Bende mi suç var anlamıyorum?

Öncelikle merhaba 2 gün öncesi yazdığım soru sonrası bir şeyler eklemek istiyorum. Kafaya her şeyi takan birisiyim ama bunu sorun haline getirmeden hallediyorum. Dün eşimle yine bu olay yüzünden kavga ettik. Her gün annesine gitmesine rağmen her saat başıda konuşuyor. Benimde sürekli aramamı istiyor ama ben böyle şeyleri sevmiyorum. Aradığımda ise ağzımı arıyor başka olmayacak seyler soruyor. Aramıyorum demiyorum ama arıyorum her gün. Kayınvalidemide annem gibi severim ama bazen kırılıyorum. Kayınbiraderimle olan muhabbet yüzünden anneme kırgındım. Açıkçası kimseyle konuşmak istemiyordum çünkü onu savunuyorlar suçlu halinleyken bile. Bende aramıyordum. Dün de eşimle kavga ettikten sonra annesini aramış annemde bizden soğumuş o biz ne bekliyorduk ne oldu zaten o evde durmak istemiyordu sarıp uzağa taşınacakmış falan fistan konuşmuş. Ben ev muhabbeti olayını çocuk olursa ilerde sığmazsak ve deprem muhabbetinden de korktuğum için hep beraber düzgün bir eve taşınırız hem daha iyi olur manasında demiştim. O bunu içerlemiş eşimde bana bağırdı çağırdı niye söylüyorsun annemlere diye onlar böyle anlamış kırılmışlar diye. Dedim içimde fesatlık olsa gidipte beraber yaşayalım demezdim dedim sonra uzadı bu. Gerçekten pişman oluyorum evlendiğime ilk zamanlar böyle değildi
Bende mi suç var anlamıyorum?