Bu sene üniversiteye tercihi yapacağım. Sayisal 300 bin , tyt 267 bindeyim. 2 yıllık ataması kısmen daha iyi olan bir sağlık bölümünü yazacağım. Çoğu kişi o bölüm her sene daha çok mezun veriyor. Atanamazsın falan diyor. Bende biliyorum. Bu yüzden deli gibi çok çalışacağım 2 yıl boyunca diyorum ama kimse inanmıyor başka bölümler öneriyorlar...
Kazanan kazanıyor sonuçta. Ben çok çalışsamda imkansız mı yani? E diğerleri nasıl kazanıyor o zaman?
Kazanan kazanıyor sonuçta. Ben çok çalışsamda imkansız mı yani? E diğerleri nasıl kazanıyor o zaman?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diğerleri torpile bakıyor KPSS’den kendi hakkınla işe girmek istiyorsan en az 90 almalısın
Tamam ben alacağım inanıyorum.
Biraz zor ama inanıyorsan yap çalış
Hangi bölüm ve ön lisans DGS girip lisans olarak tamamlayabilirsin
Anestezi evet hemsirelige tamamlama var. Ama onu yapacağıma bile inanmıyorlar:(
Başkalarının değil senin inanman onemli
3-4-5-6 allah ne verdiyse kaç yıl gerekiyorsa vazgeçmeyip çalışırsan kazanırsın allahın izniyle 🙂 herkes öyle der göz korkutmak için hiç takmamak lazım
Bende öyle düşünüyorum. Çok çalışan kazanır ama hep bir olumsuzluk saçıyorlar cidden.
Aynen öyle maalesef.. Ben de öğretmenlik istiyordum gelmedi, tercihlerime edebiyat bölümünü yazdım hep. İnşallah hayırlısı olur, yengem de edebiyatçı 5-6 yılda anca atanabilmiş.. İş kişide bitiyor en az 82 ile atıyor çok mezun var 400-600 arası atama yapıyor az maalesef 🥺 ama şaşırtıcı şekilde 2 ya da 3. yılında atanan da yok değil 🥲 bir de mülakat var, soruyu bilemeyince bizi eliyorlar mı tam anlamadım ama çok saçma
Bence mülakat tamamen kalkmalı. Çok haksızlık yapılıyor oralarda.
Bence de ya :(( niye var boş yere hiç anlamadım ki.. İllalah ettim bu nasıl ülke anlamadım ki hep adaletsizlik var her şeyde 🤷♀️
hangi bölüm okuyacaksın
Anestezi.
seni yanıltıp hayatını etkilemek istemem, yazacaklarımın hepsi kişisel görüştür kesin ve nesnel değildir. öncelikle sağlık ülkemizde ataması en çok olan alan, şu an doktorların akın akın yurt dışına gittiğini düşünürsek 2 3 sene içinde sağlıkçılara duyulan ihtiyaç daha da artacaktır. ben anestezi okuyarak işsiz kalacağını düşünmüyorum (tahmin). ayrıca atanmak zorunda olduğun bi alan değil, uzmanlık isteyen bi işin varsa devlete atanayım diye dert etmen gerekmez, mesela ben çağrı merkezinde çalışıyordum devlete atanmak en büyük isteğim, çünkü çağrı merkezi temsilcisi olmak uzmanlık isteyen bi iş değil benim yerime başka birisini bulabilirler ama ben o kadar kolay iş bulamam. ama anestezi mezunu biri özel sektörde olsa çok rahat hareket edebilir, çünkü bu bi uzmanlık restini çeker çıkarsın 2 hafta 3 hafta sonra yeni bi hastanede işine başlarsın. ben anestesi yerine oluyorsa hemşirelik tavsiye ederim ama olmuyorsa da anesteziden işsiz kalacağını düşünmüyorum, tekrar belirteyim hayatını etkilemek istemem sadece tahmin ve görüşümü paylaştım.
Teşekkür ederim görüşün için 🙏🏻
Bordro mahkumu olmak daha mı kolay geliyor?
Olmayacağım umarım 🙏🏻
bu böyle seçilmez
Nasıl yani?
kim olduğun, çaba harcamadan ya da en az çaba ile yaptıkların, en iyi yaptıkların arasından seçilir
çalış bence belli olmaz