1 aylık evliyiz. Evlenmeden önce 2 ay beraber yaşadık. Ki şöyle bir durum var evlenmeden önce bana davranışları aşırı anlayışlı ve kibardı. Düğünümüze 1 ay kala beni bir kızla aldattı. Aldatması sadece telefonla olmuş dediğine göre. Ama baya baya kızla aşkım ben seninle evlenirsem tarzı konuşmuş. İlk öğrendiğim gün çok ağırdı benim için çünkü ben çocukluğumda kolay kolay hiç bir insanın kaldıramayacağı şeyleri geride bırakıp ona sığınmıştım. Kendisi de psikolojimin çok iyi olmadığını biliyor. Neyse işte öğrendiğim gün baya iyi davrandı bana affettirmek için kendini çok çabaladı hakkını yemicem. Bende her kavgada kızın konusunu açıyordum. Bir gün artık kızın konusunu açmama dayanamadı sinir krizi falan geçirdi. O gün de yanında durdum alkol komasına girmişti. Neyse o halini gördüm ve gerçekten pişman olduğunu anladım. O günden sonra daha hiç açmadım kızın mevzusunu. Öyle böyle devam ettik. 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve kendisini aradım iş yerindeyken, mutlu mutlu baba olacağını söyledim çok sevindi çok mutlu oldu. Ama o gün o telefonu kapattıktan sonra biraz tartıştık bi mevzudan dolayı. Ve aramız soğuktu. Eve geldi. Kapıyı açtım bişey demeden eve geçti. Ki ben kendisinden bi öpücük beklemiştim çünkü kendisine çok güzel bir haber vermiştim fakat bunun aksine karşıma geçip telefonla oynadı bütün gün. Ben de kendimi kullanılıyor gibi hissettim ve sinirlendim. Ertesi gün oldu. Sabah çocuk için doktor randevum vardı saat sabah 9 gibi uyandırdım bana para vermesi gerektiğini söyledim. “Niye beni bu saatte uyandırıyorsun ya s**ktirgit” dedi. Bende şok oldum çünkü bu küfrü beklemiyordum. Bende sinirlendim yüzükleri attım küfür ettim bağırdım. Hiç beni takmadan dışarı çıktı. Benim de sancım başladı hastaneye gittim. Kendisine mesaj attım hastaneye gelir misin sana ihtiyacım var dedim. O da valizini topla akşam yolcusun gideceksin evden ailenle konuştum diye mesaj atıp yanıma geldi. O haldeyken bu mesajı alınca panik atak geçirdim hastanede sancılar içinde kaldım. Çıkıp geldi hastaneye. Sonra eve geçtik. Yine kavgalar bitmedi tabiki. Kavga esnasında bana şu cümleyi kullandı. “Kalkıp 6 tane doktora 4mını açıyorsun zaten hamile misin değil misin belli değil” dedi. Çok ağrıma gitti. Sanki karısı değil de sokaktan aldığı bir kadınmışım gibi hissettirdi bana o gün. Ertesi gün elinde çiçek hediyelerle eve geldi. Ben soğuk yaptım. Öptü sarıldı özür diledi yapma böyle falan dedi. Ben de affettim. Bugün ki olay da şu, erkek kardeşi ile dışarı çıktılar. 3 saattir dışardalardı 1 kez aradım gülerek yüzüme kapattı. Arama bu kadar sık dedi. Sırf bana bunu yaptı diye bende üst üste aradım. Ben senin karınım telefonu yüzüme kapatamazsın dedim. Her neyse eve geldiler. Çağırdım yanıma dedim ki gel şuraya adam akıllı konuşalım. Geldi, geldiği gibi direkt dediki ben yarın boşanma davası açıyorum. Ben de tamam aç dedim ama bu çocuğun yüzünü hiç bir zaman göremeyeceksin dedim sen öyle san dedi gitti şimdi hiç bir şey olmamış gibi çay içiyor. Benim bi suçum var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İllaki benimde hatam var yok demiyorum, ama her ne olursa olsun hamile bir kadının üstüne yürünülür mü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk başta hata yapmışsın affederek böyleleri düzelmez sürekli başa sararsın... ilk aldattığını öğrendiğinde evlenmeyecektin ama olan olmuş..
Allah sabır versin kocanın problemleri var anlattığın kadarıyla
Bunlar gerçek olmamalı cunku o kadar garip şeyler ki.
Sen bunla resmi evlisin demi. Düğün nikah vs her şey oldu
Evet evet daha 2 ay önce evlendik
Meslekler ne sizin yaşlar kac
Üşenmedim okudum bence senin anlatmadığın küçük yanlışların olabilir ama eşin baya ağır suçlu sana tavsiyem o çocuğu tek başına dünyaya getirme yazık babasız büyümek kolay bir şey değil çünkü
İllaki benimde yanlışlarım vardır, ben bunu inkar etmiyorum. Ama kendisinin bana böyle davranması hiç bir vicdana sığmaz
Haklısın hiç düzgün birisi değil bence yol yakınken ayrılmaya bak ve sakın çocuk doğunca değişir deme öyle bir şey olmaz bence çocuğu da aldırabilirsin sonuçta henüz kalp atımı başlamamıştır
Öyle de böyle dengesiz bir adamla da zor ya
Of yemin ederim evlenmekten korkuyorum
Kalp atışları başladı
Olsun bence yine de düşün aldırmayı böyle bir adamdan çocuk yapman ne kadar mantıklı ve o çocuğun babasız büyümesi ne kadar kötü olur
Hayır günah aldırma.
O senden bir parça onu yapma onun suçu yok.
Tartışmaya girmeden sakin olmayı dene.
Bı süre alttan al.
Hamilelik döneminde erkekler kadınlardan daha alıngan oluyor cidden.
Biraz sabret düzelir.
Çok üstüne gitme
Evlenmekten korkacak bir şey değil bence aldattığı anda belliymiş aslında her şey yarın birgün tekrar aldatıp sen benim böyle olduğumu bilerek evlendin dese ne diyebilir
Ben o günahı almam. Allah’ın verdiği canı ancak Allah alır. Şükür ailem destekçi oluyor maddi manevi bir eksiğim yok bebeğime krallar gibi bakarım
He düzelir bu ilişkinin sonu baştan belli ayrılık yazık o çocuğun babasız büyümesi günah değil mi hayata böyle başlamak kolay bir şey mi sence
Çocuk var ortada.
Kendisi büyütür.
Anca o başka türlüsü olmaz
Affetmesi saçma
Aldatma affedilmez
Ölmesi daha mı sevap?
İkiniz de sanırım mutlu ailede büyüdüğünüz için dediklerimi anlamayacaksınız isterseniz babası annesi ayrı büyümüş birisine sorun bu durumu
Mutlu mu ahah
Herkesin sorunu ayrı.
Ama düşünsene çocuğun var naparsın
Malasef bir hayat daha ziyan olmuş
Abi böyle hayat mı gever mkfh