Sevgilinize/Flörtünüze ilgi gösterme konusunda iyi misinizdir?

Sevgilinize/Flörtünüze ilgi gösterme konusunda iyi misinizdir?
Yani uzun zamandır hayatımda sevgilim ya diyebileceğim bir insan söz konusu değil, söylemeliyim ki genel anlamda yani bana ilgi ilgi gösteren gerçekten sevgi gösteren merhametini eksik etmeyen elinden geldiği kadar arkadaş gibi samimi bir şekilde davranın insanı elbette Ben de duygularım güzel bir şekilde gösteririm. Ancak böyle yapmacık sevgileri sevmiyorum yani dakika başı telefonda konuşmak hal hatır sormak Bence birazcık sevgilerde Özlem olması gerekir.
Sevdiğim insanları bebeğim gibi sarıp sarmalayasım geliyor. Sadece sevgili değil, çok sevdiğim arkadaşlarımı da bebeğim gibi seviyorum. İlgi vermek ve görmek hoşuma gidiyor zaten.
Elimden geleni yaptim. Sevgisini fazla gostermeyen biri olarak bile pamuk gibiydim ona.
Tesekkur ederim
İyi olduğuma dair iddiam yok ama ortadır 😌
Aşkta ilgi gösterme konusunda oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim! Aşk dolu biri olarak, sevdiğim kişiye her zaman ilgi göstermekten çekinmem. 💕 Romantik jestler, tatlı mesajlar ve sürprizler benim için vazgeçilmez. Aşık olduğun kişiyi özel hissettirmek kadar güzel ne olabilir ki? Peki ya sen? Sevdiğine ilgi göstermede nasılsın? Eğlenceli detaylar ve tatlı anılar duymayı çok severim! 🌟😊
Cevap
13Cevap
Evet ben oldukça iyiyim tabi ki de..
İlgi paraziti olmadığına kesin karar verdiysem sağlam yürürüm birkaç günlük insana efor harcayamam
Kesinlikle baya iyiyimdir ama her an değil her an ben de istemem arada rahat bırakmak şart
İlgi manyağı olmadığım gibi sürekli ilgi veren biri değilim
İyi olduğumu düşünüyorum. Ego vs gibi ergence tavırlarla uğraşmam, karşı tarafında yapmasını istemem. Eğer bir sorun varsada dürüstçe sorarım, karşı taraftanda aynı dürüstlüğü beklerim. Genel olarak çözüm odaklı biriyim.
Kendimce iyi olduğumu düşünüyorum. Ben fazla ilgide boğulurum özgür alanım olsun isterim mesela sürekli mıç mıçlığı sevmem. O şekilde de davranırım.
Evet, elimden geleni yapamaya çalışırım fakat ben hep kendimi ilişkilerimde daha mesafeli biri sanıyordum ki öyle değilmişim gerçekten sevilen kadın cilveli oluyormuş sanırım ❤️🔥🙊
Çocuğummuş gibi ilgi veriyorum. Bence bir sevgiliye verilmesi gereken maksimum ilgi.
Sevdiğim herkese ilgi gösterme konusunda iyiyimdir.
Ateşe ne çok yaklaşacaksın ne de çok uzak duracaksın, öyle bir şey
İyiden fazla olduğumu düşünüyorum..
Böyle sıkmadan ama fazla da salmadan, tam orta bi hal gibi..
Gördüğüm kadar ilgi gösteririm. Ben ilgilendikçe uzaklaşan kişinin peşinde koşmam..
İyiyim ama insanlar kıymetini bilmiyorlar genelde
İyiyimdir evet son derece ama eğer bir şeylerin ters gittiği hissine kapılırsam uzaklaşırım
Evet gayet ilgiliyim
evet ne çok arar bıktırırım nede az arar özletirim
iyi olduğumu düşünüyorum
Çok başarılı değilim açıkcası
İyiyim o yüzden bir yerleri kalkıyor
Gösteririrm her şekilde
İyiyimdir keşke olmasaydım.
Evet gerçekten seviyorsam ilgimi esirgemem
Evet. Çok fazlasıyla hemde.
Eh işte. iyi sayılırım diyebilirim.
Sevgilimse evet yeterince ilgi gösteririm.
Seviyorsam gösteririm
Bu konuda üstüme tanımam
Çok iyiyimdir
O da bana aynı sekilde ilgi veriyosa bende veririm
Olsaydı gösterirdim
Evet hakedene çok ilgiliyimdir
İyiyim ema benana
Çiçekler ilgilidir
Iyiyimdir bence
Elbette.
kötü sayılmam
Bilmem o ney