Size, sizin ona gösterdiğinizden daha fazla ilgi gösteren sevgilinizden sıkılır mısınız?

Sevdiğim birinden görüyorsam bunu aksine hoşuma gider, ilgi gösterdiğim kişiden ilgi görmeyi severim, dozu çok önemli değil fakat herkesin ilgisini istemem, bu rahatsız eder beni,
Her şey dozunda güzel, her şeyin yeri ve zamanı var. İlgi güzel ama kişisel alanımı seviyorum, bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorum, her 12 saniyede bir “Neyin var?” diye soru sormak suretiyle darlanmak ilgi göstermek değil benim kitabımda. Mantar gibi her köşeden fırtlayan bir sevgili hoş değil bence.
İnstagramda “uyurmusunartık” diye bir sayfa var, bilenler bilir. Bence o karikaturlerde resmedilen şey hoş değil. Şirin olabilir ama ben sıkılırım o ilişkiden, net.
erkekler sıkılır ama kadın sevdiğiyse asla sıkılmaz ilgiden sevmediği hoşlanmadığından gelen bir ilgi kadını boğar ama erkek aşık dahi olsa fazla ilgiye gelemiyor ya her türlü kalıbımı basarım
Sen yine de kalıbını basma. 😅 İlgiyi seven erkek vardır.
Size denk gelenler nasıldır bilemem tabi.
Hem de nasıl sıkılırım. Çok fazla ilgiyi bırak, biraz bile dozu kaçsın boğulacak gibi hissederim. Bu konu zaten ilişkilerden soğutan meselem desem yeridir.
Bizim ülkede ilgiyi az veren erkek çok, ortası hiç yok gibi. :D Umarım doğru olanına denk gelirsin.
İlgiyi az veren erkek cidden çok mu? Hani ya nerede onlar? 😂
Umarım, teşekkür ediyorum 😅
Cevap
16Cevap
Ben sevgiden sıkılan birisi değilim
Sıkılmazdım ilgi seviyorum
Hayır neden sıkılayım ya. Sevdiğim kişinin bana gösterdiği ilgiden hiç sıkılmam çok hoşuma gider
İlgiyi severim. Varsa varım, yoksa yokum.
Sık boğaz ilişkileri ve aşırı ilgiyi sevmiyorum. Hersey olması gerektiği kadar olmalı. Ayşen Gruda'nîn filmdeki repliği gibi; Annem göster ama elletme dedi.🤭🤣
Sıkılabilirim, her şey dengeli olmalı bence. İlişkilerde alma - verme durumu olmamalı, iki tarafta birbirlerine dengeli şekilde ilgi verirse o ilişki ömür boyu sağlıklı olur
Gerçekten sevdiğim birinin ilgisinden sıkılmam. Ama yine de yapış yapış olmasın ya gösterişsiz samimi bi ilgi olması gerekir.😄
İlgi manyağıyım ama sevmesem her hareketi gıcığıma gider bu yüzden sevmediğim kişiden ilgi alırsam boğulurum
İlgiden asla sıkılmam tek korkum sadece onu sıkmak olur
Ben fazla ilgiden boğuluyorum, sıfır ilgidende soğuyorum… kavga bile çıkarırım bunun için 😁😁
Hayır ilgiden sıkılmam ama sıkıyorsa çok , o zaman bunalırım sıkılırım
Hayır hiç sıkılmam. Ama erkekler genel olarak aşırı ilgiden sıkılıyorlar...
Sıkılırım ilgi budalası biri değilim aksine 1haftalık ilgiyle 15gün giderim😂
Bi müddet sonra evet ilişkide ciddilik olmak zorunda yoksa çabuk biter
yani seviyorsam hayır ama sevmiyorsam aşırı ilgi hoşuma gitmez
Benden fazlasını değil ilgi gösteren birinin olması lazım önce daha o aşamaya gelemedim 🙂👍🏻
Sevdiğim adamın ilgisinden asla sıkılmam. Daha da çok sever ve baglanirim.
Daha çok kadınlar ilgiden hoşlanır o yüzden daha çok sevip ilgi göstermeliyiz 😎👍
sıkılmam..
ama benden fazlasını, onu çok yorar..
Belli bir yerden sonra evet
İlgi göstermesi güzel fakat ilgi dediği şey sizi bir evcil hayvan sanması durumuna geliyorsa kaçın
Sevdiğim kadının ilgisinden sıkılmam.
Sıkılmam daha çok hoşuma gider
Yengeçler abartıyor mesela
sevdiğim adam ilgi göstersin tabii sıkılmam hiç
Bilmiyorum denemek lazım
Hayır ilgi güzel bişey neden sikilayım
Güzel bir hatunsa sıkılmam hoşuma gider 🤭🤌
Yo hoşuma gider.
Asla.
Boğ beni sevgilim @StjerneHimmel
Farklı yollarım var benimmm ❤️❤️❤️
Dene lütfen 🙄