Birisini seviyor ama kız onu arkadaşı dostu olarak görüyor ve adamda bu kızı kıskanıyor takıntı haline getirip kendisini üzüyor, bu adam bir başka kadınla bu kızı bırakıp önüne bakıp mutlu olabilir mi?
20 Kasım, 2022 Pazar Saat 17.59

Birisini seviyor ama kız onu arkadaşı dostu olarak görüyor ve adamda bu kızı kıskanıyor takıntı haline getirip kendisini üzüyor, bu adam bir başka kadınla bu kızı bırakıp önüne bakıp mutlu olabilir mi?
20 Kasım, 2022 Pazar Saat 17.59
Takıntılardan kurtulmadan başka birini sevmek hem seni hem yeni birini üzer. Mesela sen yeni biriyle bir yola cıktın diyelim aklın ilkinde oda sana olumlu döndü diyelim sen ikilemde kalır belkide ilkine gidersin o zaman ikinci arkadaşa ayıp olur. Dogru olmaz.
Ama 15 senelik tanıyor ve her gördüğü zaman olmayacak bir şey için kendini üzüyor ise
Zaten kız aslında söylüyor benden sana dost olur arkadaş olur sevgili olmaz diye ama bazı umut verici hareketler yaptığından kaynaklı ister istemez insan ümitleniyor
Takinti dedigin oyle kolay kolay yakanizi birakmaz yillar gecee unutamazsin
Ama unutmak zorundayız
Zorundayiz iste de olmuyor unutulmuyor takıntı
Mucize olmasi lazim unutmaya
Ben seninle konuşmak istiyorum ama sen istemiyorsun
Vallahi kimseye değmiyor
Cunku ben cinsellik istemiyorum dedigim gibi arkadas vaabinda zaten bu uygulamayı kullanma amacimda o iki sohbet etmek sonra iste gorus falan paylasmak buradan hic bir şey yapmam ben yapamam zaten aklimda baska biri var iken
Anladım
Cevap
2Cevap
Olabileceğini zannetmiyorum.
Kendi mutlu olamadığı gibi kendisini mutlu etmek için hayatına aldığı kişiyi de harcamış olacaktır.
Ama 15 senelik tanıyor ve her gördüğü zaman olmayacak bir şey için kendini üzüyor ise
Hayır mutlu olamaz, hatta mutlu olmazlar. Kimsenin bir başkasının hayatını zehir etmeye hakkı yok
Belki de çok fazla değer vermenin zararını kendim görüyorum halbuki ona her şeyde savundum arkasından konuştular söyledim ama son dönemlerde öyle şeyler yaptı ki Umut vermediğini söyledi ama umut verici hareketleri de oldu ama açıkçası onun bulunduğu psikolojiyi çok görmüyorum evlendi boşandı babası çocukluğunda kendisini öldürdü belki de ben bazı şeylerin üstüne gittiğim için kendimi üzdüm
Birini unutmadan başkasıyla çıkmak hata olur. Sağlıklı bir ilişki olmaz. Zamana bırakmak lazım.
Unutmaya çalışmalısın o zaman. Hayatına aldığın kişiye yazık olur.
Yani hayatımda şu anda kimse yok açıkçası bir duygusal boşluk çekiyorum aynı zamanda bedensel engelli olduğum için çok da fazla bir sosyal hayatım yok asosyal değilim sadece elimdeki imkanlardan kaynaklı
Unutursa olur bkz ben
Takıntı hastalığı tedavi edilmesi gerekir
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar