizinle olur
2 sini birdenmi idare ediyorsun yazık valla ikisinede 😅
Ne idaresi ya diğeriyle arkadaş olduk sadece ama çok şaşırdım beklemiyordum baya ciddi geldi çıktı karşıma
Amacı ne ola ki çok ciddi bir karar bu
4 ayda evlilik isteyen kişinin niyeti farklıdır büyük ihtimalle
Ne gibi?
Ama evlilik çok üst bir şey degil mi bir erkek için bile yani bir ömür geçirmek falan kolay değil ki seçilen sevilen biri sonuçta diğer insanlar tarafından da
Cinsellik veya yarabandı olarak kullanacaktır büyük ihtimalle
3 yıllık sevgilim bile her şeyi ince eleyip sık dokuyor en ufak şeyde sorun çıkarıyor evlenme hak getire bu adam geldi direk evlilik evlilik dedi çok kararsızım
4 ayda evlilik olmaz niyeti farklı büyük ihtimalle, sevgilinin yaptığı şey doğru evlilik oyuncak değil sonuçta
Çok korkuyorum bir şeyleri bozacagindan çünkü sevgilimle tartıştıktan sonra bu adamla konuşmaya başladım onun aklını bulandirmasindan korkuyorum tamam ayriydik asla aldatmadım onu ders vermek intikam almak için yaptım ama bu kez adam başıma bela oldu evlenelim diye
Başıma bela oldu ama nasıl kurtulucam ailemize girdi çok sinsi biri işteki patronumla yakinlasti falan sırf yakın olmak için beni sorup duruyormuş millete
Takıntıli büyük ihtimalle ailene söyle bu konuyu
Peki sevgilim anlarsa onu aldattigimi düşünür mü
Eğer ayrılık olmadan olduysa aldattığını düşünür
Sevgilim duyarsa bunu nasıl duzelticem ben yani aldattigimi düşünür mü aslında bir yandan iyi de olmuştu ben uzaklaşınca sevgilim kendini çok düzeltti ve aşırı özledi beni hatalarını düzeltti ama bu adam başıma bela olarak kaldı ne yapacağımı bilmiyorum kıskanıp sorun çıkaracak gibi sevgilimi de tanıyor nasıl bir dert aldım sevgilim bana küser mi bilmiyorum aslında hatalarını kabul etmişti çok kötü davrandım sana falan demişti yani boşlukta olduğum için ona gittim desem beni affeder mi acaba
Ayrılık oldu çok kizmistim ona ama intikam almak istedim ama şu an öğrenirse çok üzülür kapısında bile yatarım affeder mi acaba
Ìyi tani