3 yıl olmuştu tam 3 yıl?

Bir gün kuzenimin düğününe gittim orada tanıştım onunla hayatımın en güzel günüydü benden mutlusu yoktu Hayatımız devam etti sevgili olduk sonra ben astsubay okulunu kazandım gittim her şey güzel gidiyordu ufak tefek kavgalar dışında okulum bitti hakkari de göreve başladım babası annesi bana vermek istemedi biz yinede ayrılmadık aradan 1,5 sene geçti bir gün kardeşi bana bir fotoğraf attı bir polisle el ele o gün yıkıldım öldüm zannettim hakkarideydim üs bölgesindeydim telefonlarını açmadım defalarca aradı ağladı seni çok seviyorum dedi neden yaptım dedi babamlar yüzünden dedi görücü usulüymüş 1 ay kendimi tuttum sonunda dayanamadım affettim 2 ay geçti babası vermiyordu bana vermeyecektide biliyorduk kaçmaya karar verdik ev tuttum eşyalı son 7 ayım kalmıştı Hakkari’de gelecek diye geleceğim dedi ev tut dedi mutlu olacağız dedi herşey güzel olacak dedi bizi kimse ayıramaz dedi herşeyi hazırladım son kez üs bölgesine çıkıyorum indiğimde herşey hazır dedim geleceksin... Ben üs bölgesine çıktım bir gün ufak bir tartışma yaşadık beni engelledi açmadı engeli Normalde hep yapardı bunu ama 1-2 saat numarasını değiştirmiş bu kez. Merak ettim babasını aradım ben kızımı nişanladım dedi bana inanmadım ayrılayım diye söylüyor sandım ciddi değildir dedim yeni numarasını bir şekilde buldum aradım ben çok mutluyum beni bir daha arama dedi. Seviyorum ben dedi görücü usulü dedi aşık oldum dedi inanamadım ben şaka yapıyorlar zannnettim bir kaç gün sonra nişan fotoğraflarını gördüm çok mutlulardı. Şimdi soruyorum Hakkari’de askerim ben o kadar sene bekledim sabrettim herşeyi yaptım kaçacaktık ev tutturdu bana burada bu benim ahım çıkacak mı ondan aklım hala almıyor kabus gibi bir şey sanki
Güncellemeler
+1 yıl
Ahım çıkacak mı
3 yıl olmuştu tam 3 yıl?