Kız beni suçluyor diyor sevseydin mücadele ederdin falan ailem çok baskıcı gelse bu aileye pişman olur onun için kızdan kendimş soğutum bana beddua ediyor adam değilsin falan hakaret ediyor dediği şey babanın yanında çık farklı iş buluruz bende çalşrm bakarz birbirimize ama olmuyor bütün miras gider arkadaşınj örnek veriyor onlar da bizim gibiydi oğlan yalandan intihar etmeye kalkmış sonra ailesi baktı olmuyor almşlar kızı mutlular mücadele dediğin böyle olur dedi veda etmedm ona o diyor veda etmeye cesaretin yok korkak falan offf çok seviyorum kızı ama olmuyor ne yapim
Güncellemeler
+1 yıl
? ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kanka aileni ikna etmeye calis ayrilmak adamligina yakismaz ve bu kadar uzun sureye ulasinca inan insan baskasini sevemiyor
Ailem ikna olmuyor abi kız açıktı benim veslimle tesettüre girdi namaza başladı huyu ahlakı gerçekten iyi mesela param için yanımda değil yeri geldi yürüyerek eve geldk yeri geldi Broadway arabayla aldım yeri geldi aç kaldık yeri geldi en lüksüyle de aldım soğan ekmek yesem de bişe demez yani huyu öyle bir kız değil ve kaybetmek gerçekten koyuyor insana kız gerçekten çok iyi
aga cok sinirlendim sana yaptigim delikanliligada adamligada sigmiyor. iyi cocuksun gibi seviyorsan uzulmek istemiyorsan o kizi elinden etme! aileni ikna edip iliskinize guzelce devam edin yoksa pisman oldugunda aciyan sadece kalbin olmayacak!
Abi ailemle kaç defa söyledim şu an konuşmuyorum ama ikna olmuyorlar dindar bir aile bizimki hafız istiyorlar ve denk istiyorlar maddiyat açısından kız geldiğinde ailemle tanışmaya ailem kalkmış demiş ailen nasıl çalıştıryor seni baban nasıl baba falan kızın babasına laf etmişler işte kızda o ara cevap vermiş benim babam aslan gibi kız yetiştirmş 10 erkeğin arasına girsem de bişe yapamazlar ki ben babam yaşli haliyle inşaaata giderken ona yük olmam yükünü hafifletierm falan demiş ailem niye ki cevap vermiş diye istemiyor
cok ozur diliyorum senin aline skm oyle ailemi olur lan ahaha aga ben herkesin ailesini kendiminki gibi dusundugum icin haliyle basta ikna et falan dedim hadi ordan aileni git kizin gonlunu al ve inatla onunla evlen bb selametle
Kız istemiyor şimdi beni düşman gibi bakıyor nefretle en son ailesi biriyle yüzük takacak diye duydum offf ailemi asla affetmeyeceğim bu kız başakısının olursa
Doğru demiş adam olsaydın ve gerçekten sevseydin mücadele ederdin vazgeçmek yerine ailene kızı sevdirmenin bı yolunu bulurdun
ailene kizi sevdirmeyi okumasaydim soverdim sana! evet sevdirebilirdi ama hic kimse icin ailesini karsisina almaya degmez
Ailem sevmiyor akraba istiyor kızın maddi durumu kötü diye denk değilmşz birde kız çalışıyor diye istemiyorlar evi geçindiren kızı sevmezler
@Ayrikvadi ailesini karşısına alsın demedim bu da doğru değil tabiki. Ama iki tarafın da gönlünü hoş tutmaya çalışarak yapabilirdi bunu kızı tanıtıp ön yargıları kirabilirdi. Şimdi gitsin ailesinin onayladığı kızla evlensin ve aldığı ahla ve pişmanlıkla bir ömür kavrulsun dursun mutsuz olsun
olum senin aileninde biraz daha detayini versen ilk defa birine ailni karsina al dicem ahsh
yemin ederim o kadar haklisinki dedigim gibi oraya kadar sinirlendim sana ama sonrasinda fikrim degisti ayrica az buz bir zaman degil 3 yil dile kolay.
Tamam sende bu yaşa gelmiş ailenin lafına karşılık bir şey diyememenin acizligiyle git ailenin dediğini yap. Dediğim gibi o kızdan aldığın ahla mutlu olamazsın bir ömür bunun pişmanlığını yaşarsın ki yaşayacaksın da
@Ayrikvadi değil tabii. Neyse umarım kız onu gerçekten sevip sahiplenecek birinin ağzından çıkan bir lafla onu korkakça terk etmeyecek ona gerçekten değer veren ve aciz olmayan birini bulup mutlu olur bu soruyu sorana da sadece pişman bir şekilde bu mutluluğu yaşamak düşer 🙏🏻
Mutluluğu izlemek*
Ne yapim ailemle de tanıştı 3 gün ailemle yaşadı deprem zamanı annesi falan yoktu babasıda kız kardeşiyle tekti aldım ailemle eve götürdüm ailem çok sevdi kız 3 gün hizmet etti kızı sevdiler ama sonra olmaz çalışıyor flan dediler ondan sonra kıza yine umut verdim bizim eve geldi çeyiz annemle seçtiler kızın yine umutlarını yıktı ailem kız zaten en sonda ailemin seçtiği bütün çeyizleri gözümün önünde yandırdı işte kız dedi Allahınzdan bulun gitti şimdi yüzüm bile yok kızla konişim ama acı çekiyorum 3 aydır
kanka benim yoruma yazdigi yoruma bakar misin tam dayaklik adam yahu yemin ederim allah akil fikir versin biz severiz sevilmeyiz baskasi hak etmeyeni sever sevilmez ben anlamadim nasil bir balans denge bu?
Sen gerçekten iğrenç bı insansın. Bende de vardı senin gibi biri sözde ailesi ve kendisi muhafazakar diye tesettüre girmezsen ayrılırım demişti bende senin için değil Allah rızası için yaparım kendimi hazır hissettiğimde dedim ve ayrıldı sonra yine köpek gibi pişman olup döndü. Şimdi de bikinili fotoğraflar beğeniyor siz sözde muhafazakarlar böyle de iki yüzlüsünüz işte. Kızın hayatına gir kızı değiştir yaşam tarzını giyim tarzını değiştir ailenle tanıştır umut ver sonra ailem istemiyor diyip ayrıl varya yatacak yeriniz yok senle ailenin. O kızdan aldığınız ah bir ömür bırakmaz yakanızi umarım
@Ayrikvadi iğrençler midem bulandı okurken gerçekten kıza neler yaşatmışlar. Dediğim gibi umarım kız çok mutlu olur da bu da pişmanlıktan inim inim inler
bissuruu aminnn vallaha uzuldum kiza yazik gunah
Bacım niye öyle diyon ben sevmesem niye böyle bir şey yapim ki kızın vebaline girim ama ailem çok sıkıntı olmuyor işte kızı benim gibi birinin ailesine almak da istemiyorum benim ailem çok kötü kız kaç kg verdi benim yüzümden zaten pişmanım ama olmuyor ailem istemiyor niye ki babasına laf ettirmediler diye annem de ikna etmiyor cevap vermiş diye
Ya madem seviyorsun o zaman neden bı yol bulmaya çalışmıyorsun? Ya da madem kız aile yapına uymuyordu niye en başından girdin kızın hayatına aşık ettirip kendine bağladın ve de üstüne olmadığı birine dönüştürdün giyim tarzını değiştirdin? Bu kız şimdi senden sonra kendini salıp kötü yollara duserse sebebi sensin ve cidden o kızın ahi emin ol ki ne senin ne ailenin peşini bırakmaz
Artık bir yol bulsam da kız istemiyor beni düşman gibi görüyor bana dediği kelime dinden soğudum sizin gibiler yüzünden annemle aldiği çeyizleri hepsini yandırdı dedi ailen bu saaten sonra istese ben istemem seni korkak birini falan en son aradı normalde küfür eden biri değil konuşamam izin vermeden küfürler etti heryerden engeldi en son duyduğum ailesi biriyle evlendrckmş kız ailesini bile karşısına aldı benim için ailesi en son dedi gelsin istesinler veriz ben yapamadım onun yaptığını işte ailesine karşı boynunu büktüm diye benden nefret ediyor
Çok haklı nefret etmekte de öfkeli olmakta da sana korkak demekte de hepsinde çok haklı kızın bütün umutlarını yıkmışsın ailenle birlikte. Ve o kadar doğru diyor ki sizin gibiler yüzünden dinden soğuyoruz benim dediğim eski sevgilim de bende bu etkiyi bıraktı tesettüre girmedim diye benden ayrıldı sonra geri döndü tabi ailesi açık bu kız olmaz dedi sonra noldu gitti üniversiteye gerçek yüzü ortaya çıktı şimdi bikinili fotoğraflar beğeniyor bu ikiyüzlülüğü görünce midem bulanmisti dinden soğumustum ve bende hala ne o çocuğa ne ailesine hakkımı helal etmedim etmem de emin ol o kız da etmeyecek ve o kızın ahı sizi birakmayacak ne seni ne aileni
boş ver hala niye cevap veriyorsun buna yazdigina degmez bebis saat orada 3.30 mu ne uyumadiysan yaz konusalim benimde bu konuda yaram var dertlesirdik belki
@Ayrikvadi ben düşüncelerimi dile getirdim belli ki arkadaş da pişman olmuş ama iş işten geçmiş ne diyim ki artık zaten. Uyumadım da hayırdır senin ne derdin var?
senin derdine benzerdi benimki once herseyi degistirdi sonra yoluna gitti. sadece konusurduk diye yazdim bu gunlerde beni tanimayan birileri ile dertlesmek ilac gibi gelir diye dusundum hepsi bu
@Ayrikvadi anladım. Dinlemek isterdim ama 23 ünde çok önemli bir sınavım var tam gaz ona çalışmam lazım o tarihten sonra olabilir
anlastik o tarihten sonra yaz bana konusalim ekle istiyorsan dursun
kızı başkasının kucağında düşününce için acıyor mu?
Abi zaten zoruma giden O başkasının ona değer vermesi
vereceği tek şey değer olmaz ;)