2 yıllık iliişkim bitti çok özlüyorum halen bir şans varmıdır?

merhaba dostlar

benim iki yıllık bir ilişkim vardı beni deli gibi seviyordu hissediyordum kıskanıyordu hergün yanyanaydıkişte birgün beni aradı dediki işten 15 gün izin alamayacağım gel görüşelim özledim felan dedi benimde işim vardı gitmedim dedi geleceksin ne işin var benden önemli gel felan etti kavga çıktı dedim gelmiyrum sil numaramı arama beni felan sonra dedi yanıma gel resimlerimizi sil bitsin artık bende istemiyorum tamam dedim gittim yanına resimlerini sildim ona dedim sende sil dedi ben silmeyecem felan yaptı sonra engelledi beni ayrıldık 3 gün sonra evinin önünde bekledim geldi arabayla önüne çıktım dedi git ben soğudum istemiyorum seni dedi aptal gibi ağladım gittim sonra 5 gün sonra çalıştığı yerin çekimlerini yapıyordum gittim beni gördü içeri koştu umusamıyor gibi yaptım 3 gün sonra baktım erkekler eklemiş aradım dedi hepsine mesaj atabilirsin eski okuldan arkadaşım yarısıda burdaki çalışanlardır felan yine yuttum 10 gün araya mesafe koydum tekrar gittim cıza busefer kaçmadı kapı menülerini yapmıştım sahibi arkadaşım dışarda menüyü gösterirken yanımıza geldi menüye baktı ve sonra patronuna dedi menününn camlarını silimmi oda dedi hayır götür içeriye bunu 3 gün sonra tekrar gittim tv lerine animasyon yapmıştım onları bırakmaya baktım arkadan bize bakıyor ne yaptığmııza bakıyor felan ondan 3 gün sonra bi arakdaşım aradı dedi senin kız arkadaşın benim bir arkadaşla takipleşiyorlar dedim çocuğa ulaşalım çocuğa ulaştık dedi bana istek attı sonra mesaj attı ben tanımıyorum çocuğun dediğine göre nekadar doğru bilemiyorum demiş 3 yıl önce sana karşı platonik bişeyler hissediyordum sevgilin vardı diye yazmadım etmedim burada ben bittim bunu duyduktan sonra ama ona ne ulaştım ne bişey yaptım 2 gün sonra bi baktım profil resmini kaldırmış biyografisini kaldırmış arkadaşa sordum dedim halen takipleşiyorlarmı dedi yok takipten çıkmışlar benim engelimi de kaldırmıştı saçını boyatmıştı dün yine gittim çalıştığı yere baktım çay getirdi bardağa dokunmadım içmedimde sonra baktım boşları almaya geldi baktı bardak dolu dedi canım felan diyip söylendi içeri gitti bende kalkıyordum o sıra içerdeki arkadaşıma selam verim dedim içeri girerken oda dışarı çıkıyordu bi baktım omuz attı bana sizce nedir amacı lütfen beni aydınlatın

2 yıllık iliişkim bitti çok özlüyorum halen bir şans varmıdır?