Oyaladığını hissediyorum. Sizce de öyle değil mi? 3 senedir sevgiliyiz. Uzzaktan ilişkideyiz. 4 ayda 1 buluşuyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Oyaladığını hissediyorum. Sizce de öyle değil mi? 3 senedir sevgiliyiz. Uzzaktan ilişkideyiz. 4 ayda 1 buluşuyoruz.
Evlilik için şartları uygun olmayabilir. Ve bence uzaktan ilişki ve bahsetmiş oldugun sıklıkla görüşme ile onu tanıman mümkün değil. Anası babası otursa konuşsa.. oğlum böyle ilişki mi olur dese.. ya da bir eşinden dostundan etkilense kafası kolaylıkla karışabilir. Uzaktan ilişki ve bu seviyede az görüşme sıklıgı ile mutlu final gören çok az çift var. Zoru basarmaya çalışıyorsunuz bence. Onlineda tanışmanın bir sakincasi bence yok. Ama kısa bir süre önce tanıma aşamasi reelde devam ederse hersey güzel gelisebiliyor. Uzak ilikski meselasine kurban görmezsiniz umarım. Lakin gözden uzak olan gonuldende uzak olabiliyor. Reelde yakınında görüşme imkanı yakalayan taraflar... bazen uzak ilişki yaşarken yelkenleri siya indirebiliyor. En kritik anlarda 4 ayda bir görüşmeden sonraki heyecanı ve mutluluğu yaşayabilmek için tekrar bir bu kadar daha beklemek zorunda olunduğu gerçeği.. aynı heyecan tekrar yasanmak isteniyor. Ama taraflar uzaktalar. O güzel duygularin ısrarla devamini isteyen zayıf olan taraf.. yakın çevresinde bir imkan yakalarsa uzak mesafe ilişkisinde şevki kirilabiliyor. Umarım böyle bir şeyle karşılaşmazsınız. Yakın mesefe iliskisinde 3 sene deseydin daha farklı yorumlayabilirdim ama uzak mesafe iliskisi konusu bence olayın püf noktası.
Sizin evlilik süreciniz biraz sürprize dayalı görünüyor. Uzak mesafesiniz ve buradan bakınca ortada pek bir şey görünmüyor ama öngörüde bulunayın senin için.
3 yıllık ilişki için tam evlilik zamanınız. Ancak önümüzdeki engel maddi problemler gibi görünüyor. Maddi problemleri çözmek için de bir şeylerin satılması, sonrasında işin kurulması, sonrasında işin devam etmesi gerekiyor.
Ola ki ticaret yaparken problemler çıktı ve işler düzgün gitmedi. O zaman sizin konunun daha fazla uzamış olacak. Bence evlenmek için o kadar paraya gerek yok. Basın nikahı gitsin.
Uzaktan ilişki kurmak zordur. Böyle zamanlarda yan yana durmak ve ciddi konular üzerine yüz yüze iletişim kurmak çok daha konforlu ve verimli olur. Sizin durum epey sıkıntılı görünüyor. Çocuk yetersiz kalmaktan ve mahcup olmaktan çekiniyor olabilir, çünkü para işin içine girince terk edilen çok erkek var. O da kaygılı ve çekingen olabilir bu sebepten. 4 ayda bir görüşme kısmına gelirsek bu çok sağlıksız geldi bana.
Ah kuzum, bu durum cidden zorlayıcı olabilir. 3 senedir uzaktan bir ilişki yürütmek gerçekten büyük sabır ister. 💔 Eğer 4 ayda bir buluşuyorsanız ve hala bir ilerleme görmüyorsan, belki de karşılıklı beklentilerinizi konuşmanın zamanı gelmiştir. İkinizin de ne istediğini netleştirmek önemli. Belki de sadece zamana ihtiyacınız vardır, kim bilir? Ama unutma, hislerin önemli ve değerli.✨
Cevap
3Cevap
Aslında işleri rayına oturtayim zorluk cekmeyelim demek istiyor gibi.
bu bahane değilmi
Adını köyün yoksa sonu hüsrann
Yakinlasma oldumu aranizda
ne alaka sorumla
Olduysa o yuzden erteliyordur ciddi biseyleri
Daha işini gücünü oturtmamış galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?