Çok seviyorum çok aşığım diyeceğim seylerden sonra sevmiyosun sevsen böyle olmazsın diceksiniz ben 3 senedir bir ilişkim var ama mantık olarak olması çok zor olan bir ilişki ve ben evlenince kafamın rahat edeceği bir evlilik istiyorum çünkü şu an fazlasıyla sıkıntı içinde hissediyorum kendimi evlenince hem maddi hem manevi rahat edeyim istiyorum ama şu an aşık olduğum kişiyle maddi olarak çok zor rahat edicez çünkü askeri ücretle çalışıyor evet kendi işimi kurcam diyor ama hangi parayla kuracak nasıl ne zaman kuracak çok zor mantık olarak bu ilişki olmaz diyorum 3 senedir ama onsuz da yapamıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum annemlere bile demiyorum izin vermezler evlenmeye ayrıl diye zorlarlsr diye
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyük yanlış yaptın artık çok geç kimseyi kandırmana gerek yok.
Ne anlamda yanlış yaptım neyi yanlış yaptım
Ben yasadim bunu sonu ayrilik
Sizin nasıl dı
Benimki 5 yil surdu.. iliskinin 3 yil sonrasi tyzeme kuzenlerime felan demistim ama onlar hic istemiyodu ayriliriz diye bakiyodu tabi cok kez ayrilip barismistik hep umitleniyolardi biz ayrildikca sana layik degil hem dis gorunus hem maddi anlamda hemde aile yapisi konusunda diyolardi ama ben cok seviyordum yani bide ilk olunca gozun baska bisey görmüyor her sey para degil diyosun.. ama sonra annemi tanistiriyim dedim annesi geldi kendisiyle oturdular iste normal konustuk gittiler annem kesinlikle hayir dedi zorladim agladim abime dedi annem abim guzellikle konuştu yani ailem aslinda hep guzellikle anlatmaya calisti ben beklemeye basladim o hep benden bekliyodu ama ikna etmem icin.. annem bi zaman sonra dedi ki seni seviyodur tamam ama bu durumda kim olsa seni sever dis gorunus olarak ondan iyisin egitim olarak ondan ilerisin maddi olarakta ilerisin kim olsa sever ama cok gururlu bak bizimle konusmaya karsımıza cikmaya bile tenezzul etmiyo yarin bigun bu sorun olur evliliginizde bi kere biz istemedik diye bizi hic sevmeyecek saygi duymayacak dedi onunda konusmalari annemi dogruladi bnde bitsin dedim
Yemin ederim şu an okadar ağlayasım geldi ki inanamazsin annemlere söyleyince Bende aynısını yaşayacağımdan okadar eminim ki ne yapacağımı asla bilmiyorum çıkmaz içindeyim ayrılma ihtimali bile kalbimi sıkıştırırken ayrılmak zorunda kalmak beni ne hale getirir bilmiyorum ayrıldık diyelim onun ahı tutar diye de korkuyorum ahı tutarsa hiç Bi zaman ya mutlu olamazsam diye de düşünmüyor dilim
Peki o ne düşünüyor mesela kendi iliskimden esinlenerek sana soruyorum
1. Ayrildiginizda (ayrildiysaniz) hic bi kac kizla oylesine yazistigini gordun mu
2. seni bana vermezler veya sen bana niye bakiyon dedigi oldu mu
3. su aktif oyunculu oyunlar var okey gibi onlarda hic takildigi oldu mu
4. Ben boyleyim bizde boyle gibi cumleler kuruyor mu
2 ve 4 oluyor
3. Sü de ikimiz birlikte oynuyoruz
Hiç ayrılmadık ayrıldık ama 1 saat sürdü
Bence bi gun tartistiginizda ayril ve dönme caninizi en az acitacak tek yol bu daha kotusu olmadan bitirmek. Gereksiz bi tartismayla ayrilmayi mumla ararsin sonra 🙂
Hep öyle plan yapıyorum ama olmuyor ayrılamıyorum çok seviyorum 😭😭 çok üzülür
Sen evlendinmi şimdi
Yani sunu demek istiyorum benim yasadigimi yasamak istemiyorsan bir bahaneyle ayril gercekten daha zor degil. Birak sevmiyomus desin kandirdi desin ne diyosa desin ama bi aileler girince varya o gece uykulari haram oluyo sabah kalk kahvaltiya otur herkes bunu dusunuyo.. ben mesela su an eve gelen bi misafir cocugun isminde onun ismini duymayi bi insaatin isminde onun ismini duymayi helede annem yanimdayken tekrar tekrar yasiyorum o zamanlari...
Yok 2 senedir ayriyiz ne ben evlendim ne o.. ama ikimizde ayni duygulardayiz biliyorum.. ailemede hak veriyorum evlenseydik benim icin iyi olmazdi... başkasını da sevemiyorum oyle bi cikmaz iste buraya dadandim simdi vakit geciyo
Bende öyle olucam biliyorum kafayı yicem Bi de benim dertleşecek kimsem yok anneme anlatsam annemle öyle şeyler hiç konuşmayız arkadaşlarıma da demiyorum tipi yüzünden moralimi bozarlar diye
Benim ilk sevgilim ilk cahillikle sevgili oldum ama şimdi büyüdükçe olgunlaşıp mantığım devreye girmeye başladı ama çokta geç oldu maalesef
Sen calisiyo musun okuyo musun su an
Çalışıyorum
Once zor olacak bosluga duseceksin surekli takip edeceksin gizli gizli napiyo diye.. ama kendini baska seylerle mesgul et bence tekrar konusmayi dusunme bile 🙂 su an hayal edip ayrilmak istemiyosun ama ailene soyleyince onlarda istemeyince pisman olursun gerçekten
İstemicekler biliyorum
😒😔🤷♀️
Ayrıldık daha doğrusu bu sefer o ayrıldı 😭😭😭😭 1 gün 2 gün üzülürsün ağlarsın sonra alışırsın dedi yüzüne kapadı
Yazmamak aramamak için zor tutuyorum kendimi
Su an üzülmen senin icin daha hayırlı 😒 keske bende boyle ayrilsaydim
Sen nasıl ayrıldın
Iste ailemle onun arasinda kaldim o hic yardımci olmadi hep benim ikna etmemi bekledi olmadi kacalim diyodu ki ne kacmasi yani olecegimi bilsem boyle bi sey yapmam.. en sonunda ben bitsin dedim bu seferde onu yari yolda birakmis gibi oldum ailesi de arkamdan bu muydu sevdigin kiz dedi ama o ikna etme donemleri cok zordu anlatilmaz yaşanır
Huzur olunca yeter