ya ben yeni evlendim 8 ay oldu İstanbul'a gelin geldim esim para birakti bana tuvalet kagidi alir misin dedi bende soka bime usendim 2 sokak otede bir minik magaza vardi oradan alim dedim birden oranin sahibi kadin bagirdi tabi ben aldim peceteleri elimde gidiyordum yok sen caldin makyaj malzemesi bakiyordum zuccaciye gibi bir dukkan zaten biraz makyaj urunlerine baktim pecete aldim ciktim yok calidin diye bagirdi bana hayir dedim kibar sekilde dukkana itti abisi midir nedir birden hirsizlikla sucladilar polis cagiracaz dediler tamam dedim ama hamileyim ittiler beni koseye itince onlar gitmek istedim kadini ittim uzerime yuruduler adam da tokat atti bana canim yandi zor kurtardim kendimi esime bir sey demedim ne yapsam buraya yazdim direk sikayet ettim ama yardim etmedi polis annemi aradim memleketten esine deme boş ver dedi udfff ne yapsam polise dedim ilgilenmedi niye oldu bu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızım polis çağırcaz demişler zaten madem çalmadın beklesene gelsin polis baksın kameraya sustursun bunları. Aile esnafı pisliktir böyle iter kakar. Olayı eşine anlat aynı mahalledeki esnaf bu başkalarından duyar yarın bir gün daha beter olur.
yahu polisi cagiracaz dediler de ittirip durdular beni koseye itip durdular oyle dukkanda mi oturttular sanki ittirip duruyo koca adam korktum 1 aylik hamileyim esim sinirli birisi kan cikar annemi aradim memlekette annem esine deme dedi sinirlidir erkekleri karistirma bu ise dedi
polis de aradim kanitiniz var mi dedi adam bana fis bile vermedi aldigim pecetenin zaten pecete aldim yok makyaj urunu calidin dedi
Bir şey yapmayacaksan bu siteye soruyu niye sordun merak ediyorum? Yahu eşim sinirli kan çıkar ne ya önce gidersiniz birlikte karakola polislerden hesap sorar niye işlem yapmadılar diye sonra da yazdırırsın ifadeni şikâyetçi olursun. Ya çocuğuna bir şey olsaydı? Annen geri kafalı bir yorum yapmış erkekler sinirli bilmem ne başkasından duysa sana sinirlenmeyecek mi bu adam sen sahipsiz misin bana niye anlatmadın demeyecek mi? Hepsini geçtim bu esnaf olayı sağa sola anlatacak sen nasıl alışveriş yapacaksın suçlu gibi çıkıp gitmişsin hâlâ da bir şey yapmıyorsun annenin lafıyla.
zorda kaldim cikmazda hissediyorum ya sorun polis gelmesi deildi dukkana itip durdular beni zaten dustum cikmak istedim kadini ittim adam vurdu bana zor kurtardim kendimi otur burada polis gelecek mi dedi saniyorsun
zaten bir kere dustum yere allahtan yerde deterjan vardi tam dusmedim kadin da biliyor hirsiz olmadigimi ki odeme yaptim kapidan cikarkne itti dukkana
polise kendim gittim niye geldin demedikleri kaldi arammadim bile esim gercekten sinirli vurur adami
esimin akil sagligi da pek iyi değil zaten garip garip konusuyor
Tamam o zaman yediğin dayak yanına kâr kalsın vur kafayı yat ne diyelim başka
cikis yolu ariyorum esim beni koruyan birisi deilll polis de ilgilenmedi cok uzuldum olaya kusmalarim artti zaten bu olaydan sonra
cok uzuldum buraya yazim cikis yolu ariyim dedim esim en ufak sorunda off daraldim bosanilim o zaman diyor zaten hamileyim polis de takmadi sanki niye geldin demedigi kaldi bir polisin cok oluyor mu bu tarz olaylar
En ufak olayda boşanalım diyorsa niye çocuk yapıyor? Allah sabır versin ya. Çıkış yoluna gelirsek polise gitmek ve eşine anlatmak dışında bir çıkışı yok bu olayın ama onları da sen kendince doğru bulmadığın için yapmıyorsun yapacak bir şey kalmıyor bu durumda.
severek evlenmedi benle o yuzden bosanalim pek demedi ama sevmez korumaz yani
tamam işte yapacak bişey yok o zaman hazmetmeye çalış olayı geçmiş olsun
Eşine diyeceksin. Niye kendini ezdiriyorsun sen? O itler hesabini verecek essek gibi. Git şikayette bulun bak yarın başkasına yaparlar ya bebeğine bir şey olsaydı
ona korktum zaten gitmek istedim madem hirsizim ne diye parami aldi pecete almistim oradan annem esine deme dedi esim kavga etmesin sinirlidir annem biliyor kimsem yok polise dedim takmadi bile
1 aylik hamileyim
Şikayet et onları eşine de şöyle yanlsrina kalmasin
esime diyemem kan cikar sinirli annemde dedim polisi aradim hemen kanit var mi dedi fis bile vermediler aldigim seyin
kapidan cikiyordum odedim kadin ittiridi dukkana İstanbul'a yeni gelmisim abisini cagirmis birden geldi dukkana koseye ittirdiler bebege bir sey olmasin diye kadini ittim ben de ittiriyorlar duvara dogru dustum zaten allahtan deterjanlar vardi
korktum bebegime kadini ittim baya abisi vurdu tokat atti 2 kadin da vardi orada bir sey demedi kimse
Dur sinirleniyorum anlatma bana şikayet edin şunu ya
polise ettim kanit dedi ilgilenmedi esim sinirli annem erkekleri bulastirma kavgaya ddedi
Eşine söyle korkma
İstanbul'da mi yasiyorsunuz
Evet. Neden sordunuz
orada bu tarz olaylar oluyor mu
duydugunuz var mi
Bu tarz olaylar her yerde oluyor önemli olan bu zorbalığa sessiz kalmamak