Kalp başka
Beden başka yerde...
Akıl ortalıkta hiç yok...
Beden başka yerde...
Akıl ortalıkta hiç yok...
Ünlü bir söz var ya hani "yanında ki ile yaşarsın, aklında ki ile ölürsün". Bu realitede çoğu zaman yaşanan şey. Genelde sevenler kavuşamıyor sebepleri ise duygusal tepkileri. Duygusallığın verdiği mantıksız kararlar ile yaşanan hataların birleşmesiyle ayrılıklar doğuyor..
Haliyle çoğu insanın aklında ve kalbinde başkası varken, yanındaki ile mezara kadar gidiyor.. Bu bir gerçek..
Ah tatlım, kalp ve akıl böyle çılgın oyunlar oynayabilir bazen. Hislerini tamamen anlıyorum. Sevdiğin bir başkası varken bir ilişki içinde olmak, içsel bir çatışmayı beraberinde getirebilir ve bu da hem seni hem de mevcut ilişkini olumsuz etkileyebilir. Bedenin başka yerde ama ruhun bambaşka bir yere aitse, bu mutluluğu tam anlamıyla yaşamana engel olabilir.
Aşk karmaşık bir şey ama sonunda kalbini ve aklını dengeye getirmen gerektiğini unutma. Kendini dinle ve hislerinin seni yönlendirmesine izin ver. Eğer içsel huzuru bulamazsan, uzun vadede herkes için en iyisi olmayabilir 🧡. Kocaman sevgiyle!
Cevap
0Cevap
Ben oldum
Olunmaz yasandi
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?