3 yıllık sevgilimi ailem için bırakmalımıyım?

3 yıllık sevgilim var 2 aydır konuşmuyoruz. 2. yılında abim dayıma söyliyerek sevgilimin benden ayrılmasını istemiş. Ben tesadüfen gördüm ve neye uğradığımı şaşırdım. Dayıma sorduğumda noluyo diye abinle sevgilin öncesinde iliski girmişler dedi. Bende sevgilimle konuştum öyle bir şey olmadığını söyledi ve abimle yüzleşmek için 200 km gitti ama sonuç değişmedi. Abim diyoki olmaz biz seciştik sevgilim diyoki diyoki öyle bir şey yok sadece 1 haftalık mesajdan konuşmaydı normak arkadaş olarak. Ben ne bık yiyeceğimi bilmiyorum kime inanacağımı bilmiyorum. Bi tarafım olmıyacak diyo bi tarafım olsun diyo. Ve sevgilim beni bırakmak istemiyor. (Kısaca elimden geldiğince anlatmaya çalıştım) ben ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Ve halada unutamıyorum sevgilimi. Oda benim hep ağzımdan çıkacak söze baktı. Bi umutla bekledi ve ayrı olduğumuz halde bekliyor böyle bir şey olduysa neden bekliyor. Neden çekip gitmiyo engellemiyo beni. İlerisi olursa nasıl olacak? Olmazsa ben acı çekiyorum unutamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. (Kızlar siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız)
3 yıllık sevgilimi ailem için bırakmalımıyım?