Sizce başıma gelenleri duyunca beni sildi mi?

Yabancı birisiyle tanışmıştım 2 hafta önce. Benimle her gün görüşmek istiyordu. Kibar ve cömert biriydi. Hesabı ödetmiyordu, taksiye bindiğimde kapısını bile açıyordu hatta yol parası bile veriyordu. Yan yana otururken saçlarımı kokluyordu. Bazen uzun uzun sarılıyordu. Yolda yürürken el ele tutuşuyorduk. Vedalaşırken hep "çok yakında tekrar görüşelim" diyordu. Fakat bir gün eski sevgilimle ilgili sorular sormaya başladı. İlişkimin ne zaman ve neden bittiğini sordu. Ama o kişiyle aslında hâlâ iletişimim devam ediyordu. O kişinin adını sordu, ben de söyledim. Ama o kişinin adını, o beni aradığında telefonumun ekranında görmüş. Dolayısıyla her şeyi açıklamak zorunda kaldım. Şiddet olaylarından bahsettim. Saatlerce kendine gelemedi ve sürekli bu konuyla ilgili konuşmaya başladı. Bana yardım etmek için her şeyi yapabileceğini söyledi. Bunu öğrenmesinin hem iyi hem de kötü olduğunu söyledi. İyi olmasının sebebi bana yardım edebilecek olmasıymış ve gerçeği bilmesiymiş, kötü olmasının sebebi de üzülmesiymiş. Zaten o gece uyuyamamış. Bana öğrendiklerinden sonra 1-2 gün acıyormuş gibi davrandı, ben de bu durumu pek sevmediğimi söyledim, ertesi gün bana özür mesajı attı. Normalde beraber şehir dışına çıkmayı düşünüyorduk yakında. Ama o gün kendi ülkesine dönmeye karar verdi birkaç haftalığına. Biraz yalnız kalmaya ve kafa dinlemeye ihtiyacı varmış. Gideceği güne kadar görüşmeye devam ettik. Vedalaşırken "bir gün tekrar görüşeceğiz" dedi. Ülkesine döndükten sonra konuşmaya devam ettik. 2 kez sesli konuşmak istedi. Sizce bana duyguları var mı yoksa kafasında bitirmiş mi?

Sizce başıma gelenleri duyunca beni sildi mi?