Bir suçum yok fakat rezil mi oldum?

Okuyan olursa sevinirim, dürüstçe anlatıyorum ❣️Çocukluğumdan beri gördüğüm psikolojik şiddet nedeniyle 18 olup evden kaçmayı hayal ettim 10 yaşında da da bunu beklediğimi hatırlıyorum.18 olunca kaçtım, reşit olmama rağmen siyaset adamı amcam olduğu için polis onu aramış. Amcam küçük amcamı göndermiş geldi bana çok güzel davrandı neyse 3 gün kaldım 3 gin sonra annem geldi yemin etti bi daha bana küfretmeyeceğine ve orada elin evinde kalmak istemediğim için döndüm.. Hayatımdan 3 yıl beynimden psikolojimden onarılması mümkün olmayan 3 yıl daha çalındı o yağcı polise ne diyim ben. O sene 7 ay daha annemle kalıp üniversiteye yerleştim ama üniversiteye 6 ay gittikten sonra pandemi oldu 2 yıl daha evde geçirdim işte online olarak yani 19-21 yaşımı. Bu süreçte 2020 yılında babam beni suçsuz yere dağın başında sopayla dövdü görenler polis çağırdı bana sordular çağırmamı ister misiniz diye evet dedim. Annem de b kere geldi aniden 20 dk boyu beni sıkıştırarak psikopatça baktı beni çıkarmadı ve kurtulmak iÇin polisi aradım sülalenin kulağına gitti. Sonra geçen yıl 2021de 16 yaşındaki erkek kardeşim kafama doğru kepçe fırlattı elimle korudum elim yarıldı. Yarım saat sonra tekrar 2 kepçe daha getirdi ve bu sefer korkudan çığlık ata ata yarım saat kapıyı tutarak öldüm en sonunda çok korktuğun iÇin polisi aradım bu da sülalenin kulağına gitti. Neyse o olaydan sonra 8 aydır üniversitemdeyim şehirdışında. Tesettür modellik yapmak istedim aileye tabiki haber etmeden Ankara’dan Bursa’ya gittim ve orada otelde misafir edileceksiniz sözüyle gelmeme rağmen herif sabaha kadar evinde bekletti. Sabah yol parasını vermediği için şikayetçi olmaya gittim ve 100 suç kayıtlı biri olduğunu öğrendim brn şikayetçi olmaya kalkınca yine amcamı aramışlar ve bu sefer amcam bana sen kimsin ya dedi bana 1.5 saat boyu hakaret ettiler öldürür gibi herkesin ağzında benim namusum zarım oysa adam benim yüzüme bile bakmamıştı.
Güncellemeler
+1 yıl
Samimi yorum yapanlara teşekkürler❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. arkadaşlar…
Bir suçum yok fakat rezil mi oldum?