Gerçek aşk bunu mu gerektirir yoksa benden başka kimseyle mutlu olmasın mı dersiniz?

Gerçek aşk bunu mu gerektirir yoksa benden başka kimseyle mutlu olmasın mı dersiniz?
Mutlu etmez ama akışına bırakırım duygularımı kimseyi zorlamak haddime değil erkekler değerini bilmeyen kadınları seviyor hep oda kendi karmasını yaşar bitti gitti en büyük kaybı beni kaybetmek olur kendime öz saygım var ve kendimi değerli görüyorum bu yüzdende karışıp geri dönmem asla hele ötekileştirilip dışlandığımı hissettiysem bak yazımda bile kırılmışım oysa hiçbir şey yapmam kırılsamda ne olacak hayata mı küseyim
Çok haklısın..
Belkide bir cümle ağır olmuş olabilir kurduğum uzun cümledeki belkide kırgınlıktan söylediğim gerçek olmayan bir düşünce bilemedim :D
Ama bu söylediklerim ötekileştirilip dışlandığımı hissetiğim zaman geçerli kasıtlı ve acımasız bir şekilde kalbim kırıldıysa
Tabii ki. Ben aşığım diye o da bana aşık olmak zorunda değil. Ben mutlu ediyor olsaydım başkası diye bir şey girmezdi araya, olmazdı yani. Mutsuz olmasını istemem, duracağım yeri bilirim. Ha bu konu beni havalara uçurur mu, mutlu eder mi? Yiooo, alırım başımı giderim efeler gibi hey :D
Benden sonrası beni ilgilendirmez görsem mutlu da etmez haklısın 😂😂
Yani kısacası yazdığın gibi, beni pek ilgilendirmez. Ben kendi duygularımdan mesulüm
Hayır ya etmez aksine çok üzer beni dayanamaaaağğğmmmmmm hüğğ🥹🥹
Mutlu eden de vardır sıkıntı 😂
Nasıl 🥹
Yani başkasıyla görüp mutlu olan sıkntılıdır 😂
Hehhh çok doğru dedin🥹🥹😂
Çok teşekkür ederim 🎉🎉☺️
Yoo hala aşık olsak ayrı olmazdık çünkü
Bundan sonra da benden uzak Allah’a yakın 😂
Amann biz aşk fenomeniyiz üzülme 😂
Bizi üzebilecek yok şükür aşk fenomenliğinin ilk kuralı 😂😂
Ahahha aşk fenomenleri asla aşk için üzülmez😎😂
Cevap
7Cevap
Benden sonra ölsün gebersin mutsuzluktan sürüm sürüm sürünsün fkfk
Başkasını mutlu edişine sevinecek değilim heralde.
https://youtu.be/uMeePhFHk_A?si=r83MFKCb8_L16Bwe
Bu var bayıldığımm
Bu pek hoşuma gitmedi diğer şarkıyı sevmemin sebebi yüksek çıkışlarının aniden ve çok güzel olması tabi adamın sesi de çok hoş ritim olarakta diğer şarkıya benzeyen bildiğin varsa söyler misin bu tarz yabancı müziklere yabancıyım da :D pek bilmiyorum aynı adamın diğer şarkılarına da baktım hoşuma gitmedi adamın zirvesi senin profildeki şarkı sanırım ama gerçekten zirve yani türünde 1 numara bile olabilir otomatiğe sardım 3 saat dinledim ı:
Ölüyorum anlasanaaaa🤣 bihterciğimle aynı ruh haline gireriz muhtemelen🫠
Ne sahneydi be 😂
Zaten en iyi oyunculuğu burada 😂
Bunun pqueen versiyonu da var jdjdjdjdj
youtube.com/shorts/hmdmncwwu-8?si=v7n9jGFP57UVKSGZ
Bence de vala bu rol için doğdu ve öldü 😂
Hahahahahahah 😅😅😅😅😂😂😂😂😂
Hayır, etmez. Bencil insanım ben. Eder diyenler de yalan söylüyor. Platonik olarak can çekişiyorlar ve içten içe o kişinin kendi sevgilisi olmasını diliyorlar.
Altına imzamı atarım o kadar doğru 😇
Böyle olabilen var mıdır bilmiyorum ama ben böyle hissetmem.. Benimle mutlu değilse boynu altında kalsın.. 😅
Ne mutlu olsun derim ne mutsuz... Ne hali varsa görsün..
O mutluysa benimde onun adına mutlu olmam gerekir... Aşk böyle bir şey yani sen üzülsen dahi onun adına mutlu olmak , onu düşünmek...
Benle mutlu olmadıysa köküne kibrit suyu 😂😂
Köküne kibrit suyu hahah sevdim bu sözü aynen aynen. :d belli etmiyorum falan gerçek düşünceleri...🤣🤣Beni yakan yansın be jfjrjr
İşte beklediğim bu 😂
Eder demekki benimle o mutlugu bulamamış ya da bulduramamis diye düşünürüm beni de mutlu etmeyen kişi olsun istemem yani beni de mutlu eden biri çıkar hiç üzülmek uzulsemde ben ondan daha çok mutlu edicek şeyler kişiler bulurum o uzulsun
Eder mutlu olsun. Kimsenin mutluluğunda gözüm yok
Benden uzak ne yaparsa yapsın diyorum ben😂
Yani şahsen umurumda değil zaten başkasını seviyorsa ben onu sevmiyorumdur sorunun orası hatalı 😂😂 kimse için uzulemem kusura baksınlar sanki vazgecilmezlerde
Soruma hatalı demesen iyi kızdın aslında 😂😂
Yazamamissin napiyim 😂😂
Senden ders alayım o zaman 😂
Hemen. Seni sevmeyeni sende sevme 😂 ders bitti
Ne kadar kolaymış bu 😂😂
Bazılarına zor öyle deme
Hayatın sırrı açıklandı şu an bence kapatabiliriz 😇
😂
Geretirir benle mutlu olamadi baskasiyla mutlu olsun napak jjsjs
Bizle mutlu olmayan bizsiz de olmasın 😇
Çok aşık olunca olmuyor işte oyle ya
Ah senin şu ponçik kalbin 😇
Okumuş adam tabi SaIak diyemiyor jsjsjs
Sana öyle şey dersem taş olurum 😇
elbete mutlu etmez ama beni istemyen birini yanımda tutucam da ne olacak mesela
bu durumda kendime saygım ve gururum her şeyin önüne geçer
Mutlu olması mutlu eder ama başkasıyla mutlu olması kıskandırır üzer. İnsanlığın doğasına aykırı bir kere öyle bir şeye üzülmemesi.
Eder tabi ki ama işte beni reddetti yapacak bir şeyim yok onun için unutmak en doğrusudur iyi bir tavsiyedir herkese
Sevgi bencillik değildir, sevdiğin kişilerin mutlu olmasını istersin bence tabi başkasıyla görmek bir süre canını yakabilir ama yine demonun adına mutlu olursun
Nasıl ayrıldığına da bağlı değil mi biraz 🙄
Aaa ben öyle düşünmemiştim. Yani daha çok tek taraflı bir aşk diye ama eski sevgilim ise seviyorsam neden ayrılayım ki sorunlar halledilebilir eğer aldatmışsa zaten artık sevmeyeceğim için umurum da olmaz
İşte tam olarak bahsettiğim bu. İnsan iyiliğini istemez o zaman 😇
Onun mutluluğu bozulsun istemem ama hâlâ aşıksam kendim de mutlu olmam heralde ya
Yok benden başka biri ile mutluysa mutlu olsun derim tabikide
Beni alâkadar etmez ki. Tabi ki mutlu olsun herkes. Ben kendi hayatıma bakarım beni istemeyene gönlünü bana vermemiş kişiye aşık olmam imkânsız
Niye mutlu olayım? Benim olmadı ki
Doğru olan bence de bu zaten 😇
Üzülürüm normal olanda bu değilmi zaten😅
Bence öyle vala biz normaliz 😂
Etmez , s a l a k mıyım ben 😄😄
Eder diyenleri şaşkınlıkla izliyorum 😂
Bunun adı başka bir şey de neyse 😂
Bana karşı hissedilmeyen hiç bir duygunun esiri olmam. Nötr
Sadece hoşlanma ise denilebiliyor. Ama aşksa ister istemez kıskanılıyor.
Kimseyi sevmedim o yüzden şanslıyım
Etmez , bozarım aralarını
Gercekten aşık olsaydım benim olurdu zaten
bana aşık olmayana aşık olmam
O benden başka hiç kimseyle mutlu olamaz
Aşıksam burkulurum elbette 🙃
Hayır
Hayır ne münasebet g*vat mıyız biz aa😅
Etmez daha çok canımı yakar
hayır mutlu etmez
Hayır etmez
Aşık olmam