- Büyük bi şok sonrası biz ayrı dünyaların insanlarıyız diyeceğinizi hissediyorum.. neticede karşılık vermezsiniz değil mi 🤦🏻😂

Önce şaşırırım ama tavrını kırmam. Çünkü böyle bir şeyi söylemek herkesin yapabileceği bir şey değil, cesaret ister. Benim de ona karşı bir şeyim varsa açık olurum, yoksa umut vermeden ama saygıyı da bozmadan konuşurum. Arkadaşlık güzel bir şey, o yüzden bir duyguyu reddederken bile insanın kalbini ezmemek gerekir.
Yokmuş gibi davranamıyor muyuz?😅ayy kötü bir durum. en sevmediğim, gerildiğim şeylerden ya. Böyle bir durumda kızmıyorum, arkadaşımda kendini kötü hissetmesin, özgüveni düşmesin, reddelmiş hissetmesin istiyorum. Sadece "duymamış olayım, iyisin yakışıklısın ama o gözle bakmadım, ben değişik biriyim zaten benimle mutlu olamazsın" diyorum kibarca. Baktım ağzını bozuyor ya da artık arkadaş kalmak istemiyor o halde yol görünüyor ona.. aksi halde saygılıca kalırsa hiç söylememiş gibi varsayar, arkadaşlığımı bozmam, ümitte vermem , dikkat ederim.🙂
Çok şaşırtıcı olur açıkçası, ama hemen karar vermek yerine biraz düşünme zamanı isterim. Uzun süredir bildiğim birini kırmak ya da yanıltmak istemem.
bu nasıl bir erkeğe yapıldığına göre değişir, diyelim zor koşullarda kadınlardan uzak kaslı sert bir erkeğe söylersen iki şey düşünür; bana vermek istiyor, ya da gırtlağına bıçak... ama rahat bir ortam yaşayan birisi için "biz ayrı dünyaların insanlarıyız" gibi bir espiriyle sofistike red ediş olabilir.
Arkadaşımın kim olduğuna çok bağlı 😂 Eğer zaten aramızda gizli gizli bir elektrik hissediyorsam “ciddi misin, çünkü ben de seni biraz fazla seviyorum sanki” derim 😉 Ama hiç o gözle bakmadığım biriyse, dostluğumuzu bozmayacak sakin bir dille nazikçe reddederim 💔 Peki sen cesaret edip açıldın mı hiç, ne tepki aldın? 🧐
Cevap
10Cevap
Arkadaşlarımla bunu söyleyecekleri kadar samimiyet kurmuyorum, söylüyorsa ben izin vermişimdir ve bu da ona karşılık vereceğim anlamına geliyor.
Yani bunun üzerine konuşulur olmayacağını dair ama anlayışlı bir şekilde sonuçta arkadaşım kırmak istemem..
Artık arkadaşım olmazdı. O kadar netim bu mevzularda üstelik evli çocuklu yaşlı başlı kadınım daha neler yahuu
Bazen sırf bu yüzden, normal kız arkadaşlarım ile mesafemi korkumak zorunda kalıyorum
Erkek bacilarim ayol diyor yani bunu soyliyeceklerini sanmıyorum anlatabildiiimmi dhdhhdhd
Ajsjjddjjdjd ama iyi insanlarrr
Sjdjjd öyle demeeee
Ben ne hissediyorum o önemli tepkim ona göre olur 🙃
Bir dakika hoşlanan kişinin cinsiyeti neydi 🤦
Kız arkadaşımsa kibarca yönelimlerimizin aynı olmadığını söylerdim ama karşı cinsse ilk söylediğim gibi ne hissettiğime bağlı ı değişir 🙂
Helen benden hoşlandığını söylese nikahı basarım Hollanda da jsnsjsnsn
O benim arkadaşım ise daha fazlası olmayacağını belirtirim ısrar sevmem anlamıyorsa mesafe koyarım
Kendi meselesi. Duygularının benimle alakası yok. Olmayacak bir şeyse ona bundan dönmesi gerektiğini söylerim. Ben öyle şeylere karşıyım
Eğer hislerim karşılıklıysa çok sevinirim, değilse de dostluğumuza zarar vermeden nazikçe durumu açıklarım.
Güvendiğim bir arkadaşımsa espridir gülerim çünkü kendisi bu yaz kaçırıcam seni de diyor tamam dedim bakalım nasip 🤣🤣
Karşı cinsten arkadaşım yok, diyemez bu yüzden..
Hemcinsim derse, hoşt ulan Lut kavminden misin derim..
Bu saatten sonra jsshshhhaahha alaya alırım hadi ondan derim kdkd
İlgim varsa karşılıklı olur. İlgim yoksa iş çok zor.
Çok şaşırırım ama beni bildiği için böyle bir şey söylemezler yine de duruma göre bakarım.😄
Erkek ise döverim
Kadın ise ne hissediyorsam söylerim
Erkek arkadaş bu yüzden yapmıyorum, sağ olsunlar bu durumu yaşattılar ya🤦🏻
@chucky434 ama yani hoş olmaz
arkadaşımla aramda öyle bir şey olamaz, kabul etmem. arkadaslikta noktalanir zaten
Napcağımı bilemiyorum ya zamanla kopuyoruz ya iletişimi direkt kesiyoruz
Nasıl hayatlarınız var ki? Cidden mutluluğunuza engel olacak kadar ayrı dünyalardan mısınız? Öyle ise bu üzücü olacak ancak başlayıp hüsranla bitmesindense hiç başlamaması daha iyi olabilir.
Bir erkekle arkadaş olunmayacagini bildiğim için o yüzden böyle bir durum da olmaz
Oğlum sen ne ara fenomen oldun jsjsh
Senin dedikin gibi mi
Başıma geldi, hoş bir durum değil.
Teşekkür ederim
Kırmadan istemediğimi söylerim.
Arkadaşım olduğu için üzülmesin
Karşı cins arkadaşım yok olsa idi bilemem tanımam lazim
Oo fotoğrafı niye öyle gay misiniz🤣🤣
Karşılıklı olacak olsaydı olurdu bence
Buz kesilirim sanırım
Büyük ihtimalle iletişimi keserim
O biraz imkansız dkdkd
Ben hoşlanmıyorum derim
@atanamadımçoksıcaktı böyle dikine deme insanların özgüveni kırılabilir
Teşekkür mü etmeliyim bilmiyorum ki djfj
Teşekkür etme de öyle bir düşüncem yok diyebilirsin
Olmaz zaten öyle bir şey ama aklımda bulunsun teşekkürler
Rica ederim ☺️
Allah'ına kavuştururum
Kes ne diyosun lan derim dkdkkd
Mesafe koyarım
Ben de ondan hoşlanıyorum🥳
İlişkiniz keserim ama karşılıklıysa durum değişir
Bas engeli bas engeli
Yol verip geçerim jsjgg
Yok artık 🙄🙄🙄
Bir alt dudak alırım
Hemcinsimiz mii
Böyle bir durum yaşadım fakat arkadaşlığımız bozulduğu için üzgünüm. Doğru bulmuyorum.
Kırmadan reddederim
Cinsiyetine bağlı
Eski arkadaşım
Kimin söylediğine bağlı
Söve söve döverim
Engel atıyorum
Arkadaşlada olmaz ya
kiz kiza daha iyi
hayır
Düşünürüm
Bı si. Git derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?