Hoşunuza gidip teşekkür mü edersiniz, caaaaaarttt diye ağızlarını yırtar saçlarını vileda niyetine mi kullanırsınız?
Benim hangi tarafı seçeceğim biraz belli oldu sanki🙄

Hoşunuza gidip teşekkür mü edersiniz, caaaaaarttt diye ağızlarını yırtar saçlarını vileda niyetine mi kullanırsınız?
Benim hangi tarafı seçeceğim biraz belli oldu sanki🙄

Ben şöyle diyeyim düşünceme göre, böyle bir durumla karşılaşan kişi olmak hoşuma gitmez ve rahatsız olurdum. Arkadaşlarımın saygısız ve uygunsuz yorumlar yapması, ilişkimi ciddiye almadıklarını düşündürür. Bu nedenle, sakin bir şekilde daha dikkatli konuşması gerektiğini herkesin sınırlarını bilmesi gerektiğini ve böyle yorumların kabul edilemez olduğunu ifade etmek benim için en sağlıklısı olurdu.
Genelde o kız arkadaşlar böyle yapmaz. Erkeği yerin dibine sokarak kızın ayrılmasını sağlamaya çalışırlar. Ya yanlızlarsa seninde öyle olmanı ister kıskançlık yaparlar. ya da Erkekse gözleri vardır Elde etmek için kızı soğuturlar.
Şu cümleyi kurabilecek düzeyde yollu arkadaşlarım olması için o biçim ortamlarda takılmam gerekiyor. Ne çeşit ortamlarda takıldığıma dikkat edersem sorun kalmaz o cümleyi de hiç kimse kuramaz diye düşünüyorum. Ne gıcık bir cümle arkadaş 😂 tadını çıkartacakmışmışım sanane ulan yelloz derler
Beğenmeyi geçiyorum beğenmediklerini söylemeleri bile iğrenç geliyor bana🤔 Eli öyle gözü böyle kaşı şöyle yok şurası öyle böyle yahu sana ne sen kimsin benim manitanın orasını burasını beğenicen 🙄 direkt sapık it kopuk muamelesi yaparım
Çünkü doğrusu bu🙄
Cevap
12Cevap
Böyle şuursuz hadsiz densiz beyinsiz insanlarla arkadaşlık kurmam.
Samimiyete bağlı yani aşırı samimiysek diyebilir şaka sonuçta ama diğer türlü kavga çıkar 😂
Bircecim beni yıkıyorsun. Netflix'e geçince sen bi bozdun. Eskiden siyah beyaz dönemlerde nasıl seviyordum seni. Haram zehir zıkkım olsun sana. Hiç beklemezdim Allah'ın cezası. Neyse şimdi gidim de olmayan kocişimin tadına bakim.
Ahsjsjs ölücem
Allah gecinden versin Aliş. 🤣
"Hey heyyy sanane kocamdaan" diye bi tepki verrim
Eğer canına susadıysa ancak o zaman bunu söylemeye cesaret edebilir
gülerim katılarak hem de ahahahhaha çıkarıyorum tadını derim dur gideyim de yiyim erkeğimi der gülmeye devam ederim ahahahah 😂😂😂😂😂
Bi erkek erkek arkadaşına dememeli
Fakat bu kızsa ve kız arkadaşım gülerek bunu dile getiriyorsa ben de tebessüm ederim
Erkekler yapmasın kamu spotu
Pek hoşuma giden bir durum olmaz..”olaaaay” diyecek kadar dikkat etmişler demek ki, bir de söyleyen arkadaşlarım..
Beni az çok tanıyan biri bunu dememesi gerektiğini bilir kaldı ki kolay kolay sevgilimi kız arkadaşlarımla tanıştırmam çoğu enişteci çünkü
arkadaşlarım hiç öyle şeyler söyleyecek insanlar değil onlarla arkadaştan öte kardeş gibi olduğumuz için ama arkadaş olarak daha bir uzak daha bir mesafeli olduğum insanları düşünerek eğer biri bunu derse ağzını yırtarım demek istiyorum
Valla kıskanç birne söylese kan çıkar ordan heralde
Ne diyosun sen be? Derim oradan kalkarım ve her yerden engellerim
Yani arkadaşımsa zaten bunu diyebilir gülerdim ve cevabımı verirdim
Teşekkür ederim. Bu övgüyü kıskanacak kadar özgüvensiz değilim.
Terbiyesizlik yapanın terbiyesizliği yaptığı yer kesilir ki bir başkası aynı terbiyesizliği yapmasın.
Beğendiklerini düşünürüm hem hoşuma gider hem kıskanırdım. Hoşuma gitmesi böyle bir adama sahip olduğum için, kıskançlığı nedeni de belli tabii
Karın olaaay diyen birinin son cümlesi o olur sanırım
Dayaklık mevzular bunlar eheh
Cinlerim tepeme çıkar tabi kii
Öyle diyen olmadi olursa bakışım yeter
Burada yazamam :D
Terbiyesiz karı derim
Kafasini surte surte kivilcim cikaririm
Biliyorum derim bu yani
Yırtarım …, enginlere sığmam taşarım 😏
Ailene selam derdim o anlar
Hoşuma giderdi duysam. 😂
Gözlerinden anlarım