Sevgiliniz içtiğiniz içki/sigaraya karışabilir mi? Siz de ona bu konuda karışır mısınız?

Hayır ben sevgilime karışmam sevgilim de bana karışmaz birbirimizin içtiği şeylere saygı duyarız.. mesela çok fazla bira da içebilir ya da sigara bağımlısı da olabilir..
Eğer içmesini biliyorsam, kendimi bozmayacak şekilde kullanıyorsam karışmamalı. Aynı durum onun içinde geçerli. Kendisine ait bir iradesi var benim onun özgürlüğüne karışma lüksüm yok😌
Cevap
18Cevap
Sigara kullanmıyorum. Alkolikte değilim. Karışılacak bir durum yok
Günde 3 paket sigara içiyorum. Bugüne kadar sadece bıraksan iyi olur dediler. Benim sahip olduğum şeylerle ilgili sadece fikir sunabilirler.
Bokunu çıkartırsa elbette karışırım. İçki, sigara düzeyinde içilmeli. Beyin sağlığına çok kötü etkisi var sürekli düzgün içilmediği zaman.
ikimizde sigara kullanmıyoruz içki konusunda da eğer fazla içmişsem elbette uyarabilir ben de onu
Karışabilir, misal sevgilim istemiyor diye sigarayı bıraktım ben. Alkol zaten kullanmıyordum tam yeşilaycı oldum.
Kimse bana karışamaz. Kendinden verdiğin bir tavizle bir fedakarlıkla gördük neler oluyor. Tepemize çıkıyorlar
Bir sevgilim yok. Sigara kullanmam. Alkol hiç kullanmadım ama kullansam arada içerdim herhâlde. Karışmasına gerekecek bir durum olmazdı.
Kimsenin hayatında arzularını körelten biri olmayacağım, hele ki bana olan sevgisini kullanıp tutkularının katili asla olmayacağım.
Sevgilim değilde ciddi düşündüğüm birisi nişanlım veya eşim karışabilir
Eğer abartıyorsam hadi olabilir de, ben de ona abartırsa yapma diyebilirim.
Sigara içmiyorum zaten 2 bira içiyorum arada ona da karısmasın. d
Sigaram yok ama içkime karışmasın bir zahmet. Her gün içmiyorum zaten.
Bunun için karışan kişinin iyi niyetli oluşunu ANLAMAMA KITLIĞI
Şahsen bir dal yakken elimden çakmağımı alsa iyi olur
kesinlikle karışabilir aşko sonuçta sevgilim değilmi o benim💖💖💖
herseyime karısabilir ama ben uyar mıyım bilemem😂😂
Karışsın bakalım sjsşsei
Karışamaz çünkü hiçbiri yok
Karışamaz beraber iceriz
karışamaz. o kimde karışıyo?
Karışamaz kimse
Zevklere ve sevilen şeylere karışılmax
Kararında olursa hayir
Karışabilir çünkü ben karışırım